Screenshot YouTube

Wist u dat er momenteel honderden Covid-19 vaccins in ontwikkeling zijn? Oh, wacht, u dacht dat u gewoon twee vaccins moest krijgen, en misschien later nog een prikje, en dan bent u klaar met dit hele pandemie ding? U heeft het helemaal mis. Als u niet voortdurend elk vaccin haalt dat de gezondheidsautoriteit u voorschrijft, wordt u vaccinpaspoort, paspoort en SIM-kaart opgeschort totdat u dat wel doet, bericht genocide.news.

Centimeter voor centimeter wordt u meegesleurd in het drijfzand van nul mensenrechten, nul medische rechten, nul communicatierechten en nul reisrechten. Daarna komen nucleïnezuur vaccins die een genenkanon gebruiken om een gemuteerde code in uw cellen te forceren, waardoor ze exponentieel afval-eiwitten produceren die uw lichaam niet kan gebruiken en ook niet kan afvoeren. Het is gewelddadige geneeskunde. Gewelddadige vaccins.

Honderden Covid-19 vaccins zijn nu in ontwikkeling, dus de schapen moeten rekenen op tenminste 5 tot 7 “booster” en “variant” vaccinaties per jaar, te beginnen in 2022.
U kunt de door de CDC gepromote video over vectorvaccins en nucleïnezuur vaccins bekijken en zelf zien hoe zij, in al hun arrogantie en verraderlijkheid, de informatie recht door uw strot duwen, terwijl zij het met behulp van vaccin-“technologie” in uw cellen duwen.

Wilt u echt begrijpen waarom deze Covid-19 vaccins afschuwelijke bloedstolsels veroorzaken in naties en landen over de hele wereld? Dit is waarom ze aan zoveel vaccins werken, want hoe meer u er krijgt, hoe erger de bloedstolsels zullen worden. Het gaat allemaal om bevolkingsvermindering, onvrijwillige abortussen en steriliteit.

Een prion is een ziekteverwekker (pathogeen), en wel een deeltje dat ontstaat uit normale eiwitten, onder andere in de hersenen. Het veroorzaakt infecties zoals scrapie bij schapen, boviene spongiforme encefalopathie (BSE of gekkekoeienziekte) bij vee en chronic wasting disease (CWD) bij herten; bij mensen veroorzaakt het prionische ziekten als kuru, ziekte van Creutzfeldt-Jakob en het syndroom van Gerstmann-Sträussler-Scheinker. – nl.wikipedia.org

Bekijk deze korte video uitleg over hoe de Covid-19 vaccins gemuteerde informatie in uw cellen dwingen die de controle overnemen om uit eiwitten ongelimiteerde prionen te creëren.

  Onze helden zijn communistische landverraders

Nucleïnezuur vaccins dwingen het menselijk lichaam om ziekte-veroorzakende “eiwitten” te produceren die virus fragmenten nabootsen, waardoor een dodelijke immuun reactie tegen hen ontstaat.

Als u eenmaal gevaccineerd bent met Covid-19 mRNA en “gentherapie”-prikken, is u lichaam nu een massaal prion-creërende fabriek, waar u voorheen gezonde cellen nu “synthetische” kleverige fragmenten aanmaken die zich door uw bloed verspreiden en zich vasthechten aan de binnenwanden van uw bloedvaten, inclusief slagaders en aders van het hart naar de hersenen.

De “immuunrespons” die de gezondheidsautoriteiten en het industriële complex van vaccins bewerkstelligen is er niet een om Covid-19 te herkennen, maar om de nieuw gecreëerde, op een virus lijkende eiwitten aan te vallen die overal in uw bloed zweven. Ze passeren zelfs de bloed-hersen barrière, dankzij de mRNA technologie.

Als u bent ingeënt voor Covid-19, of u overweegt het, overweeg dan dit. Toediening van nucleïnezuur vaccins resulteert in de endogene (komt van binnenuit, niet van buitenaf) generatie van virale eiwitten die antigenen nabootsen die geproduceerd worden tijdens een ECHTE virale infectie, maar vermenigvuldig dat met 1.000, en dat is waarom de reactie zo dodelijk kan zijn.

Het meest zorgwekkend is de DUUR VAN DE EXPRESSIE, waarover tot op heden nog geen enkele patiënt is geïnformeerd. Hoe lang en hoe snel maakt het lichaam deze virale proteïnen aan? Wat is de hoeveelheid en de frequentie, en wat is de kwaliteit?

Er zijn GEEN klinische studies naar de veiligheid of doeltreffendheid van de duur van de expressie van prionen, eiwitten en virus-imitatie fragmenten in het menselijk bloed. De bloedstolsel-epidemie zal de pandemie zijn, niet Covid. Snapt u?

  Veranderd DNA - Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 "vaccins"

Deze in het lab gecreëerde, door de mens gemaakte “endogene genreeksen” maken nu deel uit van de menselijke DNA codering voor alle mensen op aarde die geïnjecteerd zijn. De verwachte snelheid van bloedstolsel infectie is endogeen aan het systeem, en aan de ingebedde code die de virale vector vaccins afbakenen. Deze giftige endogene stoffen die u lichaam nu aanmaakt, staan in contrast met giftige exogene stoffen, zoals voorgeschreven medicijnen, alcohol, drugs, kunstmatige ingrediënten in voedsel, GMO’s en nog veel meer. Het is alsof u lichaam ongecontroleerd slechte cholesterol aanmaakt, zelfs als u gezond eet.

Vraagt u zich nog steeds af waarom mensen over de hele wereld die de Covid-vaccins hebben gekregen, last hebben van een ontstoken hart? Bezoek CovidVaccineReactions.com als u al een giftige Covid-prik heeft gekregen en last heeft van bijwerkingen, bloedstolsels, bijwerkingen, blindheid, doofheid of dementie (laat uw naasten u dan helpen).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelItaliaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”
Volgend artikelZe moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de “onverklaarbare sterfgevallen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • het is niet dat de ‘gevaccineerde’ er niet van afwist of weet…..genoeg verwittigingen geweest, maar de gevaccineerde zet dat liever weg als ‘complottheorie’, ‘wappiegezever’ van ‘aluhoedendragende antivaxxers’ en meer en verkiest uit gemakzucht mee te gaan in het verhaal…, want waarom er tegenin gaan als je door je spuitjes te laten zetten je weer (tijdelijk) op café of op reis mag gaan????
   als je me begrijpt…
   en ik ken er zo velen..grote mond tot het erop aankwam…dan staan ze als eerste in de rij, vechten ze zelfs om de eerste te zijn, want dat op café gaan, he meneer……
   heb een kameraad, hertrouwd…gevaccineerd, zwaar ziek…alletwee, volgende vax, zwaar ziek…zij, dodelijk ziek…acht dagen lang….scheelde niet veel….zogezegd ‘covid’ lol…JUIST NA DE SPUITEN…., eens uit quarantaine..in mijn auto (ze hebben geen auto) onderweg naar de winkel…aan het janken dat ze vreesde haar booster niet te kunnen gaan halen..;want dat op café gaan he…’ik ga toch zo graag op café’ quote unquote..
   maat zijn dochter werkt in een wzc…alle vaxxins gehad want ze wil bij haar cliënten blijven…;na iedere vaxronde aldaar gaan de sterftecijfers met factor VIJF tot ZES OMHOOG…
   het is dus dat ze het niet weten, he….ze weten het maar al te goed, maar zijn te gemakzuchtig…’het zal mij wel niet overkomen’, ‘medische risico’s’ en meer van die bs excuses….
   btw…de vrouw heeft al verscheidene hartaanvallen gehad en staat op het punt een been te verliezen…aders blijven dichtslibben..
   beweert nu geen opvolgbooster te gaan halen…, maar dat wil ik eerst nog wel zien lol…

 1. Nu vele zich als menselijk proefkonijn hebben gemeld voor het experimentele gentherapie vaccins. Gaan de farmaceuten daar dankbaar misbruik van maken, door te stellen dat iedere menselijk proefkonijn, veel meer van dit soort achtige vaccins nodig hebben. Ze blijven net zo lang iedere menselijk proefkonijn inspuiten totdat het proefkonijn er aan dood gaat. Was dit nodig; Nee, maar het levert wel veel winst op voor de farmaceutische bedrijven. Want zo behoeven zij alle dieren proeven niet meer te doen en kunnen zich rechtstreeks experimenteren op de mensen. Wel zo makkelijk om zo alle klinische fases over te kunnen slaan. De politiek en de media zorgen er voor dat de menselijke proefkonijnen angstig blijven, zodat zij de gewillige menselijke proefkonijn functie blijven behouden. Deze menselijke proefkonijnen beseffen op een gegeven moment toch niet meer, dat zij in alles onteigend worden. Want met al die giftige chemische rotzooi in het lichaam is nadenken al zo wie zo er niet meer bij, het gaat hen meer om het te overleven en grijpen alle strohalmen vast. Zo zullen zij zonder na te denken het meest giftige cocktail mengsel in een injectie vrijwillig accepteren, als de verstrekker hen dat aanraadt.

  • De mensheid zal verdwijnen een handje vol elite machthebbers zal er nog plaats zijn, althans dat denken ze hun leven zal ook een hel worden op deze aarde en dat is ook maar goed ook.

 2. En laat ons niet vergeten dat we dit dan allemaal te danken hebben aan figuren die we dachten te moeten vertrouwen. Politici, overheid en niet vergeten de medicijnmannen die zich medicus noemen, maar zich ontpopten als gewetenloze beesten die overal voor te koop zijn.

 3. Wij als wappies maar ook de schaapjes zijn zich zelf aan het vermoorden wat voor een mensen lopen toch op deze wereld rond, nu lees ik ook nog dat de elite en de criminelen bijeen komen om te over leggen hoe ze mensen sneller naar de eeuwigheid kunnen toesturen en allemaal goed bevonden door ons volk, ik vraag niet meer om wakker te worden dat heeft helemaal geen zin meer het kwaad is geschied het gaat jullie in het volgende leven goed zou ik maar zeggen .

  • ja, ook zoiets raars. dan krijg je statines, superslechte troep die je spieren afbreken en waar je nooit meer van herstelt.

 4. De enige manier om jezelf te bevrijden en te helen is op dit moment ,meditatie, het maakt niet uit op welke manier , als je de frequentie van je gedachten maar afstemt op je ademhaling en je hartslag . Zoiets eenvoudigs als ik ga zitten ik adem in adem uit je hartslag gaat hierdoor naar beneden , en de frequentie van je gedachten komen hierdoor in een anderen frequentie , die van vrede en liefde waardoor je geluk ervaart . Dit is pas echt super wappie , maar werkt gegarandeerd tegen de stress en angst die volop in de atmosfeer aanwezig zijn . En bovendien verander je de atmosfeer om je heen , wat een kras is op de plaat van de propaganda .

  • Hoe vaak ze dat nou al niet geprobeerd hebben om met 1000den tegelijk verspreid over de hele werelld, om met ze alle te gaan mediteren om iets te bereiken, is niet meer bij te houden.
   En het heeft nog nooit iets opgeleverd. Geen enkel effect heeft het gehad.
   Maar als jij denkt dat het werkt, ga vooral je gang.
   Andere proberen het b.v. met bidden, levert ook niks op.

   • Hoy Bert
    Hoe kan jij bewijzen dat meditatie niets oplevert? En hoe zit het dan met mind over Matter? Tevens is er een verschil tussen meditatie en concentratie.
    Ik zie twee kanten aan een meditatie je kan samen bidden voor de slechterik dat deze zich bekeerd wat bij Satanische mensen weinig zal helpen . Maar nog veel krachtiger is een groep mensen zich op een persoon concentreert om deze buitenspel te zetten. Ken je de film Milarepa? Het gaat over een Tibetaanse magiër) die in meditatie/ concentratie een groep bandieten tegen elkaar opzet . Dat hele meditatie/concentratie gedoe zal het krachtigste wapen van de oppositie kunnen worden. Pas op en kijk eerst of je het karma wilt aanvaarden. Als er tien mensen zich op iemand concentreren met de bedoelding om hem monddood of gek te maken dan heb je een redelijke kans van slagen met concentratie. Hoe meer de uitgestuurde gedachten van een club hetzelfde zijn hoe krachtiger . Echter één krachtig persoon kan zelf veel doen. Dus als je denkt dat liefde en meditatie niet goed werken dan kan jij nu aan de slag met de andere kant van de medaille van de magie. Als het werkelijk satanisten zijn dan is fight fire with fire een alternatief. Ik houd het nu op tweedracht zaaien in de club en concentreer en zend de gedachten uit dat de ChristenUnie zich in de coalitie gaat roeren en inzien dat ze de “duivel” zoals ze dat noemen in de kaart spelen. Kortom dat de CU zich werkelijk afvraagt waar ze voor staan het goed of het kwaad en het roer omgooien. Als je in details wilt treden met je sturing dan zal je ook de achterban een wave van je gedachten moeten meegeven. Om het “wazige” wat meer duidelijkheid te geven geef ik de volgende lijn. Voordat iets zich manifesteert is het reeds door de wereld van ideeën gegaan. Je wilt iets bereiken en maakt een innerlijk beeld b.v. je droomhuis je hele innerlijk is erop gefocust (concentratie). Je maakt een bouwtekening (eerste manifestatie) en daarna komt de aannemer en bouwt het ofwel de eind manifestatie. Dus van idee/mind power tot manifestatie.
    Bert ik hoop dat je inziet dat je niet kan zeggen dat het niet helpt en dat als je iets zoekt wat wel kan helpen je nu aan je aangeboden wordt.

   • Hahahaah!! nee man, ik woon op de echte aarde. Laten we maar eens een glaasje prik gaan drinken en samen jeremiëren. Dat gaat ons goed doen en dan heb ik weer een excuus om met de scooter op pad te gaan. Ik wacht op je antwoord.

   • Je had het tegen Robbert de Bagwan. Niet tegen mij. 😉

    Ik trek mijn opmerking voor Robbert hier terug, want Robbert is niet echt. Lees die andere wartaal maar over de nanotechnologie etc op de andere FN pagina over het magnetisme. Die Robbert-bot is een misleidende disinformatie strooier die nanotechnologie verkoopt.

  • Dag Robert, ik vind je bijdrage heel positief hoor. Bedankt voor deze tip. Als het helpt om zo een beetje van de stress af te komen in deze dagen van Deceptie en Bedrog dan help je anderen. Het zal de propaganda niet stoppen, maar een betere stemming straalt wel af op anderen. Heel wappie ja! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in