Screenshot YouTube

Wist u dat er momenteel honderden Covid-19 vaccins in ontwikkeling zijn? Oh, wacht, u dacht dat u gewoon twee vaccins moest krijgen, en misschien later nog een prikje, en dan bent u klaar met dit hele pandemie ding? U heeft het helemaal mis. Als u niet voortdurend elk vaccin haalt dat de gezondheidsautoriteit u voorschrijft, wordt u vaccinpaspoort, paspoort en SIM-kaart opgeschort totdat u dat wel doet, bericht genocide.news.

Centimeter voor centimeter wordt u meegesleurd in het drijfzand van nul mensenrechten, nul medische rechten, nul communicatierechten en nul reisrechten. Daarna komen nucleïnezuur vaccins die een genenkanon gebruiken om een gemuteerde code in uw cellen te forceren, waardoor ze exponentieel afval-eiwitten produceren die uw lichaam niet kan gebruiken en ook niet kan afvoeren. Het is gewelddadige geneeskunde. Gewelddadige vaccins.

Honderden Covid-19 vaccins zijn nu in ontwikkeling, dus de schapen moeten rekenen op tenminste 5 tot 7 “booster” en “variant” vaccinaties per jaar, te beginnen in 2022.
U kunt de door de CDC gepromote video over vectorvaccins en nucleïnezuur vaccins bekijken en zelf zien hoe zij, in al hun arrogantie en verraderlijkheid, de informatie recht door uw strot duwen, terwijl zij het met behulp van vaccin-“technologie” in uw cellen duwen.

Wilt u echt begrijpen waarom deze Covid-19 vaccins afschuwelijke bloedstolsels veroorzaken in naties en landen over de hele wereld? Dit is waarom ze aan zoveel vaccins werken, want hoe meer u er krijgt, hoe erger de bloedstolsels zullen worden. Het gaat allemaal om bevolkingsvermindering, onvrijwillige abortussen en steriliteit.

Een prion is een ziekteverwekker (pathogeen), en wel een deeltje dat ontstaat uit normale eiwitten, onder andere in de hersenen. Het veroorzaakt infecties zoals scrapie bij schapen, boviene spongiforme encefalopathie (BSE of gekkekoeienziekte) bij vee en chronic wasting disease (CWD) bij herten; bij mensen veroorzaakt het prionische ziekten als kuru, ziekte van Creutzfeldt-Jakob en het syndroom van Gerstmann-Sträussler-Scheinker. – nl.wikipedia.org

Bekijk deze korte video uitleg over hoe de Covid-19 vaccins gemuteerde informatie in uw cellen dwingen die de controle overnemen om uit eiwitten ongelimiteerde prionen te creëren.

Nucleïnezuur vaccins dwingen het menselijk lichaam om ziekte-veroorzakende “eiwitten” te produceren die virus fragmenten nabootsen, waardoor een dodelijke immuun reactie tegen hen ontstaat.

Als u eenmaal gevaccineerd bent met Covid-19 mRNA en “gentherapie”-prikken, is u lichaam nu een massaal prion-creërende fabriek, waar u voorheen gezonde cellen nu “synthetische” kleverige fragmenten aanmaken die zich door uw bloed verspreiden en zich vasthechten aan de binnenwanden van uw bloedvaten, inclusief slagaders en aders van het hart naar de hersenen.

De “immuunrespons” die de gezondheidsautoriteiten en het industriële complex van vaccins bewerkstelligen is er niet een om Covid-19 te herkennen, maar om de nieuw gecreëerde, op een virus lijkende eiwitten aan te vallen die overal in uw bloed zweven. Ze passeren zelfs de bloed-hersen barrière, dankzij de mRNA technologie.

Als u bent ingeënt voor Covid-19, of u overweegt het, overweeg dan dit. Toediening van nucleïnezuur vaccins resulteert in de endogene (komt van binnenuit, niet van buitenaf) generatie van virale eiwitten die antigenen nabootsen die geproduceerd worden tijdens een ECHTE virale infectie, maar vermenigvuldig dat met 1.000, en dat is waarom de reactie zo dodelijk kan zijn.

Het meest zorgwekkend is de DUUR VAN DE EXPRESSIE, waarover tot op heden nog geen enkele patiënt is geïnformeerd. Hoe lang en hoe snel maakt het lichaam deze virale proteïnen aan? Wat is de hoeveelheid en de frequentie, en wat is de kwaliteit?

Er zijn GEEN klinische studies naar de veiligheid of doeltreffendheid van de duur van de expressie van prionen, eiwitten en virus-imitatie fragmenten in het menselijk bloed. De bloedstolsel-epidemie zal de pandemie zijn, niet Covid. Snapt u?

Deze in het lab gecreëerde, door de mens gemaakte “endogene genreeksen” maken nu deel uit van de menselijke DNA codering voor alle mensen op aarde die geïnjecteerd zijn. De verwachte snelheid van bloedstolsel infectie is endogeen aan het systeem, en aan de ingebedde code die de virale vector vaccins afbakenen. Deze giftige endogene stoffen die u lichaam nu aanmaakt, staan in contrast met giftige exogene stoffen, zoals voorgeschreven medicijnen, alcohol, drugs, kunstmatige ingrediënten in voedsel, GMO’s en nog veel meer. Het is alsof u lichaam ongecontroleerd slechte cholesterol aanmaakt, zelfs als u gezond eet.

Vraagt u zich nog steeds af waarom mensen over de hele wereld die de Covid-vaccins hebben gekregen, last hebben van een ontstoken hart? Bezoek CovidVaccineReactions.com als u al een giftige Covid-prik heeft gekregen en last heeft van bijwerkingen, bloedstolsels, bijwerkingen, blindheid, doofheid of dementie (laat uw naasten u dan helpen).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

19 REACTIES

 1. Nu vele zich als menselijk proefkonijn hebben gemeld voor het experimentele gentherapie vaccins. Gaan de farmaceuten daar dankbaar misbruik van maken, door te stellen dat iedere menselijk proefkonijn, veel meer van dit soort achtige vaccins nodig hebben. Ze blijven net zo lang iedere menselijk proefkonijn inspuiten totdat het proefkonijn er aan dood gaat. Was dit nodig; Nee, maar het levert wel veel winst op voor de farmaceutische bedrijven. Want zo behoeven zij alle dieren proeven niet meer te doen en kunnen zich rechtstreeks experimenteren op de mensen. Wel zo makkelijk om zo alle klinische fases over te kunnen slaan. De politiek en de media zorgen er voor dat de menselijke proefkonijnen angstig blijven, zodat zij de gewillige menselijke proefkonijn functie blijven behouden. Deze menselijke proefkonijnen beseffen op een gegeven moment toch niet meer, dat zij in alles onteigend worden. Want met al die giftige chemische rotzooi in het lichaam is nadenken al zo wie zo er niet meer bij, het gaat hen meer om het te overleven en grijpen alle strohalmen vast. Zo zullen zij zonder na te denken het meest giftige cocktail mengsel in een injectie vrijwillig accepteren, als de verstrekker hen dat aanraadt.

  • De mensheid zal verdwijnen een handje vol elite machthebbers zal er nog plaats zijn, althans dat denken ze hun leven zal ook een hel worden op deze aarde en dat is ook maar goed ook.

 2. En laat ons niet vergeten dat we dit dan allemaal te danken hebben aan figuren die we dachten te moeten vertrouwen. Politici, overheid en niet vergeten de medicijnmannen die zich medicus noemen, maar zich ontpopten als gewetenloze beesten die overal voor te koop zijn.

 3. Wij als wappies maar ook de schaapjes zijn zich zelf aan het vermoorden wat voor een mensen lopen toch op deze wereld rond, nu lees ik ook nog dat de elite en de criminelen bijeen komen om te over leggen hoe ze mensen sneller naar de eeuwigheid kunnen toesturen en allemaal goed bevonden door ons volk, ik vraag niet meer om wakker te worden dat heeft helemaal geen zin meer het kwaad is geschied het gaat jullie in het volgende leven goed zou ik maar zeggen .

  • ja, ook zoiets raars. dan krijg je statines, superslechte troep die je spieren afbreken en waar je nooit meer van herstelt.

 4. De enige manier om jezelf te bevrijden en te helen is op dit moment ,meditatie, het maakt niet uit op welke manier , als je de frequentie van je gedachten maar afstemt op je ademhaling en je hartslag . Zoiets eenvoudigs als ik ga zitten ik adem in adem uit je hartslag gaat hierdoor naar beneden , en de frequentie van je gedachten komen hierdoor in een anderen frequentie , die van vrede en liefde waardoor je geluk ervaart . Dit is pas echt super wappie , maar werkt gegarandeerd tegen de stress en angst die volop in de atmosfeer aanwezig zijn . En bovendien verander je de atmosfeer om je heen , wat een kras is op de plaat van de propaganda .

  • Hoe vaak ze dat nou al niet geprobeerd hebben om met 1000den tegelijk verspreid over de hele werelld, om met ze alle te gaan mediteren om iets te bereiken, is niet meer bij te houden.
   En het heeft nog nooit iets opgeleverd. Geen enkel effect heeft het gehad.
   Maar als jij denkt dat het werkt, ga vooral je gang.
   Andere proberen het b.v. met bidden, levert ook niks op.

   • Hahahaah!! nee man, ik woon op de echte aarde. Laten we maar eens een glaasje prik gaan drinken en samen jeremiëren. Dat gaat ons goed doen en dan heb ik weer een excuus om met de scooter op pad te gaan. Ik wacht op je antwoord.

   • Je had het tegen Robbert de Bagwan. Niet tegen mij. 😉

    Ik trek mijn opmerking voor Robbert hier terug, want Robbert is niet echt. Lees die andere wartaal maar over de nanotechnologie etc op de andere FN pagina over het magnetisme. Die Robbert-bot is een misleidende disinformatie strooier die nanotechnologie verkoopt.

  • Dag Robert, ik vind je bijdrage heel positief hoor. Bedankt voor deze tip. Als het helpt om zo een beetje van de stress af te komen in deze dagen van Deceptie en Bedrog dan help je anderen. Het zal de propaganda niet stoppen, maar een betere stemming straalt wel af op anderen. Heel wappie ja! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here