Op internet verschijnen steeds meer berichten over mensen die ernstig ziek worden na contact met mensen die tegen Corona zijn ingeënt. Vooral vrouwen zouden er last van hebben. Er is sprake van onregelmatige menstruatie, hevig vaginaal bloedverlies, ook bij eenjarige baby’s, miskramen, hormonale onevenwichtigheden en andere bijwerkingen.

Nadat een Instagram-gebruikster haar persoonlijke ervaring had beschreven, stroomden de reacties binnen van vrouwen met vergelijkbare verhalen. Het restrictieve Facebook-conglomeraat reageerde prompt door de account van de genoemde gebruikster meerdere malen te schorsen, bericht orbisnjus.com.

Inmiddels is er een debat losgebarsten over de vraag of de gevaccineerden mogelijk verspreiders zijn van tot dusverre onontdekte ziekten, dan wel of het een kwestie is van het zogeheten “shedding”-verschijnsel. Anderen hebben het over de mogelijkheid van een zelfverspreidend vaccin.

Zoals men zich kan voorstellen, is dit onderwerp een heet hangijzer voor de mainstream media. Zij willen zo’n gepresenteerde context absoluut in de “samenzweringsmythen-lade” zien verdwijnen, zonder enige intentie om objectieve opheldering te verschaffen. Wat geen antwoord geeft op de kernvraag of gevaccineerde mensen een gevaar vormen.

Het klinkt velen wellicht volslagen vreemd in de oren dat gevaccineerden de desbetreffende geïnjecteerde virusprotocollen kunnen overdragen op mensen in hun omgeving. In de wetenschappelijke literatuur van het tijdperk dat aan  Covid-19 voorafging, zijn er echter verschillende studies die aantonen dat gevaccineerde personen maandenlang besmettelijk kunnen blijven en ongevaccineerde personen kunnen besmetten met een ingeënte ziekteverwekker. Kortom, “shedding” is een wetenschappelijk bewezen feit.

Daarom heeft de Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer bij zijn dubbelblinde klinische proeven met het op genen gebaseerde mRNA-vaccin Corona in het Pfizer-document met de titel “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND,DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY,IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS” in de rubriek “Beroepsmatige blootstelling” waarschijnlijk bezorgdheid in die zin geuit.  Beroepsmatige blootstelling wordt als volgt toegelicht:

“Beroepsmatige blootstelling doet zich voor wanneer een persoon ongepland direct contact met de interventiestudie heeft, wat kan leiden tot het optreden van een AE (Adverse Event Note). Deze groep mensen kan bestaan uit zorgverleners, familieleden en andere rollen die betrokken zijn bij de zorg voor de specifieke deelnemers aan het onderzoek”.

Even terzijde, twee conceptuele uiteenzettingen over medisch jargon. De interventiestudie verwijst naar personen die het Pfizer-vaccin hebben gekregen als proefpersonen in de klinische proef. AE (Adverse Event adverse event) wordt in de medische literatuur omschreven als het optreden van ongewenste medische bijwerkingen.

  Wij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergeten

Zoals Pfizer waarschuwt in de rubriek “Blootstelling tijdens de zwangerschap”, kunnen zelfs huidcontact en aërosolen tot overdracht leiden. Bovendien krijgen zwangere vrouwen uitdrukkelijk aandacht:

“Als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener aangeeft dat zij zwanger is, nadat zij via huidcontact of inademing aan het interventieonderzoek is blootgesteld, moet dit binnen 24 uur worden gemeld”.

Geslachtsgemeenschap wordt ook genoemd als transmissieroute, bijvoorbeeld wanneer “een mannelijke deelnemer die nog steeds deelneemt aan de interventiestudie of daarmee is gestopt, een vrouwelijke partner blootstelt voorafgaand aan of tijdens de conceptieperiode”.

Pfizer beschrijft ook dat een ongevaccineerde persoon geïnfecteerd kan raken en op zijn beurt als overdrager kan optreden:

“Een mannelijk familielid of een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de interventiestudie is blootgesteld, stelt vervolgens zijn vrouwelijke partner bloot, in de aanloop naar of tijdens de bevruchting”.

De zogenaamde factcheckers kunnen daarom gerust hun schriftelijke braaksel rectaal inbrengen. Volgens Pfizer moet de fysieke nabijheid met proefpersonen met mRNA-vaccins met uiterste voorzichtigheid worden benaderd. Ondertussen worden miljoenen mensen 15 minuten na vaccinatie wereldwijd vrijgelaten om zich onder het publiek te mengen. Maar in de studie werd er zeer zorgvuldig voor gezorgd dat er geen direct contact met de proefpersonen mogelijk was. Waar gaat deze communicatieve discrepantie over? Wat zijn de onderliggende bevindingen waardoor deze uitgesproken bedenkingen zomaar uit de wereld worden geholpen.

In het begin hadden we het over zelfverspreidende vaccins. Dit zijn vaccins die zich, net als infectieziekten, verspreiden op basis van overdraagbaarheid. Met andere woorden, een gevaccineerd persoon vaccineert zijn persoonlijke omgeving en daarbuiten door in de buurt te zijn. Niemand minder dan de Johns Hopkins University, meer bepaald het Center for Health Security van de Bloomberg School of Public Health, heeft in een in 2018 gepubliceerd rapport voorgesteld om dergelijke vaccins te gebruiken om een immuunbescherming op te bouwen tegen bepaalde ziekten.

  CDC-gegevens onthullen dat het COVID-vaccin het leven van mannen 24 jaar kan verkorten!

Onder de kop (p.45) “Self-Spreading Vaccines,” staat in het Johns Hopkins rapport het volgende:

“Zelfverspreidende vaccins zijn genetisch gemanipuleerd om zich als infectieziekten door populaties te verplaatsen. Maar in plaats van ziektes te veroorzaken, bieden ze bescherming. De visie is dat een klein aantal individuen in een doelpopulatie gevaccineerd zou kunnen worden en dat het vaccin als een pathogeen virus in de populatie zou circuleren. Wat resulteert in een snelle, grootschalige immuniteit”.

In het document wordt erkend dat de toepassing van zelfverspreidende vaccins met bepaalde “uitdagingen” gepaard zou gaan. Als voorbeelden worden genoemd “geïnformeerde toestemming” en potentiële levensbedreigende contra-indicaties.

“De ethische en regelgevingsuitdagingen, waaronder geïnformeerde toestemming, preventie en monitoring van ongewenste voorvallen, zouden cruciale uitdagingen zijn om deze aanpak zelfs in extreme gevallen te implementeren”, aldus het document.

De bekende Noorse sociale wetenschapper, Dr. Fillipa Lentzos, schreef in een in 2020 gepubliceerd artikel dat een klein maar groeiend aantal wetenschappers gelooft dat het mogelijk is de zelfreplicerende eigenschappen van virussen uit te buiten en ze te gebruiken om immuniteit te verspreiden in plaats van ziekte. Zij zei ook dat het onderzoek op dit gebied al 20 jaar teruggaat en dat het Amerikaanse leger er veel belangstelling voor heeft. Dat is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de configuratie van de zelfverspreidende vaccins in handen is van de wetenschappers, zei ze. Lentzos gaf commentaar:

“Ze zouden triggers in het virus kunnen inbrengen die het immuunsysteem van geïnfecteerde mensen of dieren doen falen. Een beetje zoals HIV dat van nature doet. Of men zou triggers kunnen induceren die een auto-immuunziekte veroorzaken, waarna het lichaam zijn eigen gezonde cellen en weefsels begint aan te vallen”.

Het is duidelijk dat die technologie gebruikt kan worden om een massavernietigingswapen te maken. Dit is waarschijnlijk waar de brandende interesse van het Amerikaanse leger vandaan komt.

Het voormalige hoofd onderzoek en vicepresident van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer heeft onlangs verklaard dat een op genen gebaseerde experimentele massavaccinatie de meest perfecte manier zou zijn om een ontvolking van de aarde te bewerkstelligen. Dr. Mike Yeadon:

Als men overweegt om een groot deel van de wereldbevolking te ontvolken. En dat wil doen op een manier die geen vernietiging van het milieu door kernwapens, massale vergiftiging met antrax of iets dergelijks vereist, en die geloofwaardig te ontkennen is tijdens een meerjarige besmettelijke ziektecrisis. Ik denk dat er geen beter plan voor is dan het plan dat voorhanden is. Ik kan niet zeggen of ze dit van plan zijn. Maar ik kan geen goedaardige verklaring bedenken waarom ze het doen.

Hierbij beweren wij niet dat de meldingen van vrouwen die diverse ongewenste voorvallen hebben ondervonden ten gevolge van contact met gevaccineerden, rechtstreeks verband houden met de massavaccinatie. Niettemin kan volgens de door ons gevolgde wetenschap, zoals het Corona-establishment voortdurend suggereert, niet worden uitgesloten dat wij te maken hebben met ofwel “shedding”, ofwel mogelijkerwijs “zelfverspreidende vaccins”.

  Covid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd

Gezien het potentiële gevaar van gevaccineerde mensen, besloot een privéschool in Florida om zonder meer de toegang te weigeren aan gevaccineerde leraren. De oprichtster van de privéschool van Centner, Leila Centner, heeft het shedding als reden gegeven. Ze voegde eraan toe dat ze op de hoogte was van gevallen uit haar eigen vriendenkring waarin vrouwen menstruatiestoornissen zouden hebben ontwikkeld nadat ze in contact waren gekomen met Covid-19 gevaccineerde mensen.

Factcheckers van welke pluimage dan ook verbreden niet noodzakelijkerwijs hun spectrum. Hun taak bestaat er slechts in schijnbaar bizarre contexten nog verder te verdraaien tot in het duistere en ze af te doen als “samenzweringstheorieën”. Zonder echt te overwegen of “shedding” niet alleen een verzonnen fenomeen op sociale media is. Wat expliciet berust op de combinatie van ongenoegen en programmeerbaarheid. Men beschouwt u als lui, onwetend en dwaas, en beschuldigt u ervan dat u nooit iets tot op de bodem uit te willen zoeken en er genoegen mee neemt iemand het denkwerk voor u te laten doen. Maar is dat zo?

In het onderstaande verslag van Greg Resse wordt de bovenstaande informatie in een compact visueel formaat gepresenteerd. Kijk!


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yead: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”

Vorig artikelHet lockdown paradigma stort in elkaar
Volgend artikelBritse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca ‘vaccin’ af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De EU slaat alvast 1,8 miljard vaccins ( dit is ruim meer dan de helft van de EU bevolking) van phizer in om de volgende ronde van inentingen van al reeds gevaccineerde mensen voor de komende tijd te waarborgen en dus een jaarlijks terugkerende actie gaat worden Zoals de griepspuit nu al ieder jaar is….. Echter dit jaar blijkt niemand meer een griepspuit te hebben gehaald omdat griep corona genoemd gaat worden in de toekomst de EU presidente Von Der Leyden had dit gisteren meegedeeld op de regulaire media Uitgerekend een Duitse is er mee begonnen ook heeft zij voorgesteld om een corona paspoort in te voeren Dit duidt op voor de oorlog W.O. 2 praktijken!!!!!!!

 2. Iemand die een NEDERLANDSE benaming zou weten voor het woord SHEDDING.
  Ben het woord nog niet eerder tegen gekomen, alleen in verband met het vaccin.
  Volgens google translate zou het vergieten moeten zijn.
  Ik denk zomaar dat dit niet helemaal klopt, ik kan er in ieder geval niks mee.

 3. Dag heeft iemand een antwoord op mijn vraag. Ik zag een interview waarin een wetenschapper vertelde dat het onduidelijk is in hoeverre het vaccin kan worden ´doorgegeven´ (self-speading). Helaas is dit interview onvindbaar geworden. Als het via de bloedbaan gaat dan zou het via seks en via wondjes en ook via de slijmvliezen wellicht kunnen worden doorgegeven? En zit het vaccin in andere afscheidingen zoals plas of saliva? En zou dat bijv. betekenen dat je ook via zwemwater in een zwembad besmet kan worden wanneer je zwemwater met vaccin-deeltjes diep in je neus krijgt bij het duiken? Of wanneer het in de vagina komt? Of wanneer je een slok zwemwater binnen krijgt? Het zijn zo van die vragen waar niemand een antwoord op lijkt te hebben? Zelf heb ik corona gehad en dat was van dezelfde intensiteit als griep, wel andere symptomen, met de juiste supplementen. Besmetting met dit nare experimentele vaccin, daar zit ik echter niet op te wachten. Is er iemand die hier een goede informatiebron over heeft? Ik hoop op een reactie…

  • als we het zover gaan zoeken, dan is het einde nog lang niet in zicht! Ik kan me niet voorstellen dat een zwembad vol chlorine door gevaccineerde mensen zover besmet kan worden dat je met een duik in het water allerlei nare gevolgen gaat krijgen…chlorine werkt zuiverend…en er is ook nog altijd de zee! niets zo goed voor allerlei aandoeningen..dan zeewater.. vraag het maar aan de zwarte bevolking in Afrika!!! die gebruiken het voor talloze dingen…

 4. Alleen chloor kan toch geen grafeen razors zuiveren, want dat zijn gewoon fysieke kleine dingen. Volgens theorie van die Duitser… https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/
  Ik zie liever eerst wat het effect is. Bovendien hebben kinderen van ge”vaccineerde” ouders dus ook die enge troep in hun bloed. Dus kennelijk wordt het al doorgegeven via speeksel (bestek delen e.d.) of wat dan ook? Want hoe anders?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in