© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

De Oostenrijkse autoriteiten hebben uit voorzorg de inentingen met een partij COVID-19 vaccins van AstraZeneca opgeschort terwijl ze de dood van een verpleegster en de ziekte van een andere ziekenhuismedewerkster na de injecties onderzoeken, zei het gezondheidsagentschap deze zondag.

“Het Federaal Bureau voor Veiligheid in de Gezondheidszorg (BASG) heeft twee meldingen ontvangen in een tijdsgebonden verband met een vaccinatie uit dezelfde partij van het AstraZeneca-vaccin in de districtskliniek van Zwettl” in de provincie Neder-Oostenrijk”, aldus BASG.

Een 49-jarige vrouw overleed als gevolg van ernstige stollingsstoornissen, terwijl een 35-jarige vrouw naar verluidt een longembolie ontwikkelde en herstellende is, aldus het bericht. Een longembolie is een acute longaandoening die wordt veroorzaakt door een losgeraakte bloedklonter.

“Momenteel is er geen bewijs van een oorzakelijk verband met de vaccinatie”, zei BASG.

BASG zegt dat bloedstolling niet tot de bekende bijwerkingen van het vaccin behoorde. Het BASG zet zijn onderzoek voort om elk mogelijk verband volledig uit te sluiten.

“Uit voorzorg worden de resterende voorraden van de betrokken vaccinbatch niet meer uitgegeven of gevaccineerd”, voegde het daaraan toe.

De regelgevende instanties van de Europese Unie keurden het product eind januari goed en verklaarden dat het doeltreffend was en veilig kon worden gebruikt, terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het product medio februari op de lijst plaatste voor gebruik in noodgevallen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster meteen dood na Coronavaccinatie – collega in ziekenhuis met dezelfde symptomen

  Pontius Pilatus versie 2.0 wast zijn handen in onschuld: EU zegt: "Wij hebben de mensen nooit gedwongen het COVID-19 vaccin te krijgen"
Vorig artikelUit onderzoek blijkt dat 90% van de COVID-19 doden voorkomt in landen met massale zwaarlijvigheid
Volgend artikelIsraëlische advocaat slaat alarm over vaccinaties: “Ons land is overgenomen door slechteriken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Dit experimenteel “medicijn” dat de volledige goedkeuring heeft gekregen, door de bevoegde instanties, kan nu gebruikt worden om de politieke klasse en de bevoegde instanties te injecteren.
    Misschien kunnen we vanaf nu in alle landen de gifspuiten eerst uitproberen op de politieke klasse en hun familie, sinds ze er rotsvast van overtuigd zijn, dat ze volledig veilig zijn !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in