Coronajaar Zweden, wandelaars rond Kungsträdgården in het centrum van Stockholm © Mark Vitullo (CC BY-NC-ND 2.0)

Er zijn in de afgelopen 24 uur geen Zweedse sterfgevallen met COVID-19 geregistreerd. Slechts drie mensen zijn gestorven in de hele maand. Toch gaat de riskante massale vaccinatiecampagne in het land onverminderd door, schrijft Nyadagbladet.se.

Volgens de statistieken van het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid zijn in Zweden in totaal 14.658 mensen met COVID-19 overleden. Slechts een fractie van hen is gestorven door COVID-19 als doodsoorzaak.

De meesten van hen zijn alleen positief getest met een van de zeer omstreden PCR-tests, terwijl zij binnen 30 dagen zijn overleden zonder een noodzakelijk verband met de ziekte, waaronder sterfgevallen als gevolg van totaal andere ziekten en oorzaken zoals leeftijd, verkeersongevallen, enz.

Lange tijd hebben de Zweedse mainstream media het aantal sterfgevallen “met” covid-19 ten onrechte gerapporteerd als sterfgevallen “aan” COVID-19, hetgeen de perceptie van de mortaliteit van de ziekte sterk heeft misleid en naar wordt aangenomen heeft bijgedragen tot paniekzaaierij en de hysterie over massavaccinatie als de enige oplossing voor het probleem heeft aangewakkerd.

In de maand augustus zijn slechts drie doden met COVID-19 geregistreerd. Desondanks gaat het risicovolle massale vaccinatieprogramma door: 6.639.319 mensen zijn reeds gevaccineerd met ten minste één dosis. Dit vertegenwoordigt 81,1% van de volwassen bevolking. 58,5% is met twee doses gevaccineerd.

In feite heeft COVID-19 een sterftecijfer dat niet ver afstaat van de jaarlijkse seizoensgriep. Tegelijkertijd is gebleken dat de experimentele noodvaccins zeer ernstige bijwerkingen en kwetsuren veroorzaken op een schaal die niet als gering kan worden beschouwd. Honderden Zweden worden reeds verdacht te zijn gestorven na te zijn ingespoten met het COVID-vaccin, aldus Läkemedelsverket.

  Moeten kinderen binnenkort ook "toevallig" sterven?

Verscheidene bekende profielen, zoals de spraakmakende viroloog Dr. Robert Malone, de bedenker van de mRNA-vaccin techniek, hebben onlangs gewaarschuwd voor de ernstige gevolgen en verklaard dat de huidige massavaccinatiestrategie, die volgens hem gebaseerd is op “slechte wetenschap” en “vrijwel gegarandeerd meer kwaad dan goed doet”, onmiddellijk moet worden stopgezet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Scandinavië gealarmeerd door abnormale vaginale bloedingen na experimentele mRNA-gentherapie injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe propagandaoorlog (Deel II)
Volgend artikelEen tsunami van chronische ziekte en dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Dus ze zijn gered door de enige goede regeringsviroloog, in plaats van die imbeciele paljassen hier en nu gaan ze toch vragen om doodgespoten te worden. De 1.3 miljard Afrikanen zullen hier plaats genoeg hebben! Ik walg meer en meer van het blanke volk; zo dom!

  • Ik moet je conclusie helaas onderschrijven. Feitelijk verdienen deze mensen de vrijheid die ze kado gekregen hebben niet. Decennialang zijn de gepamperd zonder enige uitdaging. En nu is het inleveren. Ik hoop dat ze de haren uit hun kop trekken. Ze hebben het verdiend. Er wij zitten er tussenin.

   “The masses have never thirsted after truth. Whoever can supply them with illusions is easily their master; whoever attempts to destroy their illusions is always their victim.” ~ Gustave Le Bon

 2. Als ze daar massal zijn ingeent dan zullen de slachtoffers uiteindelijk toch gaan vallen.
  Het zou bijzonder zijn als ze een uitzondering op de rest van de wereld zouden zijn.
  Dus de grote klap komt nog wel wel.
  En de manieren om het uit de statistieken te houden kennen we nu inmiddels wel, ze houden het gewoon niet meer bij of schrijven het op een andere lijst weg.
  Nu lijkt het goed nieuws maar wacht nog maar een tijdjje af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in