Het hoofd van de Tokyo Medical Association heeft artsen en Covid-patiënten opgeroepen om Ivermectine te nemen, dat volgens hem helpt tegen Covid. Tijdens een persconferentie op 13 augustus heeft Dr. Haruo Ozaki opgeroepen tot het gebruik van het geneesmiddel in de strijd tegen het stijgende aantal “corona-infecties”.

“Als we landen in Afrika vergelijken die één keer per jaar Ivermectine distribueren met landen die geen Ivermectine hebben… Ik bedoel, ze distribueren geen Ivermectine om corona te voorkomen, ze distribueren het voor parasitaire ziekten… Hoe dan ook, als we kijken naar de coronacijfers in landen die Ivermectine distribueren, is het aantal gevallen 134,4 per 100.000 en het aantal sterfgevallen is 2,2 per 100.000,” zei Dr. Ozaki.

“In Afrikaanse landen die geen ivermectine verstrekken: 950,6 gevallen per 100.000 en 29,3 sterfgevallen per 100.000. Het verschil is duidelijk,” voegde hij eraan toe.

Nu is het tijd om Ivermectine te gebruiken

“Natuurlijk kunnen we uit deze cijfers niet concluderen dat Ivermectine effectief is, maar al met al kunnen we niet zeggen dat Ivermectine absoluut ondoeltreffend is. Ik zeker niet,” zei de voorzitter van de Tokyo Medical Association.

“Ik denk dat we ons in een situatie bevinden waarin we het ons kunnen veroorloven patiënten deze behandeling te geven,” benadrukte hij.

Vorige week zei hij tegen de krant Yomiuri Shimbun dat “het nu tijd is om Ivermectine te gebruiken”. Hij voegde eraan toe dat het geneesmiddel doeltreffend is en relatief weinig bijwerkingen heeft.

Eleni Roussos: 3e Australische journalist in ziekenhuis opgenomen met pericarditis na Pfizer COVID-19 vaccin

COVID-19 VACCIN IVERMECTINE DOSSIER


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporenVolg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  1. Hier gaan heel wat communisten zweterige keppeltjes van krijgen. Nu maar hopen dat deze meneer zichzelf niet 2 keer in het achterhoofd schiet… Of Japan ineens een demonisatieronde aan de broek heeft. Ik zie de communistische media al oude koeien oprakelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here