© dronepicr (CC BY 2.0)

Testen wordt verondersteld de veelgeprezen manier te zijn om terug te keren naar de normaliteit. Maar afgezien van het feit dat de tests voor bepaalde mensen een lucratieve manier zijn om geld te verdienen, lijken de testresultaten ook zeer twijfelachtig te zijn. Van de positief geteste papaja tot de Cola-test, de interpretatie van de resultaten is meer onderhevig aan politiek wensdenken dan aan de realiteit. De interpretatie van de resultaten is meer onderhevig aan politiek wensdenken dan aan de realiteit.

Uit een infografiek van het Duitse Robert Koch Instituut blijkt dat slechts twee procent van de testresultaten überhaupt bruikbaar zijn. Achtennegentig procent is vals-positief, waardoor de getroffenen in quarantaine moeten, ook al zijn ze kerngezond. Het totale aantal testresultaten hangt sterk af van het percentage besmette mensen onder alle geteste mensen, aldus het instituut. Dus als het totale aantal besmette mensen daalt, daalt ook de kans dat een positieve testuitslag daadwerkelijk op een infectie wijst. Dus hoe minder mensen besmet zijn, hoe onnauwkeurig de testresultaten zullen zijn, bericht Wochenblick.

Positieve testresultaten zijn gewoonweg vals

Ook in de internationale vakpers wordt kritiek geuit op de snelle tests, omdat deze niet voldoende uitsluitsel zouden geven. Het risico dat antigeentests een vals-positief resultaat opleveren is bijzonder groot wanneer de tests worden gebruikt voor het screenen van grote populaties met een lage prevalentie van infectie – d.w.z. juist in gevallen zoals nu, waarin alles en iedereen, indien mogelijk, altijd moet worden getest.

Overweldigende meerderheid vals-positief

Ook de veelgeprezen teststroken in Wenen blijken niet meer dan schone schijn. Alleen al in de eerste twee dagen testten 106 mensen positief, maar de daaropvolgende PCR-test kon slechts bij 45 een daadwerkelijke infectie bevestigen. 61, en dus de overgrote meerderheid, testten vals positief.

  Hooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNA

Nu is, zoals altijd, de vraag cui bono – wie profiteert? De miljoenenaankoop van tests leidt onvermijdelijk tot een hausse voor de respectieve aanbieders en dus tot lucratieve winsten, vooral omdat de tests in feite verplicht worden voorgeschreven en dus niet gebaseerd zijn op een werkelijk bestaande vraag, maar bij decreet verplicht moeten worden uitgevoerd.

Vrijheidsberoving dankzij massale testen

Bovendien zorgen de onnauwkeurige resultaten voor een kunstmatige verhoging van het aantal positieve gevallen en dus voor een vermeende empirisch-wetenschappelijke bevestiging van de maatregelen. Hoe meer er getest wordt, hoe meer positieve tests er komen, en hoe groter de kans dat nieuwe maatregelen gelegitimeerd worden. Er is geen andere redelijkerwijs verklaarbare reden om door te gaan met de verplichte tests, behalve om de vrijheidsberoving te legitimeren door het aantal gevallen kunstmatig te vergroten.

Epoch Times heeft een vergelijkbaar stuk staan over de cijfers van het Robert Koch Instituut en meldt dat 98 procent vals-positief is, waardoor gezonde mensen in quarantaine moeten tot de testresultaten bevestigd zijn.

’s Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2

 

Vorig artikelSleepy Joe struikelt meerdere keren op de trap van Air Force One – en eindigt op zijn knieën
Volgend artikelExtreem migrantengeweld nu ook in Franse kleine steden: auto’s in brand, supermarkt geplunderd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De genen die dit alles bedenken dien opgepakt en veroordeeld te worden voor massamoord, met de doodstraf b.v.!!

  2. De genen die dit alles bedenken dienen opgepakt en veroordeeld te worden voor massamoord, met de doodstraf b.v.!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in