“Mijnheer de Voorzitter, misschien hebben we nu een probleem, we hebben een positief Corona-geval in het parlement”, waarschuwde de secretaris-generaal van de FPÖ, Michael Schnedlitz, gisteren in het Oostenrijkse parlement. Voor lopende camera’s, onder ieders ogen en luide protesten, demonstreerde hij de betrouwbaarheid van massaproeven ad absurdum – met behulp van een Coronatest met Coca-Cola, die prompt positief reageerde.

Foto via Info-Direkt: Dame op de voorgrond – Cookie_studio/freepik; Corona-achtergrond – MintBlack4u/Pixabay; Diverse screenshots Facebook/YouTube.

In een vurige toespraak heeft de FPÖ-parlementariër Michael Schnedlitz het beleid van de Oostenrijks regering van zinloze geldverspilling aan dubieuze Corona-sneltesten op de korrel genomen. Daarbij gaf hij een live demonstratie waarbij de snelle antigeentest, die door de overheid wordt gebruikt voor massaproeven, binnen minuten “Corona positief” laat zien wanneer deze met Cola wordt besprenkeld.

De toespraak van Michael Schnedlitz is al legendarisch en reeds door honderdduizenden op het internet gezien. Het heeft de mensen duidelijk bewezen in welke dimensie ze door de overheid bij de neus worden genomen. Wat ineffectief betekent en dat er miljoenen aan belastinggeld worden verspilt om met nonsens argumenten te creëren die leiden tot de vernietiging van de economie, van banen en massale vrijheidsberoving. Is het ontkrachten van deze tests het begin van het einde van de Corona-hype?

Hier is Michael Schnelitz’ legendarische opruiende redevoering met de Cola-Corona test:

Hier wordt aangetoond dat de sneltest “MEDsan” positief reageert op appelmoes.

Hier test een Pool een sneltest met ijsthee. Deze heeft waarschijnlijk ook Covid-19 onder de leden, althans dat is wat het testresultaat beweert.

  Spraakverbod geëist: Duitsers moeten wegens Corona zwijgen in de bus

Inmiddels zijn er foto’s van teststraten opgedoken waar erop wordt gewezen dat er niets (of alleen geen appels?) gegeten mag worden en dat er niets gedronken mag worden voordat de test wordt genomen – en ook het poetsen van de tanden lijkt problemen te veroorzaken. Wat als elke tandpasta uiteindelijk “Corona-positief” is?

Het geld, maar liefst 67 miljoen euro, wordt volgens Schnedlitz verspild aan duidelijk gebrekkige testen. Ze reageren zelfs positief op het populairste suikerwater ter wereld – en moeten de ernstigste inbreuken op de grondrechten sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog rechtvaardigen. Om hun narratief over een “pandemie” en daarmee hun recht op macht en hun bestaansrecht niet in gevaar te brengen, reageerden de parlementsleden van de Groenen en de Oostenrijkse Volkspartij totaal niet verrassend: ongedisciplineerd gedrag en “belachelijk” of “lachwekkend” brullen begeleidde de demonstratie van Schnedlitz.

Deze Turks-Groene regering geeft tientallen miljoenen belastinggeld uit aan dergelijke tests en onderzoeken. Dit is in principe een pure, massale herverdeling van belastinggeld naar de farmaceutische industrie, aldus Schnedlitz.

Tanzania test geiten, papaja’s en konijnen voor Corona: ze waren allemaal positief

Vorig artikelToenemende scepsis bij burgers ten aanzien van vaccinatie baart de EU zorgen
Volgend artikelBijna elke deelstaat heeft nu een kant gekozen in de Texaanse rechtszaak tegen de 4 frauduleuze kantelstaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Er is pcr test uitgevoerd aan de kust van de Noordzee. Wat blijkt? Cojona. Dus geen strand meer. Ik heb de halve koelkast weggegooit want cojona. Alles is nu geinfecteerd…

 2. Ik vertrouw de PCR test voor geen meter dus begrijp me niet verkeerd. De titel suggereert dat de PCR test positief resulteert op COVID-19 bij cola en appels. Maar in het artikel gaat het over sneltesten. Deze werken toch heel anders?

 3. 10/12/2020
  Het vonnis van kort geding tegen de Staat over inzet Corona PCR test – Jeroen Pols van Viruswaarheid

  ‘Jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid legt aan Rico Brouwer van Potkaars uit wat er in het vonnis staat van het kort geding dat hij met Willem Engel had aangespannen tegen de Staat. De rechter heeft Pols cs. in het ongelijk gesteld, maar hoe kan dat nou als de PCR test volgens de bijsluiter niet gebruikt mag worden als diagnostisch instrument? Aan de hand van citaten uit het vonnis reageert Pols op de argumentatie van de rechter in dit vonnis en vertelt hij wat vervolgstappen zijn.’

  https://www.youtube.com/watch?v=mwX3Zq9Uxek

  • Er bestaat geen rechter hier die jou gelijk gaat geven met die zogenaamde noodwetjes.
   Ze blijven de verhalen herhalen van het RIVM enz. als bewijs.
   Het maakt niet uit waar je mee aankomt.

   Niet meer in deze tijd.
   Recht bestaat niet meer als het over alle onzin gaat die over corona gaat.

 4. Laatst wilde ik FF lekker een warm bad nemen maar wilde wel corona uitsluiten. Dus pcr test in badwater en positief. Nu heb ik al een week niet gedoucht vanwege dat het leidingwater corona geïnfecteerd is. Deodorant wilde toepassen om de inmiddels zwervers lucht tegen te gaan. Dus pcr in de deodorant….positief. Inmiddels begin ik te verhongeren omdat ik te weinig eten heb want de pcr test slaat overal positief aan. Ben blij als t vaccin er is om alle producten te verlossen van alle ellende. De spuit gaat als eerste in bad.

  • Ik had al astronauten voer gekocht vanwege de corona besmettingen in vrijwel alle voedsel.
   Blijkt dat die astronauten ook al corona besmet voer opvraten.
   Wat moet ik nou?
   Met goed door gebakken fruit verdwijnen de besmettingen ook niet.

   • Ik had ook al cola en andere frisdranken laten door koken in mijn water koker.
    Maar dan is je koffie of thee werkelijk niet meer te zuipen.

 5. Volgens mij is zowat iedereen al gevaccineerd zonder het in de gaten te hebben. De pcr test lijkt verdomt veel op wat ik vroeger de veearts op de boerderij heb zien doen als hij de koeien kwan vaccineren: Dan ging er een soort van lange wattenstaaf hups! zo in de neus van de koe. Zal mij niks verbazen dat dat stiekem op deze manier ook bij mensen gedaan wordt.

 6. Je mag best van alles vinden over testen en nog wat maar dit is wel zo’n duidelijk onzinbericht.

  De positieve uitslag komt door de lage Ph waarde van cola (of andere voedingsmiddelen), daar is helemaal niets schokkends aan en zelfs heel logisch.

  • Dan heeft de mens zeker ook een lage Ph waarde.
   De test slaat bij iedereen positief uit.
   Want om een besmetting waar te nemen is deze test niet gemaakt.
   Ik heb geen idee of ze mensen wel eens op de Ph waarde hebben gemeten.
   Ik zal eens zoeken op de Ph waarde van een mens.

    • 7.00 is de pH waarde van een vloeistof , liefst waterige , die neutraal is dus niet zuur of basis ; gedestilleerd water is pH 7.00

   • Alsjeblieft BergtG…. we doen geen bloed op de PCR test.

    Het erom dat de test min of meer wordt vernietigd door de cola en het daarom lijkt dat hij positief is.

    Alsof je een vel papier door wilt snijden om te testen hoe scherp messen zijn… vervolgens steek je het vel papier in de fik en concludeert dan dat vuur ook erg scherp is want dan is het toch ook stuk?

    • Misschien wordt de test ook wel vernield op de plaats waar ze meten.
     Weet jij het?
     Waar de test wel voor gemaakt is weet ik ook niet.
     Maar niet om op corona te testen, daar is iedereen het wel over eens.
     En zo’n domme vergelijking vond ik het niet.
     Meten is weten, dus vergelijk je. Anders hoef je niks te meten.

     • Nou er is echt geen twijfel waar de PCR test voor gemaakt is en de artsen/deskundigen die kritiek hebben op de PCR test hebben dat om andere reden.

      Het probleem is namelijk dat je geen levend virus aan kunt tonen maar slechts de sporen dat het er ooit was. De voetsporen van de inbreker staan in je huis maar dat verteld je niet of de inbreker er nog is of al de benen heeft genomen.

      Gekoppeld met het klachtenprofiel en/of contact met besmette mensen geeft die test dus echt wel een resultaat waar we wat mee kunnen.

      Het is jammer dat mensen die een discussie willen over de proportionaliteit van alle maatregelen (een heel legitieme discussie!) zo vaak gebruik maken van onzin argumenten. Daarom neemt in de 2e kamer bijvoorbeeld niemand die Van Haga serieus.

      • Ok, jij gelooft dus in het bestaan van corona en dat als wij er niks aan doen het rampzalig afloopt voor ons.
       Dus dat een vaccin de enige oplossing is.
       Begrijp ik dat goed?
       Dat kan, maar ik geloof er helemaal niks van.

       • Corona bestaat hoor, daar is echt geen enkele twijfel over mogelijk. Ook dat is trouwens een argument waarmee je elke zinvolle discussie onmogelijk maakt mocht je daar aan vasthouden.

        Of het rampzalig voor ons afloopt als we niets doen? Ik kom er eerlijk voor uit dat ik dat gewoon niet weet, mijn inschatting is dat we dan toch veel mensen niet kunnen behandelen die anders een kans hadden gehad. Maar is dat rampzalig, tsja…

        Een vaccin kan een oplossing zijn maar hoeft niet perse “de oplossing” te zijn, zelf zou ik liever een effectieve behandelmethode zien die je pas krijgt als je het virus onder de leden hebt en klachten ontwikkeld.

  • ik las verschillende malen dat de PCR test helemaal niet geschikt is om een corona besmetting vast te stellen, volgens een van de makers van de test, ik neem aan dat die toch wel weten wat die test wel en niet kan…

 7. Danny is verdwaald…..wat doe je hier Danny, de enige reden dat jij hier mag zijn is om proberen wakker te worden en anders opzouten….

  • Iedereen heeft recht op een eigen mening.
   En of ik het daar nou wel of niet mee eens ben, dat is totaal niet reolevant.
   En wij zijn hier om iemand van gedachte te veranderen of om om te praten.
   Daar komen ze zelf maar achter of niet, dat is niet aan mij of wie dan ook om dat te bepalen.

 8. alleen nog maar vertrouwen in Baudet en Van Haga en de andere 148 zijn vaccinwappies rijp voor de psychiatrie, wie dat na alle internationale informatie over deze misdadige vaccin idioterie nu nog niet ziet is reddeloos verloren

 9. Wel, na alle bewijs dat WHO en Fraudci schuldig zijn aan bedrog over Corona, snap ik niet dat mensen nog geloven dat Corona sowieso voor ieder mens gevaarlijk is.
  De twee of drie decennia-lang gebruikte medicijnen, en natuurlijke geneeswijzen bewezen al vanaf het begin dat zij zeer effectief waren in de behandeling van Corona. Maar deze twee adviseurs hebben ze ten strengste verboden.
  Bovendien is quarantaine zo dom voor zogenaamde positief-getesten die geen symptomen hebben of ziek worden. Wij kunnen allemaal rondlopen met corona.
  De enige manier om Corona te beëindigen is om op te houden met testen van mensen voor Corona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in