De uitrol van het COVID-19 vaccin is massamoord met voorbedachten rade, vertelt Dr. David Martin aan Stew Peters in een explosief interview. “Als je mensen injecteert met een toxine, injecteer je een dodelijke stof, en dat is precies wat er nu gedaan wordt.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer als gevolg van het vaccin “aanvaardbaar” is, aldus Martin. Hij benadrukt dat dit een geplande genocide is. Hij wijst er voorts op dat het eerste vaccin dat het lichaam opdraagt het S1 spike-eiwit te produceren reeds in 1990 door Pfizer is gepatenteerd. “Ons wordt verteld dat dit iets nieuws is, een nieuwe ziekteverwekker, maar dat is het niet.”

Zoöloog Peter Daszak, die deel uitmaakte van een WHO-team in Wuhan dat de oorsprong van het coronavirus bestudeerde, zei al in 2015 dat er een globaal vaccinatieprogramma tegen influenza of Corona moest komen, met de mainstream media als aanjager. Daszak zei ook dat investeerders natuurlijk zullen inspringen zodra zij zien dat er veel geld mee te verdienen valt.

“Dit is samenzwering, dit is chantage, dit is binnenlands terrorisme,” zegt Dr. Martin.

Op de vraag waarom mensen als Anthony Fauci, de Amerikaanse “gezondheidsexpert”, nog steeds op vrije voeten zijn, antwoordt hij: “Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft het Amerikaanse volk in de steek gelaten en beschikt sinds april 2020 over alle informatie die ik hier deel. Ze hebben er niets mee gedaan.”

Wie zijn de samenzweerders? Martin zegt dat Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), de directeur van het Centre for Disease Control in China en Christopher Elias van de Bill & Melinda Gates Foundation deel uitmaken van een panel dat deze “pandemie” aanstuurt.

  Nederlandse regeringspartij: kinderdagverblijven moeten ongevaccineerde kinderen kunnen weigeren

“Dus er is helemaal geen virus,” zegt Stew Peters. “Nee,” antwoordt Dr Martin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Globalistische volgende zet in het marxistische draaiboek: de ongevaccineerden uitbannen zoals Hitler de Joden uitbandenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuits rampenfonds gebruikt voor vluchtelingen: slachtoffers van de watersnoodramp krijgen slechts 300 euro!
Volgend artikelTirannie in kaart: de landen waar vaccinatie verplicht is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Er doet een gerucht de ronde dat er eindelijk naar een verantwoordelijke wordt gezocht. Kennelijk zijn de US en China het er over eens dat er in het Wuhan lab iets uitgespookt werd en dat vele medewerkers die aan de bel wilden trekken vermoord waren. Nu zoeken ze samen naar de eind-verantwoordelijke die de zgn pandemie heeft veroorzaakt. Hij zou dan verantwoordelijk zijn voor de dood van hoeveel-mensen. Geweldig nieuws. Maar zou het gewoon weer een smoke screen kunnen zijn om de massa af te leiden zodat de psychopaten ongestoord door kunnen gaan met het gifspuit programma? Want vreemd genoeg werd er niet meteen een halt toegeroepen aan het fuckzineren, en dat zou je dan toch denken als twee wereldmachten nu eensgezind naar een verantwoordelijke voor de moorden aan het zoeken zijn? Kleine kindjes staan nog steeds op de fukzinazi lijst en Magere Hein komt steeds dichterbij met zijn gifspuit. Ik vermoed dat het weer bullshit is, net zo grote bullshit als het CO2 verhaal dat als schuldige voor de “global warming” werd aangewezen en waar iedereen gretig intrapte. We hebben een schuldige! En ondertussen gaat het programma gestaag door.

    Heeft iemand anders iets vernomen over deze samenwerking tussen de USA en China?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in