Een 49-jarige internationale verslaggever is dood, in een routinematige zaak die de loyaliteit van de mainstream media aan big pharma belicht.

Carlos Tejada was Azië adjunct-redacteur voor de New York Times. Daarvoor werkte hij voor de Wall Street Journal als China nieuwsredacteur. Met andere woorden, hij was stevig verankerd als een stem van de mainstream media. Helaas betekent dat ook dat hij loyaal was aan Pfizer, Moderna, Maskers, etc. Het lijkt erop dat die loyaliteit hem zijn leven heeft gekost, bericht Thecovidblog.com.

Als internationaal verslaggever die vaak reist, moest de heer Tejada kiezen tussen zijn baan opzeggen of experimentele mRNA of virale vector DNA injecties krijgen. Hij koos voor het laatste. De heer Tejada postte op 5 juli een Instagram-foto waarop hij een vaccinkaart vasthield terwijl iemand hem injecteerde. Hij voorzag de foto van een hoop door de mainstream media uitgekauwde prietpraat. Maar de hele post is hier samengevat:

“En ons voorrecht geeft ons toegang tot vaccins, zoals de J&J-prik die Nora en ik vanochtend kregen. Ik ben dankbaar voor de wetenschappers en de medische professionals die ons hebben verdedigd tegen Covid, en voor het feit dat ik mijn gezin heb kunnen beschermen.”

Hij en zijn vrouw kregen die dag in Wichita, Kansas, de zogenoemde “one and done” DNA-injectie met de virale vector van Johnson & Johnson. De heer Tejada ondervond blijkbaar geen onmiddellijke nadelige gevolgen van de injectie, of hij sprak er gewoon niet openlijk over. En toen kwam de booster.

Zeer plotse dood en nasleep

Mr. Tejada postte zijn laatste Instagram update op 17 december. Hij kreeg een Moderna mRNA injectie voor zijn booster-injectie, gemengd met de J&J adenovirus vector. Toegegeven, alle injecties zijn even dodelijk. Maar we vergaren langzaam gegevens die ongunstige resultaten laten zien als je merken mengt.

  In tweede weekend verspreidt truckerskonvooi zich naar andere Canadese steden terwijl Ottawa noodtoestand afkondigt en politie demonstranten arresteert

Mr. Tejada ondertekende de foto met een kwinkslag over Omicron. Zijn booster-injectie zette ook een zeer verontrustende wereldwijde trend voort. Hij kreeg de injectie in de Myeongdong (katholieke) kathedraal in Seoul.

In misschien wel de ultieme vaccin loyaliteitsdaad, vulde de heer Tejada papierwerk in dat hij niet eens kon lezen omdat het in het Koreaans was geschreven.

Mr. Tejada’s vrouw, Nora, logde in op zijn Twitter account om 12:58 a.m. op 18 december. “Carlos is afgelopen nacht overleden aan een hartaanval,” schreef ze. Hij stierf enkele uren na de injectie.

De New York Times, de vroegere werkgever van de heer Tejada, schreef over zijn dood op 22 december. Natuurlijk werd in dit verhaal volledig weggelaten dat de heer Tejada een hartaanval had gehad en enkele uren na de Moderna “booster” injectie was overleden. Het was een gouden kans voor een echte journalist van de krant om te schrijven over de onmiskenbare hartproblemen die gepaard gaan met mRNA-injecties na het verlies van een van hun eigen mensen. Maar de New York Times en alle andere mainstream media kunnen net zo goed toegeven dat ze eigendom zijn van en beheerd worden door Pfizer, Moderna, et al.

De heer Tejada deed zijn deel van gratis reclame voor big pharma en de algehele dystopische COVID-19-agenda tijdens zijn werk.

Een GoFundMe-pagina voor de familie van meneer Tejada heeft zijn doel van 200.000 dollar in vier dagen al bereikt.

Het is de grootste GoFundMe die we op deze blog in een jaar hebben behandeld. Aangezien de heer Tejada een journalist was die faalde in zijn plicht om de waarheid te vertellen, en de GoFundMe zijn doel reeds heeft bereikt, zullen we het hier niet linken.

  Topstudie: 27% van gevaccineerde mensen heeft hartschade

De heer Tejada laat zijn vrouw en twee kinderen achter.

Booster doden sneller?

Toen 2021 begon, nam deze blogger letterlijk screenshots van berichten van mensen op Facebook, Instagram en Twitter als “Ik heb mijn eerste prik”, “tweede dosis voltooid”, enzovoort. Om de paar dagen deden we een follow-up. Er waren veel meer doden en verminkten dan we konden behandelen. Dezelfde trend is nu aan het gebeuren met boosters.

Er zijn elke dag letterlijk duizenden “Ik heb mijn booster” -berichten op Twitter en Instagram, waarbij veel ontvangers onmiddellijk prikspijt betuigen.

We hebben nu vijf sterfgevallen door boosters behandeld. Toegegeven, dat is een zeer kleine steekproef, en de gemiddelde leeftijd van de slachtoffers is ongeveer 55 jaar. Maar de gemiddelde tijd tussen de injectie en de dood is acht dagen als Mr. Tejada wordt meegerekend.

Intussen zitten al die Californische studenten die afgelopen herfst twee injecties kregen om naar school te gaan, nu vast in een eindeloze cyclus van experimentele injecties. Zowel de California State University als de University of California hebben booster-mandaten aangekondigd voor docenten en studenten die terugkeren voor het voorjaarssemester van 2022. De scholen gebruiken het Omicron-narratief om de mandaten te rechtvaardigen. Verscheidene van deze scholen beginnen het voorjaarssemester ook online, waardoor het doel van de eerste twee injecties die alle studenten en personeelsleden kregen, volledig teniet wordt gedaan.

Deze blogger voorspelt dat tegen het einde van 2022, booster prik # 5 de norm zal zijn. En de miljarden mensen wereldwijd die hebben meegespeeld in deze COVID-19 dystopische agenda hebben in wezen geen andere keuze dan de injecties te blijven nemen. Felicitaties aan iedereen die stand heeft gehouden en een zuiver mens is gebleven. Het is gewoon dwaas om nu toe te geven en de injectie matrix in te gaan. Als je zo ver bent gekomen, doe je iets goed.

  Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID 'vaccin'

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO: Landen met alom boostervaccinaties verlengen pandemie
Volgend artikelOPNIEUW: Drie jonge voetballers stierven deze week na plotselinge hartaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. De wens in het eind van het artikel doet goed.
  Echter de “goegemeente” zal er alles aan doen om die onmogelijk te maken.
  Wat een wereld houden we over?

 2. Ik hoop van harte dat alle gevaccineerden (en dus ook mijn vrienden) snel uit hun coma ontwaken!!! Er valt niet met hen te spreken. Op zijn minst nog 3 jaar geduld hebben ben ik bang..om meer te weten over deze enge testboosters. ?

 3. Het doet mij denken aan die film The Island,waar iedereen een fantastische toekomst word beloofd als ze worden uitgeloot om naar een paradijselijk eiland te kunnen..Ze weten alleen niet dat ze worden vermoord om hun organen!Hier is het nog erger..Gates en zijn cronies willen je alleen maar dood hebben!

 4. Mijn grootste angst komt [ natuurlijk ] niet vh virus, niet van de maatregelen vh regime, maar vooral van het WACHTEN totdat ik gebeld wordt, dat er iemand uit mijn geïnjecteerde familie / vriendenkring overleden is. Dàt wachten is momenteel de grote sloper.
  Een goede vriend van mij heeft tal van onderliggende ziektebeelden, maar is ook al jaren verslingerd aan tv kijken. Ook hij is dus in de val getrapt, heeft twee jabs achter de rug en hij kon mij onlangs in een verhitte discussie met volle overtuiging melden dat hij zeer zeker de booster zal gaan nemen.
  Vlàk voor deze diep treurige uitspraak vertelde hij dat hij de laatste tijd moeilijk kon lopen. Het gevoel in zijn beide voeten nam steeds meer af. Als hij zijn voet stootte en later op de avond een blauwe plek ontdekte kon hij zich het voorval niet herinneren. Op een dag voelde hij iets geks in zijn sok. Hij ging kijken en zag dat de nagel van zijn kleine teen helemaal was omgeslagen. Hij vertelde mij dat hij er niets van gevoeld heeft . . .
  Zoals je wel kunt begrijpen mocht ik natuurlijk geen verband leggen met de injecties.
  Hij neemt al jaren elke dag een berg medicatie en voor elke nieuwe klacht gaat hij naar de dokter. Die schrijft dan weer een medicijn / behandeling voor, enz. Zoals we weten creëren de injecties ook weer een scala aan klachten, die op hun beurt weer de berg aan medicijnen en behandelingen verder zal laten verhogen, enz.
  Je bent dan als mens – zolang je het lukt om überhaupt in leven te blijven – DE ideale melkkoe voor Big Pharma, die misbruik van je kan maken tot aan je laatste ademtocht.
  Ik wens iedereen fijne feestdagen èn ik wens iedereen, die elke dag zich 100% inzet voor het Mondiale Corona Project een snel en gruwelijk levenseinde toe.

  • Hoi Stephan,

   Ik snap jouw angst maar probeer het los te laten. Angst is de grote sloper zoals je terecht stelt. Je kan er niets meer aan doen dus accpteer het hoe moeilijk het ook is.

   Wat mij helpt is denken in mogelijkheden ipv wachten op ellende die mogelijk gaat uitbreken. Zoals ik een eerdere reactie heb aangegeven. Het aantal doden en gewonden van zowel de ziekmaker als de injectie vallen relatief mee. In angst wachten tot dat gebeurt is letterlijk niet gezond.

   Mijn tip zou zijn om je te focussen op positieve dingen die je kan doen. Dat is goed voor je immuun systeem, goed voor je mentale situatie etc.

   Ik weet dat het lastig is maar daar bereik je veel meer mee en is gezond voor je. Hoop dat je hier wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

  • De melkkoe. Maar het is duidelijk dat er velen zijn die zich graag laten melken. En dat wordt dan een goede samenwerking tussen de huisarts en de melkkoe die de pharma spekt. Zo ken ik er ook een paar. En ik kan me vinden in je sluiting, ook al heb ik af en toe nog wel een paar momenten van hoop dat je mensen nog kan “bereiken”. Maar ik heb het uiteindelijk ook moeten accepteren dat mensen alleen te “bereiken” zijn als ze dat zelf willen. Dus… Zo gaat het. So long Stephan, until we meet again….we are not alone..

  • Wachten heeft geen zin. Je familie wordt daar niet beter van, en jij ook niet.Je hebt gedaan wat je kon, en iedereen hier zal je vertellen dat het niet mogelijk is om iemand the behoeden voor die vaccinatie. Ga gewoon verder met je leven. Je hebt je eigen leven al nauwelijks onder controle, laat staan het leven van anderen.

   • Dankjewel voor je reactie. Je hebt gelijk. Wachten heeft idd geen zin. Je wordt er gek van, angstig en labiel. En dat is exact wat het regime, samen met haat paniek zaaiende media wil. Dus dat doen we idd maar beter niet. Ik wens je alvast een wakker nieuw jaar toe.

  • Slimme mensen wensen
   Wensen hun grootste vijand geen slechts toe
   Hun wensen als :
   Moge mijn grootste vijand ook gezond verstand krijgen
   Universele liefde kunnen verkrijgen en delen
   Immers Universele liefde Groeit altijd
   Het wordt nooit minder door het weg te geven
   Zo zal het Universum een met liefde vervulde draaiing verkrijgen

   Dank U

 5. Onlangs zag ik de laatste nieuwe Matrix film The Matrix Resurrections.
  Ik ben niet meer zo’n fan van dit soort film vanwege de hoge mate van geweld dat er te zien is. Alwaar het doel de middelen mag heiligen.
  Maar ik was toch wel nieuwsgierig. Omdat de verhaallijn simpel gehouden dient te worden omdat de gemiddelde kijker afgetraind is door een Hollywood opvoeding, die geheel gebaseerd is op trigger-strategieën en de kijker moet verleiden. De nu beschikbare technologie kan de Sensation and Attention Seeking naar een grote hoogte voeren en daarmee de verhaallijn minder belangrijk mag laten zijn. Het kijken, het kunnen zeggen dat je ‘het’ gezien hebt, dat je dus ook dat hebt mogen consumeren, prevaleert.

  Enfin, er is dus natuurlijk ook weer sprake van een grote schurk, de archetypische verbeelding van het kwaad. In deze film is het The Analyst en als je goed luistert naar hetgeen hij zegt, dan lijkt het wel verdomd veel op wat de real-life schurk Klaus Schwab zegt. Vooral aan het einde vd film zegt deze ‘analyst’ bijna letterlijk hetzelfde wat de terminale W.E.F.-psychopaat Schwab ons weet te melden !
  De film is van dit jaar en als je weet hoe innig en hecht Hollywood samenwerkt met allerlei onfrisse entiteiten zoals Defensie. Big Tech, e.a. , dan mag een film als deze wel weer geïnterpreteerd worden als een ideaal propaganda vehikel. De kijker krijgt – in de meeste gevallen – onbewust informatie doorgesluisd die haar / zijn idee van het normaal, haar/zijn perceptie op de realiteit moet beïnvloeden.
  Er wordt van de kijker echter ook zogezegd verlangt dat zij/hij bepaalde absurditeiten, mega schendingen van mensenrechten, extreme uitwassen van totalitarisme, enz., classificeert als ” Ja, maar het is FILM!” Dus het is niet echt [ wat dan weer een soort geruststelling moet bewerkstelligen ].
  Op een bepaald moment in de film zie je Neo, samen met anderen, een Japanse sneltrein binnen stormen, via een virtuele ‘portal’ en raken slaags met ‘het kwaad’. Maar als je goed oplet zie je in die trein kinderen zitten met mondkapjes op, designer mondkapjes natuurlijk. En hun ogen veranderen in een soort gedigitaliseerde kijkers. Dus in die enorm chaotische setting krijgen krijgen vooral de jònge kijkers van deze film ‘subliminal messages’ dat het dragen van een mondluier ‘normaal’ is. Als je in het openbaar vervoer zit draag je het symbool van onderwerping op je gezicht en dat is volkomen ‘normaal’. De mondluier dragende jeugd is in dit filmgedeelte maar enkele seconden in beeld, maar net genoeg om het beoogde effect bij de kijker te kunnen bewerkstelligen.
  Er zijn in 2020 en 2021 erg veel nieuwe films gemaakt en je zou BIJNA gaan denken dat het idd een fùnctie heeft. Namelijk Hollywood HEEFT de taak als een niet onbelangrijk onderdeel vh Propaganda apparaat om het ‘officieel’ narratief vd machtsnetwerken uit te dragen. Die deeltaak had ze al decennia lang, maar NU tijdens deze crisis is die taak nog belangrijker geworden.
  Iedereen die indirect of direct aan mee werkt is daarmee mede schuldig aan de misdaden tegen de menselijkheid. ps: Er zullen natuurlijk wel veel mensen zijn, die ‘het’ niet door hebben dàt ze hieraan meewerken. etc.

  • Interessant Stephan… Bedankt voor je uitgebreide verslag. Ik heb vaak hetzelfde gedacht, propaganda via de entertainment industry.

  • De Matrix films (vanaf het begin al) zijn zo duidelijk voor diegene die het kunnen zien.
   En zo onduidelijk voor die het zicht nog niet hebben.

   “I kind of like the “paint the sky with rainbows” idea. Just remind people what a free mind can do”
   – The Matrix 4 –

 6. Dit gebeurt nou standaard
  Bij een ieder gehersenspoelde persoon
  De mensen die dat spul in de bovenkamer laten besturen door GeldWolven
  Of zelf heel graag verlangen GeldWolven op hoog niveau te worden
  Bitcoin Bitcoin Bitcoin
  Piramide spelen
  Jaa de Bouwer van de Ark voor AdolfBill HitlerGates & Vrienden genaamd Alonus Anus Muskhie
  Jaa moet toch ergens in de Boot varen over de onmetelijke oceaan
  Als de Aarde onbewoonbaar wordt gemaakt vergiftigd
  Met andere woorden onder Water wordt Gedompeld
  Voor minimaal 4 generaties lang
  Voedsel moet worden ingeslagen
  Grote delen van moeder Aarde komen zogenaamd door middel van al dat op U allen gestolen Geld bloed zweet & tranen in handen van die Grootste Moordenaars Kanibalen
  Endinocom people
  Denk toch zelf na AlstUblieft
  Er gaat nog veel meer gebeuren
  Waarvan zelfs die Door de Duivel gestuurden niets van afweten
  Verrassing ????!
  Geld moet toch ergens vandaan worden getoverd
  Roven van de Burgers dan maar
  Centje voor centje maakt een Gulden
  Als men door gaat worden dat Miljarden

  Zie WALL-E uit 2008
  Zie The Time Machine uit 1960
  Zie The Jetsons
  Zie The Avatar tekenfilm
  Zie The Avatar Animatie film
  Zie The Predetor
  Zie Betle star Galactica
  Zie Star Wars
  &
  Meer met geopende Ogen
  Zie als U wilt weten wat er gaande is NU
  NAMENS EEN ongeletterde IDIOOT
  DANK U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in