De mentaal beperkte VS-president Joe Biden struikelde twee keer en viel op zijn knieën toen hij de trap opliep om aan boord te gaan van het presidentiële vliegtuig.

Op de video van het gebeuren, die op social media viraal gaat, is te zien hoe zijn poging tot een vlot sprintje naar boven gigantisch faalt en drie keer door zijn gammele knieën gaat.

Bij de derde struikelpartij zakt hij volledig door zijn knieën.

Backup:

 

Een groot aantal social media-gebruikers drijft de spot met Biden voor zijn klauterpartij.

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

  De Bidens kwestie blijft leveren
Vorig artikelDood Georgische verpleegster bevestigd die anafylactische shock kreeg na vaccinatie met serum van AstraZeneca
Volgend artikelValse Covid-19 cijfers worden gebruikt om lockdowns te legitimeren: achtennegentig procent is vals-positief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in