Als u dacht dat de technocraten hun dystopische droom om iedereen en alles op de planeet te “vaccineren” hadden opgegeven, dan hebt u het mis. Zij zijn “vaccins” aan het ontwerpen, of hebben ze misschien al ontworpen, die zich van mens tot mens verspreiden – net als virussen zelf – in plaats van bij elk individu geïnjecteerd te worden “om een reactie van het immuunsysteem op te wekken,” schrijft Rhoda Wilson.

Als dat het geval zou zijn, zou dat betekenen dat misschien maar vijf procent van de Britse bevolking, of drie miljoen mensen, “gevaccineerd” hoeven te worden, meldt de Daily Mail. En alle anderen – mensen die ervoor gekozen hebben vaccinvrij te zijn – zouden dan het vaccin “oplopen” terwijl het zich snel over het land zou verspreiden in door de lucht verspreide druppeltjes die via nauw contact met anderen worden doorgegeven, “net zoals verkoudheid en griep zich nu al verspreiden.”

Een twaalftal onderzoeksinstellingen in de V.S., Europa en Australië onderzoekt reeds de mogelijkheid van zelfverspreidende vaccins in de nasleep van de pandemie van het coronavirus.

Het meeste onderzoek betreft de verspreiding van dier op dier of van dier op mens, terwijl het onderzoek bij mensen tot nu toe vooral gericht is op de vraag of het idee in principe veilig is.

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door vooraanstaande financieringsorganisaties, waaronder de Amerikaanse National Institutes of Health (het belangrijkste agentschap voor medisch onderzoek van het land).

Om een overdraagbaar vaccin te maken moet men manieren vinden om het virus of de bacterie zo te verpakken dat het gemakkelijk van de ene persoon op de andere kan worden overgedragen, maar zonder ernstige ziekte te veroorzaken.

  CEO Sigurdson: COVID-19 vaccin uitrol leidde tot grootste genocide in de geschiedenis van de mensheid

Een van de meest geavanceerde projecten [waarbij zelfverspreidende vaccins worden gebruikt], [wordt] gefinancierd door het U.S. Defence Advanced Research Projects Agency, [dat] manieren onderzoekt om Amerikaanse militairen die in West-Afrika dienen tegen Lassakoorts te beschermen.

Het vaccin dat immuniteit verspreidt door zichzelf als een virus door te geven: Onderzoekers onderzoeken de mogelijkheid van zelfverspreidende, naaldloze inentingen in de nasleep van de Covid-pandemie, Daily Mail, 22 februari 2022.

Er zijn twee mogelijkheden om tot hun “vaccin” te komen dat zich als een “virus” verspreidt. Bij beide wordt een ziekteverwekker genetisch gemanipuleerd en toegediend door het ofwel bij mensen in te spuiten, ofwel door mensen het te laten inademen.

De eerste optie is om in het laboratorium een zeer milde vorm van het virus te ontwikkelen en de tweede is om DNA van een “gevaarlijk nieuw pathogeen” te verpakken in een betrekkelijk onschadelijk maar zeer besmettelijk virus. Met een van beide strategieën zouden de vaccins alleen gegeven hoeven te worden aan kleine groepen mensen uit verschillende delen van het land, die dan de mensen in hun plaatselijke gemeenschap zouden infecteren.

De Daily Mail meldt verder dat ambtenaren in een document uit 2019 dat voor het Department of Health and Social Care (“DHSC”) is opgesteld, een hypothetisch geval in kaart hebben gebracht om te laten zien hoe het vrijgeven van een zichzelf verspreidend griepvaccin onder de Britse bevolking zou kunnen worden gebruikt om ziekte te verminderen en levens te redden. Het document berekende dat om alle 67 miljoen Britten te beschermen, slechts 2,3 miljoen (ruwweg 5 procent) geïnfecteerd zouden hoeven te worden met een overdraagbaar vaccin.

  "Vaccinnijd" is de nieuwste propagandacampagne die door de media wordt verspreid

Het DHSC-document merkt op: “Zelfverspreidende vaccins zijn minder dodelijk maar niet ongevaarlijk, zij kunnen nog steeds dodelijk zijn: “Sommige mensen zullen sterven die anders zouden hebben geleefd, hoewel er over het geheel genomen minder mensen sterven. Het andere probleem is dat er geen geïnformeerde toestemming (voor vaccinatie) is van de meerderheid van de patiënten.”

Dr. Filippa Lentzos, universitair hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan het King’s College in Londen, waarschuwt voor het gevaar dat de wetenschap achter de zelfverspreidende vaccins gekaapt zou kunnen worden om biologische wapens te maken. “Zo’n zelfverspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken,” zegt zij.

Vorige week schreef het Bulletin of the Atomic Scientists: “Wetenschappers in Schotland schreven onlangs de laatste aflevering in de literatuur over de zoektocht naar zelfverspreidende vaccins, vaccinaties die zich als een ziekte door dierpopulaties kunnen bewegen, maar in plaats van ziekte, immuniteit verspreiden.”

Onderzoekster Megan Griffiths van de Universiteit van Glasgow en haar collega’s hebben een herpesvirus geïdentificeerd dat zou kunnen worden omgevormd tot een voertuig dat bekend staat als een virale vector om een vaccin tegen hondsdolheid te verspreiden onder Zuid-Amerikaanse vampiervleermuizen.

Scott Nuismer, een bioloog en vooraanstaand figuur in het onderzoek naar zelfverspreidende vaccins, zei over deze laatste ontwikkeling dat zij “ons dichter bij het punt brengt waar deze uitdagingen” voor het inzetten van een “vaccin” opgelost kunnen worden.

Maar, zoals het Bulletin van de Atomic Scientists opmerkt voordat het in details treedt over de voordelen en de risico’s, is de technologie van zelfverspreidende vaccins inherent riskant. Eenmaal losgelaten zou het vaccin kunnen recombineren met menselijke ziekteverwekkers. Ook zou het kwaadwillenden kunnen helpen virussen te creëren die pandemieën kunnen veroorzaken.

  "Als een brandwondenslachtoffer": Huidziekten na vaccinatie zijn een marteling voor de getroffenen

Er is een klein maar groeiend aantal mensen dat de mogelijkheid overweegt dat de twee meest gebruikte woorden die de technocraten gebruiken in verband met epidemieën en pandemieën – “vaccin” en “virus” – onderling verwisselbaar zijn. Zelfverspreidende “vaccins” lijken een aanwijzing te geven dat dit inderdaad het geval zou kunnen zijn. Moeten wij misschien denken aan een theorie, naast de Kiemtheorie en de Terreintheorie, waarover publiekelijk gedebatteerd zou moeten worden, namelijk: dat een virus en een vaccin dezelfde oorsprong, dezelfde aard en hetzelfde doel hebben?

Maar of wij nu geloven in de Kiemtheorie, de Terreintheorie of een andere theorie over de aard of de oorsprong van “virussen” en “vaccins”, wij kunnen het er allemaal over eens zijn dat het doel van “vaccins” die “virussen” worden, die ons infecteren zonder ons medeweten of onze toestemming, niet in ons voordeel of voor onze gezondheid is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russen leggen in eenvoudige bewoordingen uit waaraan Groot-Brittannië zich schuldig maakt – Er zullen consequenties zijn
Volgend artikelTop viroloog voorspelt dodelijke COVID varianten voor de gevaccineerden in “de komende twee maanden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ze gebruiken hier Adeno virussen voor, zoals Moderna geloof ik met het cojona spuitje gedaan heeft. Volgens mij hebben ze het al lang losgelaten en is dit de verklaring voor leverontstekingen bij ongevaccineerde kinderen in Engeland, die hadden ook Adenovirussen. Wat een afschuwelijke wereld, ik wil hier niet meer zijn!

 2. God heeft ons een vrije wil gegeven,
  Ik laat me niet inspuiten.
  Wordt ik toch ziek dan ben ik nog steeds trouw tot God.
  De duivel haat dit.
  Blijf Dapper, Pieter

 3. Wat een totale bs. Virussen verpakken, bewerken en dan loslaten op de bevolking. Tuurlijk, eerst maar eens zo’n “virusje” zien te vinen dan. Mafkezen.

 4. Als mensen dit echt van plan zijn dan moeten ze maar direct 100 boostershots rechtstreeks in hun hersenen krijgen.
  Weg met die schadelijke virusmensen.

 5. Zelf verspreidende ‘vaccins’ : Uitgevonden door gevaarlijke idioten die in een krankzinnige inrichting thuis horen !!

 6. Denk dat in ons voedsel al heel wat kan teruggevonden worden die daarnaar verwijzen

  Vandaar de laatste eeuw zoveel kankers…

 7. Hoewel ik qua moraliteit besef met wat voor uitschot we van doen hebben, denk ik niet dat ze zelfverspreidende vaccins maken. (ook in de alt media is niet alles 100% correcte info…).
  Waarom? Simpelweg omdat dit zo simpel stiekem te organiseren zou zijn.
  In dat geval had men gewoon de afgelopen jaren “gewone” verplichte kindervaccins kunnen weaponizen alsook de vrijwillige griepprik die vele naieve oudjes jaarlijks braafjes halen.
  En wij als tussenliggende volwassenen zouden gesadwiched zijn tussen besmetting via onze kinderen en besmetting via opa en oma die we regelmatig bezoeken.
  Men had in alle stilte het resultaat kunnen bereiken, zonder mondmaskertjes, lockdowns etc.
  Men had de bevolking massaal kunnen uitmoorden zonder dat 10% tot 30% wakkeren het in de gaten zouden hebben en mogelijk later wraak zouden nemen.
  M.a.w. als ze dat hadden gekund, reken dan maar dat ze het zeker zo hadden aangepakt want dat zou veel veiliger zijn om hun eigen hachje te redden.
  Daarom vermoed (en hoop) ik dat dit bericht niet klopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in