Het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn heeft gemeld dat ongeveer 1,6 miljoen doses van het COVID-19 vaccin van Moderna in Japan uit gebruik zijn genomen wegens verontreiniging in sommige flesjes. De stof reageert op magneten. Moderna bevestigde “verschillende klachten over deeltjes” in vaccinflacons in Japan te hebben ontvangen, maar zei dat het “geen veiligheids- of werkzaamheidsproblemen” had gevonden in verband met deze meldingen. Een woordvoerder van Moderna zei dat de geneesmiddelenproducent dacht dat een “productieprobleem” in een fabriek in Spanje de oorzaak was.

Via Nikkei Asia, “1.6m Moderna doses withdrawn in Japan over contamination”:

Ongeveer 1,6 miljoen doses van Moderna’s coronavirus vaccin zijn uit gebruik genomen in Japan vanwege een gerapporteerde besmetting in sommige flesjes, zei het Ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn begin donderdag.

Verscheidene vaccinatiecentra hebben gemeld dat vaccinflacons vreemde stoffen bevatten, aldus een aankondiging van het ministerie, dat eraan toevoegde dat het zal proberen de gevolgen van de terugtrekking voor het inentingsprogramma van het land tot een minimum te beperken.

Het ministerie zei later op de dag dat de stof die erin was gemengd mogelijk van metaal was. “Het is een stof die reageert op magneten,” zei een ambtenaar van het ministerie. “Het zou metaal kunnen zijn.”

[…] Het op Nasdaq genoteerde Moderna bevestigde “verschillende klachten over zwevende deeltjes” te hebben ontvangen in vaccinflacons die in Japan werden verdeeld, maar zei dat het “geen veiligheids- of doeltreffendheidsproblemen” had gevonden in verband met deze meldingen.

COVID-19 VACCIN MAGNETISME DOSSIER


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”Volg Frontnieuws op Telegram

  Prikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop
Vorig artikelOngevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst voor spike-eiwitten
Volgend artikelVaccinatiefraude: Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, wordt als niet ingeënt beschouwd!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ja ,je kan zo hard roepen als je wilt maar niemand komt vd angst van ze stoel af .,collega zei ,,ze hadden het moeten verplichten de vaccins, maar ze heeft niet door dat ,dat niet is toegestaan omdat het geen Noodtoestand is ,zo slaapt ze dus nog …in de virus hoax van tutte en Co

 2. Nog beter nieuws uit Japan :

  Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen om Ivermectine voor te schrijven !

  Bron: https://www.xandernieuws.net/algemeen/japan-breekt-met-who-dictaat-en-vraagt-alle-artsen-ivermectine-voor-te-schrijven/

  Na een grondige analyse over het gebruik en de goede resultaten tegen Covid en zelfs de Delta variant van Ivermectine in Afrika en India heeft Japan blijkbaar beslist om de Big Pharma Maffia aan de deur te zetten.

  En dit terwijl onze slaafse meelopers van de WHO in Nederland een boete opleggen van 150.000 € aan elke huisarts die Ivermectine durft voor te schrijven. Een ware schande. Dit is een serieuze breuk in de muur van de Globalisten. De maskers gaan afvallen en in Nurnberg worden de beklaagden-stoelen voor de Genocide verraders al klaargezet : doodstraf met vrije keuze tussen guillotine of vuurpeleton.

  De maskers vallen af.

  Er begint licht in de duisternis te schijnen !

 3. Bevestiging van het feit dat er rotzooi in die spuiten zit
  Dat overheden dit toestaan is een flagrante demonstratie van onnozelheid van de medische wereld, en ultieme stompzinnigheid van de politieke wereld.
  Leve dat duits zwijntje en zijn cluppie.

 4. Ik vraag me af of magneetveld-therapie kan helpen om het geheel te verstoren?
  Maak me zorgen om een vriend die het Janssen vaccin heeft gekregen op zijn werk!
  Wie kan mij hiermee helpen, ik heb het apparaat en geef het hem als het zou kunnen helpen! Please help!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in