bobmoran.co.uk

Lijdt u of een dierbare aan de “ABV” – Alles Behalve Vaccins ziekte? De Mainstream media, de meeste dokters, en de meeste verpleegsters in de VS lijden aan de ABV-ziekte, waarbij het niet uitmaakt wat er gebeurt, ze zullen nooit vaccins de schuld kunnen geven van enige gezondheidsschade, ziekte, aandoening of zelfs de dood. Sommigen zijn gewoon gehersenspoeld. Anderen vrezen voor hun baan. Zelfs wanneer het letsel opgelopen wordt onmiddellijk na het krijgen van een giftige prik, zoals de mRNA of J&J Covid prik, zullen ze nog steeds niet toegeven dat de schade van het vaccin komt, schrijft S.D. Wells.

Koude douches en scheidsrechtersfluitjes nu de schuld van plotselinge hartaanvallen bij jonge mannen, besteed geen aandacht aan COVID-19 prikken die het bloed doen stollen en myocarditis veroorzaken

Hebt u al gehoord van het Sudden Adult Death Syndrome (SADS)? Dat is wanneer u sterft aan bloedstolsels die veroorzaakt worden door de COVID-19 spike-eiwit “vaccins”terwijl de gezondheidsautoriteiten en de nep-nieuws-massamedia het dood door schrikgeluiden of koud water noemen.

Dat is juist, jonge, gezonde sporters, vooral mannen, vallen plotseling als vliegen dood neer, wanneer zij tijdens sportwedstrijden dat vervloekte scheidsrechtersfluitje horen. Het is zo abrupt en acuut, dat ze er een hartaanval van krijgen. Begin maar niet over hun ernstige myocarditis en/of pericarditis aandoeningen die rechtstreeks veroorzaakt worden door de COVID-19 klonterprikken.

Andere jonge, gezonde volwassen mannen, zoals in de universiteits- en beroepssport, of in het leger, krijgen een onmiddellijke hartstilstand als ze die koude douches nemen en het water hen raakt als een bevroren Mack vrachtwagen. Nou, niet echt. Het is het feit dat hun hele bloedvatenstelsel verstopt zit met kleverige spike prionen die het hart intens belasten, maar dat wordt nooit vermeld door degenen die bang zijn voor de toorn van Big Pharma.

Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven

Herinnering aan SIDS – Sudden Infant Death Syndrome – en het National Vaccine Injury Compensation Program

Zou het kunnen dat SADS (Sudden Adult Death Syndrome) veroorzaakt wordt door precies dezelfde boosdoener als SIDS (Sudden Infant Death Syndrome)? Plotseling, na herhaaldelijk gevaccineerd te zijn met neurotoxinen en dodelijke adjuvantia, baby’s en volwassenen doodt, zonder dat er ook maar een dokter in de richting van de vaccins kijkt die de slachtoffers onlangs gekregen hebben. Het zijn niet meer alleen zuigelingen, en niemand “schudt volwassenen dood”, dus laten we dat maar niet de schuld geven. Ziet u, er is een olifant in de kamer, die daar staat, precies in het midden, en niemand heeft het erover. Waarom?

Dan is het tijd om VAERS, het Vaccine Adverse Event Reporting System, te begrijpen, en hoe het hoofdzakelijk is opgericht om de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 te ondersteunen. De meeste medici en vaccinfabrikanten trekken zich niets aan van VAERS, ook al wordt het gesponsord door de FDA en CDC. VAERS is een “geen fout van het vaccin” federaal gesteund programma om vaccinfabrikanten te beschermen tegen smaad en om artsen en ziekenhuizen buiten schot te houden. Er zijn rechtszaken over door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen, maar niemand zegt een woord.

Zwijgplicht orders komen met schikkingen voor door vaccins veroorzaakte verwondingen. Er wordt niet meer met de pers over gepraat of geklaagd op de sociale media. Ouders van kinderen en volwassenen die aan SADS lijden, krijgen misschien wat “onder-de-tafel” geld, maar als zij dat krijgen, wordt hun de mond gesnoerd om er nooit meer over te spreken. Er is in de loop der jaren meer dan 5 miljard dollar uitbetaald voor door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen, en er wordt nooit een woord over gesproken.

'Doorbraakgevallen' - Staten melden groeiend aantal COVID-gevallen onder volledig gevaccineerden

Onthuld: 9 van de 10 artsen melden NOOIT de bijwerkingen van hun patiënten door vaccins

Ja, de FDA geeft ronduit toe dat 90 procent van de artsen nooit melding maakt van bijwerkingen van vaccins bij hun patiënten, maar toch worden er op de een of andere manier elk jaar meer dan 20.000 gemeld. Dat betekent dat er bijna een kwart miljoen “voorvallen” plaatsvinden, waarvan sommige een levenslange medische slachting aanrichten, en sommige resulteren in plotselinge “onverklaarbare” sterfgevallen. Al met al is het altijd de patiënt – het slachtoffer – die de schuld krijgt. In veel gevallen krijgen zuigelingen, kinderen, tieners en volwassenen binnen korte tijd meerdere vaccinaties, en krijgen dan hartaanvallen, beroertes, hersenbeschadigingen en/of ernstige allergische reacties, zoals anafylactische shock.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

7 REACTIES

 1. De corona prik of een andere prik, dat is gezondheid. Sterf je aan zo’n prik dan sterf je dus aan gezondheid. En wie kan er nu tegen gezondheid zijn. Alleen wappies toch?
  Laat je je allen prikken dus. Doe de boosterparade tot je er dood bij neer valt van gezondheid.

 2. Amerikaanse overheid is mogelijk medeplichtig aan de opkomst van Covid – Russische MoD
  Moskou beoordeelt de mogelijkheid dat een agentschap in Washington DC een rol heeft gespeeld bij het ontstaan ​​van Covid-19

  Het Russische ministerie van Defensie zegt dat het de mogelijke rol van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAID) bij het ontstaan ​​van het Covid-19-virus onderzoekt.
  In een persconferentie op donderdag beweerde het hoofd van de Russische stralings-, chemische en biologische strijdkrachten, luitenant-generaal Igor Kirillov, dat door de VS gesteunde biolaboratoria in Oekraïne twijfelachtig onderzoek en klinische tests hadden uitgevoerd op Oekraïense burgers, en dat “ meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, werden geëxporteerd vanuit het grondgebied van Oekraïne naar Amerikaanse en Europese landen.”

  Hij legde verder uit dat een verklaring van Jason Crow, een lid van de inlichtingencommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, die Amerikanen waarschuwde dat hun DNA-monsters konden worden gebruikt om gerichte biologische wapens te maken, ervoor zorgde dat het Russische ministerie van Defensie “een frisse blik wierp” aan de oorsprong van de Covid-pandemie.

  Lees verder >>> https://archive.ph/xTlsA#selection-1101.0-1139.40

 3. Afgelopen week in m’n naaste omgeving (buren, kennissen) weer twee gevallen van kanker.
  Beiden opgegeven, worden niet eens meer behandeld, uitzaaiingen door het hele lichaam.
  Overeenkomst tussen deze mensen: onwetende burgers die natuurlijk braaf om de prikjes gingen.
  Diep triest.
  Ik heb het er maar niet over gehad. Wat heeft dat nog voor zin voor die arme mensjes?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here