Het mainstream narratief spinnen – van politici tot het CDC tot de media – is begonnen met het melden van “mogelijke schade” als gevolg van Covid-“vaccins”. Dit is een potentieel ingrijpende verandering in het narratief, maar zoals gewoonlijk moeten we de eeuwige vragen stellen –

Waarom dit?

Waarom nu?

Al bijna twee jaar lang worden degenen onder ons die hun bezorgdheid uiten over de mogelijke schade door het opdringen van ongeteste en onnodige gentherapieën aan miljarden mensen ofwel genegeerd door de luidruchtige meerderheid ofwel belasterd door hen. En dit omvat zowel de mainstream als de “alt”-media, schrijft Kit Knightly.

In de zeldzame gevallen dat een “anti-vaxxer” een podium kreeg, was het meestal een zorgvuldig uitgekozen gek, of een kleine beroemdheid die argumenten uit emotie aanvoerde.

De echte wetenschap – en de professionals die die wetenschap communiceren – werden verbannen uit de mainstream ether. Uit het zicht en de geest gebannen.

De vaccins werden door iedereen overal als “veilig en effectief” bestempeld.

Tot nu.

Vorige week nodigde BBC News in het Verenigd Koninkrijk Dr. Aseem Malhotra uit om het voorschrijven van statines ter voorkoming van hartziekten te bespreken (ja – een ander onderwerp, voor een andere keer).

Tijdens zijn zeven minuten durende interview bracht hij mRNA covid-“vaccins” in verband met mogelijke hartziekten:

Dit is, voor zover ik weet, de eerste keer dat een medisch deskundige deze feiten bekend mocht maken in de mainstream media.

Maar waarom is dit gebeurd?

En waarom is het nu gebeurd?

Het “officiële” verhaal is dat het een oeps-moment was. Dat dokter Malhotra op de een of andere manier “door de mazen van het net is geglipt”, dat hij was uitgenodigd om over statines te praten en niet over Covid, en dat hij het script handig heeft omgedraaid en zijn tijdelijke platform heeft gebruikt om de waarheid te verkondigen.

  PHARMAGEDDON - Hoe het COVID "vaccin" biowapen moordt

Laten we dit idee eens uitpakken en kijken wat we hebben.

Allereerst moet worden opgemerkt dat Dr. Malhotra bepaald geen stiekeme vaccinscepticus is.

Hij heeft een Twitteraccount met een aanzienlijk aantal volgers, waarop hij regelmatig vraagtekens zet bij de mRNA-vaccins.

Hij is meerdere malen in GB News verschenen om de vaccins in twijfel te trekken.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat een BBC-onderzoeker niet zou ontdekken wat zijn mening over het vaccin is.

En zelfs al zou hij “door de mazen van het net glippen”, waarom liet de presentator hem dan doorgaan toen hij eenmaal over de vaccins begon?

We hebben in het verleden gezien hoe mainstream nieuwszenders omgaan met mensen die dingen zeggen die ze niet mogen zeggen:

Hij gaat off-topic, en als interviewer zou zij het volste recht hebben om hem terug te sturen naar de vraag. Maar als u het interview bekijkt, doet ze zelfs nauwelijks een poging daartoe. In plaats van van het onderwerp te veranderen, hem te beschimpen omdat hij een “anti-vaxxer samenzweringstheoreticus” is, of gewoon de uitzending af te breken… gaat de presentatrice actief door met het onderwerp en stelt hem verdere vragen om hem uit te lokken.

Waarom zou ze dit doen als hij “door het net glipt”?

En hier is de kers: op dezelfde dag dat dit “ongelukje” gebeurde, meldde Reuters dat de Amerikaanse CDC en FDA een mogelijk verband onderzoeken tussen Pfizer-injecties en beroertes, onder de kop:

U.S. FDA, CDC zien vroege signalen van mogelijk verband tussen Pfizer bivalent COVID prik en beroerte.

Dit zou echt de laatste nagel aan de doodskist van het “ongelukje”-argument moeten slaan voor iedereen die begrijpt hoe narratieven werken.

Wat we hieruit kunnen afleiden is dat er een doelbewuste beweging gaande is om het narratief te verschuiven en een gedeeltelijke, beperkte discussie over de schade van vaccins mogelijk te maken.

De prangende vraag is waarom.

Ik ga ervan uit dat iedereen die dit leest zich ervan bewust is dat we elk idee kunnen uitsluiten dat de BBC, CDC en anderen zich plotseling hebben gerealiseerd dat ze een enorme fout hebben gemaakt.

  Hoe een denkgeest te openen: Hoe kunnen "we mensen wakker schudden" voor de gevaren van de Covid-prik

Het hele mondiale establishment heeft de risico’s van de vaccins niet genegeerd omdat ze het niet begrepen, oké. Het was niet één grote supranationale hersenscheet.

Ze hebben jarenlang actief en opzettelijk gelogen.

Het is gewoon dat ze om de een of andere reden gestopt zijn, heel even en op de kleinst mogelijke manier.

Ten tweede, hoe geruststellend het ook is om dat te denken, ze zijn niet gedwongen om de waarheid toe te geven door het gewicht van het bewijs.

Dat is niet hoe de psychopathische wereld van politiek en narratieven werkt. Niets is zo waar dat de agendabepalers en hun tamme media gedwongen zijn het te melden. Integendeel, ze ontkennen routinematig het onmiskenbaar voor de hand liggende, elke dag, jaar na jaar, zolang ze dat nodig hebben of willen.

De waarheid heeft geen relevantie in hun lexicon, tenzij het ook een ander doel dient. Ze vertellen gemakshalve verhalen, ze melden alleen wat die verhalen ten goede komt.

En laten we niet vergeten – ze hebben de waarheid niet toegegeven.

Daar zijn ze nog niet eens aan begonnen en dat zullen ze vrijwel zeker ook nooit doen.

Ze zijn alleen gestopt met het actief onderdrukken van een deel van de onderdrukte werkelijkheid.

Maar zelfs die kleine nanokorrel van eerlijkheid kan een directe bedreiging vormen voor het gangbare narratief, zoals een kiezelsteen die van een heuvel rolt een aardverschuiving kan veroorzaken – en dat weten ze duidelijk, want ze hebben hun “bekentenis” onmiddellijk omgeven met uitvluchten en voorbehouden – voor het geval dat.

Binnen een paar uur nadat Dr. Malhotra op het nieuws was verschenen, had de BBC “senior artsen” uitgenodigd om zijn beweringen te weerleggen en de Guardian publiceerde een stuk waarin verschillende “verontwaardigde” artsen werden geciteerd die de BBC bekritiseerden omdat ze hem zelfs hadden toegelaten.

Minder dan 24 uur nadat de CDC/FDA hadden toegegeven dat ze het mogelijke verband tussen het vaccin en beroertes onderzochten… meldden ze hun resultaten en kondigden ze aan dat ze niets hadden gevonden.

  Het spectaculaire falen van de COVID-19 injecties

De hele exercitie werd duidelijk zorgvuldig gecontroleerd. De kleinst mogelijke verschuiving in het narratief, onder zeer strikte voorwaarden.

De dodelijke dosis waarheid is immers verrassend klein.

Dus terug naar onze oorspronkelijke vraag: Waarom dit? Waarom nu?

Waarom überhaupt? Waarom twee jaar “veilig en effectief” hersenspoelen op het spel zetten? Wat gebeurt hier achter de schermen?

Nou, hier zijn een paar mogelijke verklaringen:

Machtsstrijd – Interne politieke strijd tussen de Great Reset aanhangers en de meer traditionele politieke facties die het “nieuwe normaal” in diskrediet willen brengen.

“Vaccinoorlogen” – Grote farmaceutische onderlinge strijd, niets anders dan de hebzucht van bedrijven die het wint van de narratieven (ze stellen op dit moment immers allemaal de mRNA-vaccins ter discussie).

Meer angst – Als het doel van het spel is om mensen bang te maken, dan is het een krachtige zet om de 4 miljard gevaccineerden te vertellen dat je ze mogelijk hebt vergiftigd.

“Nieuwe en verbeterde vaccins” – Misschien een poging om de ongevaccineerden te lokken door een (klein) probleem “toe te geven” en het vervolgens “op te lossen” in de volgende bijgewerkte booster.

We kunnen sabotage natuurlijk niet helemaal uitsluiten. Het is mogelijk dat sommige mensen binnen het establishment oprechte twijfels hebben over de gang van zaken sinds 2020 en proberen heimelijk informatie naar buiten te krijgen. Hoewel de gecoördineerde aard van de vrijgave dat onwaarschijnlijk maakt, is het niet onmogelijk.

Hoe dan ook, we moeten onze ogen openhouden. Het kan een overwinning zijn, maar het kan ook iets anders zijn.

De oude mantra geldt: sta altijd sceptisch tegenover de media, zelfs wanneer – vooral wanneer – zij u vertellen wat u wilt horen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Amerikaanse Abrams gevechtstank is niet wintergeschikt (Video)
Volgend artikelLiberale euthanasiewetten maken Canada wereldleider in organen geoogst van slachtoffers van hulp bij zelfdoding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De media voeren een show op om de mensen die nog blind de media volgen, wijs te maken dat alles er mag zijn en dat alles mag worden gezegd. Het is een showtje. Ze laten even een stukje waarheid toe en vervolgens doen ze aan de blind volgende mensen voor hoe ze moeten omgaan met dergelijke snippers van waarheid. De BBC zet na deze snipper waarheid onmiddellijk een leger van nepartsen en nep experts en nep wetenschappers is om de snippers waarheid in pulp te veranderen. Ze slopen de waarheid letterlijk en ze doen mensen voor hoe je dat doet. Alle blinde volgers zullen nu tegen wakkere mensen zeggen… Ja, die dokter zei wat dingen, want de media is open en eerlijk en betrouwbaar, maar daarna is ook door een leger van experts en artsen aangetoond dat wat die dokter zei, helemaal niet klopte. Mensen worden vanuit de hand gevoerd wat ze moeten denken, hoe ze moeten handelen en wat ze moeten zeggen. Dit is de oorlog tegen de waarheid. De media zijn een terminale kanker. Onze televisies, laptops en telefoons zijn hersenspoelmachines, het zijn wapens!!! Iedereen die voor de media werkt = medewerker van het opwn concentratiekamp waar we in leven. Verslaggevers, journalisten, presentatoren, muziek, films, entertainment… het is allemaal propaganda en mindcontrol en body control. Uw ademhaling wordt verward, uw geest wordt verward, u waak en slaap ritme worden verward, uw denken wordt geprogrammeerd… u wordt neurologisch volledig bestuurd met alle digitale apparaten. De media en onze apparaten zijn vele malen schadelijker dan U durft te verzinnen.

 2. Ik denk niet dat ze al iets toegeven ; ze geven een arts die gespecialiseerd in diabetici , en dan begint als remedie statines wat tevens het grootste vergif is voor de bestrijding van suikerziekte.Steeds maar een medecijn op een medecijn om de bijwerkingen proberen weg te werken. Allemaal om verwarring te stichten weg van het mRNA niet vaccin dat dodelijk is.

  • Afleiding, dus? Zou goed kunnen… mensen afleiden met andere snake oil. Mensen krijgen graag medicijntjes, voor hun kwaaltjes, voor ‘bescherming,’ voor aandacht, dus dit zou heel goed kunnen.

 3. Tsja, wat zou dit nou weer kunnen zijn. Trust No One! Hou dat altijd voor ogen.
  Hier op FN doen de weldenkenden dat ook wel, maar er komen overal rare trappen vandaan, dus val niet in de kuilen die ‘ze’ graven voor je. Uiteindelijk vallen ze wel in hun eigen kuilen.

  Dat gezegd, er zijn nog heel veel gelovigen, bijv de Muskovieten die heilig in King Musk the Savior geloven met zijn domme lulverhaal over zijn ervaring met de twee injecties die hij zo gezegd genomen had, en zijn larie over de kolonisering van Mars (terwijl hij raketten voor N Korea zit te produceren). En er zijn ook nog zat zeer gelovige Covidianen die achter de gifspuit als Savior aanhollen. Dus dit nieuwe toneelspel zal best wel zijn rotte fruit afwerpen…

  Naam:* – goed gezegd wederom.

  • Zoek hier eens even naar, dat heeft u waarschijnlijk volledig gemist denk ik:

   Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat van 28 maart 2020,
   nr. IENW/BSK-2020/57427, houdende spoedmaatregelen met betrekking tot
   gentherapie ter bestrijding van COVID-19 (Tijdelijke regeling afwijkende behandeling
   vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding COVID-19)

   • Beste OHJE en Rini, het zou leuk zijn als jullie ook de pertinente stukken tekst plaatsen, zodat de andere Reaguurders ook kunnen meelezen. BVD.

    OHJE verwijst naar Artikel 7, in “Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, New York, 19 december 1966, Tractatenblad 1969, 99, Nederlandse vertaling, Tractatenblad 1978, 177. In Artikel 7 hierin staat:
    “Niemand mag worden onderworpen aan folteringen, of aan wrede, onmenselijke of
    vernederende behandeling of bestraffing. In het bijzonder mag niemand, zonder zijn in
    vrijheid gegeven toestemming, worden onderworpen aan medische of wetenschappelijke experimenten.”

    Rini verwijst naar de Staatscourant 2020, 18941, Besluiten van Algemene Strekking, van 30-03-2020. Hierin staan twee zaken die je goed moet doornemen, lees hier vooral het derde punt, over het genetisch gemodificeerd organisme als bedoeld in artikel 1.1, eerste lid, van het Besluit:

    “Artikel 1
    In deze regeling wordt verstaan onder:
    – Besluit: Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013;
    – COVID-19: Coronavirus SARS-CoV-2;
    – genetisch gemodificeerd organisme: genetisch gemodificeerd organisme als bedoeld in artikel 1.1, eerste lid, van het Besluit;
    – Minister: Minister van Infrastructuur en Waterstaat.”

    En deze – waarin je goed moet lezen dat er staat “waarbij gebruik wordt gemaakt van ggo’s” – iaw, er zitten ggo’s in het bestrijdingsmiddel. (Nadruk: er zitten ggo’s in het middel!! Dus, het middel bevat ZELF die ggo’s. En daar gaat die hele Spoedmaatregel over; over iets dat ZELF ggo’s bevat. En die Spoedmaatregel gaat dus niet over iets dat een mens tot een ggo maakt, zoals jouw ‘vaccinatie’ dat doet mbv de mRNA die er in zit! Dat is nogal een verschil!):

    “Spoedmaatregel
    Omdat het voor het bestrijden van de huidige pandemie van groot belang is dat er zo snel mogelijk een therapie en vaccin worden ontwikkeld, is het van belang dat zo snel mogelijk een vergunning kan worden afgegeven voor het toepassen van klinische proeven waarbij gebruik wordt gemaakt van ggo’s en die tot doel hebben COVID-19 te bestrijden.”

    Dus dan ga je nu naar het Besluit zelf om te verifiëren wat ze met het eaa bedoelen – en vooral wat ze bedoelen met een ggo, want daar gaat het om in deze Spoedmaatregel in Artikel 1 van de Staatscourant.

    Het Besluit is dit: “Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013”. Hierin staat:

    “Artikel 1.1
    1 In dit besluit en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder genetisch gemodificeerd organisme: organisme, met uitzondering van menselijke wezens, waarvan het genetisch materiaal is veranderd op een wijze die van nature niet mogelijk is door voortplanting of natuurlijke recombinatie.” Lees hierin goed wat er bedoeld wordt met ggo!!!

    En:

    “Artikel 1.1
    2 Als genetisch gemodificeerd organisme worden in elk geval aangemerkt organismen die zijn verkregen door middel van technieken als genoemd in bijlage 1. (In bijlage 1 staat uitgelegd hoe je een “ggo verkrijgt,” welk ggo dan gebruikt wordt in het bestrijdingsmiddel waarover de Spoedmaatregel geldt.)

    Als je dit alles gelezen hebt, dan besef je dat die hele Spoedmaatregel gaat over een bestrijdingsmiddel dat GGO’S BEVAT – ggo’s welke verkregen zijn dmv bepaalde technieken. En het is dus niet van toepassing op een middel is dat zelf ggo’s maakt!!!

    En nu is het dus inderdaad zo, dat die zgn “vaccinatie” waar je jezelf en je kinderen mee hebt laten inspuiten, helemaal geen ggo’s bevat, maar van zichzelf een techniek is die ggo’s VERKRIJGT, zoals je kan lezen in de bijlage 1 die vermeld is in Artikel 1.1, lid 2 van het Besluit.

    Dat is heel andere pap! Iaw, jij bent blootgesteld aan een techniek die ggo’s verkrijgt! Je bent helemaal niet ingespoten met iets dat reeds verkregen ggo’s BEVAT. Je bent ZELF een ggo geworden! Snap je? En daar was die hele Spoedmaatregel helemaal niet voor – die was er niet voor het medische experiment om JOU tot GGO te maken!

    Dus waar OHJE naar verwijst, klopt: “In het bijzonder mag niemand, zonder zijn in
    vrijheid gegeven toestemming, worden onderworpen aan medische of wetenschappelijke experimenten.” Want de “vaccinatie” is een absoluut medisch experiment in de puurste zin van het woord. En die hele Spoedmaatregel over een bestrijdingsmiddel dat ggo’s bevat, is bedrog, omdat het bestrijdingsmiddel geen reeds verkregen ggo’s bevat, maar omdat het inherent een middel is dat zelf ggo’s verkrijgt! JIJ BENT HET GGO GEWORDEN DOOR HET INJECTEREN VAN DIT BESTRIJDINGSMIDDEL!

    Snap je nu hoe je bedrogen bent met de “Spoedmaatregel”?

    Bovendien staat er in de Staatscourant het volgende (alhoewel dit er eigenlijk niet toe doet omdat de Spoedmaatregel geen betrekking heeft op middelen die ggo’s verkrijgen, zoals je nu weet):

    “Artikel 4
    Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en vervalt een jaar na de dag van uitgifte van die Staatscourant.”

    En:

    “Een dergelijke ministeriële regeling vervalt een jaar nadat zij in werking is getreden of indien binnen die termijn een algemene maatregel van bestuur ter vervanging van die regeling in werking is getreden, op het tijdstip waarop die maatregel in werking treedt. De termijn kan bij ministeriële regeling eenmaal met ten hoogste een jaar worden verlengd (artikel 9.2.2.1, tweede lid).”

    Dus alles bij elkaar, (1) je bent bedrogen, want het bestrijdingsmiddel BEVAT GEEN VERKREGEN GGO’s. En (2) de zgn Spoedmaatregel had alleen betrekking op middelen die VERKREGEN GGO’S BEVATTEN. En (3) je hebt op jezelf laten experimenteren met iets dat jou zelf in een GGO verandert, in strijd met Artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten.

    En wat nu? Weet je nu wat je moet doen?

 4. Er zijn behoorlijk wat mensen die de BBC studio’s hebben volgeplakt met foto’s van vaccinslachtoffers.
  Dat moeten ze hebben gezien.

 5. Het meest voor de hand liggend lijkt mij “doublespeak”! Een zeer goed middel gebleken in elk totalitair regime. Orwell omschreef het ook goed in 1984. Ook Hannah Arendt in het boek “Totalitarisme”.
  Maak mensen knetter in hun hoofd door dan “wel” en dan “niet” te verkopen in de media. Blijf afwisselen met NIET waar, waar, NIET waar, waar, enzovoorts. Blijf aan de gang en iedereen wordt knetter. Ik hoor het nu al om mij heen, “ik weet niet meer wat ik moet geloven…”.
  Dit is het doel en niks anders.

 6. Gerard heeft een groot punt… En ook van de rest kan allemaal iets meespelen. Onze indruk is ook–net als bij merkwaardige ‘versoepelingen’ in een grote krant hier en in andere media–dat het al langer een stukje ’tactische terugtocht’ is om een frame te creëren waarbinnen ze de ‘beul’ in de vorm van eventueel tibunaal of dan toch totale afgang etc. etc. te kunnen ontlopen zonder hun narratief, hun hele kwakzalversnonsens, echt te moeten opgeven… Dus precies zoals na de zogenaamde Mexicaanse griep gebeurd is : iedereen weet inmiddels dat het niets voorstelde…Hebben de grote aanjagers van de paniek toen,onze bekende ‘viroloogjes’ en de andere nonsensverkopers op hun donder gehad, hebben ze in de bak gezeten ? Nee, ze hebben hun schouders ogehaald, lachten wat en zijn gewoon doorgegaan en zijn nu wéér, nog stééds de grote namen… Heeft Niall Ferguson inmiddels op zijn donder gehad, terwijl zelfs zijn eigen kant al snel moest toegeven dat heel zijn aanvankelijke paniekvoorspelling nérgens op sloeg ?? Het enige wat telt is dat ze dit maar moeten kunnen blijven doen, hoe groot de schade ook is en nog wordt….

 7. Beste OHJE en Rini, het zou leuk zijn als jullie ook de pertinente stukken tekst plaatsen, zodat de andere Reaguurders ook kunnen meelezen. BVD.

  OHJE verwijst naar Artikel 7, in “Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten, New York, 19 december 1966, Tractatenblad 1969, 99, Nederlandse vertaling, Tractatenblad 1978, 177. In Artikel 7 hierin staat:
  “Niemand mag worden onderworpen aan folteringen, of aan wrede, onmenselijke of
  vernederende behandeling of bestraffing. In het bijzonder mag niemand, zonder zijn in
  vrijheid gegeven toestemming, worden onderworpen aan medische of wetenschappelijke experimenten.”

  Rini verwijst naar de Staatscourant 2020, 18941, Besluiten van Algemene Strekking, van 30-03-2020. Hierin staan twee zaken die je goed moet doornemen, lees hier vooral het derde punt, over het genetisch gemodificeerd organisme als bedoeld in artikel 1.1, eerste lid, van het Besluit:

  “Artikel 1
  In deze regeling wordt verstaan onder:
  – Besluit: Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013;
  – COVID-19: Coronavirus SARS-CoV-2;
  – genetisch gemodificeerd organisme: genetisch gemodificeerd organisme als bedoeld in artikel 1.1, eerste lid, van het Besluit;
  – Minister: Minister van Infrastructuur en Waterstaat.”

  En deze – waarin je goed moet lezen dat er staat “waarbij gebruik wordt gemaakt van ggo’s” – iaw, er zitten ggo’s in het bestrijdingsmiddel. (Nadruk: er zitten ggo’s in het middel!! Dus, het middel bevat ZELF die ggo’s. En daar gaat die hele Spoedmaatregel over; over iets dat ZELF ggo’s bevat. En die Spoedmaatregel gaat dus niet over iets dat een mens tot een ggo maakt, zoals jouw ‘vaccinatie’ dat doet mbv de mRNA die er in zit! Dat is nogal een verschil!):

  “Spoedmaatregel
  Omdat het voor het bestrijden van de huidige pandemie van groot belang is dat er zo snel mogelijk een therapie en vaccin worden ontwikkeld, is het van belang dat zo snel mogelijk een vergunning kan worden afgegeven voor het toepassen van klinische proeven waarbij gebruik wordt gemaakt van ggo’s en die tot doel hebben COVID-19 te bestrijden.”

  Dus dan ga je nu naar het Besluit zelf om te verifiëren wat ze met het eaa bedoelen – en vooral wat ze bedoelen met een ggo, want daar gaat het om in deze Spoedmaatregel in Artikel 1 van de Staatscourant.

  Het Besluit is dit: “Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013”. Hierin staat:

  “Artikel 1.1
  1 In dit besluit en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder genetisch gemodificeerd organisme: organisme, met uitzondering van menselijke wezens, waarvan het genetisch materiaal is veranderd op een wijze die van nature niet mogelijk is door voortplanting of natuurlijke recombinatie.” Lees hierin goed wat er bedoeld wordt met ggo!!!

  En:

  “Artikel 1.1
  2 Als genetisch gemodificeerd organisme worden in elk geval aangemerkt organismen die zijn verkregen door middel van technieken als genoemd in bijlage 1. (In bijlage 1 staat uitgelegd hoe je een “ggo verkrijgt,” welk ggo dan gebruikt wordt in het bestrijdingsmiddel waarover de Spoedmaatregel geldt.)

  Als je dit alles gelezen hebt, dan besef je dat die hele Spoedmaatregel gaat over een bestrijdingsmiddel dat GGO’S BEVAT – ggo’s welke verkregen zijn dmv bepaalde technieken. En het is dus niet van toepassing op een middel is dat zelf ggo’s maakt!!!

  En nu is het dus inderdaad zo, dat die zgn “vaccinatie” waar je jezelf en je kinderen mee hebt laten inspuiten, helemaal geen ggo’s bevat, maar van zichzelf een techniek is die ggo’s VERKRIJGT, zoals je kan lezen in de bijlage 1 die vermeld is in Artikel 1.1, lid 2 van het Besluit.

  Dat is heel andere pap! Iaw, jij bent blootgesteld aan een techniek die ggo’s verkrijgt! Je bent helemaal niet ingespoten met iets dat reeds verkregen ggo’s BEVAT. Je bent ZELF een ggo geworden! Snap je? En daar was die hele Spoedmaatregel helemaal niet voor – die was er niet voor het medische experiment om JOU tot GGO te maken!

  Dus waar OHJE naar verwijst, klopt: “In het bijzonder mag niemand, zonder zijn in
  vrijheid gegeven toestemming, worden onderworpen aan medische of wetenschappelijke experimenten.” Want de “vaccinatie” is een absoluut medisch experiment in de puurste zin van het woord. En die hele Spoedmaatregel over een bestrijdingsmiddel dat ggo’s bevat, is bedrog, omdat het bestrijdingsmiddel geen reeds verkregen ggo’s bevat, maar omdat het inherent een middel is dat zelf ggo’s verkrijgt! JIJ BENT HET GGO GEWORDEN DOOR HET INJECTEREN VAN DIT BESTRIJDINGSMIDDEL!

  Snap je nu hoe je bedrogen bent met de “Spoedmaatregel”?

  Bovendien staat er in de Staatscourant het volgende (alhoewel dit er eigenlijk niet toe doet omdat de Spoedmaatregel geen betrekking heeft op middelen die ggo’s verkrijgen, zoals je nu weet):

  “Artikel 4
  Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en vervalt een jaar na de dag van uitgifte van die Staatscourant.”

  En:

  “Een dergelijke ministeriële regeling vervalt een jaar nadat zij in werking is getreden of indien binnen die termijn een algemene maatregel van bestuur ter vervanging van die regeling in werking is getreden, op het tijdstip waarop die maatregel in werking treedt. De termijn kan bij ministeriële regeling eenmaal met ten hoogste een jaar worden verlengd (artikel 9.2.2.1, tweede lid).”

  Dus alles bij elkaar, (1) je bent bedrogen, want het bestrijdingsmiddel BEVAT GEEN VERKREGEN GGO’s. En (2) de zgn Spoedmaatregel had alleen betrekking op middelen die VERKREGEN GGO’S BEVATTEN. En (3) je hebt op jezelf laten experimenteren met iets dat jou zelf in een GGO verandert, in strijd met Artikel 7 van het Internationaal Verdrag inzake Burgerrechten en Politieke Rechten.

  En wat nu? Weet je nu wat je moet doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in