© Freepik

Om de lage vaccinatiegraad te verhogen, wordt de nieuwe CDC-studie door de mainstream media misbruikt om de bevolking bang te maken. Daarbij is een grootschalig vaccinatiebedrog aan het licht gekomen: mensen die binnen 14 dagen na ontvangst van de COVID-19 vaccinatie in het ziekenhuis worden opgenomen of overlijden, worden als “ongevaccineerd” geteld, schrijft Legitim.ch.

In verband met de laatste CDC-studie publiceerde “Yahoo Finance” een artikel met de kop “Ongevaccineerde inwoners van LA 29 keer meer kans op ziekenhuisopname met COVID-19”. Wie de CDC-publicatie wat nauwkeuriger bekijkt, ziet de fraude op het eerste gezicht (zie tabel), aldus het Zwitserse Legitim.ch.

Vertaling: * Personen werden als volledig gevaccineerd beschouwd ≥14 dagen na ontvangst van de tweede dosis van een serie van 2 doses (Pfizer-BioNTech of Moderna COVID-19 vaccins) of na 1 dosis Janssen (Johnson & Johnson) COVID-19 eendosisvaccin; Gedeeltelijk gevaccineerd ≥14 dagen na ontvangst van de eerste dosis en <14 dagen na ontvangst van de tweede dosis in een 2-doseserie; en ongevaccineerd <14 dagen na ontvangst van de eerste dosis van een 2-doseserie of 1 dosis eenmalig vaccin of wanneer geen vaccinatieregistergegevens beschikbaar zijn.

Dit betekent dat mensen die binnen 14 dagen na ontvangst van het COVID-19 vaccin in het ziekenhuis worden opgenomen of overlijden, als “ongevaccineerd” worden geteld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021Volg Frontnieuws op Telegram

  "Trump is een tiran": FBI slaat toe tegen anarchisten die van plan waren gouverneur te ontvoeren
Vorig artikelJapan trekt 1,6 miljoen doses van Moderna terug na ontdekking dat ze reageren op magneten
Volgend artikelJapan breekt de ban en raadt alle artsen aan om Ivermectine te gebruiken om Covid te bestrijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Leve de wereld van leugen en bedrog. De wereld van de politiek en zijn ret..kikkers.
    Nu ja, het is de medische wereld die zich compromiteert. Is die nog ooit te vertrouwen?

  2. De Rockefeller foundation is inderdaad echt de grootste boosdoener. Ik bid dat het inderdaad een keer duidelijk wordt bij het eerstvolgende Neurenberg trial. Maar tot nu toe hebben ze daar nog niet een eind gemaakt aan deze wereld omvattende ramp. Gelukkig komen er nu echt landen in opstand. Want als je de corruptie van de regering tegen hebt dan gaat alles gewoon door als gepland. Ik hou m’n hart vast. Ik was altijd trots op ons democratische land. Maar nu schijnt de democratie net zo goed een hoopje ellende te veroorzaken. Juist hier omdat ze niet eens een werkende coalitie kunnen vormen. En als de regering zo rot in elkaar zit. Wie trekken er dan aan de touwtjes. Maar het is inderdaad schandalig. M’n buren dood. Ook nog tijdens lockdown. Dus geen begrafenis te bezoeken. Maar ik weet dat ze gezond waren en na de prik….binnen een week was de wijk uitgedund. En ik blijf me verbazen dat er nog steeds mensen zijn die zich laten prikken om naar de familie in het buitenland te kunnen. Maar gezien de leeftijd van velen snap ik het ook wel. Want ze zijn zo bang dat dit voor hen de laatste keer is om hun familie te kunnen bezoeken. Thanx globalisten. Jullie kunnen maken wat je wilt. Dus greengo. Je hebt weer helemaal gelijk

  3. Iedereen die uit een vliegtuig springt zonder parachute en te pletter slaat krijgt een stok in de neus en wordt als corona dode weggeschreven. De medische fraude is omvangrijk. Ooit komen er tribunalen en de bewijslast wordt met de dag groter. Alle bedriegers kunnen lange straffen tegemoet zien.

  4. CONFORM DIE TABEL LIGGEN DE MEESTE NIET GEVACCINEERDEN IN HET ZIEKENHUIS MET COVID,DAT WORD BETAALD OM DEZE INFO ZO WEER TE GEVEN AAN DE MEDIA ,ZODAT ER VERDIENT KAN WORDEN AAN DE VACCINS> DUS ALLEEN DE NIET GEVACCINEERDEN TELLEN>TUURLIJK EEN LAAG AANTAL GEVACCINEERDEN LIGGEN ER OOK IN EN GAAN OOK DOOD> DIT ALLEMAAL ZODAT ZOMETEEN ALLE GEVACCINEERDEN ZOWEL ARTSEN EN VERPLEGERS DIE GEVACCINEERD ZIJN(UIT PLICHT!!)ALLEEN NOG GEVACCINEERDEN IN BEHANDELING NEMEN UIT ANGST EN MISSCHIEN ZELFS STEEKPENNINGEN EN ZEER ZEKER OOK OMDAT MEN MAAR 50% DESKUNDIG IS OP DAT GEBIED EN GEEN RISICO’S WIL DRAGEN ALS ZIEKENHUIS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in