Tijdens een coronamaatregelen-kritische demonstratie in Berlijn op 22 april 2021 heeft de politie een onvoorstelbare wreedheid gebruikt tegen een bejaarde vrouw. Nu is het bekend geworden: de bejaarde vrouw is na het politie-optreden overleden, bericht Bettina Sauer.

Video-opnames documenteerden talloze situaties waarin politieagenten massaal geweld gebruikten tegen burgers die hun grondrechten uitoefenden tijdens coronamaatregelen-kritische demonstraties. Eén daarvan is een opname van 22 april 2021.

Kijk: een oude vrouw wordt door politieagenten tegen de grond geworsteld. Een politieman grijpt haar linkerarm met beide handen vast en sleept de zichtbaar geschokte vrouw enkele meters over de grond aan haar uitgestrekte arm mee. Verschillende politieagenten trekken haar meedogenloos overeind. De twee agenten loodsen de oudere vrouw vervolgens in politiegreep weg. Ze houden haar zo ver van boven dat het zichtbaar pijnlijk is voor de vrouw. Met een gepijnigd gezicht roept ze meerdere keren “Auw” en klaagt dat ze niet zo snel kan gaan. De politie sleurt de vrouw mee, zo snel dat de oude vrouw meerdere keren struikelt en pas wordt vastgehouden door de politieagenten als ze op haar gefixeerd zijn. Hier is de schokkende video:

Door onderzoek van de jurist Dr. Ingve Björn Stjerna uit Düsseldorf is het nu bekend geworden: de oude vrouw stierf na het ingrijpen van de politie. De advocaat schrijft hierover op zijn pagina:

Ik heb daarom een strafklacht ingediend tegen de politieagenten die betrokken waren bij het incident op 4 mei 2021, met name wegens lichamelijk letsel in functie, en ik heb gevraagd om op de hoogte te worden gebracht van de uitkomst van het onderzoek.

Maandenlang en ondanks twee verzoeken om informatie, heeft hij deze informatie niet ontvangen. 14 maanden na het incident kreeg hij bericht dat het onderzoek was stopgezet. En zie, er werd niet meer gesproken over onderzoeken wegens lichamelijk letsel, maar wegens ongewilde doodslag. Dit is alleen te verklaren door het feit dat de vrouw dicht bij het tijdstip van het voorval gestorven moet zijn.

  Professioneel worstelaar Kurtis 'Mad Kurt' Chapman overlijdt plotseling op 26-jarige leeftijd en conservatieve media negeren nog steeds het overduidelijke

Op zijn internetblok deelt de advocaat verder mee: Hij is er zeker van:

De bejaarde dame is blijkbaar daadwerkelijk gestorven in verband met het optreden van de politie tegen haar! Men zou zich in de eerste plaats moeten afvragen of er misschien een verklaring voor de dood van de dame zou kunnen zijn, die geen verband houdt met het optreden van de politie. De oorspronkelijke beschuldiging van lichamelijk letsel in functie zou echter nauwelijks zijn uitgebreid tot onvrijwillige doodslag en de dood van de dame zou het onderwerp zijn geworden van het proces-verbaal van de Berlijnse officier van justitie, als er geen enkel verband bestond met het optreden van de politie.

Volgens Stjerna blijkt uit de stukken van het Openbaar Ministerie dat er een post-mortem onderzoek is geweest. Daarin staat:

“Als resultaat van de forensische autopsie konden de van hieruit aangestelde deskundigen, prof. dr. med. [door de auteur bewerkt] en mevr. [door de auteur bewerkt], vaststellen dat de latere gestorvene overleden is ten gevolge van meervoudig orgaanfalen met ernstige eerdere verwondingen.”

Een verantwoordelijkheid van de beschuldigde politieambtenaar kon niet worden vastgesteld. In de brief staat in dit verband:

“Allereerst moet nog worden vastgesteld dat reeds niet met de nodige zekerheid kon worden aangetoond dat het optreden van de verdachte zelfs maar een oorzakelijk verband had voor dit overlijden.”

Stjerna legt uit dat het Openbaar Ministerie slechts terloops vermeldt dat de oudere dame op het ogenblik van haar dood een subdurale bloeding had, d.w.z. een bloeding tussen het harde hersenvlies en de hersenen. Kort en bondig stelt het Openbaar Ministerie:

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA verleent volledige goedkeuring voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin

“Met name uit forensisch-medisch oogpunt kon niet met zekerheid worden vastgesteld of de opgetreden subdurale bloeding überhaupt een gevolg was van het optreden van de politie, dan wel of die bloeding überhaupt in verband stond met het intreden van de dood.”

Opmerkelijk is ook het resultaat van het onderzoek van het openbaar ministerie, dat een causaliteit van het politie-optreden voor de verwondingen en de dood van de bejaarde dame niet uitsluit, maar alleen stelt dat de dood “niet met de nodige zekerheid” kon worden toegeschreven aan een gedraging van de beschuldigde politie-agent.

De flagrante bruutheid waarmee de politie optrad tegen de bejaarde vrouw was volgens de advocaat onevenredig, die stelt:

De manier waarop het Openbaar Ministerie van Berlijn deze beschuldiging van tafel veegt, bevestigt helaas de uitspraak van de toenmalige speciale VN-rapporteur voor foltering, Nils Melzer, die in zijn vernietigend vonnis over de Coronaprotesten zei: er bestond in Berlijn een “cultuur van tolerantie voor politiegeweld”, van de “cultuur van tolerantie voor politiegeweld.

Stjerna merkt op:

De verklaring van de Berlijnse officier van justitie dat er “geen mildere en even geschikte middelen waren om de identiteit vast te stellen” is al even mager; de bejaarde dame moest eerst gegrepen, in bedwang gehouden en naar het verwerkingspunt gebracht worden, wat niet mogelijk zou zijn geweest zonder het gebruik van direct geweld. Deze beweringen slaan de plank duidelijk mis. Zelfs als al deze beweringen van het Openbaar Ministerie waar zouden zijn en het gebruik van directe dwang noodzakelijk was om de identiteit van de bejaarde dame vast te stellen, dan liggen mildere middelen voor de hand die daarvoor zouden hebben gezorgd, maar die tegelijkertijd – zoals bijvoorbeeld artikel 11 ASOG Bln voorschrijft – haar gezondheid zouden hebben gespaard.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige treinVolg Frontnieuws op Telegram

  De ongevaccineerden in Israël mogen nu geen eten meer kopen bij McDonald's

Lees meer over:

Vorig artikelDe sanctie-oorlog van het collectieve Westen mislukt op spectaculaire wijze
Volgend artikelEen ritueel voor Baäl? De occulte symboliek in de openingsceremonie van de Gemenebestspelen van 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

   • “Was seit ihr für Menschen’ vraag die Duitser zich af in dat filmpje. Polizisten zijn geen mensen, ze gaan niet voor niets bij de politie. Wie zelf kan denken neemt daar geen dienst. Daar ga je alleen bij als je niet meer kunt dan bevelen opvolgen. Leveren moord op commando.
    Maar zulke mensen heb je ook nodig. Wie zou anders de corrupte macht beschermen?

 1. Elkeen is verantwoordelijk voor zijn daden. En als ge iets uitlokt kunt ge de weerslag verwachten. Ook oude dametjes kunnen gevaarlijk uit de hoek komen. De politie zal zich ook moeten verantwoorden.
  Misschien vond ze haar optreden een beter alternatief dan euthanasie.

 2. Het is dat er Polizei op hun rug staat maar het had net zo goed in Nederland kunnen zijn tijdens de corona demonstraties. Walgelijk, schandelijk, buiten alle proporties en totaal krankjorum. Het imago van de politie is dankzij dergelijke acties tot onder het nulpunt gedaald. En terecht!

  • Haha het was altijd al tuig dat partij koos voor de crimineel. Vroeger misschien niet, maar de laatste jaren was het al foute boel met die gasten.

 3. VERVLOEKT VOOR EEUWIG…EN ALS HET DUITSE VOLK NIET INGRIJPEND..DAN OOK ZIJ WEZEN VERVLOEKT VOOR EEUWIG….HET HELE WESTEN TROUWENS…het spijt me al zolang dat ik er deel van uit maak…ik beschouw Ukraine ook als het Westen trouwens en al die met hen zijn..😞😞😞😞😞👹👹👹👹

 4. -Ze zijn nog altijd in het zwart gekleed net zoals de Nazis Toen , en zeker ook niet beter—Alleeen zijn ze nu over heel de wereld versprijt!!! Huurlingen

 5. Naar de gevangenis met maatschappelijk werk de hele leven langs! ze zijn een moordenaar deze groep.
  In een land die erg veel banen zijn waarom ga je bij de politi werken tenzij je erg leuk vind geweld tegen de mensengebruiken, of werken voor de drugs of hebben ze een lagere IQ om geen andere baan te vinden!

 6. Sep 10, 2020
  Wit-Russische president Loekasjenko zegt dat het IMF een miljard USD smeergeld aanbood om Covid-19 lockdown op te leggen
  Nu zien we een andere dimensie aan de Duitse druk om de Wit-Russische president Loekasjenko te verwijderen!

  Armstrong Economics –

  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zei in Augustus 2020 via de Belarusian Telegraph Agency, BelTA., Dat de Wereldbank en het IMF hem $ 940 miljoen aan smeergeld aanboden in de vorm van “Covid Relief Aid”. In ruil voor $ 940 miljoen USD eisten de Wereldbank en het IMF dat de president van Wit-Rusland:

  • zijn volk ‘extreme lockdown’ oplegt
  • hen dwingt maskers te dragen
  • zeer strikte avondklok oplegt
  • een politiestaat oplegt
  • de economie doet instorten

  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko sloeg het aanbod af en verklaarde dat hij een dergelijk aanbod niet kon aanvaarden en zijn volk boven de behoeften van het IMF en de Wereldbank zou stellen. Dit feit kan worden geverifieerd met behulp van de meeste zoekmachines.
  Nu proberen het IMF en de Wereldbank falende luchtvaartmaatschappijen te redden met miljarden dollars, en in ruil daarvoor dwingen ze de CEO’s van luchtvaartmaatschappijen om zeer strikt beleid te implementeren, zoals gedwongen gezichtsmaskerafdekkingen voor iedereen, inclusief kleine kinderen, wier gezondheid zal lijden als gevolg van dit beleid.
  En als het waar is voor Wit-Rusland, dan is het waar voor de rest van de wereld. Het IMF en de Wereldbank willen elke grote economie laten crashen met de bedoeling de infrastructuur van elk land tegen zware korting op te kopen

  https://web.archive.org/web/20201111233038/https://fort-russ.com/2020/09/belarusian-president-lukashenko-says-imf-offered-a-billion-usd-bribe-to-impose-covid-19-lockdown/

 7. Moffen in uniform zijn nazi’s; anders droegen zij geen uniform. Napoleon wist het, en het gaat nog steeds door.
  Hun arrogantie is mateloos, ze menen het recht te hebben om een 1000 jarig rijk te stichten, en hun eigen bevolking r te onderdrukken.

  Maar vergeet niet: zij hebben ZELF hun politici gekozen!!!!!

 8. Helaas dat is waar en nog maar zachtjes uit gedrukt maar kijk gewoon in ons land hoeveel nazie hier rondlopen en wij hebben dat tuig ook zelf gekozen wil je nog slechtere mensen hebben als Rutte Kaag Gert jan Seegers en nog zovele anderen vergeet niet de moordenaar Hugo daar is Hilmer niet meer bij vergeleken, maar ook ons volk zijn nog slechter als de Duitse nazie vergeet dat niet , nee dat mag nooit meer gebeuren zij men maar kijk vele malen erger is ons volk maar op 4 mei gaan de smerige elite weer een krans legen op de dam voor de mensen die zij zelf vermoord hebben , stelletje idioten..

  • 4 mei !
   Inderdaad, de grootste hypocriete vertoning in ons land.
   Dat roep ik al jaren maar dat levert de bekende stomme reacties en blikken op.
   En dan het fake democratisch gelul in de tweede kamer. Nog eentje.
   Vroeger waren politiemensen nog mensen met eergevoel.
   Nu is het gewoon een bende borderliners die er op onze kosten lekker op los kunnen slaan.
   De meesten horen in een inrichting thuis op medicatie.
   Stalin,Hitler,en nu Zelensky; ze haalden inrichtingen leeg voor de smerigste perverse doeleinden.

  • Remember, remember,
   the fifth of November,
   when powder treason and plot,
   I know of no reason,
   why gunowder treason
   should be forgotten….

   Waar rede stilzwijgt, begint de stok te spreken.
   Nou is er altijd veel geluld over vuurwapens; maar wist je dat in USA meer mensen vermoord werden met een hamer dan met een vuurwapen?

   • Nou ik heb twee hamers in huis en een paar rieken😁
    En nu je het zegt nog 3 schoppen en een goedwerkende takker mee lange draad……..😄

 9. Het is allemaal Historie Repeat voor beter doen. Kom je ook bij deze Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan
  Overdrijft u nu niet een beetje?
  Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.
  Goethe spreekt hier van orthodoxe medici, de toverkollen, ofwel zij die giftige middelen verstrekken, schaamteloze moordenaars, die ook nu nog geprezen worden. https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

  Wat wel is is deze Een ziel met een eeuwig leven en zal niet meer kunnen sterven. Want een ziel die niet geheeld wordt zal uiteindelijk sterven ♡ Komt voort uit de doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/ MAW ze hebben het allemaal zelf verzonnen is narrow denken die niet openstaan voor verandering en zich krampachtig vasthouden aan oude structuren die ze ten gunste van zichzelf hebben opgebouwd. Echter is er maar een wereld en die is van ons allen is sharing en carying……

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.
  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht(STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) = eigen wil opleggen = IK, IK, IK, IK en jezelf koning maken wat dus iedereen kan als je de meerderheid achter je hebt….

  Het Watermantijdperk en de opkomst van een Vrouwelijk Christusbewustzijn.
https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

  The Divine Plan, The First Temple, Divine DNA and the New Earth https://youtu.be/QL_0n7MFzGc
In this brief explanation you will get an overview of the enormous changes that are taking place on the energetic and spiritual levels on earth, and the gigantic possibilities you have. The Divine Plan is an impulse for earth and humanity that makes a completely new reality possible.

 10. Dat is waarom ik niet naar zulke demonstraties ga ik krijg dan spontaan losse handjes en als ik een agent zoiets zie doen, is het oog om oog tand om tand. ZONDER PARDON. Ik grijp in.

 11. Gefocust blijven ondanks veel stoorzenders
  Eén van de eigenschappen van het brein is dat het makkelijk kan worden afgeleid. Dit heeft deels te maken met het overlevingsmechanisme: het brein wil graag aan staan om eventueel gevaar vroegtijdig te signaleren. Dit mechanisme is zinvol in onveilige situaties.
  Echter, bij veel mensen maakt dit mechanisme overuren. Ze staan eigenlijk altijd aan! Ze hebben gewoontes ontwikkeld die hen gemakkelijk afleiden, die zorgen dat ze minder gefocust zijn. Deze gewoontes zijn hun stoorzenders. Stoorzenders zijn prikkels -vaak van buitenaf- die je verstoren. Die je minder gefocust maken.

 12. Je hebt 100% gelijk meer is niet nodig… naar dat in Amerika (Nog) meer mensen met een Hamer vermoord worden dan met een vuurwapen…daar wist nog Niet… VRESELIJK dat bevestigt dan nog meer hoe AFSCHUWELIJK het stars & stripes land is.. Barbaarse… samen?leving..BA 🤮🤮

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in