Terwijl mensen zich blijven laten “inenten” tegen het coronavirus, ontstaan er steeds meer nieuwe “varianten” waarvoor Big Pharma al plannen heeft om nieuwe “vaccins” als “remedie” te lanceren, bericht Ethan Huff.

Pfizer CEO Albert Bourla vertelde Fox News onlangs dat zijn bedrijf een systeem heeft opgezet dat in staat is om elke 45 dagen een nieuwe variant-specifieke prik te maken, wat een eindeloze winststroom oplevert voor de farmaceutische gigant.

“Elke keer dat er een variant opduikt in de wereld, krijgen onze wetenschappers die in handen. En ze onderzoeken of deze variant aan de bescherming van ons vaccin kan ontsnappen.” pochte Bourla.

Volgens Bourla is geen van de bestaande bekende varianten, inclusief “Delta”, in staat om aan het Pfizer-vaccin te ontsnappen (let op: deze bewering wordt niet door enige wetenschap ondersteund).

Ondertussen waarschuwen deskundigen dat een constante stroom van nieuwe injecties voor elke nieuwe variant die opduikt, alleen maar meer en meer varianten zal blijven creëren.

Dit is natuurlijk geweldig voor Big Pharma om geld te verdienen, maar verschrikkelijk voor de volksgezondheid, die systematisch wordt vernietigd in de naam van de “wetenschap”.

Elke keer dat iemand wordt geprikt met een van de “Operation Warp Speed” injecties, neemt de kans op het ontstaan van een mutatie toe. Daarom zien we nu een nieuwe “golf” van infecties, vooral in de meest gevaccineerde landen.

“Er zijn duidelijk bronnen van informatie die suggereren dat zodra we beginnen met vaccineren en we meer dan 25 procent van de bevolking gevaccineerd krijgen, we een van de varianten die op de achtergrond aanwezig is zullen laten ontstaan omdat het resistent is tegen het vaccin,” waarschuwt Dr. Peter McCullough, die gecertificeerd is in interne geneeskunde, cardiovasculaire ziekten en klinische lipidologie.

  "Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen" - Piloten beginnen terug te vechten

“Die [theorie] is logisch. Net als bij een antibioticum, zodra we een bepaald percentage van de dekking met een antibioticum bereiken, zullen we een resistente bacterie de kans geven om verder te komen.”

Gevaccineerd worden tegen covid brengt iedereen in de samenleving in gevaar

McCullough blijft waarschuwen dat de echte “superspreiders” degenen zijn die zijn gevaccineerd en die nu wandelende ziektefabrieken zijn die coronaziektekiemen verspreiden op iedereen met wie ze in contact komen – inclusief de ongevaccineerden.

Gevaccineerde mensen vormen met andere woorden een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid, een bedreiging die veel meer aandacht verdient nu er steeds meer stemmen opgaan om vaccinatie verplicht te stellen. Gevaccineerd worden tegen covids, zo blijkt uit de meest recente wetenschappelijke gegevens, is een van de meest egoïstische en onverantwoordelijke dingen die een mens kan doen.

Omdat de vaccins antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) veroorzaken, voeden zij de mutatie van nieuwe varianten die de ziekenhuizen snel vullen met zieke en stervende mensen. Als er helemaal geen vaccins waren geweest, zou de pandemie allang voorbij zijn geweest.

“We hadden U.K., Braziliaanse en er was altijd wat Delta, tussen haakjes – het was altijd op de achtergrond. En er was een studie van Niessen en collega’s uit Boston en Rochester Minnesota, een geweldige studie – meer dan een miljoen sequentiemonsters. Ze keken naar de vaccinatiegraad en de verhouding tussen de varianten, en concludeerden dat als meer dan 25% van de bevolking wordt gevaccineerd, je een dominante stam in de hand werkt.”

Massavaccinatie heeft in wezen een superdominante stam van het coronavirus gecreëerd, en degenen die de vaccins hebben genomen zijn er zelfs vatbaarder voor dan degenen die hun lichaam en immuunsysteem met rust hebben gelaten.

  Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe stevenen af op een opstand
Volgend artikelOpzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-push
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Uitstekend verhaal.
  Dan moet je daar eens de door de overheid gecensureerde kranten
  naast leggen, en dan moet je glimlachen om zoveel onnozelheid.
  In- en in-triest; hoe lang laat het volk zich nog belazeren met deze
  uit de hand gelopen scam.
  Inge

 2. Uitstekend verhaal? Nee, niks uitstekend verhaal! Hét “coronavirus” bestaat niet, mutaties bestaan niet. Het is allemaal broodje aap, 100% verzonnen. De normale “griep” heeft een reclameboost en naamsverandering gekregen en wordt nu massaal gehyped met mutaties om de angstporno in stand te houden. COVID BESTAAT NIET!

 3. Ja lekker dan! Elke keer weer een shotje nemen. Straks geen aderen meer over om die spuit in te zetten. Ik ken een ouwe junk die nu tussen zijn tenen spuit omdat al zijn aderen kapot gespoten zijn. Nou ja, dan valt het gelukkig nog mee dat gevaccineerden bij bosjes schijnen neer te vallen. Dus zo ver zal het bij hen niet komen. Maar toch…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in