Een vrouw breekt in tranen uit terwijl zij documenteert hoe de COVID-19 prik haar huid letterlijk van haar gezicht en lichaam heeft doen wegsmelten. In een virale video die op TikTok geplaatst is, legt de vrouw uit hoe haar huidaandoening eczeem onder controle was en gelokaliseerd was op kleine plekjes op haar lichaam, maar zegt dat het verwoestend werd nadat ze de eerste twee prikken en een booster genomen had, bericht Infowars.com.

“Ik had mijn eczeem al 29 jaar zo goed onder controle dat ik op dat moment niet actief met een dermatoloog bezig was,” verklaart de vrouw.

Backup:

“Maar laat me u dit zeggen…na elke vaccinatieprik – en ik heb er drie gehad – werd mijn eczeem erger. En ik zeg niet dat het vaccin mijn TSW [Topical Steroid Withdrawal] uitlokte, ik denk dat het een volledige perfect storm clusterfuck was van dingen die mij overkwamen.”

De vrouw zegt dat nadat dermatologen zagen dat haar eczeem versnelde, zij meerdere medicijnen kreeg voorgeschreven, waarvan er veel aan kankerpatiënten worden gegeven.

“Fast-forward naar januari 2022 – ik heb full-blown TSW-onttrekkingsverschijnselen gekregen. Ik trilde van de kou, ik kon mijn warmte niet meer regelen, ik sijpelde metaalachtig vocht uit mijn huid, ik kwam aan, ook al at ik niet,” zegt de vrouw.

  COVID-19 vaccin Shedding - Kanaries in de mijn

Vervolgens trekt zij de kraag van haar hemd naar beneden om de omvang van haar huidaandoening te tonen, die volgens haar verergerde nadat zij de avond tevoren knapperige bloemkool had gegeten.

Ten einde raad begint de vrouw te snikken, nadat zij heeft uitgelegd dat zij meer dan $1.000 had betaald voor een medicijn dat zij niet nodig had gehad vóór haar recente huidepisode.

“Ik heb het gevoel dat mijn hele leven me ontnomen is. Dit is zo verdomd pijnlijk.”

“Heeft iemand anders dit ook opgemerkt? Ik volgde letterlijk alleen maar doktersbevelen op, volgde de overheidsmandaten, en nu is dit mijn leven.”

Hoewel de COVID-19 vaccins als “veilig en doeltreffend” op de markt worden gebracht, heeft ten minste één studie een oorzakelijk verband gesuggereerd tussen COVID mRNA-vaccins en tijdelijke verergering van reeds bestaande eczeem-symptomen.

“De beperkingen van deze studie omvatten het onvermogen om causaliteit vast te stellen,” schreven de onderzoekers, eraan toevoegend: “Onze gevallen vertonen echter een tijdelijke associatie met andere in aanmerking komende triggers en voldoen aan de meeste criteria die beschreven zijn in een causaliteitsbeoordeling van een ongewenste bijwerking na immunisatie. Artsen worden aangemoedigd om te controleren op mogelijke cutane vaccin-gerelateerde complicaties… en op de hoogte te blijven van nationale en internationale richtlijnen.”

Zoals gezien bij andere verwondingen door vaccins, had het leed van de vrouw allemaal vermeden kunnen worden als zij van tevoren op de hoogte was geweest van de mogelijke bijwerkingen, of contra-indicaties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Top 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin “ongewenste bijwerkingen” die steeds vaker voorkomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat gebeurt hier? Plotseling waarschuwt het Duitse Ministerie van Volksgezondheid op Twitter voor ernstige bijwerkingen

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse Boeren: Nederland een “proefland” voor Grote Reset Agenda, vertelt Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart
Volgend artikelNederlandse boeren blokkeren snelwegen met mest en brandend hooi om te protesteren tegen de globalistische klimaatagenda (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. Tijdelijke symptomen haha. Degenen die waarschuwden waren gek, wappie, idioot. Had maar geluisterd, want nu ga je DOOD!

 2. Word maar ziek en ga maar vies dood van die vaccinaties. Zijn we verlost van die achterlijke schapen die achter het overheids narratief aanlopen.

   • Ongelofelijk, wat een achterlijke reacties.
    Sommigen van u kunnen de sadistische inborst niet verbergen, en zijn er nog trots op ook.
    Cluster B persoonlijkheid stoornissen .
    Ik vind de keuzes die gevaccineerden gemaakt hebben ook dom, maar dit onversneden leedvermaak is iets wat veel zegt over deze mentaal ontspoorde freaks….

  • Mooi weer… verbazend hoeveel (meest vrouwen) er met zo’n gezicht bijlopen in de winkelstraat. Na dit artikel te hebben gelezen even opgelet. Ik ben echt met stomheid geslagen wat ik zag. Oud en jong.

   • Hier kreeg eentje na de vaccinaties actinische keratose in haar gezicht. Gelukkig is het toch weer verdwenen. Het zag er niet uit. Ze had het nog nooit eerder gehad.

  • Stom kind is het. Maar toch ook erg zielig voor dat grietje hoor. Hoe had zij nou ooit kunnen vermoeden dat haar overheid haar wil vermoorden? En dat de artsen de uitvoerende moordenaars zijn? Net als in Nederland.
   Dat lijkt toch iets te zijn dat ín artsen zit he?
   Met leven en dood spelen. Als een soort God. Daar hadden ze in de 2de w.o. ook al last van.

 3. Ja vooral doen de dokters mandaten en overheid mandaten nauwgezet opvolgen en vooral niet de velen aanhoren die het tegendeel laten zien en bewijzen.

 4. He mensen kom op. Laten we begrip tonen voor deze slaafse schapen en een liedje voor haar zingen: “This girl is on fire” Ik wed dat haar lievelingsfilm vanaf nu “Face Off” is HaHaHa SUKKELS. Dankzij dit soort hersenloze meelopers en zogenaamde deugmensen is onze wereld nu aan de rand van de afgrond. GA DOOD en vraag God om vergeving want van mij krijg je het niet !!!

 5. Monkeypox? 🤣

  Maar alle gekheid op een stokje, best wel sneu, te bedenken hoeveel mensen zich hebben laten misleiden!

  Niet iedereen is hetzelfde he’ er zijn zat mensen die blindelings overheden vertrouwen en volgen totdat ze er achter komen dat diezelfde overheden niet te vertrouwen zijn, wat dan wel weer een pluspunt is.

  Oordeel niet te hard over dit soort mensen, ze wisten niet beter.

  • Ik ben gisteren weer een keer helemaal uitgescholden voor psychisch gestoorde conspiracy-theorist door een tuthola die alle vaccins en boosters heeft gehad en zich prima voelt. Ze maakt zich wel erg zorgen over de stijgende temperaturen, verdrinkende ijsberen en omvallende ijsbergen maar zegt dan vroom: “Ik vertrouw op onze overheid en die boeren zijn extremisten, net zoals jij.” Ongefrigginlofelijk 😠.
   Haar zou ik dit wel tijdelijk toewensen, om haar wakker te schudden, eerlijk gezegd, want ik heb haar van te voren geprobeerd te waarschuwen. Dit eczeem-meisje vind ik wel zielig, die heeft zo te zien echt niet geweten dat dit zou kunnen gebeuren.

   • Werkelijk?
    Heeft ze de bijsluiter voor de eerste spuit gelezen? ik betwijfel het, haar klachten worden erger en dan haal je nog een 2de en 3de spuit??
    Nee.Nee.Nee.
    Maar wel gaan jammeren En online zetten.

    • @IkBenErZoKlaarMeeCalendulaAnnuleer,

     Lees jij de bijsluiters? Ik niet. De meeste mensen doen dat niet. En over wat voor bijsluiters heb je het eigenlijk, in priklocaties of bij een dokter zie jij helemaal geen bijsluiter, prik wordt gezet en je kan weer gaan. En denk je nou echt dat dit soort bijwerkingen in een bijsluiter van een Corona (vaccin) staan? Die farmaceuten die deze gifprik hebben ontwikkeld, weten zelf niet eens wat de bijwerkingen zijn! Het is een experimenteel (vaccin) weet je nog?

     • Dus je bent te lui om je huiswerk te doen?
      Niet dom doen, de bijsluiters waren er altijd al er wordt alleen steeds meer bijgevoegd.(onder dwang)

   • @wbka,

    Wij weten/wisten beter omdat wij goed geinformeerd zijn, mensen zoals in bovenstaand artikel zijn dat niet. Die richten zich puur op de MSM waar ze constant worden misleid omdat ze er heilig van overtuigd zijn dat de MSM de waarheid spreekt.

    Gelukkig (door schade en schande helaas) is zij nu wel wakker.

    Nogmaals, “Oordeel niet te hard over dit soort mensen, ze wisten niet beter.” Zie mijn vorige commentaar.

    • Zo is dat! Ik vind het treurig dat hier in menig commentaar het meisje zo ongeveer dood wordt gewenst.

     Zij wist niet beter (zoals zovelen) en heeft nu diep berouw en spijt. Triest. Heb met haar te doen.

     • Het is wel een godswonder dat het op TikTok mocht staan. Meestal wordt je er meteen afgegooid als je het woord vaccin maar noemt.
      Is het een wonder dat dat meisje niks wist? Je moet al echt op zoek gaan om te horen dat die spuiten niet deugen. A

 6. En met het eczeem verder in de handen van de Rockefeller-patent-geneeskunde lopen, zodat je een levenslange melkkoe voor ze bent.

  Als ‘wappie’ zal ik niet zeggen: “Eigen schuld,” ik had veel liever ongelijk gekregen.

 7. Ff zijspoor:
  Afgelopen dagen van meerdere Belgen die elkaar niet kennen maar die dicht bij elkaar wonen vernomen dat ze “positief…bla, bla” zijn.
  Dus dacht ik, laat ik eens kijken of ze wat aan 5G knoppen hebben gedraaid.
  Maar: zonder allerlei privacyvrijgevende informatie kan je dus die sites niet bezoeken.
  Toch vreemd als ik giga geïnteresseerd ben of ik als ik daar op vakantie wil goed bereik zou kunnen hebben????

 8. Sorry hoor maar de reacties van het volk hier vind ik grofweg walgelijk.
  Het is niet zo dat mensen die voor de prikken hebben “gekozen” dit gedaan hebben met de wetenschap (toepasselijke term wel) dat ze allerlei lichamelijke aandoeningen zouden krijgen.

  Dit gun je niemand.

  Ik vind het ook verschrikkelijk dat veel mensen een pro- ‘ik volg orders op want dan ben ik het beste jongetje van de klas” mentaliteit hebben maar dat betekent nog niet dat je die mensen de dood toewenst.
  Of erger nog; langzaam lijden !!

  Túúrlijk confronteer ik mensen ook, vrienden van me ook… gisteren nog een vriend van me die tandarts is.. voelt zich bedonderd door dat hij ook volgzaam de prikken incl. booster is gaan halen.
  NOg geen 40 jaar oud…. ik heb hem direct aangegeven dat hij zijn bloed moet gaan testen !!!!

  En ik blijf uit de buurt tijdens praten …. hoef hem ook niet (meer) in mijn huis… helaas… raakt me diep.

  Maar mijn maten die ervoor gekozen hebben, zijn niet meer in mijn dichte bijzijn aanwezig.
  Hallo en dag en succes !!

  Maar dat betekent nog niet dat ik ze de dood toewens.
  Ik ben juist erg bezorgd.
  Ook over dit soort mensen… hoe erg is dit !!

  Niet te spreken over de BlueTooth challenge (DIE KLOPT !!!!) dat ze te traceren zijn met een mac adres wat op Bluetooth gevonden wordt op: “Apparaat ophalen” DUS EEN OPEN SLEUTEL/ WANDELENDE DATA zijn ze geworden….

  1 woord: verschrikkelijk !!!

  • Ja mee eens. Je kunt simpelweg niet alles weten, dus moet je vertrouwen op mensen die daar een opleiding voor hebben. Daarom moeten dokters ook een eed afleggen etc., etc., zodat jij er van uit kunt gaan dat je in goede handen bent. Dat de meesten dan ineens makkelijk corrupt te krijgen zijn met een paar flappen extra is niet iets wat iemand als goed mens zou kunnen en mogen verwachten.

   Ik blijf zeggen: je hebt GELUK als je op het juiste moment genoeg geweten hebt om nee te zeggen en te blijven zeggen, tegen alles in. Het verlies van je baan, van je vrienden, van je familie… van je hele hebben en houwen. Je moet maar weten dat dat het waard is om geen “vaccin” te zetten. En vergeet niet, iedereen loog mee. Zelfs als je 100 leugens niet geloofde, had de 101ste het kunnen doen.

   Beetje makkelijk dan om te zeggen dat je niemand moet vertrouwen. Oh? Dus als je een loodgieter inhuurt ga je eerst leren voor loodgieter of geloof je wat deze persoon je vertelt? Is dat niet waarom je een professioneel inhuurt?

   Weet je wat ik dom noem? Alle artsen en verplegend personeel die er aan mee hebben gewerkt om mensen te prikken. Die zouden beter moeten weten. Die mogen van mij allemaal gehangen worden voor dood door schuld.

 9. Rockefeller Kiemtheorie voor eens en voor altijd verwerpen
  July 27
  door Jon Rappoport

  ´Opmerking: In een aantal artikelen heb ik overtuigend bewijs geleverd dat de sterfgevallen die aan COVID-19 worden toegeschreven, kunnen worden verklaard zonder verwijzing naar een virus. Bovendien, welke verdiensten “alternatieve behandelingen” ook mogen hebben, ik zie geen overtuigend bewijs dat hun actie iets te maken heeft met “het neutraliseren van een virus”.

  De hele tragische, criminele, moorddadige, domme, kluchtige COVID-fraude is gebaseerd op honderd jaar Rockefeller-geneeskunde – een farmaceutische tirannie waarin de blijvende kop is:

  EÉN ZIEKTE, ÉÉN KIEM.

  Dat is het motto dat op de poort van het medische kartel staat gegraveerd.

  Duizenden zogenaamde afzonderlijke ziekten, elk veroorzaakt door een individuele kiem.

  “Dood elke kiem met een giftig medicijn, voorkom elke kiem met een giftig vaccin.”

  Zonder die honderd jaar valse wetenschap en propaganda zou COVID-19-promotie als een slechte grap zijn overgegaan. Een paar zure lachjes, en dan niets, behalve mensen die doorgaan met hun leven.

  De algehele gezondheid van een individueel mens heeft te maken met factoren die niets te maken hebben met ‘één ziekte, één kiem’.

  Zoals ik bijvoorbeeld aan het einde van een recent artikel aanhaalde:

  “Het gecombineerde sterftecijfer van roodvonk, difterie, kinkhoest en mazelen bij kinderen tot vijftien jaar laat zien dat bijna 90 procent van de totale daling van de sterfte tussen 1860 en 1965 had plaatsgevonden vóór de introductie van antibiotica en wijdverspreide immunisatie. Voor een deel kan deze recessie worden toegeschreven aan verbeterde huisvesting en aan een afname van de virulentie van micro-organismen, maar verreweg de belangrijkste factor was een hogere gastheerresistentie als gevolg van betere voeding. ” Ivan Illich, Medische Nemesis, Bantam Books, 1977

  En Robert F Kennedy, Jr.: “Na een eeuw van geregistreerde gegevens uitgebreid te hebben bestudeerd, concludeerden de onderzoekers van de Centers for Disease Control and Prevention en Johns Hopkins: ‘Vaccinaties houden dus geen rekening met de indrukwekkende dalingen van de sterfte door infectieziekten in de eerste helft van de twintigste eeuw’.”

  “Evenzo publiceerden de epidemiologen van boston university (en man en vrouw) John en Sonja McKinlay in 1977 hun baanbrekende werk in het Millbank Memorial Fund Quarterly over de rol die vaccins (en andere medische interventies) speelden in de enorme daling van 74% van de mortaliteit in de twintigste eeuw: ‘The Questionable Contribution of Medical Measures to the Decline of Mortality in the United States in the Twentieth Century’.”

  “In dit artikel, dat voorheen verplicht was om te worden gelezen in Amerikaanse medische scholen, wezen de McKinlays erop dat 92,3% van de daling van het sterftecijfer plaatsvond tussen 1900 en 1950, voordat de meeste vaccins bestonden, en dat alle medische maatregelen, inclusief antibiotica en operaties, ‘weinig lijken te hebben bijgedragen aan de algehele daling van de sterfte in de Verenigde Staten sinds ongeveer 1900 – in veel gevallen enkele decennia nadat een duidelijke daling al was ingetreden en in de meeste gevallen geen waarneembare invloed hebben’.”

  Hoe het immuunsysteem (als het een systeem is) daadwerkelijk werkt, gaat verder dan de huidige medische hypothesen.

  “T-cellen, B-cellen, neutrofielen, monocyten, natural killer-cellen, eiwitten”, zijn gelast in een ademloos verhaal over een militaire machine die kiemindringers aanvalt. Duw-trek. Zoeken en vernietigen.

  Het idee dat DIT is wat gezondheid creëert, is vettig.

  Positieve vitaliteit is wat ons gezond houdt.

  Een paar factoren van positieve vitaliteit staan op de tirannieke COVID-lijst van wat-verpletterd moet worden: financieel overleven; open vermenging van vrienden en familie; mensen die (ontmaskerd) naar mensen kijken; open communicatie zonder angst voor censuur.

  Voeding en elementaire sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk belangrijke vitaliteitsfactoren.

  En dan hebben we Purpose in Life: waar gieten mensen hun creatieve energie in?

  Het is duidelijk dat vrijheid van schadelijke medische behandeling noodzakelijk is om vitaliteit te laten bloeien.

  Onderdrukking van HET LEVEN, om een vermeende kiem te stoppen, is geïnstitutionaliseerde dood.

  Moderne geneeskunde wordt sensationeel blootgelegd in een recensie die ik de afgelopen 10 jaar tientallen keren heb genoemd: Geschreven door de overleden beroemde volksgezondheidsarts bij Johns Hopkins, Barbara Starfield, is het getiteld: “Is us health really the best in the world?” Het werd gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association op 26 juli 2000.

  Het bleek dat het medische systeem elk jaar in de VS 225.000 mensen doodt.

  Per decennium zou het dodental uitkomen op 2,25 miljoen mensen.

  Dat vind je niet in CDC-rapporten.

  In 2009 interviewde ik Dr. Starfield. Ik vroeg haar of de federale overheid een grote inspanning had geleverd om de medisch veroorzaakte dood in Amerika te verhelpen, en of ze in een dergelijke poging was geprobeerd om met de regering te overleggen.

  Op beide vragen antwoordde ze nee.´

  https://blog.nomorefakenews.com/2022/07/27/rejecting-rockefeller-germ-theory-once-and-for-all-compelling-evidence/

 10. Welk land? Hier zijn geen dokterbevelen of overheidsmandaten. enkel adviezen.
  Alweer iemand die naliet eerst aandachtig de bijsluiters te lezen. Algemene adviezen zoals de overheid gaf tellen nooit voor iedereen.
  Ze heeft er zelf voor gekozen zich niet te informeren en toch de prikken te halen, en dat uit vrije wil. Hopelijk vindt ze een dokter die de huidziekte wat kan milderen.
  Hoewel ik het ongelooflijk dom vind niet eerst de bijsluiter te lezen alvorens zoiets te nemen. Het staat er helemaal bovenaan op dat je deze bijsluiter aandachtig moet doornemen en goed bewaren want bevat essentiële informatie om te bespreken met de behandelend arts. Kan patiënte nu te laat alsnog doen en hopen dat een dermatoloog of endocrinoloog nog een oplossing kent. Had ze dat maar eerst gedaan. Zo zinloos!

 11. citaat van onze premier M. Ru++e:
  ongeveer 1 a 2 jaar terug

  Nederland is een “High Trust Society”

  dat is nu wel weg hoop ik

 12. alstublieft geen leedvermaak. Ik gun het deze mensen ook niet, hoewel ze zo dom zijn geweest om de leugen te geloven. Maar voor degenen die het wel doorhebben wat er aan de hand is, dan past geen hoogmoed en minachting. De ergste in dit verhaal zijn en blijven de satanische overheden+ de van God vervloekte media wat alles leugen en bedrog is. U allen bekend.

  • Leedvermaak nee, compassie kan ik niet meer.
   Niet nadat ik uit de maatschappij ben uitgesloten, 3de rangsburger, mocht worden opgesloten, op een eiland mocht worden gedumpt, of zelfs gedood mocht worden.
   En een minister die dreigt met we weten waar jullie wonen, deur tot deur, arm voor arm. daar was ook geen compassie, maar mensenjacht.
   En de jacht op de ongevaxxten is nog steeds niet gesloten.

   • Klopt, compassie hebben met degenen die ons in deze situatie hebben doen belanden?
    We lopen nog dagelijks gevaar en let op mijn woorden: als het psychologische wapen, de heksenjachten, weer wordt ingezet dan zijn we flink de pineut.En dat gaat eraan komen.
    De spuitjunks zijn de eindeloze situatie ook spuugzat en zullen een “dader” zoeken. De mens is simpel.

    • Ja zo zal het gaan. Zoek of maak alvast maar onderduikadressen of schuilplaatsen. Zelf heb ik al een hele goeie waar niemand me ooit gaat vinden.

 13. Macht corrumpeert ALTIJD, dus overheden moet je sowieso nooit vertrouwen. En veel van die gevaccineerden hebben ook hele lelijke dingen over ons antivaxxers gezegd.

  • Ik wordt moe van de stommigheid van de gevaxxten…..stommigheid en wijzen daarop is geen haat.
   Het blijft stommigheid. Alleen deze stommigheid heeft permanente gevolgen voor iedereen.
   Daar mag je mensen op aanspreken.
   Ook ik wil niets meer met gevaxxten te hebben uitstaan heeft niets met haat uit te staan maar met
   gezond verstand en bewaken van mijn gezondheid.
   Ik kots van de boehoe stories, hoor je mij boehoeen over wat de medische wereld mij heeft aangedaan?
   Nee!
   Lik je wonden maar.
   Iedereen is verantwoordelijk voor zich zelf en als je het praatje van de overheid hebt geloofd, ben je een stom, en je wilt niet denken voor je zelf, gevolgen zijn dan ook voor jouw.

 14. Frans H@. Eens maar ik begrijp het ook wel weer. sommige hebben afgelopen jaren veel shit over zich heen gehad. En sorry maar iemand die zegt dat de eczeem na elke spuit erger werd, mijn God wat is er met de mensheid gebeurt.

 15. Ja, wat een haat en idioten hier… alsof iedereen dezelfde keuzes heeft…
  Ook niet vergeten hoe ze de mensen misleid en bedrogen hebben.
  Zelfs mijn huisdokter en de scholen kwamen mij vertellen dat alles veilig was en echt weten wat ze doen!
  Je bent ook even zot om in god te geloven… en die idioten lopen er meer.
  Ik hoop dat ze later aan ons deur staan met 2 gewapende cowboys en 1 verpleegster die ons verplicht de spuit geven. We verdienen echt niet beter en veel zullen als kinderen wenen!
  Ik zal dan zeggen; je had moeten vechten als ne vent, haha

  • Beste Jossi
   Zeker vergeten wat ze ons aan wilden doen en nog steeds.
   Gaskamers, erge ziektes, geen toegang tot ziekenhulp, geen reanimatie.
   Mijn vriendin woont in Italië, die heeft ieder halfjaar controle nodig voor haar kanker maar ze mag het ziekenhuis niet in voordat ze de gifspuiten heeft genomen.
   Dat is ook iemand dood wensen.
   Ik wens niemand dood, maar als je boosters gaat halen en zeker als je jong bent, dan moet je maar lijden wat je overkomt.
   Geen medelijden mee.
   Ik ben echt niet de tijd vergeten dat ik als een para behandeld werd in een restaurant, sportschool, zwembad etc.
   Ik heb zelfs mijn sporten opgegeven omdat ik niet meer op een plek wilt komen waar ik niet meer welkom was.
   Uiteten doe ik ook niet meer.
   Ik vergeet dit nooit van mijn leven meer.

   • Ik ook niet. De mensen laten zich nu weer van hun beste kant zien maar wacht maar af als de ongeprikten straks weer de pineut zijn. Dan worden het weer beesten. Ik ga ook nergens meer heen. Alleen nog naar vrienden, bekenden en naar de supermarkt. Ook winkels als Blokker en Intertoys die hun scanapparatuur al voortijdig klaar hadden staan als dienaars van de overheid die zullen mij nooit meer zien.

 16. Over haat: Je kunt niet altijd lief en aardig zijn want dan ben je niet in harmonie met het bestaan/het universum/God. Er is een tijd om lief te hebben en er is een tijd om te haten (prediker 3:8). In iedere mens zit zowel haat als liefde. Polariteiten! How can you have a day without a night? Yin en Yang moeten in evenwicht zijn, dus zonder haat geen liefde en omgekeerd.

 17. Nou het gejank doet mij niets meer ik ben de laatste 2 jaar veranderd van een sociaal mens naar een haatmens, helaas.
  Wij werden afgeschilderd voor wappies en niets over hadden voor de ouderen want daar deed het Rutte en De Jonge ons een schuld gevoel mee aan praten maar nu is het juist anders om waar ik al van dag een zij aan deze prik zullen veel ouderen sterven meestal gezien hun gezondheid Rutte en die andere lul Hugo hebben de mensjes gewoon vermoord en de schaapjes zijn medeplichtig aan deze genocide, dus wat mij betreft huil maar verder er gaan nog heel wat schaapjes huilen.

 18. Triest voor haar, zo te horen is ze nog steeds niet 100% wakker, bovendien als ik haar zo zie en hoor en hoe diep het (logisch) zit… lijkt het alsof ze zo niet langer kan/wil leven… plus plus plus kan een volgende zelfmoord opleveren.

 19. Tja, ik vind het ook onbegrijpelijk dat mensen die meteen al complicaties kregen na de prik niet wantrouwig werden en zich niet meteen gingen afvragen of er een verband is. Dit heb ik ook ervaren met familieleden en buren; geen vrienden want de vrienden die ik heb zijn zich allemaal bewust. Een schoonzus kreeg plotseling een zeer zeldzame snel ontwikkelende nierbekkenkanker die praktisch alleen voorkwam bij mannen die hun hele leven stevig gerookt hebben en zij heeft nooit gerookt, geen alcoholgebruik en geen rotzooi gevreten. Toen zij mij vroeg of het soms door de booster gekomen zou kunnen zijn zei ik alleen maar: ja, dat zou best eens kunnen. Ik had haar zoveel gewaarschuwd. Een andere schoonzus, een zus van bovenstaande, dito de booster, maar al na de eerste prik was zij heel lang moe en toch die andere ook nog nemen. Heeft heel veel pijn gehad in haar armen en was behoorlijk krachteloos. Dat weet zij aan de Lymeziekte die zij in het verleden heeft gehad, maar geen verbanden (willen) zien. Wel excusen verzinnen waarom toch die prik bijvoorbeeld, ja als ik naar de tandarts moet wil ik hem eventueel niet besmetten als ik klojona onder de leden zou hebben en dit dito voor de kapster etc etc. Wat mij verbaasd is dat het beiden verstandelijk goed ontwikkelde vrouwen zijn, 76 en 80 jaar oud. De ene een zeer kritische recescent van Amerikaanse en Engelse literatuur en zeer analytisch naar de maatschappij alsmede de polletiek. De andere ook altijd kritisch beschouwend zoals dat toen heette de Kweekschool doorlopen en nog andere opleidingen gedaan. Het zegt dus alles niets! De misdadige en meeheulende kliek is nog lang niet klaar met ons.

 20. Door dit soort openheid worden net mensen gewaarschuwd voor de gifprik.Dit is natuurlijk goed,Helaas was de meid te goedgelovig.En samen met haar ongeveer 80% van een bevolking.Want zij geloofden wat de “langst zittende premier”beloofde en ook Mengele geloofden ze,de MSM en alle soortgenoten die ook heilig in de gifprik geloofden.
  Natuurlijk is het nog steeds een klein percentage dat complicaties ondervind van de prik,laten we dit niet vergeten.Maar je zou er maar net in zitten.
  Een familielid kreeg een week na de prik reeds een Tia,maar het lag niet aan de prik zij ze.
  Later is dat medicijn van de markt gehaald en weer onder een andere naam op de markt gekomen.

  Verder ken ik nog een 6-tal mensen met schades,in de vorm van hartinfarcten(3)
  en gedeeltelijke verlamming(1) en duizeligheid(2)
  Als je dit cijfer dan over een bevolking verspreid zijn het veel,veel te veel mensen met aandoeningen.
  Waarschijnlijk lopen er ook vele geprikten die hun klachten niet openbaar maken.
  STAY CLEAN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in