Het einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona

16
© Freepik

Het hoeft niet altijd de vaccinatie te zijn! Dit wordt vaak voorgesteld als het enige alternatief, maar zoals het Oostenrijkse nieuwsportaal wochenblick.at meldt, is dit niet waar. Er is onder meer een cistuspreparaat, “Cystus 052” genaamd, dat sinds vorig jaar door het Fraunhofer-Instituut in Leipzig op zijn doeltreffendheid tegen het Covid-19 virus wordt getest. De resultaten, die nu beschikbaar zijn, zijn sensationeel!

Het extract “Cystus 052” van de “Graubehaarten Zistrose” [“Cistus Crispus“/?, red.] handelsnaam “Cystus pandalis”, die inheems is in het gehele Middellandse-Zeegebied met uitzondering van het Iberisch schiereiland, vertoont een fenomenale werking tegen bacteriën en virussen in het algemeen en is nu ook getest op zijn doeltreffendheid tegen SARS-CoV-2.

Doeltreffendheid bekend sinds 2005

Wikimedia: Haplochromis, CC BY-SA 3.0

Uit de studie is gebleken dat het preparaat een 100-maal sterker effect heeft dan de zogenaamde neuraminidaseremmers, zoals Tamiflu, die de vermenigvuldiging van het virus afremmen, zoals prof. Stephan Ludwig van de universiteit van Münster heeft vastgesteld. De polyfenolen en flavonoïden die het bevat, zijn de reden voor de doeltreffendheid tegen virale infecties. Reeds in 2005 konden virologen van de universiteiten van Tübingen en Münster en van het Helmholtz-centrum in München deze doeltreffendheid tegen virussen bevestigen, meldt het Haller Kreisblatt. Cistus groeit bijna overal in het Middellandse-Zeegebied.

100 procent effectief

In 2011 heeft een gezamenlijke studie van de Universiteit van Münster, het Friedrich-Löffler-Instituut in Tübingen en de Charité in Berlijn aangetoond dat “Cystus 052” een “efficiënt antiviraal potentieel” heeft en doeltreffend is tegen adeno-, rhino- en ook Coronavirussen. Sinds vorig jaar is ook de effectiviteit tegen SARS-CoV-2 onderzocht en is een remming van de virale replicatie aangetoond – zonder bijwerkingen. Met de juiste dosering van de werkzame stof zou deze vermenigvuldiging voor 100% kunnen worden gestopt, aldus het rapport. “Tot nu toe is het onduidelijk op welk mechanisme dit effect precies gebaseerd is”, zegt Prof. Jens-Martin Träder van het Universitair Ziekenhuis Schleswig-Holstein, ervan uitgaande “dat het extract het vermogen van het virus om zich aan cellen te hechten remt”. Voor preventief gebruik raadt hij aan het actieve bestanddeel van de plant in te nemen in de vorm van zuigtabletten – driemaal twee tabletten per dag.

  Franse student wordt 10 dagen na vaccinatie met AstraZeneca dood aangetroffen - Familie: "Hoe het zit met het vaccin?"

Ziekte duur wordt enorm verkort

In een praktijkonderzoek met 125 deelnemers werd geen enkele deelnemer ziek, en dit ondanks het feit dat sommige van de proefpersonen in hetzelfde huishouden woonden met Covid-19 patiënten. “De effectiviteit van het extract “Cystus 052 is vergelijkbaar sterk voor virale en bacteriële pathogenen. Terwijl een virale infectie van de bovenste luchtwegen meestal na tien dagen vanzelf overgaat, gebeurt dit bij het extract “Cystus 052″ al vanaf de derde dag en is het na vijf tot zes dagen al volledig verdwenen”, meldt Prof. Ludwig op naturheilbund.de.

Al veel inentingsalternatieven bekend

Het kruidengeneesmiddel voegt zich aldus bij een lange lijst van alternatieven voor de vaccinatie tegen Corona. Zoals Wochenblick meldt, zijn een neusspray op basis van rode algen, een astmaspray, mondspoelingen, de neusspray Halodine, een kruidensiroop op basis van Artemisia annua die in Madagaskar is ontwikkeld, ook zeer doeltreffend tegen Corona en voorkomen zij het uitbreken of verlichten en verkorten zij het verloop van de ziekte. Het geneesmiddel hydroxychloroquine, dat de toenmalige Amerikaanse president Donald Trump als alternatief voorstelde, is ook doeltreffend gebleken in studies, alsook in de praktijk. Evenzo is ivermectine, dat door ‘factcheckers’ is bestreden, effectief tegen Covid-19, evenals een combinatie van de werkzame bestanddelen kurkuma en artemisine. Mondspoelingen met het ontsmettingsmiddel chloordioxide zijn ook aanbevolen door Prof Sucharit Bhakdi om Covid-19 infectie te voorkomen.

Dat de mantra “vaccineren, vaccineren, vaccineren” dus niet het laatste woord heeft, is al vele malen bevestigd, ook al probeert de vaccinatie-industrie deze feiten te ontkennen. In de onderstaande video wordt het werkingsmechanisme van “Cystus 052” (“Cystus pandalis”) in detail uitgelegd.

  The Telegraph: Covid's "derde golf" zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekte

Vorig artikelDuits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs
Volgend artikelUiterst gevaarlijke ontwikkeling! Nieuwe groep Wereldgezondheidsorganisatie om de gezondheid en de economie van de hele wereld te plannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Is dat soort soms een boterbloempje, zo als ze hier in het gras staan.
  Het lijkt er wel heel erg op.
  Kan ook een madeliefje zijn.

 2. Is dat soort soms een boterbloempje, zo als ze hier in het gras staan.
  Het lijkt er wel heel erg op. Of zijn die helemaal geel.
  Kan ook een madeliefje zijn.

 3. Ik weet niet waarom het er 3x staat.
  Ik dacht dat ik het nog kon veranderen omdat het er nog niet stond en de lijn hier een beetje traag was.
  Sorry.

  • Ja. Amazon.nl verkoopt het in ieder geval. Deels uitverkocht. Artemisia Annua, ofwel Zomeralsem schijnt ook goed te werken. Nigella Sativa olie. Alles waar sumarin in zit als het klopt dat ongevaccineerden besmet worden door gevaccineerden. Dennnennaald olie of thee, steranijs olie of thee, thuja etc. etc. Paardenbloemextract. 2 eetlepels goede honing met 1 theeleple ceylon kaneel ’s ochtends en ’s avonds werkt ook heel genezend. Virussen bestaan niet. Grafeenoxide is op australische stranden gevonden, zit dus in Chemtrailen. Observeeer ieder keer met hogere cijfers stijgt te mate van chemtrailen in NL. Rond deze Lockdown heeft de lucht meer dan een week potdicht gezeten. Alle sig rook, houtkachel rook, benzinedampen en wat ze in die chemtrails doen blijft hangen. Van Smog wordt je ziek. Ook steeds bizarre vochtige mist terwijl het niet mistig was, geen motregen kwam steeds naar beneden. Ik wandel veel met mijn honden dus kan goed empirisch onderzoek doen. Soms brand het in je longen. Thuis niets meer aan de hand.

 4. @Bert,
  Ga NIET zelf experimenteren, met wilde planten/ kruiden, het kan je – ZEER PIJNLIJKE dood worden.

  Het is GEEN boterbloem.
  De bladeren lijken meer op en vet bloem bladeren, wat logisch is, omdat ze rond De Middellandse zee gebied = heet, leeft…

  • Ik ga echt niet zomaar bloemetjes, paddenstoelen of planten eten uit de natuur.
   Daar heb ik echt de ballen verstand van.
   En ik mankeer ook niks dus waarom zou ik.
   Ik herken wel vlierbessen, rozenbottels en hop in het wild.
   Maar dat zie je nog maar zelden tegenwoordig.
   Vroeger plukten we bramen met emmers tegelijk, die kan je nou alleen in hele kleine bakjes kopen tegen de hoofdprijs.

   • Er staan hier wel een paar noten bomen in de buurt.
    Hazelnoten en zo.
    Maar die worden compleet geplukt met zakken vol door complete Turkse families tegelijk. En ze slaan er echt geen 1 over.
    Dus daar heeft dan nog niemand wat aan door al dat geraus.

    • Ik vermoed families uit Oostbloklanden. Veel ervan voor de handel. En ja heel irritant. Ze halen het voer voor de dieren weg en het is in NL verboden. Een bakje wordt gedoogd, Tassen en een bolderwagen vol niet. Er zijn simpele boekjes wb kruiden en planten die je kunt eten. Ook vele plantendeterminatie apps en er is Google waarin je vele fotos van planten ziet. Mocht de nood aan de man komen dan zijn de zaden van brandnetels, weegbree heel gezond. Superfood. Paardebloemen ook heel gezond, Vooral tegen gif. Heermoes komt in twee varianten, verschillende planten zien er hetzelfde uit. Holle steel en dichte steel. De ene goed voor je botten, de andere wordt je ziek van. Kamille zelfde verhaal. Viooltjes kun je eten. Oost Indische kers. Berkensap ook Superfood. Knopjes van berk in het voorjaar heel gezond en reinigend.Daslook is weer van de rode lijst. Kun je heerlijke pesto van maken. Zelf heb ik een extra voorraad zaden aangeschaft om te kiemen. Mocht de nood aan de man komen dan heb ik vers voedsel. Blikvoer niet te adviseren. Glas kun je ook lang bewaren.

  • Onzin. Paddestoelen wel daar moet je voorzichtig mee zijn als je de juiste kennis niet hebt. Bovendien zijn er boeken en vele apps waarmee je planten kunt herkennen, determineren. Onze vroegere medicijnvrouwen/kruidenvrouwen probeerden planten aan den lijve om te kijken wat het deed.

 5. De virustheorie van Pasteur is volledig ontkracht. Op zijn doodsbed zei hijzelf C’est le terrain en gaf daarmee zijn tegenstanders Bechamp en Bernard gelijk. Hij verbood dat zijn aantekeningen na zijn dood werden vrijgegeven en dat is pas sinds kort na dood kleinzoon gebeurd. Stefan Banka won rechtszaak waain hij stelde dat het bestaan van Mazelenvirus niet aangetoond kon worden. Wetenschappelijke onderzoeken die beweerden van wel voldeden niet aan wetenschappelijke criteria voor onderzoek. Rechter stelde Banka in het gelijk. Virussen bestaan niet vlgs meerdere artsen die hun stelling verdedigen op videos, nog steeds niet gecensureerd op het internet. Dr Tom Cowan en meerdere anderen. De exosomen theorie. Wat als virussen gedefinieerd wordt zijn in feite afvalstoffen hoe het lichaam toxines eruit werkt. De virustheorie met zijn eindeloze mutaties en besmettingen, hetgeen onmogelijk is aangezien het dood materiaal betreft. de stelling dat het van species naar species kan overspringen, ook dus volkomen onzin. De enige manier waarmee je door dat materiaal geinfecteerd kan worden is als ze het inspuiten. Voor de Gays in de USA met de Hepatitis B injectie, In het griepvaccin zit al 10 jaar een Coronavaccin. In proeven met dieren met een dergelijk vaccin stierven ze allemaal. Ook niet gevaccineerde dieren hadden een veel hogere kans te sterven als ze met gevaccineerde dieren samen hokten. Big Pharma wordt hier schatrijk van. Hetgeen ook de opdracht is van hun heilige leiders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in