Vaccinwroeging slaat toe

56

Net als bij koperswroeging nadat je veel geld hebt uitgegeven aan een product waarvan je je realiseert dat je het niet wil hebben en niet had moeten kopen, hebben miljoenen mensen vaccinwroeging nadat ze met centraal zenuwstelsel verstorende, bloedstollende, smerige Covid-19 vaccins zijn geïnjecteerd. Voor vele anderen is de wroeging voor hun familieleden, vrienden, buren en collega’s die aan de injecties zijn overleden. Voor miljoenen anderen echter, GEEFT het Covid-19 vaccin hen Covid-19, waardoor, ironisch genoeg, hun grootste angst bewaarheid wordt, schrijft pandemic.news.

Het ergste is dat de “klanten” de vaccins niet “terug” kunnen brengen. Slechte garantie, en teruggave zal niet worden aanvaard. Het maakt niet uit of u uw “bonnetje” hebt (vaccinkaart of -pas), want er is GEEN ongedaan maken van mRNA-codes als ze eenmaal zijn ingebed in uw cellen. Ze sluipen naar binnen als een vergiftigd Trojaans paard en dringen de ruimte binnen, de boodschap tussen je DNA en je RNA, en dat is het dan. Je bent er helemaal klaar voor. Gecodeerd om onbeperkt prionen en eiwitten in je bloed te produceren, die veel verder reizen dan alleen het pijnlijke spierweefsel waar ze de technologie in je arm hebben gestoken.

De vaccin “spiermythe” ontkracht: spike-eiwitten splitsen zich af van je cellen en reizen via je bloed door het lichaam 

Spike-eiwitten splitsen (breken weg van) de cel, verlaten de injectieplaats en reizen door je lichaam en hersenen, in tegenstelling tot wat de smerige vaccinfabrikanten, de corrupte FDA en hun medesamenzweerders bij de CDC iedereen wijsmaken. Als u de wetenschap wilt begrijpen, de echte wetenschap, achter mRNA, luister dan naar de wetenschapper die het gemaakt heeft, die het ontdekt heeft, die er baanbrekend werk mee verricht heeft, en die er nu over aan het klokkenluiden is. Maak u klaar om de waarheid te horen over deze smerige, plandemie Covid-19 inentingen:

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld

Volledige uitzending gecensureerd op YouTube. Complete uitzending en backup, Odysee: https://odysee.com/@BretWeinstein:f/h…

Verkocht! Nu, nadat de helft van alle Amerikanen op zijn minst hun eerste Covid-19 prik hebben gekregen, zo niet hun tweede, ontdekken miljoenen slachtoffers onmiddellijke of vreemd vertraagde vaccinschade, waarvan sommige nu permanent lijken, inclusief verlies van gezichtsvermogen, gehoor en met bloedstolsels vervuilde organen. Er werd u een leugen “verkocht”, gratis. Mensen lijden nu aan een massaal verlies van hun motorische vaardigheden, aan eenvoudige taken die ze vóór het vaccin of de vaccins nog prima konden uitvoeren, maar nu nauwelijks of niet meer, zoals een glas water vasthouden, hun eigen tanden poetsen, autorijden, joggen, en ga zo maar door.

Dit is koperswroeging van de meest extreme soort, en deze mensen beginnen erachter te komen WAAROM de vaccins gratis zijn en met zoveel propaganda en “gratis spul” worden gepromoot.

Koperswroeging wordt meestal geassocieerd met dure dingen, zoals auto’s of onroerend goed, maar nu is het van iets dat consumenten kregen dat gratis was en gecorrumpeerd – smerige vaccins. Hoe komt het dat u zo bang bent geworden voor het coronavirus dat u in allerijl een experimenteel vaccin hebt aangeschaft? Zou u het nu ongedaan maken als u kon, het teruggeven en de mRNA-prion-scheppende functie ongedaan maken die nu deel uitmaakt van wie u bent en wat u bent? Weet u nog, in de jaren ’90, toen alle voorstanders van natuurlijke gezondheid schreeuwden om GMO’s te verbieden?

Dat was om een goede reden. Het voedsel is nu gecorrumpeerd met genen die pesticiden creëren, en nu, 30 jaar later, is uw lichaam beschadigd met genen die prionen creëren, en u zou kunnen eindigen met de gekke koeienziekte, psychotisch worden in de strijd tegen de “indringers” – ziekteverwekkers die uw lichaam nu is geprogrammeerd om te creëren en die zich door uw bloed verspreiden.

  Het is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 "vaccins"

Dit is veel meer dan een “periode van mentale ongemak”. Dit is meer dan wat gevoelens van spijt en angst na het doen van een belangrijke aankoop, maar hoe heeft het zover kunnen komen voor zoveel mensen? Dat heet cognitieve dissonantie, waarbij mensen doen waartoe ze zich door krachten van buitenaf gedwongen voelen om stress op een onbewust niveau te vermijden. De media zorgen ervoor dat iedereen “uitkijkt” naar de ultieme stressverlichter, en dat is de gemoedsrust na de vaccinatie, maar het is een valstrik. Het is een valstrik zoals het naar de “laagtij” zandbank lopen net voordat de vloed komt. Er is geen ontsnappen aan.

U heeft de betere optie gemist, als u ingeënt bent tegen de Chinese griep. Vitamine C, D en zink die immuniteit opbouwen zijn de sleutel. Kijk ook naar de kracht van  kruidentincturen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse politievrouwen moeten terechtstaan na wegrennen tijdens schietincident
Volgend artikelGrieks alfabet der verschrikking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Ik lees veel van jullie artikelen en vind eht erg fijn dat deze o derwerpen behandeld worden.
  Wat ik echter jammer vind is dat r zoals in dit stuk veel ‘minder proffesionele uitlatingen’ staan.. (Bv een paar keer ‘smerige vaccins’) daardoor komt t over als stemming makerij en is t minder geloofwaardig. Jammer want de wereld moet horen wat jullie brengen.

   • Beste Jan, er is niets mis met waarheid naar voren brengen. Daarvoor verdien je en pluim. Waar Annemiek op doelde is de bewoording.
    Beschaafde bewoording geeft meer standing aan de boodschap en verhoogt de betrouwbarheid ervan. Het is de toon die de muziek maakt. Dr. W.J.Verbrugge.

    • ‘Beschaafde bewoording’ komt niet over, daar luisteren mensen niet naar. Een verbale scherpe toon is misschien niet leuk, maar schudt mensen wel wakker en daar moeten we naar toe. Het is inderdaad de toon die de muziek maakt, maar harde muziek hoor je beter.

     • Beste Jan V,

      Ik voel wel met je mee. Ik zou het ook wel uit willen schreeuwen!
      Maar dat laat onverlet waar het in deze om gaat, namelijk om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Ook al kost dat enigszins subtiliteit en toneelspel.
      Met stroop vangt men nu eenmaal meer vliegen dan met azijn.
      Ergo, het voordeel van de twijfel in deze, geef ik Dr. J.W. Verbrugge.
      Ik hoop echt dat je aanneemt dat de toon de muziek maakt, hoe jammer ik het ook wel vind, als tamelijk expressief man. We moeten het maar voor de medemens opbrengen.

      • Nogmaals: “Beschaafde bewoording komt niet over, daar luisteren mensen niet naar”. Ik weet waar ik over praat, dus ik ben het niet eens met “een boodschap overbrengen met subtiliteit en toneelspel”. Om het maar even plat te zeggen: De meeste mensen hebben stront in hun oren en horen niet wat er gezegd wordt. Wat luchtdruk (harde toon) door die oren om de kanalen schoon te spoelen en dan zie je ze schrikken want ze horen ineens wat er gezegd wordt. Vervolgens heb je hun aandacht en valt er rede in te praten. Daarom ben ik van het kaliber ‘harde noten kraken’. Ook al is het misschien niet leuk, het is zeer effectief. Met vriendelijke muzikale toontjes komen we er niet. Sorry, maar ben ik niet onder de indruk van je betoog.

       • Met zoete broodjes bakken en stroop smeren komen we er niet meer.
        Daar trek je geen mensen meer de grens over.
        We worden vermoord als we niks doen.
        Maar laten we vooral lieve woordjes blijven fluisteren en rekening houden met de toon.
        Volgens wil je het dan gewoon niet weten wat er om je heen gebeurt of er niet mee gecronfronteerd worden.

        • Precies, Bert. Die tere weke zieltjes kunnen misschien beter naar de msm kanalen verhuizen. Die verkondigen ‘lieve’ leugens. Een beetje eelt op de ziel kan geen kwaad. Dan ben je beter bestand tegen dit soort smeerlapperij. Mensen (vooral vrouwen) willen nou eenmaal graag ‘vliegen vangen met stroop’. Ik sla vliegen altijd dood.

        • Mensen die het nodig menen te hebben om Dr voor hun naam te zetten, neem ik toch al niet serieus. Geloof er niks van.
         Ik vertel toch ook niet tegen iedereen dat ik eigenlijk astronaut ben.

        • Ach ja, status en aanzien. Daar schijnen veel mensen nogal waarde aan te hechten. Ze vergeten alleen dat ze net zo hard dood gaan en stinken op het toilet als een arme sloeber zonder ’titel’. Onder de streep is er geen verschil.

        • Jan V, je zit hier op internet.
         Iedereen kan alles voor ze naam zetten of zich een titel aanmeten op internet.
         Bedenk zelf maar wat.

        • Het valt wel op dat ‘hoog opgeleiden’ met een titel vaak laag ontwikkelde deugmensen zijn. Ze gaan zo op in de ‘kennis en wetenschap’, dat ze hun ingebouwde alarmsysteem (instinkt) hebben uitgeschakeld. “O wee, wat zal een ander wel denken?” Maling aan wat een ander denkt. De waarheid is hard. Slikken of stikken.

        • Zo Jan!Waarom vooral vrouwen denk dat het wel een beetje gelijk is zoals ik in mijn omgeving ziet gebeuren,als er 1 of2 zich in het gezin laat prikken,dan bestaat er een twee strijd,en wordt het bijna verplicht om je ook te laten prikken onder druk van je familie of vrienden,en dan moet je toch sterk in je schoenen staan!Ik ben ze liever kwijt dan rijk!Maar ja ik kan de ander wel begrijpen!Het is triest dat het gebeurt,van de mensen die je hebben groot gebracht ,gevoed en beschermd hebben!

        • Ben het met Rina eens. Zelf weet ik van twee vrouwen die – ondanks dat de mannelijke partner, kinderen en familieleden zich hebben laten prikken – er zelf niet aan meedoen en proberen de ander te informeren, maar steevast tegen een blinde muur aanlopen.

     • Jan V. Voorbeeld: onze Tweede Kamer. Daar worden zoete broodjes gebakken bij de vleet. Alles bedekt met een stroperig sausje. Maar als er eens iemand ( niet Wilders alleen) op het spreekgestoelte in rake bewoording de waarheid zegt, staat het hele parlement op de achterste benen. Een ferme aanpak helpt dus kennelijk beter.

    • Ja kijk naar Wilders. De boodschap is vaak goed maar de manier en de bewoording waarmee hij die boodschap brengt niet. De toon maakt de muziek.

     • Wilders is een schreeuw-idioot en islamofoob. Bovendien is hij gecontroleerde oppositie en stemt met de gevestigde orde mee. Niet iemand om serieus te nemen. Als de toon je niet bevalt, dan zoek je je heil toch ergens anders. Je bent niet verplicht om deze site te bezoeken. Ik sta volledig achter de muziek die ze hier maken; er zit geen valse toon tussen.

      • Dat die islam gasten er een keer uit moeten, daar ben ik het wel mee eens.
       Maar dat is dan ook het enige waar ik het mee eens ben.
       Maar met alleen maar herhalen ga je er niet komen.
       Maar ik zou de PVV hier beslist niet als de baas willen zien.
       Met jou vrijheid hebben ze niet zoveel.

       • Wat zitten er hier toch een hoop islam liefhebbers.
        Had ik echt niet verwacht.
        Ik hoop niet dat die gene dan toevallig nog een leuke vrouw of dochters heb.
        Want jullie gunnen ze het ergste wat je een mens aan kunt doen.
        En nooit meer veilig over straat, dat hoort er bij.

      • Zo lekker pinnig ben je maar begrijpend lezen is niet je sterkste kant. Ik zeg dat de boodschap vaak goed is maar lang niet altijd. Verder zeg ik dat die boodschap rottig z’n strot uit komt. Ik weet niet waar je in deze paar regels hebt kunnen lezen dat ik niet achter de boodschap van frontnieuws sta. Waar je je werkelijk druk om moet maken is waarom dwarse Wilders opeens zo mee loopt. Waarom de rest van de regering in een democratisch land niet met hem wil regeren, los van jouw zaligmakende mening, is iets dat je zorgen moet baren Dat is namelijk op z’n minst ongewenst. Een volksvertegenwoordiger die gekozen is door het volk moet op z’n minst ook de mogelijkheid krijgen om het volk ten dienste te zijn in de regering en niet alleen in de oppositie. Dit allemaal los van wat jij of ik wensen. Heel veel andere mensen wensen dat wel en dan moet je dat kunnen respecteren. Dat is een democratie. Wanneer iemand een andere mening heeft moet je daarnaar luisteren en er iets mee doen. Wanneer je dan zegt je hebt mijn mening te respecteren en anders vertrek je maar, wat jij nu in weze doet, dan neigt dat naar dictatuur. Wilders die doet eigenlijk niet anders. Die zegt als het je hier niet bevalt dan vertrek je maar. Een van de redenen waarom ik niet op Wilders stem en waarom ik dus ook nooit op jou zou stemmen Jan.

       • Waar haal jij nou weer vandaan dat Wilders met Rutte mee stemt.
        Dan heb je of niet goed opgelet, of je lult met alle winden mee.
        Ben jij niet in de war met het FvD?

  • Ach Annemieke toch, bent u vergeten dat de uiterst politiek correcte wijze waarop deze ruim 30 jaar voorbereide en heel geraffineerd geteste vloeistof (en de bijbehorende psychologische bespelingen van de mensheid) ertoe geleid heeft dat het grote gros ‘zelf’ voor dit middel ‘gekozen heeft?
   En u heeft het over stemmingmakerij?

   Het is overal hetzelfde liedje: “Liever getroost door leugens dan gekwetst door de waarheid”.

   De mens heeft niets geleerd van het verleden. Er is genoeg voor ieders behoefte maar te weing voor de hebzucht van enkelen……

    • De hele wereld wordt besodemietert, kinderen worden vermoord.
     Ze stoppen de grootste tyfus zooi in die gif prikken.
     En ondertussen iedereen proberen wijs te maken dat het je redding is.
     Nee, weet je wat pas echt erg is?
     Smerige vaccins in een tekst vermelden. Heb het lef maar.
     Meteen je hele geloofwaardigheid naar ze malle moer.
     Denk toch aan de toon van het debat alsjeblieft.

  • Eerlijk gezegd geef ik Annemieke gelijk.
   Het is al moeilijk genoeg om niet in de hoek van fakenieuws te worden weggezet.
   Dus het is een goed idee om de boodschap zo correct en neutraal mogelijk over te brengen.
   De machteloze woede die we voelen wordt er niet minder om! ?

   • Had de overheid dat maar gedaan toen ze alle corona propaganda opstarten om iedereen zo gek te krijgen om een gif prik op te halen.
    Zonder je de rest te vertellen of het over de gevolgen te hebben.
    Alleen je het eeuwige leven te beloven. Dat dan weer wel.
    Was die informatie maar zo correct en neutraal als mogelijk geweest.
    Dan hadden ze niet zoveel ellende veroorzaakt.
    Nee, wij moeten vooral correct en beleefd blijven.
    De tijd om nog langer correct en beleeft te blijven is wat mij betreft allang gepasseerd.

   • Ik geef Annemieke helemaal geen gelijk. Ik wordt zo langzamerhand kotsmisselijk van al die politiek correcte deugmensen. De waarheid is keihard en dient ook als zodanig te worden uitgesproken. ‘Zachte heelmeesters maken stinkende wonden’. Alleen de waarheid op (desnoods) harde toon doet mensen uit hun slaap ontwaken. Er moeten alarmbellen gaan rinkelen en dat doe je niet met politieke correctheid, dus hou alsjeblieft op met de ‘correcte neutrale’ deugmens uit te hangen.

  • Vergeet niet Annemiek dat dit vertaalde berichten zijn. Wanneer er in het Engels ‘dirty vaccinations’ staat wordt het letterlijk vertaald en kunnen passages soms hard overkomen. Frontnieuws is niet verantwoordelijk voor dergelijk taalgebruik. Ik wilde je hier gewoon op attent maken.

  • De tijd voor lieve , beschaafde en verhullende woordtjes licht toch ver achter ons Annemieke. Ik ben van de botte bijl , gecombineerd met netjes ,zeg maar Wilders / baudet . We hebben ijzervreters nodig.

 2. Daarom laat ik me ook niet inenten,ik ga liever gewoon dood,en bovendien heb ik waarschijnlijk allang corona gehad gehad, maar ondanks dat ik tot een risicogroep behoor met mijn longaandoening, vertrouw ik toch liever op mijn immuunsysteem!

 3. Ik kan er niet de minste medelijden mee hebben.
  Ze zijn er allemaal vrijwillig aan begonnen.
  Bij niemand hebben ze een mes op ze strot gezet om ze te dwingen.
  Dan ook niet gaan zeuren achteraf als het toch een beetje tegen valt.
  Leer er maar mee leven.

 4. In Engeland houden ze er vast rekening mee dat er vele zullen komen te overlijden.

  De Britse overheid heeft op 10 juni een tender uitgeschreven voor ‘tijdelijke opslagruimte voor lichamen’ in de regio Londen, voor het geval dat er in de komende 6 maanden tot 4 jaar een ‘overtollig aantal doden’ gaat vallen. Veel mensen realiseren zich inmiddels dat als dit inderdaad gaat gebeuren, deze doden weliswaar aan de Delta variant of een andere Covid mutatie zullen worden toegeschreven, maar het in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk vaccinatieslachtoffers zullen zijn.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/britse-overheid-zoekt-ruimte-in-londen-om-komende-4-jaar-overtollig-aantal-doden-te-kunnen-opslaan/

 5. De elite ia zover dat zij beslissen over leven en dood en zo als men ziet kiezen 50% om de dood zij vinden dat dood gaan de beste oplossing is want dan ben je echt vrij zullen de gedachten er achter zijn.

 6. De Tv-serie Utopia voorspelt de komst van een pandemie, naast de haastige zoektocht naar een vaccin en was net klaar toen daarna Event 201 werd gehouden in oktober 2019. Interessant is ook het gegeven dat er vanaf de eerste aflevering een waarschuwing in beeld komt dat er geen verband zou bestaan tussen de huidige situatie en de inhoud van de serie. De situatie waarop men doelt, bestond toen nog helemaal niet (of was publiekelijk althans nog niet bekend) …

  De serie waarschuwt kijkers voor de kwaadaardige bedoelingen van de elite en gaat tegelijkertijd mee in de verering van koelbloedige moorden die in een absurd rap tempo in beeld worden gebracht om aan te geven dat een mensenleven geen waarde (meer) heeft. Daarnaast worden kinderen in talloze scènes gemarteld en vermoord, terwijl in de laatste aflevering het werkelijke plan van de elite naar voren wordt gebracht, namelijk: de menselijke voortplanting gedurende drie generaties een halt toeroepen.

  Kortom: deze Tv-serie reflecteert de volslagen krankzinnige toestanden in deze tijd.

  De elite gelooft dat ze het publiek toch op een bepaalde manier op de hoogte moeten brengen van hun naargeestige plannen vóór de eigenlijke uitvoering ervan, al was het maar via vage symboliek die voor de meeste mensen onbegrijpelijk is, om zodoende de terugslag van karmische wetten te vermijden. Misschien is de serie Utopia daar een onderdeel van, met andere woorden: het konijnenhol is wel erg diep …

  In werkelijkheid is er natuurlijk helemaal geen sprake van een pandemie: het gaat eerder om een nieuwe religie, het covidianisme, waarbij de fanatiek onverdraagzame aanhangers proberen om zoveel mogelijk mensen mee te sleuren in hun geloof in een onbestaand virus. Handelingen (= zogenaamde maatregelen) zonder medische relevantie, noch wetenschappelijk bewezen nut zijn eerder rituelen, ook passend bij een religie. De massahypnose is zo efficiënt dat mensen niet eens meer een beroep doen op hun eigen waarnemingen uit de eerste hand, waardoor ze niet in de gaten hebben dat er geen enkel verband bestaat tussen de globalistische propaganda van het NOS-journaal en hun eigen, dagelijkse realiteit om zich heen.

  • “[They] told [us] to reject the evidence of [our] eyes and ears. It was their final, most essential command.”

  • Misschien ook leuk om even te vermelden op welke tv zender deze serie uitgezonden wordt.
   Mocht je het idee hebben om er naar te kijken of het te volgen.

 7. Voor dat er ook maar 1 persoon bekend was die zogezegd corona had, lag de gif prik al klaar.

  Uit documenten blijkt dat het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut NIH en farmareus Moderna een maand voor de corona-uitbraak kandidaat-vaccins hebben voorgelegd aan een expert die banden had met het Wuhan-lab en die heeft ‘geholpen het coronavaccin te testen’.
  De documenten, die afgelopen jaar zijn gepubliceerd door Axios, onthullen dat de Amerikaanse overheid en Moderna kort voordat corona opdook in Wuhan een overeenkomst hebben gesloten over het versturen van materiaal naar topspecialisten. De overeenkomst is gesloten tussen 12 en 19 december 2019.
  Volgens het officiële verhaal werd de WHO op 31 december 2019 op de hoogte gebracht over een uitbraak in Wuhan. Pas op 9 januari 2020 publiceerde de WHO een officiële verklaring over het nieuwe coronavirus.
  https://www.ninefornews.nl/smoking-gun-kandidaten-voor-mrna-coronavaccin-lagen-1-maand-voor-uitbraak-al-klaar/

 8. Vaccinatiewroeging?
  Gevaccineerden worden nu nog extremer naar niet gevaccineerden en duidelijk openbare tegenstanders.
  Extreme bijwerkingen zullen deze als de schuld van de niet corona-maatregelen en gevaccineerden zien. Het was al eerder bekend dat het zo zou gaan.
  Van die rokende kortpittige 50-ers in gemotoriseerde invalide-karretjes bijvoorbeeld.
  Stelletje mieren.

  Laatst iemand van rond de 40 jaar die bij vaccinatiecentrum vandaan kwam om prik te halen.
  Diegene droeg een schoudertas met een groot ‘biohazard’ logo erop.
  Dit zijn dan de burgers waarmee je zogenaamd een samenleving zou moeten vormen.

 9. Jean, als jij iets van een drankje koop en het smaak je niet en je vind het vies wat zeg je dan dit is rommel en dat koop ik niet meer, maar bij de dodelijke injectie corona spuit dan wordt het een heel ander verhaal en het zit in je lijf en zal schade blijven aanrichten tot het moment dat je lichaam het op geeft.
  Ik ben blij met de mensen die ons waarschuwen en dat zij het spul wat zij ons geven een duidelijk een smerig spul noemen, neem het gerust maar laat ons van ons leven genieten waar uiteindelijk ook de dood bij past.
  Groetjes Jean.

  • Zit jij nou tegen jezelf te praten?
   Meestal begin je een reactie niet met je eigen naam, of er moet hier nog een Jean aanwezig zijn.
   Maar die moet ik nog tegenkomen.

 10. Mijn vrouw heeft ook spijt. Sinds gisteren, twee weken na haar eerste prik wordt ze misselijk, heeft ze buikpijn en hoofdpijn. Tijdens het waarschuwen vooraf zijn de ruzies hoog opgelopen en is zelfs het woord scheiding gevallen. Ik heb toen gezegd je doet maar, het is inderdaad jouw keuze. Nu zit ze in de piepzak.

  • Triest als je zo iets moet meemaken.
   Dat familie’s en huwelijken gesloopt worden door die gif prik.
   Maar ik kan jou standpunt ook wel voorstellen.
   Ik zou het ook heel hoog spelen als iemand dan toch zo nodig denkt dat gif nodig te hebben.
   Ze waren van tevoren gewaarschuwd. Leer er dan maar mee leven.

 11. En bezig elkaars vliegen af te vangen wegens gebruik van taal…lijkt de poppenkast van de tweede slaapkamer wel.
  Daar is het precies om te doen…gooi er een trol tussen en de verdeeldheid heerst.
  Vorm een front(frontnieuws)en steun /overtuig elkaar op de inhoud…niet de gespeelde vorm.

 12. De injectie is voor niets GRATIS !!!???
  Nou echt niet dus het word met belastinggeld betaald en dat hebben WIJ in betaald , want de mensen die voor de overheid werken die betalen geen belastinggeld, geen pensioengeld, geen gezondheidsverzekering EN ! krijgen overal verkortingen of procenten EN de meeste steken ook nog Bonificaties in hun zakken .
  Voor de uitverkoop van de mensheid en overhandigen aan de Globalisten ?!?!?!
  Het bevorderen van de Slavernij en ook het uitrotten van de mensheid ?!?!?!
  De inkoop van een VIP inenting kost 14 Euro en de spuit , prikje of frikandelletjes voor ons met adjudanten ( GRATIS erbij !!! ) kost 2 Euro !!!
  Dus wie steekt de rest in hun zakken ?!?!?!
  Ra ra raad eens !
  Wie weet het wat denken jullie die die de meeste reclame maken of vinden dat het verplicht moet worden ? Of die die het hardst schreeuwen dat die niet gevaccineerden afgestempeld moeten worden als 2e rang mensen die we alles moeten gaan verbieden ?!?!?!
  En behandeld moeten worden alsof ze de pest hebben Hmmm ?

 13. Grappig om 7 maanden terug te kijken. Zo kort. En zoveel is totaal niet beter geworden. De vertaling van het woord “dirty” was niet de beste – verontreinigd was beter geweest – maar de discussie was oeverloos als je kijkt naar wat er nu plaatsvindt. Keurig woordgebruik heeft geen effect gehad; mensen boesteren als gekken, en de spuitsterfte is zwaar gestegen. De waarheid is nog steeds niet gehoord, hoe zeer die ook netjes verpakt is in keurig taalgebruik om toch maar niet af te doen van de waarheid’s waarheid. En zo strompelt het mensdier naar de afgrond, in steeds rassere schreden. Booster up baby! You need it.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in