Piaxabay

Gieren zijn vogels die gewonde dieren zoeken die op het punt staan te sterven, en er dan op neerduiken als ze dood zijn (of bijna dood zijn) en ze verslinden – apocrief beginnend met het uitsteken van de ogen, schrijft Todd Hayen.

Gieren vallen niet in de categorie “warm en donzig”, hoewel zij de ecologie van de planeet een grote dienst bewijzen, zoals andere dieren die in de “bah” emmer van de menselijke waarneming gegooid worden, zoals vliegen, spinnen, hyena’s, en aaskevers (wie weet wat een aaskever is? – ze zijn mooi, dus voor u weet wat ze voor de kost doen, vindt u ze misschien wel aardig).

Zijn wij dan menselijke aasgieren als wij neerstrijken op dode of stervende mensen waarover wij gehoord hebben, om te zien of zij gevaccineerden zijn of niet, en of datgene waaraan zij lijden of sterven te wijten is aan de prik? Twee? Drie, god verhoede vier?

In het begin van de vaccingekte was ik nogal brutaal en flapte ik er ongegeneerd uit als ik van iemands ongeluk hoorde: “zijn ze gevaccineerd??!!!” Ik werd nooit brutaal genoeg om dit aan de persoon die eronder leed te vragen, maar wel aan hun vrienden, of aan wie dan ook die uitlegde wat er aan de hand was (uiteraard als die dood was).

Ik heb uiteindelijk afstand genomen van de persoonlijke incidenten die ik meemaakte, omdat het toch een beetje te gierig overkwam, maar ik vroeg nog steeds aan schapen in mijn gezelschap wat zij dachten van tientallen sporters die op de velden vielen, nu uitgebreid tot gewoon doorsnee Joe’s die niet wakker werden of dokters die veel te jong waren om zulke ernstige hartproblemen te krijgen.

Nu doe ik dat niet eens meer. Ik luister alleen maar.

Het schijnt dat deze specifieke gier gewoon geniet van de schok om te zien dat niemand (de schapen) het geheim doorheeft. “Je zult zien,” zeg ik tegen mezelf, met mijn boze gierstem. “Je zult het wel zien.”

Is dat nu niet ziekelijk? Misschien. Maar waar drijft deze ervaring ons anders toe dan tot gevoelloze waanzin. Denk maar aan Gollum van Lord of the Rings. Is dat niet wat hem de das omdeed?

  VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties

Wij zijn in de onhoudbare positie gebracht dat wij “vreugde” of op zijn minst “bevrediging” vinden in het trauma van een ander. Op zijn ergst is het een vorm van leedvermaak, plezier dat men schept in het ongeluk van een ander. Maar ik zou willen beweren dat dit niet echt het geval is. Ik denk niet dat wat wij voelen (ervan uitgaande dat er anderen mede-gevaccineerden zijn) “plezier” is, en wat het ook is dat wij voelen, het is niet te danken aan andermans gezondheidsellende.

Natuurlijk omvat de definitie wel ” zelfvoldoening door andermans falen ” – misschien komt dat nog het dichtst in de buurt van schadenfreude bij het definiëren van vaccingieren.

Ik herinner me een scène in de film Fail Safe met Henry Fonda, Larry Hagman, en Walter Matthau. Ervan uitgaande dat de meesten van u die gezien hebben, zal ik er niet verder over uitweiden: de scène waarover ik spreek speelt zich af in de operatiekamer waar alle militairen de opdracht hebben gekregen hun eigen vliegtuigen neer te schieten, omdat zij valse orders hadden gekregen om Moskou te bombarderen.

De VS slagen erin een van de vliegtuigen neer te schieten als enige manier om een nucleaire ramp te voorkomen. Allen in de ops-kamer juichen. Onmiddellijk wordt hun gezegd dat zij hun kop moeten houden, wat zij dan ook doen, zich hun “fout” realiserend.

Wij kunnen in ons dagelijks leven zeker in een soortgelijke positie gebracht worden, waar de enige manier om een probleem, een enorm probleem, te verhelpen is dat de mensen zelf het resultaat van het probleem zien (zoals de bijwerkingen van vaccins) door het probleem rechtstreeks te ondergaan. Het is zeker een cognitief dissonant moment, maar op zijn minst begrijpelijk als u zich bewust bent van de hele waarheid eromheen.

Het “gejuich” voor vaccins is natuurlijk niet hetzelfde als de scène uit Fail Safe. Er is beslist geen gejuich, alleen een ziek gevoel van wanhoop, maar ook het gevoel van validatie, en dat is het lullige, “dit is precies wat zij gezegd hebben dat zou gebeuren.”

Dat is duidelijk ontnuchterend, maar draagt ook een zweem van hoop in zich. “Misschien is dit genoeg voor iedereen om het te weten, en er dan iets aan te doen”. Er ZIJN behandelingen om de pathologie van de vaccins te verzachten, maar natuurlijk is niemand, of maar heel weinigen, zich ervan bewust dat ze die nodig hebben.

  Studie: Pfizer's COVID-19 vaccin vermindert de mannelijke vruchtbaarheid - En het is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt

Ik zag onlangs het programma Stew Peters over Canadese dokters die “massaal doodvallen” sinds dokters verplicht zijn de vierde booster te krijgen om te kunnen werken (ik geloof dat dit in het Canadese Alberta was, maar ik ben er zeker van dat het ook op andere plaatsen gebeurt). Waarom wordt dit niet als gewetenloos beschouwd om gewoon te negeren? “Wel, met een heleboel andere dokters die de booster namen gaat het goed, alleen zijn er 28 plotseling gestorven.” Twee van hen hadden kanker… haalt dat hen uit de “vaccin veroorzaakt” pool? Ik denk van niet.

Er zijn de laatste tijd veel soortgelijke voordrachten in talkshows over dergelijke dingen, “Sudden Adult Death Syndrome”, dokters die sterven na de laatste booster, kankers die met een wraakzucht terugkeren na jaren van remissie, kinderen die sterven aan myocarditis. Dit zijn er maar een paar die onder mijn aandacht gebracht zijn: hier, hier en hier.

En het is niet alleen in de alternatieve media. Ik hoor deze zelfde verhalen van vrienden en collega’s. Als het schapen zijn die het mij vertellen, zijn ze gewoon geschokt, maar brengen het natuurlijk niet in verband met het vaccin. Als zij Spitsmuizen (Wappies) zijn, zijn ook zij geschokt, maar niet zozeer om wat er gebeurt, maar omdat niemand anders (de schapen) het helemaal schijnt te begrijpen.

Laatst nog reed ik met mijn vrouw naar een restaurant en passeerde een huis in de buurt met een politieauto op de oprit en een zwarte lijkwagen die naar het huis optrok. Mijn vrouw zegt: “O jeetje, er is zeker iemand gestorven. Wat triest.”

Op weg naar huis zagen we in een ander deel van de buurt een ambulance met zwaailichten op iemands oprit staan. “Wow,” zegt mijn vrouw. “Wauw, inderdaad,” mompel ik – twee wauw’s om twee verschillende redenen. Mijn vrouw denkt gewoon dat het toeval is. Ik niet, ik kan me eigenlijk niet herinneren zoiets ooit eerder gezien te hebben.

  Waarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit?

Maar is het toeval? Ben ik paranoïde? Misschien. Maar mijn gieralarm gaat af en ik begin te wensen dat ik wist of een van beide slachtoffers ingeënt was.

Ik heb onlangs besloten dat de nummer één schuldige voor het slapend houden van schapen de media is. De media hebben altijd de rol gespeeld van het onbevooroordeelde familielid dat u inlicht over elke corruptie die het zag in onze leiders of andere groepen die onze aandacht proberen te krijgen. Ik denk dat dat nog steeds geldt dat de mensen om die reden op de media vertrouwen, maar de corruptie zit nu in de media, althans de mainstream media.

Wij zijn gehersenspoeld om te geloven dat alles wat anders is dan wat de New York Times, The Washington Post, CNN, of andere marionetten van het systeem vertellen, pure onzin is. Het is nu omgekeerd. Ik geloof wel dat als een van deze “mediagoden” een verhaal zou brengen zoals wij dat dag in dag uit in de alternatieve media zien, vele schapenkoppen zich zouden omdraaien, ongeacht wat de vereerde pratende hoofden van regering en macht te zeggen hadden.

Al de rest van ons heeft het moeilijk en probeert uit dit alles kop of staart te maken. Zo komen de gieren naar buiten, niet als aasverslinders, maar als nieuwsgierige, en gedeeltelijk verwarde spitsmuizen, die bevestiging proberen te vinden in een zee van meedogenloze leugens. Wij willen niet dat onze medemensen lijden en sterven, wij willen alleen dat iedereen de waarheid ziet zoals wij dat doen.

Chicken Little wilde niet dat de hemel viel, zij wilde alleen dat iedereen wist dat zij viel, zodat zij de verpletterende, en vernietigende, gevolgen konden vermijden. Ons Chicken Little verhaal is anders dan het klassieke, want in ons verhaal valt de hemel echt, en slechts weinigen zien dat het zo is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid psychologie – groeten uit het stenen tijdperkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: DPR volksmilitie over Oekraïens offensief in Snegirevka, regio Kherson
Volgend artikel“Het ergste moet nog komen”: Onrust onder de burgerbevolking zal wereldwijd toenemen naarmate de sociaal-economische druk toeneemt, zo waarschuwt het rapport
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Deze Gier hier houd van Popcorn en wacht het ook maar allemaal af…Ik verdom het om te gaan paniek-en , wie er nu wanneer dood gaat, ik zie het wel verschijnen ik kan er toch geen zak aan doen.
  Maar ze gaan wel dood, want het doodsvaxx veranderd inderdaad je dna zie rechtszaak jfk jr.
  Dus als ik niemand kan wakker maken, maak ik me zelf nog steeds verder wakker en onafhankelijker, en geniet van het leven en blijf zoveel mogelijk bij mensen weg…..ivm met spikey…..
  Popcorn , voeten hoog, oud boek, bijbel of oud filmpje….

 2. ook op internet is er censuur, facebook en linkedin hebben censoren die gelijk staan aan de inquisitie…. en fact checkers in dienst van grote bedrijven (wiens brood men eet, diens woord men spreekt, toch?)
  Helder verstand gebruiken is niet aan iedereen gegeven….

  • Het is overal, de censuur. Maar dat was altijd al zo, ook in het gewone leven. Dat merk je pas als er wat ernstigs in je leven gebeurt en je wil dat aan de kaak stellen. Gaat niet gebeuren, je wordt overal verwijderd met je ervaringen. Want de mensen met macht houden hun wegen vrij.
   Vrijheid heeft nooit bestaan. Alleen voor de mensen die het voor het zeggen hebben. Ook in de gewone maatschappij.

 3. Het is geen leedvermaak, ik denk eerder aan de voldoening van gelijk krijgen, erkenning van het feit dat je de goede beslissingen neemt of hebt genomen. Aan de andere kant misschien toch wel een beetje haat omdat er velen waren die je letterlijk dood wilden, of rechtenloos, uit huis gezet enz. Ik denk van alles wat eigenlijk.

  • eigenlijk alleen hoop dat de mensen eindelijk in gaan zien wat er speelt.
   hun woede als ze eindelijk wakker worden zal groter zijn dan onze verontwaardiging.

 4. Hier geen leedvermaak of plezier. Enkel woede naar de verantwoordelijke politici voor dit onverantwoordelijke beleid. Zij zijn de daders die gestraft zullen worden.
  Op middeleeuwse gravures zien we vale gieren wachten bij galg en rad.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vale_gier
  Al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

 5. Goed stuk, rest voor de wakkeren iets om in de overlevingstatus te schieten mits dat mogelijk is. Nu met het bewezen shedding verhaal erbij is het wellicht aansluiten achterin de rij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in