Popster Nicki Minaj heeft gewaarschuwd dat er iets kwaadaardigs zit achter de drang om informatie te censureren die ingaat tegen het Covid mainstream narratief. Nadat ze geschorst was van Twitter omdat ze de Covid orthodoxie in twijfel durfde te trekken, drong Minaj er bij de Amerikanen op aan om “je f**king ogen te openen” voor de censuur die momenteel in het westen plaatsvindt, eraan toevoegend dat haar schorsing haar deed denken dat “er iets groters” aan de hand is waarover we niet worden ingelicht.

Minaj, de in Trinidad geboren popster, had de afgelopen dagen wereldwijd nieuws gemaakt, omdat ze tweette ter ondersteuning van medische vrijheid, door uit te leggen dat iemand die ze kent “impotent” werd na het nemen van een van de controversiële COVID-vaccins en vervolgens haar volgers aanspoorde om te bidden en de voordelen van vaccineren te overwegen:

Mainstream media worden hysterisch als rapper waarschuwt dat men voor het nemen van het vaccin zich moet informeren over mogelijke bijwerkingen

In reactie hierop werden globalistische media woedend op de ster, met alleen Tucker Carlson en andere pro-vrijheid mediakanalen die haar verdedigden. Op woensdagavond tweette Minaj een clip van Carlson die haar verdedigde, wat een nog grotere tegenreactie veroorzaakte van de vaccinzeloten, bericht Nationalfile.com.

Kort na het posten van de clip van Carlson’s uitzending waarin ze haar tweets over het COVID-vaccin verdedigde, werd Minaj tijdelijk geschorst van Twitter. In een post op Instagram Stories zei Minaj dat net toen ze op het punt stond om een poll op de site te plaatsen, ze zich realiseerde dat ze in de “Twitter-gevangenis” was gezet, omdat “ze het niet leuk vonden wat ik daar zei.” In een e-mail aan National File beweerde Twitter dat er geen “handhavingsactie” was ondernomen op haar account, waardoor verwarring ontstond over de reden waarom Minaj niet in staat was om te posten. Minaj ging live verder op Instagram, kritiek gevend op de censuur van Twitter alleen voor het stellen van vragen over het COVID-vaccin. “Je kunt niet spreken uit angst dat de menigte je aanvalt,” zei Minaj, en zei dat het mensen “rillingen over je rug zou moeten geven,” en vergeleek het wat er gebeurde met de onderdrukking van christenen over de hele wereld en andere autoritaire regimes:

Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden - geweld tegen vreedzame mensen

“Je zou in staat moeten zijn om vragen te stellen over alles wat men in je lichaam stopt. We stellen een hoop vragen over de meest simpele dingen… Maar je kunt niet zomaar onschuldig een vraag stellen over iets dat in je lichaam gaat? Ik herinner me dat ik naar China ging en ze vertelden ons dat je je niet mag uitspreken tegen de machthebbers daar. Ik weet nog dat we allemaal dachten, oké, we begrijpen en respecteren de wetten hier, en dat het zo anders is als waar wij wonen… Zien jullie dan niet dat we nu in die tijd leven, waarin mensen je de rug zullen toekeren… Mensen zullen je isoleren als je gewoon iets zegt en een vraag stelt.”

Wat voor sommigen misschien geen verrassing zal zijn, is dat Minaj er aan toevoegde dat veel andere muzikale artiesten hetzelfde voelen als zij, “maar dat ze bang zijn om zich uit te spreken” uit angst dat hen hetzelfde zal overkomen. “Ik zal Twitter nooit meer gebruiken,” voegde ze eraan toe, en merkte op dat haar ban van Twitter haar deed denken “dat er iets groters aan de hand is” met censuur in het algemeen rond het COVID-vaccin:

“Ik bleef maar al die mensen zien met al die samenzweringstheorieën en ik had zoiets van, oh wat, alsjeblieft. Maar wat in de wereld maakte jullie zo bang dat jullie mijn Twitter uitschakelden? Ik heb niets naar buiten gebracht waarvan ik zei dat het een feit was over iets. Ik heb alleen gezegd dat we vragen moeten kunnen stellen en moeten kunnen praten. Het is eng als ze je gaan vertellen dat je nergens vragen over mag stellen… Luister naar me. Alsjeblieft. Open je verdomde ogen. Open je ogen! Dat is alles.”

Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”Volg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

 1. Je schudde eens op internet met je kont
  Hij was inderdaad zo mooi en rond
  Alles zat in kruiken en kannen
  Totdat je je mond opendeed en je werd verbannen
  Je maakte het echt veel te bond

 2. Twitter heeft censuur; faceboek nog meer. En volkomen ongemotiveerd.
  Ik zette op FB studies naar de historische oorsprong van islam; die stonedn ook op youtube; werden allemaal gewist.
  Zonder bericht, zonder motivatie.
  Verdedigen tegen een ban moet je niet doen; dan wordt een tijdelijke ban een permanente verwijdering van account.

  Wordt tijd dat twitter/facebook voor geval als dat boetesd krijgen die gepast zijn met hun inkomen; dus minimaal 100 millioen dollartjes per gebeurtenis.

 3. Fb en twitter niet meer gebruiken en alles is opgelost. Jammer genoeg zijn de meeste verslaafd aan deze zogeheten “social” media. Als je eigen leven fcked up is dan moet je naar de nepwereld van iemand anders gaan kijken en de loop is rond. Ik kan het enorm aanbevelen. 6 jaar fb loos is een opluchting al lijkt het de eerste weken niet zo door de ontwenningsverschijnselen.
  Social Media. SM. en dat is het voor je mind

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here