Dit is ongeveer het eerste artikel dat in de MSM is gepubliceerd en dat het verhaal van “veilig en effectief” als een schijnvertoning blootlegt, schrijft Craig Kelly MP – Leider van United Australia Party.

Alleen al 55 tieners in Victoria die hartproblemen kregen nadat ze waren geïnjecteerd met een experimenteel genetisch middel, past nauwelijks in de definitie van “ZELDZAAM” of “VEILIG”.

Aan diegenen die de grootste leugen ooit verteld hebben, jullie tijd om clementie te vragen is bijna voorbij.

https://www.heraldsun.com.au/coronavirus/victorian-teens-rare-condition-after-covid-jab/news-story/9b01931efd02d96184f4f40771c7ee5b


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe COVID propaganda ronde: Vakantiehart syndroom
Vorig artikelDe prik werkt – 50 procent minder doden … onder de ongevaccineerden
Volgend artikelZuid-Afrikaanse arts: COVID injecties bedoeld om de wereldbevolking te verminderen door ‘miljarden’ te vergiftigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Juist het corona en mRNA ‘vaccin’ narratief van de Main Stream Media en hun overijverige inoffizieller mitarbeiter beginnen scheuren te vertonen, vraag is pikken de doorgeefluiken van de grote internationale persbureaus dit verhaal op, zo niet dan blijft volgens mijn ideeën als bij het oude, en kunnen “we” een hernieuwde fals flag operatie verwachten met bijv. het Marburg virus of iets dergelijks.

  • Ik bespeur de laatste twee weken kleine scheurtjes in het verhaal zoals je dat bijv. bij soros-nu.nl en in de kranten krijgt voorgeschoteld. Men begint schoorvoetend toe te geven dat de vaccins niet (meer) zo effectief zijn als aanvankelijk beweerd werd, dat er “een enkele keer” vervelende bijwerkingen zijn, dat gevaccineerden ook op de IC terecht komen etc.
   Maar de kleine wijzigingen in het vaccinatie evangelie lijken vooral bedoeld om het vaccinatie verhaal nog langer overeind te houden – haal een booster shot en alles is goed, niet bang zijn over die paar vaccin doden want het hoort er gewoon bij (bovendien is vaccineren je morele plicht enz.). Ook nog steeds geen woord over natuurlijke immuniteit of simpele oplossingen zoals HCQ/IVM.

   Als de oogjes bij de pers in dit tempo opengaan dan gaan we er weinig aan hebben. Nieuwe false flag of bijv. een langdurige internet blackout zou mij ook niks verbazen.

 2. Ik had al meer artikelen gezien in de MSM die de hele schijnveiligheid blootlegde. Echter, men heeft dit zodanig gadaan dat of de aandacht er niet goed oplag of dat het als onzin overkwam met de implicatie dat je dat vooral niet moest geloven.

  Punt is echter dat de puinhoop die vanuit het narratief is voorgebracht nu wel op een punt is gekomen dat men het niet meer kan verbloemen. Mede ook omdat zoveel mensen die prik hebben gehad, ondervinden dat er gewoon lockdowns blijven plaatsvinden en ze echt geen privileges meer krijgen boven hen die geen prik hebben gehad om nog maar te zwijgen over de vele zeer extreme bijwerkingen en het hoge aantal mysterieuze overlijdens dat het bijna nite meer mogelijk wordt om met framing of zelfs nep-nieuws de zaak nog te verbloemen.

  Ik zei het al vaker. De Titanic heeft ongeveer 2 uur en 45 minuten nog rondgedobbert na de impact met de ijsberg. Hoewel de romp in die tijd extreem langzaam onderwater ging bleef het overgrote deel nog boven. Maar opeens brak het in twee en verdween het in minder dan 1 minuut onder water.

  Het zou onderhand tijd worden dat de corona-titanic in twee brak. En als dit bericht klopt is dat of al gebeurt of gaat het nu ieder moment gebeuren.

 3. Nadat er gevallen bekend werden gemaakt over mensen die gevaccineerd werden met Grafeenoxide bestandsdelen in de zgn. vaccins, kunnen door Bluetooth technologie gedetecteerd worden, dit is dus ook in de ‘vaccins’ toegevoegd, dat de gevaccineerden nu ook een uniek Media Acces Control (MAC) wordt gegeven, u zal zeker in staat zijn om de draagwijdte van deze vileine technische controle te kunnen overzien.

  Studie: Covid-vaccins lijken een “MAC-COMPUTERADRES” in de gevaccineerden te installeren
  Dr. Luis De Benito deelt een voorschot op zijn rapport over het MAC-adresfenomeen bij geïnoculeerde individuen
  Dr. Luis Miguel De Benito, een spijsverteringsarts met een Ph.D. in de moleculaire biologie, presenteert een fragment van het onderzoek naar de mysterieuze MAC-adressen die zijn gedetecteerd bij gevaccineerde personen met Bluetooth-apps.

  In deze korte preview legt Dr. De Benito uit wat hij heeft waargenomen en wat de mogelijke oorzaken van dit fenomeen kunnen zijn.

  Bron: https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html

 4. Dit is een mooie wens van redaktie van frontnieuws>> echter het tij keert nog steeds niet hier in Nederland> nog steeds achterlijke corona berichten en RIVM die weer eens geen juiste cijfers kan leveren of computer storing heeft en ondertussen gaat men bij de geile GGD gewoon door om mensen te vaccineren!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ook Europees > straks kunnen we als ongevaccineerden helemaal nergens meer naar toe dan alleen wanneer je een QR code krijgt dmv Boosterprik na je derde vaccin.. wow>> Ik begrijp werkelijk niet dat hier niet over bericht word op frontnieuws??????????????????????????????????

 5. De link naar de Herald Sun begint met payment selectie, dus niet te lezen.

  Het “tij” keert overigens niet. Het tij zwelt alleen maar aan. Hebben jullie die korte video gezien waarin Omzigt spreekt? Hij legt uit (op niet concrete of heldere manier) dat “afgesplitsten” niet mogen stemmen, want “ze” hebben dat besloten, dus de zetels van een aantal politici tellen niet mee in de 2G (en de weet ik hoeveel G) debatten. Wie die “ze” zijn, is niet duidelijk. Wat “afgesplitst” voor impact heeft op de grondwet is ook niet duidelijk. En wie die andere zetels zijn, ben ik vergeten, of heeft hij niet vermeld in deze video. Weet iemand hier iets meer van…? Hoewel weinig concreet, de uitleg van Omzigt klinkt wel zorgbarend alsof er nog meer sheistery in het tij voorkomt. Een ware stortvloed van sheistery in het tij. Hoe is het in godsnaam aan het keren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in