Een 24-jarige Amerikaanse verpleegster en moeder van twee kinderen is thuis uit het ziekenhuis, na wat zij beschreef als “de angstigste momenten van haar leven”.

Mevrouw Tabatha McDonald kreeg de experimentele Johnson & Johnson virale vector injectie op woensdag 7 april, volgens haar Facebook-profiel. Deze post is sindsdien verwijderd. Ze kreeg onmiddellijk pijn in haar arm, gevolgd door kortademigheid, pijn op de borst en 39 graden koorts. Dat werd gevolgd door een reis naar de eerste hulp en drie toevallen. Ze werd vervoerd naar Baylor Scott & White Health, waar ze werkt als een gecertificeerd medisch assistent, bericht thecovidblog.com.

Mevrouw McDonald plaatste een update video op TikTok. Artsen ontdekten een hersenaneurysma tijdens haar behandeling.

Op vrijdag 9 april plaatste ze weer een update op Facebook waarin ze zei dat ze thuis was en herstellende. Mevrouw McDonald maakte ook heel duidelijk dat ze de experimentele injecties ondanks alles opnieuw zou nemen. Ze zei ook dat ze “op geen enkele manier, vorm of manier” afraadt om de injecties te krijgen.

Experimentele Covid-19 shots en hersenaneurysma’s

We hebben veel geleerd over hersenaneurysma’s na het Sara Stickles verhaal. Hersenaneurysma’s zijn ballon-achtige uitstulpingen in de bloedvaten van de hersenen. Mevrouw McDonald insinueerde dat ze het aneurysma al had voor de injectie. Dit zou waar kunnen zijn. Hersenaneurysma’s worden gevonden in meer dan 1% van de mensen bij autopsie, volgens MedicineNet.com.

De prik van Johnson & Johnson is in wezen hetzelfde als de prik van Oxford-AstraZeneca en de Russische Spoetnik V-prik. Het zijn allemaal virale vectoren die synthetisch DNA in je lichaam afleveren. We weten in ieder geval met zekerheid dat de AstraZeneca-injectie in verband wordt gebracht met bloedstolsels en talrijke sterfgevallen in Europa.

  Vaccinonderzoeker geeft "enorme fout" toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk 'vergif' is

Bloedstolsels leiden tot ischemische beroerten, maar leiden niet noodzakelijk tot het scheuren van hersenaneurysma’s. Een hemorragische beroerte lijkt sterk op een gescheurd hersenaneurysma. Bij de eerste barst een bloedvat en stroomt er bloed over de hersenen. In het laatste geval barst een uitstulping van een bloedvat, waardoor bloed in de hersenen terechtkomt.

Hoe dan ook, je bent er slecht aan toe als een van beide gebeurt. Ongeveer 80% van de gescheurde hersenaneurysma patiënten sterven binnen enkele uren of maanden, zelfs met behandeling. Beroertes hebben verschillende overlevingskansen. Ischemische beroertes (bloedstolsels in de hersenen) hebben een iets betere prognose dan hemorragische beroertes.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

28-jarige gezondheidswerkster hersendood 5 dagen na tweede experimentele Pfizer mRNA Covid injectie

Vorig artikelVS: 22 staten zonder mondkapjesdwang en 12 staten verbieden vaccinpassen
Volgend artikelFranse Nationale Academie van Geneeskunde: COVID-neusuitstrijkjes geassocieerd met verhoogd risico op hersenvliesontsteking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ” Mevrouw McDonald maakte ook heel duidelijk dat ze de experimentele injecties ondanks alles opnieuw zou nemen. Ze zei ook dat ze “op geen enkele manier, vorm of manier” afraadt om de injecties te krijgen.”

  Naar mijn mening is deze dame na zo’n ervaring letterlijk niet goed in haar hoofd.
  Of zou ze de ziekenhuiskosten niet hoeven te betalen indien ze een dergelijke uitspraak doet op de alternatieve media?

 2. Nog een aantal prikken komende jaren en ze zullen die kunnen begraven…, moge God haar kinderen behoeden van zo een krankzinnige geest!

  • De ingebeelde en aangeprate angst om nog gruwelijker en pijnlijker te moeten sterven aan de beademing is waarschijnlijk groter dan om te beseffen dat ze er al bijna niet meer was, als ze er niet op tijd bij waren.
   Met hoeveel beelden en berichten zijn wij niet dood gegooid dat wij zonder een gif prik uiteindelijk allemaal zullen komen te overlijden.
   Elke dag weer opnieuw. Zet je tv maar aan, sla maar een krant open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in