Berichten uit de VS beschrijven een daling van het aantal Covid-gevallen, maar een epidemie van patiënten met buikpijn, bloedstolsels (trombose), hartproblemen en ademhalingsmoeilijkheden die de spoedeisende hulpposten overspoelen. Maar het zijn blijkbaar geen covid-geïnfecteerde mensen. Dit verschijnsel beperkt zich niet tot Amerika, bericht Niki Vogt.

Aangezien in Israël, een van de vaccinatie-wereldkampioenen, dit verschijnsel zeer uitgesproken is, en hier, zoals overal, hartproblemen zeer vaak voorkomen en zeer acuut levensbedreigend zijn, hebben onderzoekers van de universiteit van Tel Aviv dit nu in detail onderzocht. Wetenschappers hebben een interdisciplinaire groep gevormd (virologen, computerwetenschappers, neurowetenschappers, epidemiologen) en een studie gemaakt. De Jerusalem Post bericht erover.

“We zien een zeer hoge incidentie van vasculaire aandoeningen en bloedstolling, bijvoorbeeld beroerte en hartaanval onder COVID-patiënten. We hebben de neiging om COVID vooral te zien als een ziekte van de luchtwegen, maar de waarheid is dat coronaviruspatiënten tot drie keer meer kans hebben op een beroerte of een hartaanval. Alles wijst erop dat het virus de bloedvaten of de endotheelcellen die de bloedvaten bekleden ernstig beschadigt. Tot op heden wordt het virus echter als één entiteit behandeld. Wij wilden uitzoeken welke eiwitten in het virus verantwoordelijk zijn voor dit soort schade,” zegt Dr. Ben Maoz, hoofdauteur van de studie.

De onderzoekers brachten in het laboratorium verschillende RNA-sequenties van de proteïnen van het coronavirus in menselijke bloedvatcellen (epitheelcellen) in om hun reactie te observeren en te analyseren. Dr Ben Maoz beschrijft wat ze vonden:

“Wanneer het coronavirus het lichaam binnendringt, begint het 29 eiwitten te produceren, er wordt een nieuw virus gevormd, vervolgens produceert dit virus 29 nieuwe eiwitten, enzovoort. In dit proces veranderen onze bloedvaten van ondoorzichtige buizen in een soort doorlaatbaar gaas of lap stof, en parallel daaraan is er een toename van de bloedstolling. Wij hebben het effect van elk van de 29 door het virus tot expressie gebrachte eiwitten grondig bestudeerd en zijn erin geslaagd de vijf specifieke eiwitten te identificeren die de meeste schade toebrengen aan de endotheelcellen en dus aan de stabiliteit en de functie van de bloedvaten.”

De onderzoekers hopen het exacte mechanisme te vinden dat de bloedsomloop en het hart beschadigt en op basis daarvan een methode te ontwikkelen om deze schade te herstellen.

Dat zou best zo kunnen zijn, alleen doen ze hier alsof deze schade alleen optreedt bij geïnfecteerde Covid-patiënten. In feite, zoals eerder beschreven, komt dit hart- en bloedvatenprobleem vooral voor bij niet-geïnfecteerde gevaccineerde mensen. En zoals de Jerusalem Post schrijft, zijn het naar verluidt niet de corona-positieve patiënten die massaal Israëlische ziekenhuizen binnenkomen.

Wat hier voorzichtig niet wordt gezegd, is dat deze eiwitten diegenenen zijn die zich in de “spikes”, of stekels, van het virus bevinden. Maar een studie over de spike-eiwitten bewijst juist dat. Een team van onderzoekers van de Universiteit van Californië, San Diego, ontdekte rond dezelfde tijd dat het het spike-eiwit van SARS-CoV-2 is dat cellen aan de binnenkant van bloedvaten (endotheelcellen) beschadigt. Hier is de relevante studie.

Viroloog en immunoloog Dr. Bryam Bridle werkte mee aan het mRNA-vaccin en was volkomen geschokt toen bleek dat het de spike-eiwitten zijn die zo gevaarlijk zijn:

  Geven covid "vaccins" mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn

“We hebben een grote fout gemaakt. We realiseerden het ons niet tot nu toe,” zei Byram Bridle, een viraal-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, in een interview met Alex Pierson (…) waarin hij luisteraars waarschuwde dat zijn boodschap “eng” was.

“We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit antigeen was, maar we wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine en een ziekteverwekkend eiwit was. Door mensen te vaccineren, vaccineren we hen onbedoeld met een toxine,” zei Bridle in de uitzending, die niet gemakkelijk te vinden is in een Google-zoekopdracht, maar dit weekend viraal ging op het internet.

“Wat door de wetenschappelijke gemeenschap is ontdekt, is dat het spike-eiwit op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem wanneer het in omloop komt,” vertelde Bridle aan het publiek.

Deze spike-eiwitten in het vaccin kunnen bloedingen en bloedstolsels veroorzaken – en zij kunnen ook neurologische schade aanrichten, ook aan de hersenen – en zij kunnen zeker het hart beschadigen. Deze antilichamen, zo verheugde men zich in het begin, gaan ook in de moedermelk en zouden dan ook de baby’s kunnen beschermen. In feite echter komt het vaccin zelf met de giftige spike-eiwitten via de moedermelk in het kind terecht en veroorzaakt het bloedingen en problemen in het maag-darmkanaal bij de baby. “We injecteren onbedoeld gifstoffen in mensen en maken jonge mensen onvruchtbaar,” zegt hij. Dr. Byram Bridle zegt dit zeer duidelijk en ondubbelzinnig, en waarschuwt meteen aan het begin dat hij op het punt staat iets zeer schokkends te zeggen. Hij spuugt het allemaal uit, alsof hij eindelijk een bekentenis wil afleggen en iedereen wil waarschuwen.

Hier is het korte interview:

Oké, we weten nu dat het de spike-eiwitten van het Coronavirus zijn die het hart en de bloedvaten aanvallen. Zelfs de Duitse gezondheidsminister Lauterbach deelde deze studie:

Dat betekent:

 • Dat het spike-eiwit op zichzelf de bloedvaten kan beschadigen (door de ACE2-receptor te onderdrukken en zo de mitochondriale functie te remmen).
 • Microscopische beelden van epitheelcellen (EC’s) die met het spike-eiwit zijn behandeld, tonen fragmentatie van mitochondriën, wat wijst op een veranderde “mitochondriale dynamiek”.
 • Uit de gegevens blijkt dat het spike-eiwit epitheelcellen kan beschadigen. Dit blijkt uit de verminderde werking van mitochondriën en endotheliaal stikstofoxidesynthase (eNOS) met gelijktijdige verhoogde glycolyse (afbraak van glucose).

Maar nu weten wij, omdat dit met trots als een grote kunstgreep van de wetenschap werd verkondigd, dat men met de mRNA-vaccinatie helemaal niet het virus ingespoten krijgt, maar “slechts” de spike-eiwitten, die zich in het lichaam vermenigvuldigen en een immuunreactie van het lichaam veroorzaken. Maar als het de covidvirus spike-eiwitten zelf zijn die deze vasculaire schade veroorzaken, dan krijgen de gevaccineerden precies dat ingespoten wat hun bloedvaten en hart beschadigt. En dat leidt tot de dood.

  Grieks alfabet der verschrikking

Deze vraag gaat dus niet over de vraag of de immuunrespons die door de vaccinatie wordt veroorzaakt, beschermt tegen infectie met COVID-19. De grote vraag is of het vaccin zelf de schade van een covid-infectie veroorzaakt, omdat het de lichaamscellen herprogrammeert om de schadelijke spike-eiwitten te produceren die vervolgens de epitheelcellen en het hart kunnen beschadigen. Dat zou echt het toppunt zijn in de hele aanpak van de pandemie.

Maar dat zou veel verklaren van wat er op dit moment gaande is. En het zou ook verklaren waarom dit met alle middelen in de doofpot moet worden gestopt.

Als dat echt het geval is:

 • Dat de covid-spikes – zoals de Israëlische studie bewijst tot op eiwitniveau – de tromboses, vaatschade en hartschade veroorzaken,
 • en met het mRNA-vaccin komt een RNA met de opdracht (M=Boodschapper) het lichaam binnen, dat de productie van precies deze spikes veroorzaakt – en dit is officieel verklaard,
 • zal de gevaccineerde massaal diezelfde spikes in zijn lichaam produceren en zijn bloedvaten en hart beschadigen, zelfs tot de dood erop volgt.
 • Bovendien zou het lichaam niet eens de kans hebben om de invasie van deze spikes op natuurlijke wijze te bestrijden,
 • omdat bij een infectie met een coronavirus langs “normale weg” de ziekteverwekker eerst terechtkomt in de slijmvliescellen van neus en keel, waar zich overeenkomstige “bewakers” bevinden die de eerste verdedigingsgolf vormen.
 • Terwijl de mRNA-injectie rechtstreeks in de spier en het bloed de spike-eiwitten langs de eerste afweer smokkelt, zodat het lichaam en het immuunsysteem worden overrompeld en het boodschapper-RNA onmiddellijk massa’s spikes kan produceren.

Dit verklaart ook waarom het juist de jonge, gezonde, gevaccineerde, eigenlijk topfitte mensen zijn, en hier de mannen helemaal vooraan, die plotseling met hartproblemen en tromboses te maken krijgen. Het is niet normaal dat rijen en rijen atleten tijdens een wedstrijd of op het veld moeten worden gereanimeerd. En ze hadden niet eerder Covid.

En we lijden niet allemaal aan geheugenverlies: in het pandemiejaar 2020 was er helemaal geen sprake van dergelijke ineenstortingen. Als deze cardiovasculaire problemen een effect waren van Covid, zouden ze vorig jaar al zijn gevallen en gestorven. Maar het verschijnsel doet zich pas vandaag de dag voor en na de inentingen. Denk alsjeblieft niet dat we dement zijn.

Hier is een lange lijst van jonge top-fitte atleten die in perfecte gezondheid en prestatie zijn geweest. Deze cijfers hebben nog nooit bestaan. Zelfs niet in het pandemiejaar 2020. Er zijn zeker meer van dit soort incidenten. Sommige daarvan zijn al eerder op Frontnieuws genoemd. Alles is gekoppeld aan een relevant verslag:

Avi Barot, 29, cricketspeler uit Saurashtra krijgt hartstilstand en overlijdt.

Abou Ali, 22, profvoetballer zakt op het veld in elkaar tijdens een wedstrijd.

Fabrice NSakala, 31, Besiktas-verdediger zakt op het veld in elkaar tijdens een wedstrijd.

  Astra Zeneca vaccin nu ook in Zweden gestopt - kan dodelijk zijn

Jens De Smet, 27, voetballer zakt in elkaar op het veld en sterft aan een hartaanval.

Jente van Genechten, 25, voetballer bezwijkt op het veld aan een hartaanval.

Frederic Lartillot, Franse voetballer zakt in de kleedkamer in elkaar en sterft na de wedstrijd aan een hartaanval.

Rune Coghe, 18, Belgische voetballer krijgt een hartstilstand op het veld.

Helen Edwards, scheidsrechtster tijdens een WK-kwalificatiewedstrijd van het veld gehaald wegens hartproblemen.

Dimitri Lienard, 33, middenvelder van FC Strasbourg zakt tijdens de wedstrijd in elkaar.

Sergio Aguero, 33, sterspits van Barecelona, wordt na de wedstrijd in het ziekenhuis opgenomen voor een hartonderzoek.

Emil Palsson, 28, middenvelder van Sognal zakt tijdens de wedstrijd in elkaar met een hartstilstand.

Antoine Méchin, 31, Frans triatleet lijdt aan een longembolie na Moderna.

Luis Ojeda, 20, Argentijnse voetballer overlijdt onverwacht.

Greg Luyssen, 22, Belgisch profwielrenner, beëindigt zijn carrière wegens hartproblemen.

Pedro Obiang, 29, ex-West Ham ster lijdt aan myocarditis na vaccinatie.

Cienna Knowles, 19, paardensportster gehospitaliseerd voor bloedstolsels.

Boris Sádecký, aanvaller van de bet-at-home ICE Hockey League’s Bratislava Capitals, is op 24-jarige leeftijd overleden nadat hij tijdens een wedstrijd eind vorige week in elkaar zakte.

Florian Dagoury: ’s Werelds beste vrijduiker met statische ademhalingsstilstand met myocarditis en pericarditis gediagnosticeerd door Pfizer vaccin.

Craig Jones: 29-jarige Braziliaanse jiu-jitsu-wereldkampioen trekt zich terug uit competitie na vaccinatieblessure.

Kjeld Nuis: 31-jarige tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en wereldrecordhouder schaatsen ontwikkelt pericarditis na Pfizer.

Voormalig Longridge Town FC aanvoerder Jordan Tucker is plotseling overleden.

24-jarige ijshockeyspeler overlijdt na hartstilstand tijdens wedstrijd.

Olympisch gouden medaillewinnaar Greg Van Avermaet heeft de handdoek in de ring gegooid en zijn sportcarrière beëindigd nadat artsen hem vertelden dat zijn afnemende fitheid verband hield met immuunsysteemstoornissen die hij heeft sinds hij is ingeënt.

Brandon Goodwin van de NBA stopt met het seizoen. Hij werd erg ziek en herstelde niet goed. Hij had trombose, “De vaccinatie eindigde mijn seizoen.” Hij kreeg te horen “praat er met niemand over!”

Proftennisser Jeremy Chardy moest in september stoppen met de sport: “Sinds ik mijn inenting had (tussen de Olympische Spelen en de US Open), heb ik een probleem, ik had een reeks van strubbelingen. Opeens kan ik niet trainen, ik kan niet spelen,” zei de 34-jarige. De voormalige nummer 25 van de wereld verklaarde dat hij hevige pijn voelde over heel zijn lichaam zodra hij zich fysiek inspande.

Francesca Marcon: 38-jarige volleybalster krijgt pericarditis na haar tweede Covid 19-vaccin van Pfizer. Ze had kortademigheid en pijn op de borst onmiddellijk na de injectie met het vaccin.

Kyle Warner: Beroeps-mountainbiker lijdt aan pericarditis na Pfizer-vaccin: Nadat hij het Pfizer-vaccin had gekregen, werd bij hem pericarditis en orthostatisch tachycardiesyndroom vastgesteld. Kyle deelde zijn vaccinatieverwonding begin oktober op zijn YouTube-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBegrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”
Volgend artikelVaccinbeschadigde piloot getuigt: “Het heeft alles van mij en mijn familie afgenomen – we zijn genegeerd en tot zwijgen gebracht”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ik blijf het apart vinden, ze kunnen dat hele zogenamde “virus” nergens vinden, is niet te isoleren en een fotootje van te maken, maar ze kunnen wel mrna-sequenties en (spike???) eiwitten ervan vinden en bewerken. Spike eiwitten ook echt, klink leuk, maar nog nooit, nooit ergens bewezen, ook zo’n achterlijke theorie waar iedereen intrapt. Dit is hetzelfde als de speld vinden maar de hooiberg nog nooit gezien hebben en er dan op los fantaseren hoe de hooiberg eruit moet zien, hoe groot die is en hoe levensgevaarlijk. Gore leugenaars. Ze hebben geen idee wat ze aan het doen zijn, het zijn moderne druÏden met hun levensgevaarlijke heksenbrouwsels en domme uitspraken.

  • Ja man! Zoals je het zegt, echt he?! Spike eiwitten, de stekel eiwitten, wat een f’g larie. Hoe komen ze er op??? En iedereen vreet het op en links en rechts om je heen worden de kreten gebruld. Maar niemand heeft ze ooit gezien. De hele gifspuiterij is inderdaad eén grote heksenbrouwerij, en er worden wat nieuwe woordjes verzonnen zodat mensen “verstandig” kunnen meelullen. Om van te kotsen het hele stupide gedoe.

  • Vindt het toch jammer dat alles wat jullie niet weten of niet begrijpen het stickertje onzin van jullie krijgen. Dit betekent dat alles wat jullie niet weten, onzin is? Dat is de paradox van de wijsheid. Als je weinig weet denken personen dat zij veel weten, maar heb veel geleerd kom je er achter dat je nog maar weinig weet. Spike eiwitten zijn de natuurlijke opruimers van onze zieke en doden cellen, nu met dat experimentele genetische injecties wordt ons lichaam gestimuleerd om miljarden van die spike eiwitten aan te maken en deze worden in onze bloedbaan ingespoten en daarom in een mum van tijd door heel ons lichaam verspreid. Als er geen zieke of dode cellen aanwezig meer zijn gaan de spike eiwitten ook gezonde cellen opruimen, omdat de injecties de aanmaak van de spike eiwitten op volle toeren heeft gezet zonder uit knop. Uiteindelijk wordt iedere geïnjecteerde van binnenuit opgeruimd weggevreten door die spike eiwitten want alle cellen in ons ruimen zij op. Spike eiwitten zijn in wezen bacteriën en daarom werkt ivermectine en HCQ zo goed, want dat doodt bacteriën en parasieten.

   • Ik vind het aardig van je, maar een enzym is geen bacterium. Absoluut niet. Het zgn spike eiwit is een enzym, en het is totale larie om dit enzym zo te bejubelen als de redder van een “pandemie” die nooit bestond:

    Een enzym is een eiwit, dat een bepaalde reactie versnelt, een katalysator. Een enzym maakt een chemische reactie in of buiten een cel mogelijk, of versnelt deze zonder daarbij zelf verbruikt te worden of van samenstelling te veranderen. Wel verbindt het enzym zich tijdens de reacties met de stof, dat is datgene wat middels de stofwisseling of vertering een reactie aangaat. Dit gebeurt voor elk enzym op een eigen manier, doordat elk enzym reactiespecifiek is. Enzymen worden door het organisme (dieren, planten, insecten, schimmels) zelf gemaakt.

 2. Mensen onder druk zetten om zich te laten inspuiten met experimentele vaccins, waarvoor niemand de verantwoordelijkheid wil nemen en waarvan men pas over enkele jaren zal weten of ze veilig zijn, is crimineel.
  Je lichaam ter beschikking stellen van de wetenschap, doe je normaal pas als je dood bent…

  • “Je lichaam ter beschikking stellen van de wetenschap, doe je normaal pas als je dood bent…”
   haha lol.. ik mag er mss niet mee lachen maar deze opmerking was het lachen waard.

 3. Het maakt volgens mij ook uit hoe het wordt ingespoten, als het goed gebeurd dan komt het in je spier.. gebeurd het niet goed en wordt er in je ader gespoten…ja dan gaat het door je gehele lichaam dat spul.. met alle gevolgen

 4. Dat

  twijfelende ongevaccineerden,
  ouders of diegene met de voogdij van kinderen,
  maar ook de gevaccineerden die voldoende opmerkzaam zijn geworden,

  zich uiteindelijk gesterkd voelen om verdere vaccinatiedwang te weerstaan
  (voor henzelf en/of andere mensen, in het bijzonder degene die zich niet goed kunnen verweren).

  Dat correctie van de poppenkast maar vlug mag komen via ‘een fluwelen revolutie’,
  des te langer dat op zich laat wachten en des te strikter het discours
  des te meer legitimiteit om een verandering te bespoedigen.

 5. Aardige gedachtengang van Nikki Vogt, maar alles is zo tegenstrijdig. Zelf geloof ik geen zak over die “virus”. ik ben er zeker van dat het een “techno-virus” was. En is, want de kraan kan weer opengedraaid worden om de nanoparticles weer aan het bewegen te zetten: de volgende nog-ergere pandemie met moordende verwoesting van de longen en zenuwstelsel. Maar die gifspuit, dat is andere pap. Die stond al klaar voor het juiste moment. En die heeft niks te maken met het “virus” en zijn stekel-eiwitten. Die heeft alleen maar te maken met schade aanrichten door bepaalde kunstmatig ingevoerde dna-veranderende genen die bepaalde schadelijke enzymen zitten te koken in je cellen en dan schade aanrichten. En wie weet, zitten er ook nanodeeltjes in de gifspuit, en als die in je bloed komen, dan wordt het nog erger. Maar, alsnog, veel mensen vertellen me dat ze nergens last van hebben met die spuit. We zullen van hen zien in een paar jaar. Heel verdacht echter is de dwang om nu 5-jarigen het gif in te spuiten. Waar is die “covid” die zoveel kleine kindjes doet neerstorten? Waarom moeten ze ingespoten worden, en met wat? Alles leidt maar naar 1 antwoord eigenlijk, en daar lijkt het inderdaad op. Deze kindjes zijn met 15 jaar familie-gericht (als ze dat nog mogen) en dan zullen we zien of ze nog kindjes kunnen krijgen, of dat ze ook met bosjes neerstorten. Die gifspuit heeft niks te maken met “bescherming” tegen het eoa vreselijke virus. Allemaal gelul.

 6. Deze injecties zijn om zoveel mogelijk mensen op te ruimen, maar niet allemaal tegelijk want dan zou het te veel opvallen. Iedere onbruikbare wordt uitgefaseerd en met die spuit een pijnlijke lijdensweg tot de dood erop volgt. De bruikbare mogen iets langer leven en iedereen moet totale gehoorzaamheid tonen. Want er zullen uiteindelijk ongeveer 500.000 mogen overleven die dan omgebouwd zijn in een transhumaan die enkel nog bevelen kunnen uitvoeren met ingegeven programma. Want iedere transhumaan staat wel 24/7/365 verbonden met internet via A.I.

 7. EN!!!!!!!!!!!!!! iedereen weet dat het maken en testen vaneen degelijk vaccin gemiddeld 12 jaar tijd in beslag neemt > dit feit is alom bekend en kan door geeneen gezondheidsraad worden weggeschoven.
  Dat deze organisaties dat goedkeuren>> is dit juridisch mogelijk of strafbaar?????????
  Uit angst de hele mensheid vergiftigen ,dat is een zaak voor een Hoger gerechtshof of tribunaal!!!
  Kan jaren duren en in de tussentijd word Pfizer enzo enorm rijk..betalen dan misschien hooguit wat geld als schade vergoeding achteraf…??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in