De hele planeet wordt opzettelijk in een wereldwijde hongernachtmerrie gestort, bereikt via geoengineering programma’s die uitgevoerd worden door wereldregeringen die een wereldwijde ontvolking willen bereiken, schrijft Mike Adams.

Dat is de waarschuwing van Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org, een site die gewijd is aan het wetenschappelijk onderzoek van de wereldwijde “kill switch” portefeuille van technologieën die gebruikt worden om het weer te beheersen en de ineenstorting te veroorzaken van de levensonderhoudende biosfeer van de wereld.

De gelijktijdige droogtes, overstromingen en abnormale weersverschijnselen die wij nu over de hele wereld waarnemen, zijn geen natuurlijke weersverschijnselen, waarschuwt Wigington. Het zijn “gemanipuleerde” wapens die tegen de mensheid worden ingezet onder het mom van de schuld geven aan “klimaatverandering”.

In de Situation Update podcast van vandaag staat een volledig interview van een uur met Dane Wigington, waarin wij ons verdiepen in de vele vectoren van de wereldwijde aanval op de voedselvoorziening, de biosfeer, het fytoplankton in aquatische ecosystemen en het leven zoals wij dat op de planeet aarde kennen. Dit is een zeldzaam gesprek tussen twee wetenschappelijk geschoolde personen die de waarheid begrijpen over wereldwijde depopulatie en kunstmatige massahonger, weerbewapening, chemtrails, terraforming en de oorlog tegen het leven.

Ook behandeld in de krachtige podcast van vandaag

– Gedetailleerde besprekingen van atmosferische veranderingen om de biosfeer van de Aarde aan te vallen
– Hoe weerwapens gebruikt worden om massale hongersnood en uithongering over de hele planeet te veroorzaken
– Hoe atmosferische verstuivingen de pH van de bodem veranderen en bossen en gewassen uitroeien
– Discussie over “The Dimming” en chemtrails en hun ware doel
– Waarom MILJOENEN mensen zullen sterven als we de genocide op de planeet niet snel stoppen
– Amerikaanse nutsbedrijven NEMEN controle over van huishoudthermostaten
– Amazon.com zonnedaken barsten in vlammen uit als “groene energie” kotst

  Roemenië zegt dat Eurovisie zijn stem heeft veranderd om Oekraïne de eerste plaats te geven

Groene energie werkt alleen als u ze niet gebruikt

Wist u dat de fulfillment centers van Amazon in brand vliegen door zonnepaneelinstallaties op hun daken? Het blijkt dat al die “groene” energie brandgevaarlijk is. Opmerkelijk is dat, zoals CNBC.com meldt, 12,7% van Amazons gebouwen met zonne-installaties in brand zijn gevlogen wegens “vonkvorming” door de zonne-installaties.

Het lijkt erop dat “groen gaan” ook betekent dat men in vlammen opgaat.

Als u een bedrijfseigenaar was en zag dat een nieuw energiesysteem 12,7% van uw magazijnen in brand stak, zou u het sluiten. Dat is precies wat Amazon ook gedaan heeft.

Dus als de zon schijnt, steekt zonne-energie gebouwen in brand. Als de zon niet schijnt, produceert zonne-energie nul energie.

Het is net zoiets als wanneer het niet regent, het gemeentelijke watersysteem in Jackson, Mississippi uitstekend werkt. Maar als het regent, valt het hele systeem uit, waardoor 180.000 mensen zonder stromend water komen te zitten, terwijl er letterlijk water uit de lucht valt. De geschatte reparatietijd van die storing? Vier maanden. En dat is als ze zelfs de onderdelen kunnen vinden. (Terzijde: waar zitten alle inwoners van Jackson momenteel te poepen, aangezien in de hele stad niemand toiletten kan doorspoelen?)

Vergeet ook niet dat u een elektrische auto moet kopen, maar hem niet mag opladen, omdat het opladen ervan het elektriciteitsnet in Californië zou kunnen doen instorten, zo hebben ambtenaren van de nutsbedrijven gewaarschuwd.

Groene energie werkt dus alleen als u ze niet gebruikt.

Het volledige verhaal – en het interview met Wigington – vindt u in de Situation Update podcast van vandaag:

  Pink Floyd frontman Roger Waters verklaart dat hij het doelwit is van "liquidatie" nadat hij Kiev had opgeroepen vrede te sluiten met Rusland


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duits “gasnoodplan”: Nu wordt zelfs Brussel nerveusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne doet aan damage control na mislukte tegenaanval
Volgend artikelIn video: DPR volksmilitie over Oekraïens offensief in Snegirevka, regio Kherson
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Weet je wat? Ik vind het heerlijk. Van mij mogen ze de hele mensheid uitroeien. Al die constant door fokkende mensen steriliseren en castreren. Waarom zou je zo’n mislukte diersoort nog willen behouden? Waarom zou ik degenen die anderen uitkotsen nog willen beschermen? Van mij mag iedereen dood. Ruimt lekker op. Ik ben er klaar voor.

  • De mens is het idd niet waard en god moet een enorme grote debiel zijn die niet beseft hoeveel schade en tot wat wij allemaal in staat zijn. Uiteindelijk NOOIT anders geweest en nu hebben ze meer en beter technologieën om alles sneller te vernietigen.
   Ja, erg voor de onschuldige kindjes maar uiteindelijk worden ze later even erg als hun ouders.
   Wel hoop ik dat we die super rijke globalisten mee in ons graf kunnen sleuren en droom om die dag nog te kunnen meemaken, dat zou pas geweldig zijn!
   Als die oorlog met Rusland geen groot plan was dan hadden ze dat allang voor ons gefikst want die weten beter dan wij wie de echte vijand is en hebben alle middelen om deze missie te volbrengen!
   Onze Tom Cruise kan ook alles, haha

   • nou Jossi en Paus geef het goede voorbeeld begin bij jullie zelf dus vanaf morgen geen reacties meer van jullie hang het touw in de schuur ..

    Mensen zijn niet slecht maar worden slecht gemaakt , als de ¨elite¨ er niet zou zijn en de oude technieken er weer zijn is er geen armoede en oorlog en zouden de mensen kunnen zijn wie ze werkelijk zijn , goede wezens…

    • Daar geloof ik niets van, ja, om me heen best aardige mensen alleen wel meestal dom.
     Maar het mensdom tot nog toe?
     Noem eens iets goeds op?
     Misschien een paar uitzonderingen op de berg slechtheid, hebzucht en wreedheid, vooral naar dieren.
     Dan durven ze helemaal die laffe wezens.

  • Beste Mensen

   Paus Pias de dertiede.
   Mooi zo
   Kort maar krachtig
   U zult zeker lang en gelukkig leven
   Amen
   Alleen èèn ding weest Liefdevol tot alles maar dan ook echt alles
   Tot het einde erop volgt

   Dank U

  • Top!!

   Wat zou het toch heerlijk zijn een zeer besmettelijke ziekte, alleen voor het mensen ras, iedereen krijgt het, met een ifr van 100%.

   Dat moet toch te maken zijn met de wetenschap van nu.

 2. Paus Pias: ik denk vaak hetzelfde. Waarom maken we ons zorgen over al die wantoestanden in de wereld terwijl er om je heen gewoon doorgefokt wordt naar hartelust, 3, 4 kinderen in de baboe bak. En verder geven ze nergens om, behalve als ze jou kunnen bezeiken omdat de regering zegt dat dit moet. Maar het probleem is dat wel-denkende mensen met een gevoel voor verantwoordelijkheid ook recht hebben op deze aarde te leven…Tegenwoordig is het een feest van de kudde en hun parasitaire hoeders, en wel-denkende mensen worden in het stof getrapt. Wat mij betreft mag die hele egoistische kudde en al die Parasiet-mensen het stof in, maar hoe krijgen we dat gedaan…

  • @Paus Pias de dertiende. @Immortal

   Me Too. De mensen nemen Kinderen, om ze vervolgens naar een kinderopvang te brengen, 4 A 5 dagen in de week. Omdat beide ouders moeten werken, anders kunnen ze niet rondkomen. De Mens is en blijft een raar soort. !!

   • Discobol,
    Het dumpen van die arme kinderen begon niet omdat ouders anders niet rond konden komen, maar omdat ze, met name de vrouwen, zich hebben laten hersenspoelen (feminisme) dat ze gelijk, zijn aan de man en het vrouwonvriendelijk is huisvrouw te zijn. Het ideen alleen al. Dat proces was al gaande in de jaren zeventig toen ik een kind was. Mijn moeder heeft zich heel wat verwijten moeten welgevallen. Vrouwen zijn gelijkwaardig aan mannen, niet gelijk. De machthebbers weten heel goed de psychologische uitwerking van woorden.

    • Ja is ook een reden maar zijn er veel meer…
     Grootste probleem was dat veel vrouwen misbruikt zijn/worden!
     De man mocht zich alles permitteren als kostwinner tot zelfs met z’n geld naar de hoeren gaan en zuipen tot in de nacht.
     Een vrouw had niet de mogelijkheden om te scheiden van zo een varken en was verdomd om met zo een varken te slapen.
     Enfin, er zijn aan alles voor en nadelen… en niet elke vrouw is blij.

     • Helemaal mee eens. Geestelijke en lichamelijke mishandeling was daar ook vaak bij. Tevens is huisvrouw zijn niet bepaald iedere vrouw haar droom en helaas volgens sommige wel haar verplichte plek.

 3. zelfde immortal. wil graag een reset waarbij deze idioten niet meer op de aardbodem te vinden zijn, zodat wij eindelijk een mooie goddelijke wereld kunnen opbouwen. de oplossingen zijn allemaal niet zo moeilijk, enkel de idiote kutschapen verpesten het voor de weldenkende, kritische denkers o.a in Nederland, maar ook in de hele wereld.

  • Ga je die kutschapen elimineren dan heb je even rust maar niet lang want ze komen terug…
   De mens moet in zijn geheel verdwijnen, anders kan je uwe paradijs met de bloemetjes en de bijtjes dik vergeten! Waren wij super rijk dan waren wij geen haar beter, dat vergif zit diep in onze genen !

 4. Discobol,
  Het dumpen van die arme kinderen begon niet omdat ouders anders niet rond konden komen, maar omdat ze, met name de vrouwen, zich hebben laten hersenspoelen (feminisme) dat ze gelijk, zijn aan de man en het vrouwonvriendelijk is huisvrouw te zijn. Het ideen alleen al. Dat proces was al gaande in de jaren zeventig toen ik een kind was. Mijn moeder heeft zich heel wat verwijten moeten welgevallen. Vrouwen zijn gelijkwaardig aan mannen, niet gelijk. De machthebbers weten heel goed de psychologische uitwerking van woorden.

 5. Opruimen alles , tis klaar zo
  Zoals t nu is vreselijk , geef ze hier in de comments groot gelijk , en deel jullie mening !
  Laat maar knallen op naar de nieuwe wereld 🙏🤍👋

 6. doe je onderzoek naar onze 2de zon, Niburu, wormwood, poleshift … Heeft niets met geoengineering te maken wat nu gebeurd met het weer !

  • Dat heb ik ook gelezen. Het is geen zon. Maar de tweeling planeet. Maar die heb ik nog niet gezien.
   Poolshifting is heel wat anders. De Polen zijn aan het draaien. Dat gebeurd om de tig jaar. Waardoor meer vulkaan uitbarstingen zijn, water overstromingen, verandering in de natuur. En zelfs een kleine ijstijd. Dat aan zit te komen. We gaan het zien. Trouwens geoengineering bestaat zeker wel. Dat is allang bewezen.

   • geoengineering bestaat zeker en wordt overal ter wereld toegepast, dat ontken ik zeker niet. Maar het extreme weer dat we momenteel zien heeft grotendeels te maken met Niburu die steeds dichterbij komt. Tussen 31/08 en vandaag zit er een verschil van maar liefst 25° verschil dat het noorden op je kompas opgeschoven is …

    • Extreem weer? Velen hebben het ervover, maar ik zie het niet. Hebben we een keer een lekkere zomer is het te warm, valt er ergens eindelijk een plens water is het te nat. Het weer is het weer en dat is afhankelijk van zóveel factoren! Niks extreem weer, gewoon weer! Accepteer het en dóórgaan. Ellende zat en dan gaan ze het over het weer hebben. Hou toch op.

  • Je wilt niet schieten maar de vrijmetselarij moet wel verdwijnen…
   Je hebt inderdaad laffe mensen die het vuilwerk door een ander laten opknappen…
   Je soortgenoten waren na de oorlog plots ook verzetsstrijders en ze waren met zeer velen.

 7. Hoe dan ook. Als we onze volgende generatie niet kunnen bereiken, dan zullen ze in die volgende wereld moeten leven, hoe die ook zal zijn. Wie weet is dat hun gedacht van gelukkig zijn.
  Mijn beste manier is met de kleinkinderen de oude fotoalbums doorkijken. Met verhalen hoe het vroeger was. Hoe de zomers op de velden ruikt, hoe het ijs onder de schaatsen voelt. Hoe lekker gepofte kastanjes knisperen.
  Schaapjes? Als ze gelukkig zijn? En goe in hun vel zitten?

 8. super.helemaal waar. hoeveel mensen zullen dit begrijpen? alleen de vissen die tegen de stroom op zwemmen
  wie denken kan die denke,wie horen kan die hore, wie zien kan die ziet. uit de bijbel; 6000 jaar geleden.

  • Beste Mensen

   Heeee Super Helderziende ??
   Verder kunnen terug kijken dan ver
   Mooi zo
   Zelfs Jahweh was 6000 jaren geleden nog niet eens geboren dekmantel naam Joden ongeveer 5500 jaren geleden
   Laat staan de Jezuïten dekmantel naam Christenen ongeveer 2022 jaren geleden
   En helemaal niets gesproken over de Islamieten met dekmantel naam Moslim
   ongeveer 1600 jaren geleden

   Beste mensen wie wanneer is geboren maakt niks uit
   Ooit geboren betekend ook ooit gestorven
   Loop niet met Afval rond te bazuinen
   Als zijnde mijn beerput afval en of mijn afval stort plaatst is de beste
   Komt maar ruiken
   Het ruikt hier zo lekker
   Wat heeft men aan iets wat al lang en breed is uitgestorven
   Niks niente nada ookal 2022 jaren geleden
   Geboren en 108 jaren erna gestorven
   Is alsnog veels te lang geleden
   Super ongeloofwaardig
   Neem liever de Herr Gruss God Hitler
   Licht nog vers in geheugen
   Heil zij die Meister
   Of vers van de Pers wat Nu gaande is van de Oekie en de Rukkie de Roessie op de stoeppie van Aadam & Eva’s Famillie
   Afval blijft afval
   Is altijd gevaarlijk tot levensgevaarlijk
   Neem nou de Chernobyl omgeving is nog steeds Onbewoonbaar
   Het beste is
   Produceer geen afval die niet binnen 5 tot 7 dagen met moeder Aarde vermengen kan

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in