Nu is het dus de deltavariant van het coronavirus die angst en horror verspreidt. De Britse, Braziliaanse en Zuid-Afrikaanse versies hebben hun tijd gehad sinds de Wereldgezondheidsorganisatie de mutaties naar de Griekse letters heeft vernoemd om te voorkomen dat individuele landen worden gestigmatiseerd, schrijft Christian Euler.

Het feit dat virussen sinds mensenheugenis voortdurend muteren, is blijkbaar aan de restricties-hardliners voorbijgegaan. Hetzelfde geldt voor het feit dat sinds de ontdekking van de deltavariant noch het aantal ernstige gevallen, noch het aantal sterfgevallen is toegenomen. Zelfs de incidentiecijfers die door Berlijn worden gebruikt om de lockdowns te rechtvaardigen, hebben de laatste tijd niet eens een dubbelcijferig niveau bereikt. En dan is er nog de veelgeroemde vaccinatie, die ook effectief zou zijn tegen de virusvarianten.

Regeringsfluisteraar en Charité-hoofdviroloog Christian Drosten blijft niettemin bij zijn standpunt en waarschuwt dringend om de delta-variant van het coronavirus zeer ernstig te nemen. Karl Lauterbach, die onlangs moest toegeven dat de in regeringskringen omstreden viroloog Hendrik Streeck “volkomen gelijk” had, twitterde intussen: “De delta-variant is een ramp voor armere landen. Het is zo besmettelijk dat je jezelf nauwelijks kunt beschermen zonder lockdown, onbetaalbaar daar. Het zware verloop treft helaas jongere mensen hard. We hadden de vaccinatiecapaciteit eerder moeten opbouwen”. De SPD-politicus, die zijn reputatie van onvermoeibare vermaner eer aandoet, waarschuwde reeds voor de gevolgen voor de ongevaccineerde bevolking.

“Angst voor de deltavariant is onnodig”

Eén reden om de Delta-variant te gebruiken als een welkom instrument om paniek te zaaien zou kunnen zijn om de lockdown en de “federale noodrem” te rechtvaardigen als het laatste redmiddel om het nooit moe wordende virus in te dammen – vooral omdat het voor de Duitse regering een verzwarende omstandigheid is dat de klok tegen haar aan het tikken is: het wordt steeds moeilijker om de noodzaak van de rigide dwangmaatregelen te rechtvaardigen wanneer de situatie in sommige andere landen zich op soortgelijke wijze voordoet als in dit land – ook al zijn daar geen vrijheidsbeperkingen opgelegd.

  Dr. Mike Yeadon: "Luchtwegvirussen bestaan niet"

Zelfs de gruwelvoorspellingen van de deskundigen en modelleurs die loyaal zijn aan de regering zijn niet uitgekomen. Integendeel, ook vóór de door deze wetenschappers geëiste verscherping van de maatregelen bleven de cijfers binnen de perken.

Deskundigen die onafhankelijk zijn van de regering, zoals viroloog Hendrik Streeck, achten de vrees voor de deltavariant “onnodig”. De viroloog vertelde aan de Fuldaer Zeitung dat het bekend is dat vaccins en hygiënemaatregelen “even doeltreffend” zijn tegen de nieuwe variant als tegen de oorspronkelijke vorm van het virus. Hoewel hij van mening is dat de Delta-variant in steeds meer regio’s de overhand krijgt, acht hij een geleidelijke versoepeling van de Corona-eisen op zijn plaats.

Delta wordt niet gevolgd door Epsilon, maar door Delta plus

De Amerikaanse cardioloog Eric Topol gaat verder: “Er is geen bewijs dat de delta-variant dodelijker is dan de alfa-variant”. Het sterftecijfer is momenteel lager dan voor andere varianten, zei Topol, verwijzend naar een 71 pagina’s tellende “technische briefing” van Public Health England.

In dit dpa-bericht wordt ook niet gesproken over het gevaar van de Delta-variant: het provisorische ziekenhuis dat aan het begin van de Coronacrisis op het beursterrein van Hannover werd ingericht, zal eind september worden ontmanteld. De kosten voor de kliniek, die uiteindelijk niet werd gebruikt, zullen waarschijnlijk ongeveer 39 miljoen euro bedragen, zo maakte het ministerie van Volksgezondheid in Hannover maandag bekend. De kliniek met 485 bedden was bedoeld voor patiënten met een licht tot matig beloop van corona en zou in gebruik worden genomen ingeval de gewone klinieken overbelast zouden raken. Dit is echter nooit nodig gebleken.

  "Plotseling overleden" meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties

Het zou slechts een kwestie van tijd moeten zijn voordat er waarschuwingen komen over de niet te overziene gevolgen van de Epsilon-variant. Het Griekse alfabet biedt immers nog 20 mogelijkheden – zonder de tussenproducten. India classificeert momenteel een nieuwe virusvariant, onofficieel “Delta plus” genoemd, als zorgwekkend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Misdadig Canada injecteert kinderen met COVID-19, koopt ze om met ijsjes terwijl de politie de ouders op afstand houdtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinwroeging slaat toe
Volgend artikelWereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Al vaker vermeld hier.
  Je kan een variatie van iets, en of het ook een variatie is, alleen vergelijken als je het origineel gevonden hebt en het daarmee dan ook mee kan vergelijken.
  En dat moet dus nog steeds gebeuren. Ik heb nog steeds geen enkel bewijs gezien.
  Dus waar hebben ze het eigenlijk over.

 2. Eenmaal een experimentele injectie (of meer) verder, is iedere variant en mutatie van het ‘wilde virus’ een zorgwekkend risico.
  Heb je in het begin nog mazzel gehad, is het hete kolen lopen totdat blijkt dat je op lange termijn de (bij)werking van de injectie niet verdraagt.

  • Die varianten zijn complete hokum. Heb jij ooit gehoord van het aids virus variant? Werd de wereld daar mee ook suf geslagen, met het “nieuwste aids variant uit Timboektoe komt!” en met “het supergevaarlijke aids virus variant uit Rotjeknorriestan dat door de niet-gevaccineerden overgedragen wordt op de HIV geinfecteerden”. Daar werd je niet mee om de oren geslagen.

   En met de griep. De griep. De griep die elk jaar weer zijn ronde doet. Krijg je ook elk jaar te horen over de “variant” – dat de “levensgevaarlijke griep variant uit Nederland is gedetecteerd op de Noordpool en brengt de Eskimo’s in gevaar.” Enzovoort.

   Het is pure bullshit van de eerste graad waar mensen weer heerlijk in stinken. Haal nog een spuit….

 3. Ik word moe, heel, heel erg moe van al die artikelen, pseudowetenschappers en nepvirologen met al hun mutaties, varianten, infecties en angstp*rno. Een variant op niks is nog steeds niks. Er is nog nooit een (corona-)virus geïsoleerd dus er is totaal geen enkele basis voor wat dan ook. Dat idioten er in blijven trappen, ook in zo’n Delta variant. Echt, hoe dan.

 4. Individuele landen mogen niet worden gestigmatiseerd, volgens de WHO.
  Ik wacht in spanning af wat er gebeurt als de variant komt bij de I (India) , L (Lima, stad), Q (Quebec, stad) en vooral bij de Z van Zulu, bij deze laatste verwacht ik Afrikaanse opstanden en zware rellen !

 5. Een virus wordt te pas en te onpas gebruikt, maar niemand weet wat het eigenlijk is. Het woord “virus” is bedacht door een Nederlander, die veronderstelde dat er iets kleiner moest bestaan dan een bacterie en dat het een ziekte verwekker was. Dit fenomeen noemde hij een “virus”. Dit is in 1898 gepubliceerd. Nu 123 jaar later heeft nog nooit iemand een virus kunnen isoleren en kunnen aantonen of het een ziekte verwerker is. Dus met andere woorden; we spreken dus over een verzinsel, wat nog nooit is aangetoond of het überhaupt wel bestaat. Daar er nu telkens over gesproken wordt door de gezondheidsinstellingen en e.d., dat het verzinsel kan muteren. Het meest vreemde is, dat de farmaceuten in staat zijn om een vaccin te ontwikkelen voor menselijk gebruik, om ons te kunnen beschermen tegen dat verzinsel. Wat regelmatig muteert. Als je dit nu weet waar het woord “virus” vandaan komt, dan kun je alleen consenteren dat de farmaceuten/regeringen/de EU/VN/WHO/WEF en alle gezondheidsinstellingen wereldwijd en de de organisaties die geneesmiddelen goed keuren ons keihard voorliegen en al die mensonterende maatregelen uit de duim gezogen wijsheden zijn. Dat zij alle financiële vergoedingen boven een mensenleven plaatsen, dat zij alle willens en wetens genocide plegen op hun medemens om er zelf beter van te worden. Bent U bang of angstig voor iemand anders verzinsel, wat nog nooit is bewezen, dat het bestaat? Maar wel daarvoor bereidt bent om een experimenteel en onbekend serum in jou te laten injecteren, waar jij niet weet wat het serum in jou lichaam gaat doen. Of je gelooft heilig wat de media en de regeringen zeggen over dit serum. Aan jou de keuze.

  • Het is zelfs zo niet bestaand onzichtbaar klein dat een papieren slash stoffen muilkorf ons daartegen wel ‘moet’ bewapenen. Wanneer zelfs het ‘huis’artsenteam ermee rondloopt … moet het wel ‘helpen’. Most people are really stupid.

   ‘Follow the Leader, Leader …’

   Wat is de naam van die Neder-lander?

 6. Het veel geroemde vaccin is ook effectief tegen varianten. Dat is toch fantastisch dat de wetenschap al vaccins kan maken tegen nog niet bestaande varianten. Ik sta perplex. We zijn al enige tijd aan het prikken dan komt de nieuwe variant om de hoek en jawel hoor het vaccin werkt daar ook tegen!!!

 7. In het komende griepseizoen zijn m.n de gevaccineerden de klos. Om de vele zieken en doden onder gevaccineerden te kunnen ” verklaren ” wordt bij voorbaat het deltavariant via de corrupte media de wereld in gelogen. Mede om de schapen opnieuw te kunnen injecteren tegen ditmaal het ” deltavariant. ” Alles is zo voorspelbaar. Volgende zomer is er weer een nieuw variant waarvoor de spuiten al klaar liggen als dan het griepseizoen begint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in