Vandaliserende moslims in Malmö: “Waarom hebben ze ons hier gebracht, de honden, als ze de islam niet willen?”

11
"Waarom hebben ze ons hier gebracht, de honden? God is groot!", foto via Fria Tider

“Als ze de islam niet willen, waarom hebben ze ons dan hierheen gebracht, de honden?” Dit was een van de moslimboodschappen van een oudere vrouw in een hoofddoek, die de moslimmeute ophitste tijdens de rellen in Malmö afgelopen vrijdag. Nu verdedigt de vrouw zich in SVT.

“Hoe kan de politie toestaan dat ze de koran schoppen? Dat zijn de gevoelens van moslims. We hebben ook gevoelens”, zegt ‘Laila’ tegen SVT Nyheter Skåne.

De vrouw bleek een leidende rol te hebben onder de moslims die op vrijdagavond gewelddadige rellen begonnen in Malmö als reactie op de koranverbranding in de stad.

Volgens een video van het incident schreeuwde ‘Laila’ onder andere dat de politieagenten “honden” en “varkens” waren en dat ze hadden “samengezworen” met de mensen die de koran hadden geschonden.

Als je de islam niet wilt, waarom heb je ons dan hierheen gebracht, jullie smeerlappen?, schreeuwde ze ook, schrijft Samhällsnytt.

00:01 Toen speelden ze voetbal met de koran!
00:04 Varkens!
00:06 Na het voetbalspelen met de koran hebben ze hen beschermd.
00:09 Nadat ze de koran hadden geschonden, verwijderden ze hen. Deze honden!
00:14 Deze honden! Ze spannen samen met hen!
00:17 Als jullie de islam niet willen, waarom hebben jullie ons dan hierheen gebracht, jullie honden?

Moslims:
00:20 Zeg Allahu Akbar!
00:21: Allahu Akbar! Allahu Akbar!
00:28 Er is geen andere god dan Allah.
00:52 Mohammed is de profeet van Allah. Mohammed is de profeet van Allah.

SVT Nyheter Skåne heeft nu contact gehad met de vrouw, de door de belasting gefinancierde TV-gigant anonimiseert de moslima en noemt haar “Laila”.

  Het nieuwe spannende Zweden: Marokkaan probeert blanke baby uit kinderwagen te kidnappen - was al vier keer veroordeeld tot deportatie

Ze verklaart dat ze niemand heeft aangespoord om de politie aan te vallen en dat ze “volledig gekant is tegen het vandalisme van de jongeren”.

De moslima zegt ook dat ze er spijt van heeft dat ze erheen is gegaan.

“Ik had net zo goed thuis kunnen blijven en mijn woede kunnen uiten”, vertelt ze aan SVT.

Zweedse politie waarschuwt voor geweldtsunami in het land: “Extreem ernstig”

Vorig artikelLinkse activist bracht vlammenwerper naar BLM-demonstratie
Volgend artikelTrump: “Anarchistisch”-bestuurde steden krijgen geen geld meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ga terug naar uw cultuur, naar uw zogezegd prachtige land, dat u toch achterlaat en bij de verdorvenen komt wonen, ik moet u en uw koran niet.
  Heb geen enkel probleem met uw geloof en uw volk, IN UW LAND.
  Mocht ik in uw land komen wonen ( zou niet weten waarom ) zou ik me aanpassen, zou ik moslim worden, en uw gebruiken volgen, en werken, niet eisen, profiteren en de anderen proberen te onderdrukken, wat met mij niet zal lukken, tot de laatste ademstoot.

 2. De meerderheid van de bevolking wil is lam, zie de stemresultaten door heel West-Europa
  Alleen een flinke minderheid niet.
  het Oostblok is veel verstandiger.

  • Inderdaad. Controleer ze met geld. Denen halveerden uitkering, en de stroom boog gelijk af naar Zweden.Oostenrijk gaf 40% korting op uitkering: en daar gingen ze zwitserland trapte ze eruit als ze lang werkloos waren….
   het werkt kost niks.

   Al wat we nodig hebben is een rechtse overheid en de linkse idioten eruit

 3. In dit geval heeft de vrouw gelijk: ze hadden hun daar inderdaad niet moeten brengen maar ze moeten terug sturen of doorsturen naar een moslimland. Dan hadden ze al die problemen niet gehad. Als je mensen ergens neerzet in een voor hun totaal vreemde cultuur, dat is vragen om problemen.

 4. Gebracht???? Ze zijn verdomme opgedrongen. Wij hebben niet om hen gevraagd. In Nederland was het de VVD die ze heeft binnen gehaald. Om als goedkope arbeidskracht te werken omdat Nederlanders te lui waren dat werk te doen. En in plaats van uitkering afpakken kozen ze de makkelijke weg. Import van arbeidskrachten. De Nederlanders zijn dat alweer vergeten gezien de populariteit van die leugen partij.

 5. Euh …Laila ..domme muts . Jullie zijn NIET daar naartoe gebracht , maar jullie zijn vrijwillig naar Zweden en de rest van Europa gekomen omdat jullie in EIGEN land worden GEZOCHT EN/OF GERECHTELIJK WORDEN VERVOLGD omdat jullie daar ‘problemen” hebben veroorzaakt en worden uitgekotst. (om wat voor reden dan ook) . Daarom heeft Zweden en de rest van Europa jullie opgevangen , omdat ONZE Europese normen en waarden , ELK mens (ongeacht religie , huidskleur , politieke voorkeur , sexuele voorkeur etc etc etc) , het recht heeft op een menswaardig bestaan en leven. JA…zo TOLERANT (en dom) zijn wij !!! Dat u , mevr. Laila en uw geloofsgenoten , dit NIET weten te apprecieren , toont aan dat ” u en uw geloofsgenoten” de HONDEN zijn….ONDANKBARE honden !!! DAARNAAST , mevr. Laila domme muts , bewijst u en uw geloofsgenoten , ook nog eens om naast ONDANKBARE HONDEN te zijn , om DOMME en STOMME HONDEN te zijn , ivm uw uitlatingen over de “gevoelens” van u en uw geloofsgenoten . Ook wij hebben gevoelens , die “u en uw geloofsgenoten” reeds decennia lang , met voeten treden. ECHTER… , laten wij u en uw geloofsgenoten , met rust , in ONS land , in ONS continent. WIJ verneuken u en uw geloofsgenoten NIET , beroven u NIET , verkrachten jullie NIET , intimideren jullie NIET , vermoorden jullie NIET etc etc etc…. WIJ , de Europeanen , en met name de Zweden , moeten wel HEEL krankzinnig en TOLERANT zijn , om u en uw INTOLERANTE geloofsgenoten , op te blijven vangen en met GOEDHEID te blijven bejegenen. ECHTER , ik kan u , mevr. Laila domme muts en uw geloofsgenoten, verzekeren , dat u en uw gelofsgenoten , ONZE goedheid en tolerantie , NIET moet verwarren met angst en/of lafheid . Er ZAL een dag komen , waarop de Europeanen , het VOLK (en niet de politici die ons zgn vertegenwoordigen) , u en uw geloofsgenoten , ONZE andere kant laten zien . Ik garandeer u , dat u en uw geloofsgenoten , dit liever NIET meemaken. Om dit te voorkomen , kan ik u en uw geloofsgenoten enkel en alleen maar aanraden om uw gedrag jegens ONS te veranderen en in pais en vree BIJ en MET ons te leven. U en uw geloofsgenoten , hebben ONZE (huidige) haat-gevoelens jegens jullie ZELF in de hand gewerkt NIET wij !!! Onthou dit a.u.b. !!!

 6. Waarom zou je een heilig boek voor velen, wat de Koran nou eenmaal is, zo onteren? Dat doe je met de Bijbel toch ook niet? Dat is gewoon walgelijk. Het woord van de Almachtige onteren dat kan alleen maar rottigheid opleveren. Dan bén je gewoon een vuile hond.

  • Het GROTE verschil tussen Koran en Bijbel is …. Dat de Koran vol staat met HAAT en GEWELD instructies tegen IEDERE niet Moslim. De Bijbel dicteert juist het TEGENOVERGESTELDE , ongeacht iemands geloof , huidskleur , status , etc etc etc…. Ik raad u ten zeerste aan , om de Koran (vertaling er van) eens te lezen. Kijken of u het dan nog steeds zo’n “heilig boek” vindt.

 7. In feite heeft ze nog gelijk ook. Deze groepen ongewenste entiteiten zijn willens en wetens hier heen gebracht om onze cultuur te verstoren en uit te roeien. Dit is uitgevoert door neo-liberalen/ Soros en consorten en gebeurt nog steeds. Mensen worden in land van herkomst opgestookt en zelfs geld krijgen ze toegestopt om hier heen te komen. De transgender hel is echter waar ze in belanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in