© NoJab nojab.imgbb.com

Het aantal sterfgevallen lag vorige week ruim 20 procent hoger dan gebruikelijk voor deze tijd van het jaar. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldde 3.750 sterfgevallen, bijna 850 meer dan verwacht, schrijft Freewestmedia.com.

Volgens het statistiekbureau is de hogere sterfte te zien in alle leeftijdsgroepen.

Het CBS heeft nog geen verklaring voor de hogere sterfte. Bij het RIVM zijn vorige week meer sterfgevallen van Corona-patiënten geregistreerd.

Volgens het CBS is de oversterfte de afgelopen weken duidelijk toegenomen. Maar sinds begin augustus ligt de sterfte al boven de gebruikelijke aantallen in deze periode.

Naar schatting zijn vorige week 2.100 mensen van 80 jaar en ouder overleden. Dat zijn er bijna 500 meer dan verwacht. De sterfte in deze leeftijdsgroep is al vier weken opmerkelijk hoog. Dat geldt ook voor mensen van 65 tot 80 jaar. In deze leeftijdsgroep stierven vorige week 1.200 mensen, bijna 300 meer dan verwacht. Onder mensen jonger dan 65 jaar waren het er vorige week naar schatting 450, meer dan 50 meer dan verwacht.

In Nederland is 85 procent van de mensen boven de 18 jaar volledig gevaccineerd, en velen hebben hun prik pas onlangs gehad. Vaccinventers beweren dat de injecties bescherming bieden in de eerste paar maanden voordat de “bescherming” begint af te nemen. Zij geven de ongevaccineerden de schuld van de stijging van het aantal sterfgevallen. Dit is duidelijk niet waar.

Het aantal mensen dat geïnfecteerd raakt is nog nooit zo hoog geweest, ondanks de hoge vaccinatiegraad. De vaccinaties doen duidelijk niet wat beloofd was.

In totaal zijn donderdag 23.680 gevallen gemeld, de vierde dag op rij met een recordaantal gevallen na een week waarin het record voor het hoogste aantal nieuwe infecties (110.000) sinds het begin van de pandemie werd gebroken – een stijging van 44 procent ten opzichte van de week ervoor, en de cijfers van deze week zijn daar nog niet bij opgeteld.

  Corona bier test positief op COVID-19 in virale TikTok video

Nederlandse ambtenaren zijn donderdag begonnen met het injecteren van boosters in die 80, weken eerder dan gepland.

Anke Huckriede, hoogleraar vaccinologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, zei dat de intramusculaire injecties geen bescherming bieden in de bovenste luchtwegen, waar het virus ons lichaam binnenkomt.

Met slechts ongeveer 15 procent van de volwassen bevolking die niet gevaccineerd is, hebben de Nederlanders een hogere vaccinatiegraad dan de meerderheid van de wereld. Maar Bas van den Putte, hoogleraar gezondheidsvoorlichting aan de Universiteit van Amsterdam en lid van de wetenschappelijke adviesraad van de Corona Gedragsunit van het RIVM, gaf toe dat hij de dramatische stijging van het aantal sterfgevallen niet kon verklaren.

Ook andere “deskundigen” hadden helaas geen verklaring voor het falen van de vaccins.

Frits Rosendaal, hoogleraar klinische epidemiologie aan het Leids Universitair Medisch Centrum, gaf de schuld aan geografie en bevolkingsdichtheid, terwijl Huckriede zei dat ze geen idee had waarom dit gebeurde. “We weten het gewoon niet.”

Op basis van wekelijkse gegevens van het Office of National Statistics (ONS) in het Verenigd Koninkrijk hebben gevaccineerde mensen onder de 60 twee keer zoveel kans om te sterven als ongevaccineerde mensen. En het totale aantal sterfgevallen in Groot-Brittannië ligt ver boven het normale.

Net als in Duitsland lijken ook in Zweden de sterftecijfers 20 procent of meer boven het normale niveau te liggen gedurende de weken nadat zij hun tweede Covid-vaccinatie hebben gekregen, zo blijkt uit gegevens van een Zweeds onderzoek.

Ondanks de opeenstapeling van harde bewijzen van een compleet falen van de volksgezondheid op wereldschaal, blijven regeringen en politici vasthouden aan hun nutteloze mandaten.

  We hebben een nieuw Nederlands kabinet

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voorVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”
Volgend artikelDodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ja duh, denk je nu echt dat ze gaan toegeven dat ze fout zaten. Op dit moment zijn ze bezig leugen op leugen te stapelen om maar een flink rookgordijn op te werpen. Maar rellen zullen alleen maar toenemen. Misschien dat het hun bedoeling is, maar doorgaan tot we de regeringscentra bereikt hebben.

  • Hoi Dropposportivo,

   Denk je echt dat rellen wat gaan opleveren? Ik iig niet. Uiteraard gaan ze liegen maar het debat zijn we aan het winnen en daar worden ze bang van.

   Geschiedenis les voor je. Ooit had je Marie Antoinette. Die verkootte het serieus. De meute ging rellen en uiteindelijk werd haar hoofd op een staak door Parijs gedragen. Betere samenleveing zou jij denken. Nou nee. De leider vond dat wel allemaal prima en zijn regime (Robberts Pierre) voerde de zogenaamde reign of terror in. Je hoefde maar naar iemand te wijzen en stellen, zij of hij dealde vriendelijke met mevrouw Antoinette of het hoofdje ging er ook af. Conservatieve schattingen geven aan dat minimaal 30.000 Fransen zo het loodje legden. In die tijd was dat nog al wat.

   Je dacht dat Frankrijk toen wel had geleerd dat geweld niets oplost. Nee hoor, gingen gewoon DOOR, Napoleon kwam. Oorlog in heel Europa totdat de Russen hem, net zoals Hitler stopte.

   Dus voordat je roept dat geweld wat oplost…. Bestudeer geschiendenis please. Het zelfde patroon zag je in China, Rusland etc.

   Zoaks ik het zie. Ja de eilite is zeker welwillend om gruweldaden uit te voeren om een agenda door te drukken. Een ongecontroleerde massa is nog gevaarlijker.

   Groeten,
   Hugo

 2. OK, dat is dus duidelijk dat overal in Nederland zelfs experts het niet echt weten!!!!!
  Merendeel van die cijfers zijn niet kloppend.Wel is duidelijk dat er weer 2500 in ziekenhuizen liggen met ogenschijnlijke corona klachten>>>???of toch allemaal te dik obesitas en diabetes en allemaal ongevaccineerden>> van de 1 miljoen ongevaccineerden liggen er dus maar 2500 van in ziekenhuizen en gemiddeld 600 op IC en hoeveel gaan daarvan dood aan daadwerkelijk Corona> 20 per dag?? of 20 per week?? das dan 6000 per jaar aan corona of toch niet helemaal>>>???
  Wie gaat nu eens de echte cijfers naar buiten brengen>> want van de 2500 in ziekenhuizen worden er dus 20 op IC gezet en de rest gaat na 3 weken weer naar huis….!!!??
  Lijk wel of niemand meer kan rekenen???Die besmettingen 20.000 besmet en daarvan komen er 100 in ziekenhuis dus al die andere 15.900 gewoon uitzieken thuis???

  • De trucage van het aantal besmettingen dat je dit veel makkelijker kan beïnvloeden en men zo gehypnotiseerd is op het aantal besmetting dat men niet eens door heeft dat er nauwelijks tot geen personen door Covid19 overlijden.

   100.000 besmetting (100.000 opgespaarde positieve tests) klinkt een stuk machtiger en indrukwekkender dan 23 overlijden door Covid19 en 70 overlijden met Covid19 en onderliggende ziektes.

   Zolang de propaganda praat over besmettingen en de doden achterwege laat, heb je te maken met massale autoritaire psychologische beïnvloedingstechnieken doctrine , niks meer en niks anders. (China heeft ze met de harde hand, het westen doet het met haar list bedrog)

   Waarom denk je dat het IT budgetten voor Defensie Veiligheid en Justitie in de jaren omhoog zijn gegaan in het bestrijden van het nieuwe “terrorisme” voor dat er ooit sprake was van Covid19.

   • Yes, als de besmettingscijfers klopten en representatief waren dan is inmiddels ongeveer heel Nederland besmet geweest en is er geen enkele reden om nog te vaccineren (zelfs als het vaccin risicoloos zou zijn).
    OMT blijft lekker draaien aan de knopjes van de PCR test voor maximale bangmakerij en politieke invloed. Testbedrijven en ziekenhuizen hebben er ook alle belang bij hieraan mee te werken, want een PCR test kost maar een paar euro aan materiaal en ze brengen ongeveer 100 euro in rekening (tenzij het de Roche test is want daarvoor moet je ook nog flink licentie betalen); het het huidige testvolume zijn er nauwelijks arbeidskosten en kun je uitrekenen dat er zo talloze multimiljonairs bijkomen in deze kringen.

    Just in case: ik weet zeker dat de meeste OMT leden en politici (ook) helemaal niks snappen van PCR testen, daarom is het bedrog zo makkelijk. Maar de grote schurken zoals Koopmans weten precies waar ze mee bezig zijn.

    • Wer hoi V (smile)

     Heb jij enig idee wat de end game gaat zijn van dit alles? Gezien alles wat nu, gecontroleert, naar buiten komt lijkt op dat we een nieuwe fase zijn ingegaan.

     Zie Gates en Fauci hun ”bekentenissen” en het melden van oversterfte nu door de MSM en ik kan wel doorgaan.

     Groeten,
     Hugo

     • Nee, geen idee wat de end game gaat zijn, ik denk ook niet dat het helemaal voorspelbaar is. Mensen en virussen zijn misschien statistisch te voorspellen maar kleine oorzaken (zoals een enkel individu dat iets doet wat onverwacht is) kunnen uiteindelijk grote gevolgen hebben. Ik ben niet “gelovig” maar ik vind de verhalen uit de Openbaring (teken van het Beest etc.) wel een treffend scenario.
      Het is duidelijk dat ze bij WEF haast krijgen; haastige spoed is zelden goed. Ik hoop dat de “elite” snel elkaar in de haren vliegt als de crisis groter wordt en dat ze zo de controle verliezen. Maar vooralsnog ziet het er niet best uit.

      • Hoi V,

       Ik heb wel een idee en die in een reactie richting jou op het stuk ”Zijn de Covid-19 vaccins verantwoordelijk voor de enorme stijging van het aantal sterfgevallen dit jaar?” geplaatst.

       De elite begint elkaar al in de haren te vliegen in Italie. Daar heeft een hoger of hoogste gezondheidsautoriteit het aantal doden door (ipv met) corona officieel naar beneden bijgesteld. Niet zo een beetje ook. Van een kleine 200k naar slechts iets van 3k. In de VS steeds meer staten die met dit alles nokken dus ja. komende winter wordt erop of eronder.

       Groeten,
       Hugo

  • ” van de 1 miljoen ongevaccineerden liggen er dus maar 2500 van in ziekenhuizen en gemiddeld 600 op IC ” NEE, er liggen voor 9o procent gevaccineerden in de ziekenhuizen en op de ic

 3. FACT CHECK

  Diverse media melden dat de oversterfte 20% was in week 45.
  Maar in werkelijkheid was de oversterfte bijna 30%.

  De cijfers van week 45:
  (Bron: CBS – https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/in-week-45-overleden-bijna-850-mensen-meer-dan-verwacht)

  Totale sterfte 3.750 (1% = 37,5)
  Normale sterfte 2.900 (1% = 29)
  Oversterfte: 850

  Je kunt op twee manieren rekenen:
  1) Oversterfte = 850 : 37,5 x 1% = 22,7% van de totale sterfte.
  2) Oversterfte = 850 : 29 x 1% = 29,3% meer dan de normale sterfte.

  Misschien gaan we binnenkort wel naar een verdubbeling van de sterftecijfers.
  Volgens rekenmethode 1 is de oversterfte dan 50%…

  “Lies, big lies and statistics.”

  • Voor mij is het CBS het Ministry of Truth (kampioen in liegen met statistiek) dus liefst negeren, maar in dit geval lijkt de verklaring voor het verschil mij simpel: dit Frontnieuws artikel gaat net als het soros-nu.nl bericht waar ze naar verwijzen over afgelopen week, de CBS cijfers waar jij naar verwijst zijn t/m 3 oktober dus dat loopt anderhalve maand achter. Eind september 2021 was er nog niet zoveel aan de hand. Op de CBS grafiek zie je eigenlijk alleen een forse oversterfte piek tijdens de start van de covid problemen in eerste helft 2020, daarna een kleinere oversterfte in eind 2020 en voor wie goed oplet een opvallende stijging eind september onder de algemene bevolking.

   • Hoi V,

    De man van een collega van mij werkte op het CBS. Dat wist ik niet voordat we een praatje maakte over de ongeloofwaardige inflatie cijfers. Zij lachen, wist je dat inflatie cijfers op een speciale ”gesloten afdeling” binnen het CBS worden gemaakt?

    Groeten,
    Hugo

    • RIVM is weinig anders; psychopate managers en angsthazen en onvoorstelbare sukkels die het smerige werk doen. Mensen met gezond verstand en een beetje moraal houden het daar niet lang uit. Dat was ruim 35 jaar geleden al en het is steeds erger geworden.

 4. Ik snap wereklijk niet dat die pcr testen wereldwijd nog gebruikt worden. Nu, na 20 maanden zou zo’n beetje iedere dwaas moeten kunnen weten dat die test niks, maar dan ook helemaal NIKS zegt over een infectie, een ziekte of wat dan ook. Het is een laboratoriumtest die alleen daar en dan ook nog perfect steriel gebruikt mag worden. Niet via openlucht teststraten, niet via huisartsen, nee, 100% steriel. En nog zegt het zo goed als niks. ALLE besmetteingen wereldwijd zijn geen besmettingen of infecties, 100% FAKE. Als mensen dat nou eens gingen inzien, maar zelfs hier op dit soort websites gelooft de overgrote meerderheid nog steeds dat die pcr test een besmetting (infectie) kan aantonen EN dat dat het verzonnen “virus” bestaat. Welk percentage van de wereldbevolking is echt wakker en ziet in dat dit hele coronaverhaal 100% fake is? Ik schat 0,001%, Van de lezers hier schat ik 5%. En DAT snap ik niet, echt niet. Met zoveel info voorhanden nog steeds in virussen kunnen blijven geloven. Wat is de mens toch een simpel goedgelovig wezen. Mensen, wordt toch wakker en ga inzien dat ALLE staatjes verzinsels zijn, gebaseerd op niks. Het enige wat WEL klopt, dat is dat ziekenhuizen nu overspoeld worden met ernstige zieken door de gifspuiten en dat velen al het loodje gelegd hebben EN dat dit een nog veel grotere wereldramp gaat worden dan de meesten zich ook maar kunnen indenken. Al die met mrna troep ingespoten mensen kunnen geen gezonde kinderen voortbrengen, alle kinderen zullen dna schade hebben, generatie op generatie op generatie. Dus alleen ongevaccineerden (en een enkele gevaccineerde die misschien met een zoutoplossing is ingespoten) kunnen gezonde kinderen krijgen. Succes met voortplanten mensheid! Zou dit vanaf dag 1 het plan al zijn geweest…? Nee joh….. Dus.

  • Een PCR test hoeft helemaal niet steriel gebruikt te worden, als de test maar degelijk uitgezocht is d.w.z. keus van de juiste primers, perfecte labprocedures zonder risico op kruisverontreiniging, voldoende validatie voor algemeen gebruik bij de doelgroep (bij de covid PCR testen allemaal NIET het geval). En als een test onvoldoende gevalideerd is sequencing confirmation gebruiken zodat je 100% zeker weet wat een positieve uitslag inhoudt (wat bij de covid PCR dus ook niet gebeurt).

   Een virus is helemaal niet fake, je kunt SARS-CoV-2 in een lab aantonen op basis van de unieke genetische code. Maar een standaard PCR test toont geen aanwezigheid van een virus (of andere RNA/DNA code) aan, dat lijkt alleen maar zo bij oppervlakkige beschouwing en het is dus geen diagnostische test. Met je eens dat zoals de PCR testen nu gebruikt worden bij covid-19 ze geen enkele waarde hebben en dat een groot deel van de positieven fout-positieven zijn, bedoeld voor bangmakerij net zoals het de politiek en het medische verdienmodel uitkomt.

   Omgekeerd is het ook zo dat bij wetenschappelijk CORRECT gebruik van de PCR test (inclusief sequencing confirmation etc.) het bedrog snel volledig duidelijk zou worden. Dus dat gaan ze tot elke prijs voorkomen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel; soms moet je er wel wat langer op wachten …

   • Hoi V,

    Weer een reactie van mij. Hoop dat je het niet vervelend vind maar je post posts waar ik wat mee kan en en graag over in gesprek ga. Beschouw mijn posts ajb niet als kritiek maar als onderzoek en dank voor je bijdrage op deze site.

    Ooit had ik een goede vriendin die echt een top viroloog was bij het RIVM en deed onderzoek EU breed naar herpatitis C. Kon daar prachtig over vertellen. Tot dat ik vroeg maar wat is nou de ziektekiem die dit veroorzaakt. Let wel,dit is +- 16 jaar geleden gebeurt.

    Haar antwoord, we zien XYZ dus moet het wel door een ziektekiem worden veroorzaakt. Mijn antwoord, daar geloof ik geen zak van. Je moet dat kunnen aantonen ala een bacteriele infectie bijvoorbeeld. Haar antwoord, nope.

    Paar dagen daarna, vriendschap verbroken. Die scare rondom die ziekte is inmiddels helemaal 0, net zoals AIDS, iedereen die onbeschermde sex had zou t krijgen. Nou, niet dus terwijl de andere SOA’s welig tieren.

    Nogmaals, mijn posts zijn niet om je te trollen maar om te leren.

    Groeten,
    Hugo

    • Heel herkenbaar verhaal, zie ook de HPV vaccinatiecampagnes waar ze ongetwijfeld bij RIVM veel van geleerd hebben voor de huidige covid bangmakerij. Onbewezen verband tussen virus (er zijn vele HPV varianten) en ziekte, volstrekt onbewezen vaccins (we weten pas over 30-40 jaar of de vaccins nut hadden, ik denk helemaal niet). Bij de campagnes voor Gardasil (o.a. VS) en Cervarix (o.a. Nederland) vaccins waren ook talloze slachtoffers maar is allemaal onder het vloerkleed geveegd met “geen verband met vaccin aantoonbaar”, natuurlijk niet want de slager keurt zijn eigen vlees. Gewoon ouders bang maken, appel op “morele verantwoordelijkheid” en benadrukken dat de vaccinatie ondanks zeer hoge kosten (voor de belastingbetalers) “gratis” is. De verantwoordelijke RIVM manager had een jaar later al een droombaan bij de fabrikant van het vaccin, da’s het enige dat telt. Ik voorspel dat er binnenkort weer diverse RIVM, CBG etc. bobo’s en politici toetreden tot bestuurskringen bij Pfizer etc. Natuurlijk gewoon omdat ze hebben bewezen zeer ter zake kundig te zijn en niet als dank voor bewezen diensten 😉
     Achteraf waren er alleen wat klachten over ontoelaatbare marketing methodes van de fabrikant maar die krijgt dan een boete van hooguit 0,1% van de winst en that’s it.

     Dat de andere SOA’s steeds weliger tieren komt ook door via RIVM gepushte “innovaties” zoals HIV PrEP pillen (gewoon lekker zonder condoom losgaan alsof er niks aan de hand is, daar heb je recht op als HIV patiënt!) maar dat mag je niet zeggen in Nederland van de woke inquisitie.

  • Ik volg je helemaal in je redenering. Er is al zo vaak, en op zoveel plaatsen, aangetoond dat die PCR-test niet deugt omdat die nooit een infectie kan duiden. Daar is die ook niet voor bedoeld. Maar blijkbaar zijn artsen toch dommer dan ik dacht.
   Over de zogenaamde vaccins is vanaf het begin veel geschreven. Toen ik las dat op basis van mRNA deze Pfizer en een andere waren geproduceerd, gingen bij mij belletjes rinkelen Vanuit mijn werkende leven weet ik veel over mRNA en DNA. Daarom loop ik niet in deze fuik. Maar ook hier is al zoveel info verschenen, dat ik niet begrijp dat er nog iemand is die deze vaccins laat zetten. De mensen informeren zich duidelijk niet.

   • Ik heb zelf ooit mRNA research gedaan en had recent veel met (geknoei met) PCR tests voor diagnostiek te maken en was daarom ook gealarmeerd. Ik zit in een netwerk van kritische biomedische wetenschappers en medici maar ook daar zag bijna niemand de risico’s van deze nieuwe generatie vaccins (nu wel overigens, de meeste). Voor covid-19 gebeurde mRNA vaccin onderzoek grotendeels onder de radar en veel informatie dat het nu ineens allemaal prima zou werken komt uit verdachte bron, van DARPA en mensen die betrokken zijn bij biowapen onderzoek. Plus natuurlijk de talloze virologen en andere medici die feitelijk gewoon op de loonlijst van Pfizer en co staan 🙁

 5. Loonwerker: kent alle boeren in de buurt..
  Hij vertelt dat boeren in Amerika 1.5 x de waarde van hun oogst krijgen als ze die vernietigen. Doen ze het niet, dan krijgen ze forse boete.
  Men is gewaarschuwd!

 6. De tijd dat we de man in de witte jas nog aanbeden en hem geloofde op zijn blauwe ogen is voorbij. Nu bijna elke avond er een zelfbenoemde deskundige aan de praat tafels hun zegje mogen geven, die er zelf financieel beter van worden, zijn geen deskundige maar PR verkopers van die rotzooi. Deze klaplopers braken nog veel onzin uit over iets, wat niet eens bestaat. Toch geloven veel het goedgelovige die onzin. Maar dat is altijd al zo geweest, dat leugens zonder enige onderbouwing ervan eerder worden geloofd bij de massa, dan de werkelijke waarheden. Daar de meeste ook niet willen beseffen dat de politiek en de reguliere media willens en wetens de bevolkingen continu keihard voorliegen, bedriegen, halve waarheden vertellen of exact andersom dan de werkelijke waarheid vertellen. Deze parasieten en charlatans doen dit om zo het volk maximaal te kunnen misbruiken, af te persen via belastingen e.d.

  Door geraffineerde propaganda hebben zij nu 85% van de bevolking vrijwillig hun euthanasie gifspuit laten toedienen, wat onder de noemer van een vaccin verkocht werd aan jouw voor bescherming tegen een ziekte. Wat in werkelijkheid het project naam is van Bill Gates, die de mensheid flink wil uitdunnen door massaal euthanasie. Al die verhalen van artsen, deskundige, regeringen breiden er een mooi verhaal omheen, om zoveel mogelijk mensen te verleiden om die gifspuit te nemen. Dan nog willen ze het niet geloven dat zij bedondert zijn, nu er veel naar buiten komt wat er werkelijk aan de hand is.

  Ik zal mij niet verbazen dat er weer massa mensen in de rij gaan staan voor hun volgende gifspuit, die ze boosters noemen. Zodat ze nog eerder allerlei ernstige kwalen krijgen door orgaanfalen van die gifspuit. Ik zie die QR code niets anders dan de laatste eer betuigen aan de stervende, alleen dat beseffen die onwetende mensen niet eens, die zijn al zover heen waar zelf nadenken en iets zelf uitzoeken over hoe en wat niet meer in hun opkomt.

  • Ach, de (boven)gemiddelde Nederlander is eerder bezig met de vraag hoe hij/zij straks ongehinderd op skivakantie kan in Oostenrijk terwijl het land in een strenge lockdown zit; even een groen vinkje op je App regelen (desnoods via een booster shot ofzo) en gaan! Verder niet nadenken, de hypocrisie en domheid daarvan willen ze niet zien. In eigen omgeving zelfde verhaal: de gewone burger mag bijna niks maar er lopen nog steeds drommen (buitenlandse) toeristen rond die alle covid regels negeren en men haalt honderden “vluchtelingen” binnen waar een flink percentage covid gevallen bij zit. Schiphol ook weer lekker druk, terwijl dat toch ongeveer de eerste plek voor harde maatregelen zou moeten zijn als je bang bent voor nieuwe infecties en nieuwe varianten. Overduidelijk dat het hele beleid berust op leugens en manipulatie.

   Over de omroep en de club charlatans die daar constant aan het woord zijn zullen we het maar helemaal niet hebben. Ik zie regelmatig deskundologen (inclusief “virologen”) op TV waarvan ik me afvraag wat (of?) ze gestudeerd hebben want het slaat werkelijk nergens op wat ze beweren. Lekker doorkakelen, alles bevestigd door de clowns van de omroep of een domme VIP en iedereen gelooft het. Overigens wel brutaal dat ze zo iemand als Ab Osterhaus ook weer voor het voetlicht halen, je zou denken dat die gezien zijn geschiedenis voortaan persona non grata is in Nederland maar blijkbaar niet; voor oplichters is hier altijd plek. Hoogste tijd voor een heel groot betonnen deksel op die hele Hilversumse echoput.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in