Een gerenommeerd viroloog en ontwerper van vaccins heeft gewaarschuwd dat de experimentele op genen gebaseerde COVID-19 vaccincampagnes binnen “de komende twee maanden” een nieuwe zeer virulente en besmettelijke COVID-19 variant zullen doen ontstaan, die de gezondheidszorg zal doen “crashen”, schrijft Lifesitenews.com.

Dr. Geert Vanden Bossche, wiens CV onder andere functies omvat als voormalig hooggeplaatst ambtenaar van de Bill and Melinda Gates Foundation, en als hooggeplaatst programmamanager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde vaccinmakers in de wereld.

In een interview van 18 mei met de Australische journaliste Maria Zeee, zei Vanden Bossche, “dat ik in de komende twee maanden een explosie [van deze virulente variant] verwacht in één van deze sterk gevaccineerde landen. En dan zal het heel, heel snel gaan.”

Volgens zijn theorie zal de daaruit voortvloeiende onderdrukking van de aangeboren immuniteit bij de vele personen die met deze experimentele producten zijn ingespoten – die de overdracht van het virus noch uitroeien, noch verhinderen – leiden tot een “immune ontsnapping.”

Dit concept houdt in dat gevaccineerden geïnfecteerd zullen blijven met het virus en het virus zullen blijven uitscheiden, dat door de “druk” die door de experimentele COVID-19 vaccins wordt uitgeoefend, grote aantallen mutaties zal ophopen, waardoor er varianten ontstaan die veel virulenter zijn en niet meer door de vaccins onder controle kunnen worden gehouden.

De natuurlijke immuniteit van gevaccineerden is verzwakt, ziekenhuisopnames zullen “door het dak gaan”

Bovendien veronderstelt Vanden Bossche dat de gevaccineerden zelf bijzonder kwetsbaar zullen zijn voor deze gevaarlijke varianten, aangezien de specifieke antilichamen die deze miljoenen mensen hebben verworven om het oorspronkelijke COVID-19 virus te bestrijden, zullen concurreren met hun natuurlijke immuniteit en die verzwakken, terwijl ze geen bescherming bieden tegen deze nieuwe zeer virulente en besmettelijke varianten.

  Frankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euro

Hij deelde aan Zeee mee dat hij onlangs een 45 bladzijden tellende “wetenschappelijke beoordeling geschreven heeft van hoe het virus evolueert” om “niet alleen zeer besmettelijk te zijn, maar ook zeer virulent en zelfs resistent tegen allerlei vaccins.”

Op de vraag of zijn paper voor peer-review bij een publicatie is ingediend, zei Vanden Bossche tegen LifeSiteNews via e-mailcorrespondentie, “dat er geen tijd is voor peer-review en dat de zaken niet meer zoals gewoonlijk zullen gaan. De wereld zou mijn boodschap nu moeten horen en niet pas over 3-4 maanden.”

In de rubriek “Kernboodschap” van het document benadrukt de Belgische wetenschapper zijn verwachting dat deze nieuwe gevaarlijke varianten van SARS-CoV-2 (SC-2) “nu snel en onafhankelijk zullen opduiken in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld en dat zij zich spoedig in hoog tempo zullen verspreiden. Ik verwacht dat het huidige patroon van zich herhalende infecties en betrekkelijk milde ziekte bij de gevaccineerden [degenen die de vaccins hebben gekregen] spoedig zal verergeren en vervangen zal worden door ernstige ziekte en dood” (onderstreping in het origineel).

“Er is maar één parameter waar je op moet letten, en dat is het aantal ziekenhuisopnames dat plotseling-in één van deze sterk gevaccineerde landen, vooral in landen die zeer agressief gevaccineerd hebben – door het dak zal gaan,” vertelde Vanden Bossche aan Zeee. “Als dat gebeurt, zal ons gezondheidszorgsysteem crashen, en dan is het natuurlijk chaos.”

“Je kunt niet spelen met een evenwicht dat gedurende miljoenen jaren door de evolutie gevormd is,” zei hij. “En nu gooien we ineens een bom op dit fijn afgestelde immuunsysteem met de massavaccinatie alsof de mensheid dit geheel opnieuw vorm gaat geven. Nu gaat het virus een averechtse uitwerking hebben op een manier die zeer, zeer ernstig en zeer aanzienlijk zal zijn.”

  Lijkenbergen na de EK finale?

Ongevaccineerden hebben sterkere bescherming, “toverwoord” voor de gevaccineerden is “antivirale middelen

In tegenstelling tot de gevaarlijke situatie voor de gevaccineerden, schrijft Vanden Bossche in zijn paper dat de zeer besmettelijke maar milde Omicronvariant degenen die deze op genen gebaseerde vaccins niet hebben gekregen, in staat stelt “hun aangeboren afweer tegen SC-2 te trainen” waardoor ze een sterker vermogen hebben om de virulentie en besmettelijke eigenschappen van de verwachte nieuwe varianten te neutraliseren.

Wegens hun grotere kwetsbaarheid betreurde de onderzoeker “dat mijn hart uitgaat naar al deze mensen die in hoge mate gevaccineerd zijn.” Als mogelijke oplossing, zei hij, “is het toverwoord voor deze mensen antivirale middelen. Het is het enige wat ze kunnen doen, antivirale middelen en dus vroegtijdige behandeling” met geneesmiddelen als hydroxychloroquine, ivermectine, en andere.

“Geef ze in godsnaam toegang tot een vroegtijdige behandeling,” riep Vanden Bossche uit. “Wij moeten dit, omwille van de volksgezondheid, ook op het niveau van de bevolking doen. Dus in plaats van deze stomme massavaccinatiecampagnes te houden, zouden wij een massale antivirale chemoprofylaxe-campagne moeten houden in sterk gevaccineerde landen om het infectiepercentage in de bevolking drastisch te verminderen, want dat is wat kudde-immuniteit van nature en normaliter doet.”

Zoals hij in zijn paper samenvat: “Tenzij wij onmiddellijk grootschalige antivirale profylaxe-campagnes uitvoeren in sterk gevaccineerde landen, zal er geen twijfel over bestaan dat de pandemie zal eindigen door een enorme tol aan mensenlevens te eisen.”

Voormalig Pfizer VP Dr. Michael Yeadon: Vanden Bossche’s theorie is “vreemd”

In een interview van 4 juni van Epoch Times met zowel Vanden Bossche als Dr. Robert Malone, gaf eerstgenoemde toe dat zijn theorie “tot op zekere hoogte gebaseerd is op hypothese, natuurlijk, maar ik probeer die hypothese te baseren op gezonde concepten die in de wetenschap bekend zijn.”

  Voormalig Democraat kandidaat die zei "Ik geef geen f**k wat er met anti-vaxxers gebeurt", stierf plotseling tijdens het uitlaten van hond

In maart vorig jaar kondigde Vanden Bossche zijn theorie voor het eerst aan door een open brief en een video uit te brengen waarin hij waarschuwde voor een “wereldwijde catastrofe zonder weerga” als gevolg van het uitrollen van deze experimentele COVID-19 vaccinatieprogramma’s.

Zijn modellen kwamen toen onder kritiek te staan van vele wetenschappers en medische deskundigen, die zelf ook volledig gekant waren tegen op zijn minst het ruime gebruik van de op COVID-19 gen gebaseerde vaccins.

Rosemary Frei, een Canadese medische schrijfster en journaliste met een masterdiploma in moleculaire biologie, gaf een sterke kritiek, waarin stond dat de proef van Vanden Bossche gebaseerd was op “onbewezen hypotheses”, vergelijkbaar met, en voortbouwend op, “het algemene Covid bedrog” dat gebruik maakt van “high-profile modeling-papers,” zoals dat van de in diskrediet geraakte Neil Ferguson wiens werk begin 2020 de angst aanwakkerde die rampzalige lockdowns over de hele wereld rechtvaardigde.

Bovendien heeft de voormalige vice-president en chief science officer van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, aan LifeSiteNews gezegd dat hij “een beetje sceptisch” staat tegenover de aanpak van Vanden Bossche. In tegenstelling tot het eerste artikel van de Belgische onderzoeker rond dezelfde tijd vorig jaar, was Yeadon co-auteur van een artikel waarin hij uitlegde dat de evolutionaire tendens van dergelijke virussen ervoor zorgt dat ze “mettertijd minder dodelijk en meer overdraagbaar” worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccins die zich verspreiden als een virus
Volgend artikelVAERS gegevens tonen 2.000 procent toename van meldingen van hersenletsel na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

 1. Met de credentials van dhr Vandenbossche vraag je je ook wat af… maar goed. Waar het om gaat is ‘het virus.’

  Het drama wordt nog steeds op ‘het virus’ gegooid. Het is kennelijk een welles-nietes gedoe over het ‘virus’ al twee jaar. Waarschijnlijk is dat om het stukje ‘varianten’ toneel op poten te houden. Nog steeds wordt er overheen gekeken WAT die gifspuit WERKELIJK doet, en dat het geen duvel te maken heeft met een virus, of wat dan ook. Dat hele virus – nota bene een computer model!!!!!! – was gewoon verzonnen om die spuit in de bevolking te krijgen, en zoals je ziet zit die druk er nog steeds op. Nu is het inderdaad zo dat de vaxxies ‘kapot gespoten’ zijn, en met allerlei horror bijwerkingen komen te zitten. Dus – wat is daar een goeie verklaring voor??? Juistem. De Variant!!! En ze komen dus weer. The timing is right: het Oekrie toneel loopt een beetje af, de apekoppen spelen alleen onder de homo koppen, mensen zijn weer van hun hoede af, het leven lijkt weer een beetje normaal te worden, en hoppa! Daar komt de variant weer uit de kast!!! En de ‘expert’ mag weer het seintje geven!

  Want als het aan de ‘variant’ ligt, dan hoeven ‘we’ niet eerlijk te zijn over wat de spuit ECHT DOET: namelijk de pijnappelklier aanvallen met alle gevolgen van dien. Daarbij wordt ook het ‘bewustzijn’ getroffen – want die klier ontvangt licht en energie signalen die het verwerkt in de processen die het ondersteunt. Je kan daar van alles over verzinnen, dat de klier gecalcificeerd is etc etc, maar ls je naar de wetenschap achter de mRNA kijkt, dan zie je dat het S-Arrestin aanmaakt – de zgn S-antigenen, de zgn ‘spike eiwitten’ die de ellende veroorzaken….En de klier zelf is bijzonder goed doorbloed, en al eeuwen intact gehouden in mens en dier. Zonder die klier is het leven geen donder aan.

  Lees zonderreden.substack.com voor een uitleg in mensentaal. Lees het svp, want dan ben je in elk geval een stapje voor. (alles is gebaseerd op wetenschappelijke feiten die je voor jezelf ook kunt uitpluizen als je daar moeite voor wilt doen.)

  Waarom al die ‘experts’ zoals Malone, Vandenbossche, Bhakdi, etc etc dit nog niet hebben doorzien, is verbazingwekkend. Zeker Malone moet geweten hebben wat die troep doet. Je wordt gewoon aan alle kanten belazerd en bezig gehouden. Want de waanzin MOET en ZAL doorgaan – de mens MOET en ZAL GMO worden zodat de gekte in de wereld kan doorgaan.

  Doe maar gewoon lekker mee, en denk nergens over na.

 2. Ik ben geert van de bossche en viroloog. Ik verdien heel veel geld in de wetenschap dat virussen bestaan maar niet zoals de mensen denken. Eigenlijk ben ik één van de vele bedriegers.

  Wat ik begrepen heb over virussen (wat ingewikkelder is dan te zeggen dat virussen totaal niet bestaan) is het volgende:

  Een virus word IN een cel aangemaakt om gif te verwijderen. Een virus KAN zich dus niet verspreiden via de lucht en is dus NIET besmettelijk. Helaas noemt men de stoffen die IN een cel aangemaakt worden virussen. Dit is de manier waarop mensen misleid worden oftewel de halve waarheid.

  Ik neem aan dat dit de VOLLEDIGE waarheid is, dus vertel ik het ook op deze manier. Maar ik ben het eens als mensen zeggen dat virussen, in de vorm waarin ze misbruikt worden, niet bestaan. Dit zeggende voor de eenvoud.

  • Skydog, great minds think alike. Ze zijn allemaal bedriegers die om de hete brei draaien. Ze hebben allemaal betrekkingen met Pfizer, Bll Gates, GAVI, en andere duistere organisaties, en ze houden allemaal hun bek over wat de spuit echt doet. Lees zonderreden.substack.com voor de uitleg.

   • ja maar die schurken die zoiets verspreiden worden zelf dan ook ziek van de besmetting en zullen door god op zijn tijd zwaar bestraft worden voor hun wandaden uitspraken tegen de mensheid het Neurenberg proces dat door veel advocaten is opgezet is afgekocht door Phizer en billy G. die de grootste crimineel is geworden van zijn giga rijkdom die van gewone jongen tot een moordmonster is geworden!!!!!

    • ‘ziek van de besmetting’
     Daar gaan we weer met die onzin!

     En dat billy g een gewone jongen was klopt ook van geen kant!
     Doe je onderzoek en kom tot de conclusie dat deze hufter alles is behalve een “gewone jongen”!
     Bent u bijv. bekend met de “spaanse griep” (ook een grove leugen)?
     En welke familie daar een grote rol in speelde?

 3. Pas op mensen, die Geert staat niet aan ONZE kant! Met zijn virusideologie en geloof in infectieziekten. Die man houdt zichzelf in stand met zijn verhaaltjes en zit gewoon in het complot. Hij probeert de “wakkere” tegenstanders achter zich aan te krijgen en brengt hen op een dwaalspoor. Ook deze Geert heeft GEEN ENKEL BEWIJS voor het bestaan voor welk “virus” dan ook en toch is hij zelfbenoemd “viroloog”. Deze man is GEVAARLIJK!!

 4. p.s. Mij interesseert het hele ‘virus’ geen ene moer.

  (Voor je begint te gillen: wat die ziekte was die mensen kregen was zeker een ziekte – ik ken ook mensen die het er zwaar mee hadden, met heel rare symptomen – maar die ziekte heeft niks met een virus te maken; wat er de oorzaak van is, daar zijn al meningen over, maar een ‘virus’ is het niet).

  Waar het wel om gaat – dus niet om het ‘virus’ – is iets heel anders. Die gifspuit was ontworpen om het DNA dusdanig te veranderen dat de hele mens verandert. De virus was gewoon een pretext, en zoals je zag was de griep plotseling verdwenen, en covid was er voor in de plaats gekomen. Maar het was een uitstekende pretext om mensen zo ver te krijgen om die spuit te nemen!!!!!! Want zonder ‘virus’ hadden ze die spuit nooit genomen. En nu komt er dus weer een variant, en wat betekent dat?????? Ja ja, jij gaat weer lekker boesteren!!!! Op naar de giftrog met jou! En dan krijg je ook meteen je EU digi pasje! Oh wat zul je verrukt zijn.

 5. Goed dat jullie de kritiek op VandenBossche meenemen. Dat maakt Frontnieuws een eerlijk medium. Voor wat betreft vaccins,mondkapjes, lockdowns, vleermuizensoep, etc.. de wetenschappelijke onderbouwing erachter is zeker gezien de resultaten achteraf van bedenkelijk nibeau geweest. Iets meer respect voor de critici zou de media gesierd hebben.

 6. Ik zie om mij heen de gevaccineerden wel veel corona krijgen maar het ziekteverloop is doorgaans mild. Dus zal wel meevallen allemaal.

  • yep… al twee jaar berichten dat de ‘gevaxten’ binnen 5 maanden tot 2 jaar een gruwelijke dood sterven.
   Hier in het oosten is mijn hele straat geprikt, en bijna iedereen die ik spreek, en niet spreek: schoonfamilie, bekenden.. ik ben de enige met mijn gezin -zo lijkt het- die hier niet aan mee heeft gedaan. 2 jaar geen mondkapje gedaan, Mijn vrouw wel op haar werk, want werkt in de zorg, daar deden ze dat al.
   .Maar na 2,5 jaar loopt mijn hele straat nog vrolijk geprikt rond, Bij mijn vrouw op het werk niemand met bijverschijnselen onder haar geprikte collega’s.. Kortom, ik ken niemand in mijn best wel grote radius die aan de bijwerkingen is gestorven of gewond geraakt.. maar ook niemand in die twee jaar die aan ‘covid’ dood is gegaan. Bij mijn vrouw in het verzorgings tehuis is natuurlijk wel iesereen die dood ging met covid weggeschreven, maar geen noemenswaardige oversterfte… dus zeg het maar..!?

   • Inderdaad Frank, net hetzelfde gevoel heb ik bij covid, ik ken niemand die eraan gestorven is. Een paar die er ziek van waren, maar elk kaar heb ik zieke mensen gezien.

    Zowel covis als de vaccins, hoaxen zijn het !!

   • Hier in braband veel vaxgewonden, vooral vrachtwagenchauffeurs en veel oude mensen…in mijn familie veel gewonen en ook doden.
    volgens mij ben je een ordinaire staatstroll🤨

     • Klopt, hier ook vader verlorenen eerste prik Astra Zenicca , moeder op de intensive care na 2de vaccinatie Moderna, en schoonouders met vlekken in hun zicht na boosters!!!

     • Had altijd al geweten dat de vaccinatie doodelijk is zie je wat er van komt met dat vergift zo word je dat ik snap niet dat gezonde mensen gevaccineerd zijn met het vergift nooit ga ik dat vergift vaccinatie spuit nemen weet wat het zal zijn hoe erg het zal wezen er is een GOD die over het leven gaat van ons waarom dan gevaccineerd als je toch moet sterven

    • |Ik ben echt geen trol, Greet. Ik hoop bijna dat ik wat van die vaxschade zie, want iedereen liep in mei 2020 over zijn prik op te scheppen in de straat, en ik mocht dus niet eens meee doen aan de straat barbeque. Ik werd echt gemeden als de pest. Nu gaat het wel weer, maar soms zou ik wel eens willen dat er een paar omvielen hier in de straat met hun grote bek. maar nee hoor, niets. Bijna jammer..

  • Of een virus bestaat (we spreken ook over griepvirussen) of niet.
   Of er een (mis) lukt biowapen experiment door billie (of niet door billie) is losgelaten of niet.
   Of er mooi misbruik is gemaakt van een zware griep of niet.

   Feit is dat die smerige spuiten (met een bekend afgrijselijk doel) slachtoffers maken en nog veel meer gaan maken.

   Waar we ons samen zorgen over moeten maken is de nòg ergere massahysterie die er komen gaat…en aangejaagd door msm TEGEN ONGEÏNJECTEERDEN’

   We zijn zwaar in gevaar!!!!!!!?????

   • welnee, topvirologen weten niks kletsen alle kanten uit en maken iedereen gek met qwasi waarheden die niemand kan onderzoeken…is geen moeilijke studie…:)

   • De mensen die overleden zijn aan covid waren eerder geprikt met het anti-griep vaccin. Geheel niet gevaccineerden sterven nooit aan zgn virussen en hebben volgens gedegen onderzoek ook nooit kanker. Denk daar maar een even over na…

  • Ook ik kan (gelukkig!) onderschrijven wat Yeadon zegt in de laatste alinea van het artikel: hoe gemuteerder, hoe minder virulent/milder. Het geloof in die miljoenen jaren heeft de mensheid al sinds Hutton, Lyell en Darwin op een dwaalspoor gevoerd. En nu dus ook Van den Bossche. Waardoor er onnodige angst ontstaan is onder de arme schapen, die daardoor allerlei repressieve maatregelen die hun grondrechten schenden van hun godvergeten WEF-regeringen aanvaarden. Leve de Omikron-variant.

   • Daar ben ik het helemaal mee eens; als een virus muteert wordt het zwakker in werking maar wel besmettelijker. Omdat ik – als niet vaxxer, 76 jr – in dec. 2021 covid heb gehad (2 weken doodziek, zoon heeft nachten bij mijn bed gezeten) en nog steeds niet helemaal ben hersteld (heel snel moe, alles is te veel), hoop ik maar dat het ook voor mij klopt dat een volgende keer milder zal zijn. Want ontlopen doe je het niet. 2 jaar lang iedereen ontweken, geen bezoek, s morgens om 7 uur naar de super) maar omdat mijn zoon moest werken heeft hij het toch mee naar huis genomen.

    • Zgn ‘long’ covid bestaat ook na een flinke griep en is een verschijnsel dat al jaren bekend is.

     De werkelijke oorzaak heeft niets met covid of griep zelf van doen maar wordt veroorzaakt door een andere ziekte die opportunistisch van de gelegenheid (het ziek/zwak zijn) gebruik gemaakt heeft zich te nestelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ziekte van Pfeiffer (Epstein-Barr) of dergelijke, soms langdurige, aandoeningen.

     • Flink hoog doseren met vitamine d3 inclusief de co-factoren (!!!) en vitamine c (poeder opgelost in water, hoeveelheid tot aan bowel tolerance, ofwel liposomale vitamine c) en je bent zo van je ‘long’ wat dan ook af.

 7. Virologie=kwakzalverij.
  Er is nog nooit 1 virus geïsoleerd, volgens de methode van de postulaten van Koch.
  Virologie is dus allemaal theorie, zonder bewijs.

 8. Ik steek mijn handen in het vuur voor geert, ik weet wel zeker als hij dit aanhaalt dat het ook zo zal gaan. Hij stelt dat in juni en juli nieuwe varianten gaan ontstaan en de griep een nieuwe wending krijgt waardoor die vele malen besmettelijker is en dus sneller overdraagbaar is. Dus anders gelezen in augustus/september zouden we dan met een overmacht aan zorg tekort moeten zitten en met een nog hoger stervenspercentage.
  Ik geeft onze geert het voordeel van de twijfel. Als hij hier zo bang voor is dat hij zichzelf met zijn vrouw en kinderen hierop voorbereid, dan denk ik dat we hem heel serieus moeten nemen en achter hem moeten staan en nee geert heeft een pensioen die verdiend geen ene reet meer en al zeker niet van de pillenfabriek waar hij nu zo fel tegen gekant is.

  Even kort door de bocht, belgen zijn veel serieuzer in hun doen en laten en in hun vakgebied dan nederlanders. Nen belg zal eerder huilen dan lachen omdat die nogal zwaar kan tillen aan dingen.
  Als geert hier bij wijze van brood in ziet en stelt dat de volgende griep al in de zomermaanden gaat losbarsten met alle gevolgen vandien voor de gevaxte dan is dat zo. Hij heeft tot heden toe gelijk gehad en ik geloof hem eerst boven al de andere amerikaanse rest.

  Ik doe als geert en ben me al een maand mentaal aan het voorbereiden dat de rest van mijn gevaxte familie die nog overeind staan ook omver zullen vallen. Er zijn er al in hun slaap overleden binnen 2 weken na de 2 vax. En er zijn er nu 2 al maanden ziek op hun longen een maand na hun 3 vax.
  Gelukkig is mijn moeder zo slim geweest om het niet te doen anders blijf ik straks alleen over. Klein nichtjes en neefjes waarvan de moeder ze 3x gevaxt borstmelk gaf zijn 10 maanden oud, (tweeling)continu in het ziekenhuis voor ontstekingen aan hun organen en hangen aan de zuurstof.

  Geert heeft gelijk en daarmee uit. Misschien is het dat er in belgie veel meer slachtoffers zijn dan hier in nederland. De buurman van mijn moeder wist een maand geleden te vertellen dat zijn gezonde moeder 2 dagen na de 3 vax dood op bed lag in een bejaardenverzorgingstehuis. Ze was daar omdat da in belgie nog kan naar een bejaardentehuis gaan wonen. Diezelfde maand verteld de buurman in april stierven daar 25 bewoners ………..werd met geen woord over gerept in het belgische nieuws. Volgens het tehuis hadden ze allemaal covid.
  Tja…….

  Geloof geert nu maar zeker voor de belgen die hier komen lezen en bereid je voor.

  • Ja Geert heeft gelijk. Alhoewel het een heel vraagstuk is met voors en tegens maar in grote lijnen heeft hij gelijk.
   Je moet jezelf er wat in verdiepen en dan zien we / ga je zien welke catastrofe er op ons afkomt.
   Dit zal volgens Mike Yeadon nog vijf jaar zo doorgaan.
   Een woord VRESELIJK❗️

   • Net weer telefoon gehad van moedertje lief, haar beste vriend haar man lag dood op bed, 4 keer geboosterd wel. 67 jaar en net mee pensioen zo gezond als een vis, lid van de motorclub. Zucht…..
    Ik heb het idee dat in belgie de mannen veel zwakker reageren op de vax en dat de vrouwen in veel mindere mate er last van hebben.
    Toch ongelooflijk dat ik om de paar maanden zo iemand moet begraven mee veel vraagtekens. Telkens gezond en dood op bed liggen, allemaal in hun slaap en toeval bestaat niet.

    • Jammer wel eigen schuld je krijg wat je verdiend dat zijn ook de mensen die ons wappies noemde en de schuld gaven van een virus dat niet bestaat en daardoor twee jaar lang onze vrijheid hebben ontnomen en vele kinderen naar de dood gedreven hebben inmiddels al drie miljoen kinderen in Europa maar voor de elite is dat nog niet genoeg en de rechters doen er even vrolijk aan mee.

  • Geert heeft het bij het verkeerde eind over de oorzaak. Alle toekomstige stervensgevallen waar hij het over heeft zullen vaccin induced zijn, niet door besmetting met covid, als je daar al in zou geloven.

 9. Mij is reeds lang duidelijk dat het hele zorgstelsel in de winter van 2020 – 2023 compleet op zijn gat gaat, de oversterfte van het 1e kwartaal 2020 was 20 procent, de gevaccineerden vallen als vliegen, dagelijks hoor ik gemiddeld de sirenes van de hulpverleners, de uithijzingen door de brandweer schieten ook omhoog enfin dat wij allen een bijzonder zorgelijke omstandigheden te gemoed zien is zeker

  • Ja datheb ik hier in brabant ook. Om zot van te worden. Een godganse dag dat lawaai. Waar 4 jaar terug ik gemiddeld twee keer in de week iets hoorde, is het nu 5x op een dag gemiddeld dat ik ze voorbij hoor vliegen. Vooral veel oude mensen met beroertes. Bij een vriend op een groot vrachtwagenbedrijf zijn chauffeurs regelmatig ziek, beroertes en veel moe. Ook gewoon personeel. Ze zitten daar in een bedrijf met 1000. Man in dienst regelmatig onderbezet op alle gebieden. En die vriend zegt ALLEMAAl gevaxte mensen. En als hij ze waarschuwd na een beroerte van laat je niet meer prikken werd die uitgescholden voor conspirary…..tja eigen schuld dikke bult zegt die nu heel vaak in dat bedrijf tegen de domme gevaxte. Het is nu zelfs zover dat geen gevaxt personeel meer aannemen als chauffeur. Tja….

  • Ja dt had ik niet begrepen waarom vaak hier(dagelijks ) ook een brandweer mee rijd. Nu snap ik het.
   Was eerder een zeldzaamheid en nu een ergernis. Met al dat lawaai.
   Ik de k iedere keer is er zoveel brand dat dagelijks de brandweer mee uitvliegt waar ik die paar jaar terug 3x per jaar hoorde langskomen, is dat nu zeker per week geworden.
   Roept bij mij irritatie op omdat ik langs een oprit en afrit van de grote weg woon en van een ringweg.
   Tijd om te verhuizen en de gezonde boslicht op te zoeken.🤨

 10. Je kunt mij niet wijsmaken dat onze huidige minister van volksgezondheid : DIT NIET WEET. ‼️
  Kort geleden gaf Kuipers aan dat het aantal besmettingen de komende winter wel eens 10 miljoen zouden kunnen zijn.❗️

  Tja daar heb je het……. Hoeveel gevaccineerden zijn er in ons land.❓
  En…….. Zij dragen ALLEMAAL DEELTJES VAN HET VIRUS ( Spike eiwit) BIJ ZICH.
  De farmaceuten zeiden dat het Spike eiwit na 5 tot 10 dagen vanzelf afgebroken zou worden in het lichaam en verwijderd zou worden……. maar helaas…… ook dit is een foutje van big Farma wat niet onderzocht is voordat het vaccin werd gebruikt. 😡
  Er zijn inmiddels obducties gedaan waar bij overledenen na 11 Maanden de Spike eiwitten nog volop in de organen aanwezig waren. En zich tijdens hun leven vermenigvuldigden. ( ws de doodsoorzaak is/ was) ( Duitsland)

  Bovendien was het bij de productie van het vaccin nodig om het aanwezige immuunsysteem “ te omzeilen” het natuurlijke immuunsysteem is immers sterker dan het vaccin.
  Daarom is het vaccin een soort parasiet die het natuurlijke immuunsysteem of zodanig verzwakt dat de productie van het Spike eiwit op de voorgrond zet, of soms zelfs het natuurlijke immuunsysteem HELEMAAL BUITENSPEL ZET. Zodat het Spike eiwit helemaal zijn gang kan gaan. ❗️
  ALLEEN DOOR DEZE TECHNIEK TOE TE PASSEN KON DEZE GENETISCHE CODE DIE IN HET CEL PROTOPLASMA WERKT ( in de ribosomen ) ANTISTOFFEN AANMAKEN. ❗️
  Antistoffen Die ook nog giftig en maar zeer tijdelijk werkzaam bleken te zijn. ❗️
  Deze techniek is nog nooit eerder gebruikt, en nu op grote schaal zoiets onbekends in zetten is naar mijn gevoel misdadig.❗️

  Het gevolg van deze vorm van vaccinatie was toen vrijwel onbekend, proeven werden niet of onvoldoende uitgevoerd, en tijden de klinische testen overleden vele mensen( 1223! Zie de Pfizer papers)
  Maar door de “ covid gekte” ( aangeprate angst ) moest het allemaal snel en zeer onzorgvuldig en deze gevaarlijke complicaties openbaren zich nu. ❗️
  BEDENK DAT HET ALLEMAAL NOG IN HET EXPIRIMENTELE STADIUM VERKEERD………NU NOG‼️
  EN DAT ONZE OVERHEIDEN DIT MIJNS INZIENS ONVOLDOENDE HEBBEN VERTELD……
  . DIT IS ZEER LAAKBAAR❗️
  Mensen hadden goed geïnformeerd moeten worden welke risico’s en waren en zijn, zodat ze een weloverwogen beslissing zouden kunnen nemen om dit volslagen nieuw experimenteel middel in te laten spuiten.
  En dit is niet gebeurd ❗️

  De veranderende immuniteit is NIET DE ENIGE COMPLICATIE.
  Hart en vaatziekten en doden zijn momenteel statistisch gezien zeer over vertegenwoordigd.
  Zomaar plotseling overlijden.
  Soms in de slaap.
  Ze hebben er zelfs een nieuwe term voor bedacht. ( SADS)
  Maar erkenning dat er iets met het vaccin aan de hand is wordt niet gedaan……….. ❗️

  Verdere complicaties zijn , zenuw, en neurologische aandoeningen in de breedste zin van het woord.
  Vele soorten kanker die voor de vaccinatie “ rustig “ waren steken zeer agressief de kop op met snel overlijden tot gevolg.

  Mike Yeadon die in dit bovenstaande artikel ook genoemd wordt zei in een van zijn eerste interviews dat mensen die zich met dit middel laten inspuiten maximaal nog 5 jaar te leven hebben.
  En hij is vaccin ontwikkelaar bij Pfizer Biontech geweest. ❗️
  Ik hoop van ganser harte dat hij HET ONJUIST HEEFT. ‼️‼️Maar ik vrees…..

  Onze minster Kuiper ziet waarschijnlijk de bui al hangen……. Als hij nu al spreekt over 10 miljoen besmettingen……….. Maar hoe oprecht zal hij zijn.
  HET LIJKT EROP DAT MENSEN LEVENS OOK AL EEN POLITIEK TWISTPUNT ZIJN GEWORDEN.

  Pas goed op jezelf! Uw overheid laat het “ een beetje” afweten.
  WE LEVEN IN EEN IDIOTE WERELD❗️

  • Eens met je verhaal over die ‘vaccins’. Die 10 miljoen besmettingen van Kuipers bestaan voor een groot deel, gis ik, met het aantal mensen dat de afgelopen decennia verkouden werd elk jaar. Voor de rest uit Omikron-lijders. Vooral geprikten zullen verkouden worden dan wel Omikron krijgen. Ziekenhuisopname zal dus zeldzaam zijn. Verwacht ik. Dit is wel een heel goede manier om angst te zaaien en de massa rijp te maken voor allerlei repressie-varianten. We zullen het zien.

  • Welke besmettingen Anna , uit de conclusie van de totaal onbetrouwbare PCR test , maar die mensen wel willen gaan injecteren , met een nog steeds experimenteel goedje , stel dat u ziek word , zult u waarschijnlijk te horen krijgen dat u de spuit die experimenteel is zelf genomen heeft , en dat u , hen , absolut niet verantwoordelijk kunt stellen

  • Ministers zijn gevaarlijker dan de onderwereld misdadigers zij hebben vele malen meer bloed aan hun handen dan de zwaarste crimineel met het enigste verschil het volk heeft ze daar toestemming voor gegeven, dus de mens is net zo erg hoor.

 11. Al die bijwerkingen worden veroorzaakt door de S-antigenen die het lichaam nu aan het produceren is. Daar krijg je heel veel ellende door. Wat Greet schrijft klopt. Zelf heb ik er nog geen als vliegen zien vallen; ken wel enkele gevallen van serieuze bijwerkingen.

  Maar om te zeggen dat er een nieuwe ‘variant’ van ‘het virus’ komt blijf ik nonsens vinden – eerder denk ik dat de productie van die S-antigenen (het zgn ‘spike eiwit’) zo enorm op gang is gekomen door al die boesters (sommige mensen al 4x) dat het onmogelijk is om nog aan de dans te ontspringen. Dus er zullen heel veel mensen de gevolgen gaan ondervinden binnenkort.

  Verder, er werd al eerder voorspeld dat de nieuwe ‘variant’ gruwelijk zou zijn – ik geloof de omicron, en daarvoor de delta – maar het stelde weinig voor. De apenpokken doen het ook niet zo best, dus er moet weer een ‘variant’ komen. Als jouw immuunsysteem dusdanig kapotgespoten is met mRNA en je bent constant S-antigeen aan het produceren, dan word je al doodziek van een scheetje van de buurman; alles deert je dan. Dus ja, Geert heeft gelijk dat mensen heel ziek zullen worden – er is genoeg tijd overheen gegaan – maar of dat door een ‘variant’ komt, denk het niet….

 12. Ik kan het niet terug vinden waar ik het heb gelezen en weet ook niet of het waar is maar daar werd beweerd dat bij iedere injectie rond de 20 procent het echte en giftige vaccin ingespoten wordt, de rest is een placebo. Dit om de ernstige bijwerkingen en sterfte niet te te snel en opvallend te laten verlopen. Heel geraffineerd. Daarom willen en moeten ze door blijven gaan met vaccinatie rondes om hun doel te bereiken…..

 13. Geen prik gehad en jawel, toch in december zwaar ziek geweest van covid en ben nog steeds een wrak. Kreeg het van mijn zoon die het op zijn werk opliep. Hij is ook ziek geweest maar niet zo erg en zo lang. Hij heeft 2 weken bij mijn bed gezeten s avonds om te zien of ik nog ademde….Ik liep 2x per dag een uur met mijn honden, nu nog 2x 10 minuten. Zoon gaat nu s avonds een uur met ze uit. Maar ja, 20 jaar nóóit ziek geweest (ben 77), iedereen ontlopen tijdens covid, ging al om 7 uur in de ochtend naar de super. Niet op bezoek geweest en geen bezoek ontvangen. Heb er werkelijk alles aan gedaan om het niet op te lopen. Mijn enige hoop is dat omdat ik zo ziek ben geweest, mijn immuunsysteeem nu de strijd heel goed aan kan. (Voor wat komen gaat).

  • ik ken meerdere mensen die Covid hebben gehad en gewoon weer zijn genezen zowel jong als oud,scheelt wel als je een van nature goede weerstand hebt.. geen obesitas en geen verkapte suikerziekte patient bent..gezond eten speelt grote rol.. sommige die in ziekenhuis lagen dat was voor andere klachten erbij…!!

  • ik ben ook zwaar ziek geweest, 64 jaar roken en drinken,haha, en geen moment aan ‘covid’ gedacht. Zet dat woord toch eens uit je hoofd! In alle liefde hoor.

  • Maja,

   Antistoffen alleen zullen je niet helpen. Het lichaam heeft bepaalde stoffen nodig om goed te kunnen functioneren en dit geldt vooral voor de afweer. NIEMAND die hoge vitamine d bloedwaarden had is ooit ziek geworden van covid of griep. En de lijst van hiermee te vermijden ziekten is heel lang.

   Vitamine d(3) heeft daarbij andere stoffen, de zogenaamde co-factoren , nodig om volledig effectief te zijn en geen bijwerkingen te kunnen veroorzaken. Die bijwerkingen zijn op zich meestal veroorzaakt door het gebrek van een of meerdere van deze stoffen zelf. Denk aan twee heel belangrijke co-factoren: vitamine k2 en magnesium (magnesium-chloride is een goede en zeer goedkope kandidaat).

   Gezondheid!

 14. Heel vervelend voor Maja, maar ik heb het idee dat ze zich toch teveel afgezonderd heeft in coronatijd, waardoor haar immuunsysteem te lang niet in aanraking met ziektekiemen geweest is en haar immuunsysteem het niet aankon toen ze door haar zoon geïnfecteerd werd. Vergelijk het maar met bijvoorbeeld de indianen in Amerika die ineens werden blootgesteld aan ziektekiemen, toen hun stammen werden ontdekt door westerse ontdekkingsreizigers.

  • Heel goed opgemerkt Cath. Hartelijk dank daarvoor want zo had ik het nog niet bekeken! De 1e 2 maanden was ik echt gehersenspoeld door de angstzaaierij, ging helemaal nergens heen, zoon deed ‘morgens heel vroeg de boodschappen. Als ik een pakketje kreeg, nam ik een doek, alcohol erop en schoonmaken. Daarna liet ik het 3 dagen onder de overkapping staan. Helemaal gestoord natuurlijk. Dus toen ik zelf weer boodschappen ging doen was dat echt een ‘overwinning’. lol

   • Maar het is een enorme les geweest. Volgende keer maar gewoon op bezoek bij mijn zus van 75 die in dezelfde plaats woont als ik. Die ging gewoon om met haar vriendinnen, ook op bezoek en samen er op uit. EN heeft helemaal nergens last van gehad. Al doende leert men maar het was wel een bittere les die ik dus NIET ga herhalen…

    • Je zus kwam buiten, en dus in de zon, waarbij ze een gezonde dosis vitamine d oppikte. Kijk eens naar de statistieken van ziekten met daarnaast die van de meteo met de uren dat er zon was in de maanden dat deze nog hoog genoeg stond om UV-B op de huid te hebben.

     Wanneer begint het griepseizoen? Juist, 3 weken na de datum waar de zon nog hoog genoeg stond. Daarna, na ongeveer 3 weken is de in ons lichaam opgeslagen zomervoorraad vitamine d opgebruikt.
     Bingo! Griepseizoen! Zo eenvoudig is het.

  • Ministers zijn gevaarlijker dan de onderwereld misdadigers zij hebben vele malen meer bloed aan hun handen dan de zwaarste crimineel met het enigste verschil het volk heeft ze daar toestemming voor gegeven, dus de mens is net zo erg hoor.

 15. WAAR IS DE/HET GEDETECTEERDE COVID-VIRUS WAAROVER MEN SPREEKT , er was niets aan de hand totdat men het totaal onbetrouwbare pcr testje begon , en daardoor mensen rotzooi inspoten waar ze uiteindelijk wel ziek van werden , en dat hebben ze covid genoemd ,, een simpele leugen , waarin men het eerste niet mag verontachtzamen , daar berust namelijk de gehele leugen op

 16. En ik lees al langer over de grootte aantallen doden , en zieken , nou ken ik niet zoveel mensen , maar van de aantallen waarover gewaarschuwd wordt , en al lang voor u idem , alleen ik krijg het gevoel dat ik door diegenen die niet met de mainstream media accoord gaan , aan het overdrijven zijn ?????????????????????????????

 17. Dank voor je reactie Maja, ik begrijp het heel goed, de angst zat er inderdaad goed in die eerste maanden, maar ook daarna bleven mensen gehersenspoeld. Ik heb de eerste maanden ook geïsoleerd thuis gezeten, liet de boodschappen thuis bezorgen. maar ik miste heel erg het contact met vooral mijn kleinkinderen. Achteraf ben ik blij dat ik toen wat meer risico”s heb genomen, waardoor ik mijn immuunstysteem aan het werk heb gezet en gehouden. Ik heb me aan de maatregelen gehouden waar dat moest, maar niet overdreven. Al die mensen die zo bezig waren (en nog) met het elimineren van bacteriën hebben nu een lui immuunsysteem, dat weer op gang moet komen, maar dat is altijd nog beter dan een verzwakt immuunsysteem door vaccinaties. Sterkte met je herstel, Maja!

 18. Moeten nu de gevaccineerde in quarantaine,
  en krijgen de ongevaccineerde een ” Vaccinatie vrij” paspoort om te mogen vliegen

 19. Het valt op dat de mainstream media nergens de procentuele verhouding gevaccineerden – ongevaccineerden vermelden bij de huidige opnames in ziekenhuizen.
  Wellicht zullen het dus bijna allemaal gevaccineerden zijn die in het ziekenhuis belanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in