Cody Flint, een piloot, en Lt. Col. Theresa Long, een legerarts, gaven hun getuigenissen tijdens een drie uur durende paneldiscussie die op 3 november in Washington D.C. werd georganiseerd door U.S. Senator Ron Johnson, schrijft Theexpose.uk.

Het deskundigenpanel bestond uit artsen en medische onderzoekers die Covid-injectie verwondingen behandelen en zij werden vergezeld door patiënten die bijwerkingen van Covid-injecties hebben ervaren.

Cody Flint, een voorheen gezonde 33-jarige landbouwpiloot, getuigde dat hij zijn eerste dosis van de Pfizer injectie op 1 februari 2021 kreeg. Binnen 30 minuten na het krijgen van de injectie vertoonde hij symptomen van een bijwerking. Twee dagen later zat hij weer in de cockpit te vliegen en wist vrijwel onmiddellijk dat er iets mis was: hij ontwikkelde tunnelvisie, zijn hoofdpijn verergerde en op een gegeven moment kreeg hij bijna “een black-out”. Later werd bij hem een perilymfe fistel vastgesteld.

Panel on Medical Mandates and Vaccine Injuries, Washington D.C.,
3 november 2021 – Getuigenis Piloot Cody Flint (3 min) ramp.

In september deed Lt. Kol. Theresa Long, Brigade Chirurg voor de Eerste Luchtvaart Brigade van het Amerikaanse leger, een ongekende oproep aan de leiders van het Pentagon om alle piloten in alle diensten die een Covid injectie hebben gehad aan de grond te houden.

Long getuigde:

“Ik zag vijf patiënten in klinieken, twee van hen presenteerden zich met pijn op de borst dagen tot weken na vaccinatie en werden vervolgens gediagnosticeerd met pericarditis … de derde piloot was gevaccineerd en voelde zich alsof hij dronken was, chronisch vermoeid binnen 24 uur na vaccinatie … In één ochtend moest ik drie van de drie piloten aan de grond houden als gevolg van vaccinatieletsel.”

Expert Panel on Medical Mandates and Vaccine Injuries, Washington D.C.,
3 november 2021 – Getuigenis Lt. Kol. Theresa Long (15 min.)

Bekijk hier het volledige Expert Panel on Medical Mandates and Vaccine Injuries (3 uur) op The Highwire. Flint’s getuigenis begint op 27:02 min en Long’s getuigenis begint op 30:40 min.

Het beleid van luchtvaartmaatschappijen is al vele jaren dat mensen met een verhoogd risico op bloedstolsels alleen onder streng toezicht mogen vliegen. Zelfs de CDC waarschuwt: “iedereen die meer dan vier uur reist, per vliegtuig, auto, bus of trein, loopt een risico op bloedstolsels.” En de NHS waarschuwt: “DVT (diep-veneuze trombose) is wanneer een bloedklonter zich vormt in een diepe ader, meestal in het been, en de bloedstroom blokkeert. Het kan gebeuren na stilzitten tijdens lange reizen per bus, trein of vliegtuig.”

De eerste aanwijzing dat er een probleem kan zijn voor piloten na de injectie met Covid was in juni 2021, toen een audio-opname viraal ging op social media waarin werd beweerd dat vier piloten van British Airways binnen een week na de injectie waren overleden. Een week eerder hadden Spanje en Rusland mensen die een Covid-injectie hadden gehad, aanbevolen niet te vliegen vanwege het risico op bloedstolling.

Tijdens een interview vorige maand legde Dr. Christiane Northrup uit dat het risico van bloedstolling na een injectie met Covid toeneemt. Dit komt doordat de spike-eiwitten in de Covid-injecties een wisselwerking aangaan met de ACE-receptoren die de bloedvaten bekleden. De bekleding van de bloedvaten is niet langer glad en dit veroorzaakt stolling. D-Dimeer tests tonen aan dat 60-70% van de mensen die een Covid injectie hebben gehad micro bloedstolsels hebben, vandaar de bijnaam “clotshot”.

Volgens een studie uit 2014, gepubliceerd in het Journal of Thrombosis and Haemostasis, lopen piloten een verhoogd risico op stollingsproblemen als gevolg van frequente en langdurige vliegreizen.

“Als je piloot bent, zit je voor lange periodes op grote hoogte en dus zal elke neiging om te stollen enorm worden verhoogd,” zei Dr. Northrup.

Voeg daar de “clotshot” aan toe en het is een recept voor een ramp.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Das: Verontrustende cockpitvideo toont laatste momenten van het leven van cardioloog voordat hij zijn privévliegtuig in de buurt van San Diego liet neerstorten, waarbij één andere persoon om het leven kwamVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatie: Worden we direct ziek geïnjecteerd met Covid? … Vaccin Spike-Eiwitten zelf beschadigen hart en aders! … Meer topatleten gewond door vaccinatie
Volgend artikelPfizer ‘vaccin’: 200 kinderen doden om één te ‘redden’?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Ik denk dat ik zie wat de strategie achter de gifspuiterij is:
  het gaat om de continenten, die moeten er aan. Die overblijft is de winnaar, kan China zijn. Wat ik bedoel is dat de kern van een bepaald continent wordt als eerste vernield, daana volgen de andere landjes er om heen vanzelf wel. Dus dat betekent tevens dat je de gevolgen van het spuitprogramma onder de radar kan houden. Australia wordt uit alle macht naar de kloten geholpen. De VS ook. Maar in EU is het lastiger, omdat er nog vele landjes zijn. Dus Duitsland moet eerst goed verwoest worden. Rusland houdt nog aardig staande. China ook. Wat denken jullie…?

 2. Hoi BAA,

  Ik vind het lastig moet ik zeggen. Ik was het lang eens dat Rusland en China goed stand houden. Wat mij echter verbaast is dat beide landen Ivermeticine nog steeds niet gebruiken. Dit itt Japan, India en Mexico. Dus ik zou zeggen dat Japan, India en Mexico de landen zijn die zichzelf het best staande houden.Idem met vele landen in Afrika die van oudsher al Ivermeticine gebruiken.

  Groeten,
  Hugo

  • You know I often wonder about ivermectin and why did they work so hard to ban it? I figured those self assembling blood clots ( described as long, worm-like structures) must be allergic to ivermectin. Apparently reports of parasites in the liquid injectable substance reported so maybe some genetically modified worms aka self assembling “clots” that grow in the veins. Ivermectin could attack these and prevent, so this is why it was banned and / or restricted . Just a thought.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in