jolienvandegriendt / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Toen ik voor het eerst de video’s van de recente protesten van de Europese boeren zag, was ik, samen met vele anderen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, diep onder de indruk. Als Canadese truckers op steroïden gaven deze zogenaamde hooizaadjes de wereld een les in vastberadenheid, vindingrijkheid, moed en organisatorische vaardigheid die de stoutste dromen overtreft van de verschrikkelijke bureaucratische yahoos die over hen heersen en hen tot uitsterven willen drijven. Geruchten dat de Franse president Emmanuel Macron Parijs zou mijden, hintten op mogelijke blijvende gevolgen ten goede, Clayton J. Baker, MD.

In hun protesten toonden de boeren ook een aantal van de hoogste menselijke karaktereigenschappen, waaronder een bewonderenswaardig niveau van terughoudendheid tegen geweld en zelfs een boosaardig gevoel voor humor. Het was inspirerend en hilarisch tegelijk. Het was ontzagwekkend om te zien hoe ze wekenlang de wegen naar grote steden blokkeerden, gewoon “off-roading” in hun tractoren wanneer ze geconfronteerd werden met de zogenaamde autoriteiten.

Toen de boeren tonnen en tonnen mest op verschillende overheidsgebouwen sproeiden (over het vergulden van de lelie gesproken!) kwamen er twee vragen bij me op.

Mijn eerste vraag, die deels voortkwam uit sympathie voor de arme arbeiders die de rotzooi moesten opruimen, was:

Wanneer je laag na laag bullshit van de overheidsgebouwen schrobt, wanneer stop je dan?

Mijn tweede vraag, meer procesgericht denk ik, was:

Welke blijvende verandering zal uit dit alles voortkomen?

De daaropvolgende acties van de Franse Nationale Vergadering op Valentijnsdag beantwoordden mijn vragen.

Op mijn eerste vraag is het antwoord: blijf schrobben.

  Gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat het 99% van de COVID-doden vervalste om het publiek zodanig bang te maken dat ze het vaccin zouden nemen

Op mijn tweede vraag is het antwoord: niets.

Op 14 februari nam de Franse Nationale Assemblee artikel 223-1-2 van de Code pénal aan. Daarin, in Artikel 4 van die wet, schrijft Robert Kogon:

Artikel 4 introduceert een nieuw misdrijf in het Franse wetboek van strafrecht: het aanzetten tot het nalaten of afzien van een medische behandeling of tot het overnemen van een voorgenomen behandeling, als dat “volgens de huidige stand van de medische kennis” “duidelijk” schade kan toebrengen aan de persoon of personen in kwestie. Dit misdrijf wordt bestraft met één jaar gevangenisstraf en een boete van €30.000 (£26.000) of, als het “aanzetten” effect heeft, d.w.z. het medisch advies wordt opgevolgd, drie jaar gevangenisstraf en een boete van €45.000 (£39.000).

Kogon merkt op dat dit door de Franse Senaat moet komen om wet te worden. Toch is het een uiterst onheilspellend stuk wetgeving dat medische dissidenten duidelijk criminaliseert.

In feite is dit een extreem spreekverbod voor artsen, ander personeel in de gezondheidszorg en iedereen die zich durft uit te spreken tegen de officiële medische orthodoxie. In angstaanjagend brede bewoordingen criminaliseert het – met gevangenisstraf en verlammende boetes – het adviseren tegen de ontvangen medische wijsheid, zelfs als het advies niet wordt opgevolgd.

Je hoeft geen arts, advocaat of medisch ethicus te zijn om je voor te stellen wat voor effect dit zal hebben op de medische praktijk. Simpel gezegd zal deze wet de arts-patiënt relatie vernietigen.

Tijdens Covid werd duidelijk hoe meegaand en medeplichtig de medische professie is aan druk van bovenaf. Artsen blijken een zeer conformistische groep te zijn. Dit is begrijpelijk (hoewel niet goed te praten) gezien de aard van hun opleiding, professionele conditionering en arbeidsstructuren.

  Plotseling en onverwacht: sterfgevallen worden een Twittertrend

Met deze wet in de boeken moeten de weinige non-conformisten zich wel afvragen, elke keer dat ze een patiënt een advies geven of een handeling verrichten die in strijd is met een “officieel” vaccinatieschema, praktijkrichtlijn van de maatschappij of ziekenhuisprotocol, of ze zullen worden aangegeven bij de autoriteiten en zullen worden onderworpen aan een strafrechtelijke veroordeling, gevangenisstraf en enorme financiële boetes.

In het kielzog van Covid toont deze wetgeving een schaamteloze, damn-the-torpedoes houding ten opzichte van medische vrijheid. De regering Macron heeft blijkbaar niets geleerd van Covid, behalve dat ze de excessen ervan gebruikt als sjabloon voor verdere machtsgrepen van de overheid.

In het kielzog van de boerenprotesten lijkt het wel een proefballonnetje. De massale, extreem goed georganiseerde protesten van de boeren hebben naar verluidt wel wat concessies opgeleverd. Een rationeel mens zou denken dat een dergelijke burgerlijke onrust de Franse regering er ook van zou hebben weerhouden om onmiddellijk een nieuwe schandalige aanval op de burgerrechten uit te voeren. Misschien is de regering gewoon te dom om het verband te zien. Wat hebben boeren immers met dokters te maken?

Gelukkig hebben dappere activisten zoals Annie Arnaud (@arnaud_annie26) in Frankrijk en Kat Lindley (@klveritas) in de VS de kwestie wereldwijd onder de aandacht gebracht.

Zullen Franse artsen artikel 4 bestrijden? Zullen gewone Fransen ertegen vechten? Voor de medische vrijheid en voor de arts-patiëntrelatie is dit een keerpunt. De impact op de Franse samenleving zal diepgaand en verderfelijk zijn, misschien zelfs verder dan de bedoelingen van de dwazen die het doordrukken.

Als Artikel 4 wet wordt, zal de Franse regering zichzelf openlijk totalitair hebben verklaard. De gevolgen zullen zich over heel Europa verspreiden. Eeuwenlang, zelfs lang voor de Europese Unie, was het lot van Europa vaak als een keten van dominostenen, waarbij Frankrijk of Duitsland meestal als eerste omviel. Kan Frankrijk – en Europa – gered worden? Of was Burke inderdaad profetisch toen hij in de jaren 1790 schreef dat

Aan degenen die schoonmaken na de protesten van de boeren geef ik een eenvoudig advies. Stop nooit met schrobben, mes amis. Stop nooit met schrobben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse media gebruiken de dood van een Russische dissident om het falen van het Oekraïense leger te verhullen
Volgend artikelVeiligheidsconferentie van München en andere zinloze exercities
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De grondwet kan blijven en al het andere moet de prullenbak in en de verantwoordelijken moeten worden berecht. Alle zombies die alsmaar blijven praten over verkiezingen en stemmen en partijen moeten wakker worden.

  En onthoudt dat het nodig is om de landelijke/lokale overheden kapot te maken om de NWO aan de macht te krijgen. Het WEF wil onze politiek afschaffen zodat de NWO het kan overnemen. Ook de EU maken ze opzettelijk tot vijand om ons de EU te laten slopen zodat de NWO alle politiek (macht) kan centreren. We moeten ZELF opnieuw beginnen. We kunnen niet van ze winnen in hun spel. In hun doohof zijn we kansloos. We moeten uit hun spel, uit hun greep, niet meer luisteren… dat besef moet in de kritieke massa indalen. ALLES MOET DE PRULLENBAK IN. Alleen de grondwet zonder franjes, dan alles zuiveren, dan opnieuw beginnen.

  Dit gaat door zolang wij het spel van de politiek blijven meespelen.

 2. Klein stukje tekst van een (zinloze) peyitie, even lui vertaald met vertaalmachine..weinig tijd.
  (dus als ik bijvoorbeeld een bloedende wond bij mijzelf behandel met smalle weegbree en een verklikker ziet dat dan kan ik 3 jaar de gevangenis in. Vive la dictature !)

  Samenvattend: natuurlijke geneeskunde wordt nu beschouwd als een ‘sektarische afwijking’, die bij wet kan worden gewijzigd en bestraft met gevangenisstraf voor degenen die het doen, degenen die erover praten en degenen die het gebruiken.

  Dit alles onder het mom van “het beschermen van de Franse bevolking tegen charlatans die hun leven in gevaar brengen”.

  Maar laten we eens kijken! Voor zover ik weet hebben vaccins meer bijwerkingen dan essentiële oliën!

  En bovenal worden alternatieve medicijnen gelijkgesteld met echte sekten zoals de Orde van de Zonnetempel – die echt mensen heeft gedood.

  • De satanisten willen het bewustzijn vermoorden. Ze jagen al duizenden jaren op bewuste mensen, want bewuste mensen zijn hun vijand. Ze maken de onbewuste mensen wijs dat wij heksen zijn en ze verbranden en verzuipen ons. Duizenden jaren lang steeds hetzelfde patroon.

   • Ik ga mijn bezem startklaar zetten.

    Maar serieus, dit geeft de dictatuur indirect het “recht” om ons tot de injecties te dwingen. We “behoren” te volgen wat de overheid voor ons heeft laten onderzoeken.

    Macaroni heeft weer punten bij sswabbelaar gescoord

  • Nu ze de vaccinatiestatus van iedereen bijhouden, duurt het niet lang meer tot ze je verplicht kunnen inspuiten met wat dan ook. En voor dissidenten leggen ze al speciale spuiten klaar, met midazolam of zo.

 3. La France… pfff. In Europa blijft alleen nog wat Duitsland over, als is dat een drijvende ijsberg. De rest is de “Fanfare van Honger en Dorst”.

 4. Je zou het anders verwachten , maar volgens mij is het zondermeer duidelijk ,gebaseerd op empirische ervaring, dat het gros van onze artsen niet op de eerste rij zaten toen het gezond verstand werd uitgedeeld …..

 5. Via de verplichte ziektekostenverzekering betalen wij mee voor de toestand van de meelopers die hun eigen gezondheid met de gifspuit, antibiotica, elektromagnetische straling en onnatuurlijk voedsel om zeep helpen. Die kosten zitten in de lift, en zodra de machthebbers alle betalingsverkeer controleren, zullen we aan meer afdokken niet kunnen ontkomen. Dat zal op veel gebieden zo zijn, tot dit parasitaire systeem zijn gastheer, het volk, zodanig uitgezogen heeft dat de parasiet zelf sterft. De denkende minderheid moet zolang proberen te overleven.

 6. Die Macron is een meeloper maar Napoleon was een strijder die veel veranderd heeft in de wereld Helaas werd hij ook hebzuchtig waardoor hij ten val kwam Hij was een zieke man die dacht dat alles als ik sterf,,,,,gaan er velen met mij mee Macron is een mietje die alleen van leuke dingen houdt Frankrijk is allang niet mee het bourgondische land dat eeuwen bestaan heeft Ook de rest van het WEF rgime zal ten onder gaan aan hebzucht naar meer Frankrijk is na de Duitse inval geheel omgedraaid van vrolijk naar veel rommel dat ze in het land hebben toegelaten door alle tuig van elders toe te laten Ook Nederland Duitsland en Belgie gaan hieraan ten onder omdat flikkers en mietjes en verwijfde mannen het voor het zegegn hebben gekregen die niet meer met harde hand optreden tegen de wanorde en ontwrichte landen in de westerse wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in