Antifa-lid Matthew Banta, 23, werd gearresteerd met vlammenwerper op weg naar een demonstratie van Black lives matter © Green Bay Politie / U.S. Marine Corps

Een bekende linkse activist werd gearresteerd met een vlammenwerper in verband met een Black lives matter demonstratie in Wisconsin in de VS, zo meldt de New York Post. Hij lag in een foetushouding en begon te huilen toen hij werd gearresteerd, volgens het politierapport.

Het was in samenhang met een Black lives matter demonstratie in Wisconsin dat een linkse activist werd gearresteerd met een vlammenwerper. Volgens verschillende media gaat het om Matthew Banta, 23, die bekend staat als een “gewelddadig Antifa-lid”, schrijft de New York Post.

Naast de vlammenwerper bracht hij volgens de Green Bay Press Gazette ook rookgranaten en vuurwerk mee.

De 23-jarige werd gearresteerd toen hij samen met een aantal andere gewapende personen werd ontdekt op weg naar de demonstratie.

De anderen wisten te ontsnappen.

In het politierapport staat dat Matthew Banta “in een foetushouding viel en begon te huilen” in verband met de arrestatie.

Op dat moment was Banta op borgtocht vrij in een andere zaak, waar hij wordt beschuldigd van het richten van een geweer op een politieagent tijdens een demonstratie in Waupaca.

Zijn borgtocht is nu vastgesteld op 2.500 dollar en hij zal op 9 september voor de rechtbank verschijnen.

Matthew Banta was een van de 15 mensen die werden gearresteerd in verband met de Black lives matter demonstratie in Green Bay op zaterdag, die eindigde in geweld.

“Het is verontrustend wanneer buitenstaanders die geassocieerd worden met de Antifa naar Green Bay komen om gewelddadige daden te plegen”, zegt politiechef Andrew Smith.

BLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat “straat justitie” bijleren

  Hier laat de politie de demonstranten het Capitool binnen
Vorig artikelFeministische liga dreigt Zweedse mannen: Geef ons geld, anders melden we je aan bij de politie voor verkrachting
Volgend artikelVandaliserende moslims in Malmö: “Waarom hebben ze ons hier gebracht, de honden, als ze de islam niet willen?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Pappa’s en mamma’s jochie die waarschijnlijk nog thuis woont bij zijn ouders.
  Nooit nooit ergens voor gewerkt, alleen andermans zaken vernielen.
  Compleet wereldvreemd gevoelsleven en compleet geindoctrineerd op de universiteit
  100 zweepslagen zal hem leren met zijn poten van andermans spullen af te blijven de rat !!!

 2. “gewelddadig Antifa-lid”, begon te huilen in foetus houding.
  Zeker bang dat er dadelijk in de gevangenis iets groots en zwarts in zijn blanke billetjes geduwd word.
  “pak jij de zeep eens van de vloer”
  😀 😀 😀

  • zou m goed staan,! kende een blond meisje, een poolse. het waren midden jaren 90 veel negerrap muziek enzo.. ze was stapelzot op negers. tot ze eens verkracht was door ene. toen sprak ze er nooit meer over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in