Eindelijk! Maanden van werk zijn gevalideerd. Het afgelopen jaar hebben we laboratoria gezocht en maandenlang geprobeerd om een monsterflesje van het vaccin te bemachtigen – maar dat is niet gelukt. Inmiddels is iemand in het Verenigd Koninkrijk er wel in geslaagd! De resultaten zijn binnen, bericht Notonthebeeb.co.uk.

Grafeen is bevestigd!

Een Brits laboratorium heeft een monster geanalyseerd met RAMAN Spectroscopie en vond Grafeen. (RAMAN-spectroscopie is dezelfde techniek die door Dr. Campra in Spanje is gebruikt om Grafeen in Spaanse monsters te bevestigen)

Het monster is verkregen door een Britse arts die de vitale bewijsketen intact heeft gehouden, wat betekent dat de analyse stand zal houden in de Britse rechtbanken.

De briefing van de zaak kan hieronder worden gedownload.

Hier zijn enkele belangrijke uittreksels.
(Het eigenlijke verslag komt later)

UITTREKSEL

Een Britse arts meldde zich in december 2021 en bood aan te helpen bij een onderzoek om na te gaan of de resultaten die werden ontdekt door Dr. Noack en Dr. Campra in het VK konden worden gerepliceerd en ook om de COVID-19 injectieflacons te onderzoeken op de ontdekking van toxines of onverwachte inhoud.

De arts heeft een injectieflacon uit de koelkast van de praktijk waar zij werkt gehaald en deze overhandigd aan een onafhankelijke onderzoeker die helpt bij het onderzoek naar gevallen van letsel als gevolg van injecties die als onderdeel van de vaccin-uitrol zijn toegediend.

Sindsdien zijn nog meer injectieflacons verkregen voor de drie belangrijkste fabrikanten in het VK: Pfizer, Moderna en AstraZeneca.

Verweerders vastgesteld

 • AstraZeneca
 • Pfizer
 • Moderna
 • Nationale Gezondheidsdienst (NHS)
 • Regelgevend Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (MHRA)
 • Gemengd Comité voor vaccinatie en immunisatie (JCVI)
 • Regering van Hare Majesteit

Keten van bewijsmateriaal

 • Injectieflacon afgeleverd bij de huisartsenpost
 • Injectieflacon opgehaald uit de koelkast van de huisartsenpost
 • Injectieflacon afgeleverd bij onderzoeksteam
 • Injectieflacon afgeleverd bij het laboratorium
 • Forensisch onderzoek van de injectieflacon
 • De injectieflacon wordt bewaard voor openbaarmakingsdoeleinden

Een samenvatting van de bevindingen in het bijgevoegde verslag met kwaliteitsborging is als volgt: RAMAN Spectroscopie ontdekte de volgende deeltjes:

 1. Grafeen
 2. SP3 koolstof
 3. IJzeroxide
 4. Koolstofderivaten
 5. Glassplinters
  Evaluatie van levendgeborenen in Duitsland: Elke boostervaccinatie leidde tot een nieuwe daling

Download de volledige casusbriefing hieronder.
(Let op: de eigenlijke laboratoriumanalyse is nog niet vrijgegeven aan het publiek)

UK VAX GRAPHENE REPORT – Not On The Beeb.pdf (3.39 MB)

De rol van grafeenoxide in het bewijsmateriaal voor het Britse politieonderzoek

Op 7 februari overhandigde advocaat Lois Bayliss niet alleen onze petitie om magnetisme te onderzoeken, Lois overhandigde ook ons belangrijkste onderzoek hieronder rond grafeenoxide als zijnde de oorzaak.

 1. De vrijgegeven Pfizer ingrediënten
 2. De bewerkte Pfizer ingrediënten
 3. Luxembourg report dat de magnetisme bevindingen ondersteunt
 4. Dr Andrew Goldsworthy’s theory over hoe grafeenvlokken het magnetisme kunnen veroorzaken.
 5. Dr Campra’s initial ‘visual-match’ rapport dat grafeenoxide in het vaccin suggereert
 6. Het rapport van de The Scientists Club dat grafeenoxide en verontreinigende stoffen bevestigt
 7. Het onderzoek van het Duitse team dat verontreinigingen bevestigt
 8. UKMFA paper dat waarschuwt voor de gevaren van het gebruik van de onthulde ingrediënten van kationische lipiden
 9. Duitse rechtszaak over de bekendgemaakte kationische lipide-ingrediënten die illegale ingrediënten zijn omdat ze niet geschikt voor menselijk gebruik zijn verklaard,
 10. Dr Campra’s secondary report dat via Raman spectrometrie Graphene Oxide bevestigt.
 11. Grafeen Toxiciteit (de symptomen kunnen u ergens aan doen denken!)

Vaccin-geïnduceerd magnetisme

Als u onze vorige e-mail gemist heeft, op 7 februari heeft advocaat Lois Bayliss de NOTB petitie overhandigd met het verzoek om een dringend openbaar wetenschappelijk onderzoek, betreffende de veiligheid, legitimiteit en ethische implicaties van de ingrediënten en de biotechnologie die mensen magnetisch maken na de COVID-19 vaccinatie.

– 5.352 mensen ondertekenden de petitie van het volk

– 350 Deskundigen ondertekenden de Petitie van de Deskundigen – Artsen, Verpleegkundigen, Wetenschappers en Gezondheidsdeskundigen

Onze oproep is eenvoudig sinds mei 2021

Sinds het begin der tijden is geen plant, dier of mens ooit magnetisch geweest.

Sinds de uitrol van de vaccinatie vertonen mensen nu duidelijke en bewezen magnetische eigenschappen.

De vrijgegeven ingrediënten kunnen niet het magnetisme veroorzaken dat we hebben gezien en gedocumenteerd op film.

  The Independent: "Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins"

Dat betekent dat er geheime ingrediënten moeten zijn.

Niet bekendgemaakte ingrediënten, of niet bekendgemaakte biotechnologie, zijn illegaal in het kader van massale misleiding van het publiek.

De giftigheid van grafeenoxide is algemeen bekend.

De effecten van grafeenvergiftiging veroorzaken symptomen die overeenkomen met de reeks symptomen van de pandemie.

Deze misdaad tegen de mensheid is de grootste sinds mensenheugenis.

Dit is MOORD op de mensheid

Oproep tot actie van UK parlement Zomer 20201

We hebben twee verzoeken ingediend bij het parlement van het Verenigd Koninkrijk voor een officiële petitie om de kwesties over de oorzaken achter het magnetisme te bespreken.

VERZOEK: Wij verzoeken om een dringend openbaar parlementair onderzoek naar de veiligheid, de legitimiteit en de ethische implicaties van de ingrediënten en de biotechnologie die mensen magnetisch maken na de C19-vaccinatie.

REDEN: Het is een medisch vaststaand feit dat duizenden Britse burgers hebben ontdekt dat delen van hun lichaam magnetisch zijn geworden na het ontvangen van een van de Covid-vaccinaties. De bekendgemaakte ingrediënten bevatten water, suiker, zouten en vetten. Geen van deze ingrediënten is magnetisch. Niet-openbaar gemaakte ingrediënten zijn illegaal. Bij geheime biotechnologie wordt het publiek misleid.

Deze aanvraag voor een overheidspetitie werd afgewezen met behulp van factcheckers (dezelfde factcheckers die we hadden ontkracht) als bewijs, omdat volgens hen vaccin-magnetisme niet bestond.

Beste Mark Playne,

Sorry, we kunnen uw petitie – “Onderzoek het effect van C19 vaccinaties die cellulair magnetisme opwekken” – niet accepteren.

Het bevatte vertrouwelijke, lasterlijke, valse, onbewezen of smadelijke informatie, of een verwijzing naar een zaak waartegen een gerechtelijke procedure loopt.

Wij kunnen geen verzoekschriften publiceren die valse of onbewezen beweringen bevatten.

Hieronder vallen ongefundeerde beweringen dat Covid-19-vaccins mensen magnetisch maken.

Een artikel waarin deze beweringen worden ontkracht, kunt u hier lezen:
https://www.reuters.com/article/factcheck-emf-covid19-vaccine-idUSL2N2NC0LL

Wij wijzen alleen petities af die niet aan de petitiestandaarden voldoen:
https://petition.parliament.uk/help#standards

  Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaakt

Als u het opnieuw wilt proberen, klik dan hier om een petitie te starten:
https://petition.parliament.uk/petitions/check

Bedankt,
Het team Verzoekschriften
Britse regering en parlement

Laat uw stem horen!

Onze nieuwe petitie vraagt om een dringend onderzoek en analyse van de C19-vaccins.

De mensen van Groot-Brittannië en de wereld hebben antwoorden nodig en verzoeken de Britse politie onmiddellijk meerdere willekeurige monsters van de verschillende vaccins in beslag te nemen en een open publieke onafhankelijke gedetailleerde analyse van de inhoud uit te voeren.

1 – Waarom lijden zoveel mensen aan bijwerkingen en overlijden na COVID-19 vaccinaties?

2 – Waarom storten zoveel van onze fitste sporters in en lijden ze aan myocarditis, hartaanvallen en de dood na een vaccinatie?

3 – Waarom hebben de vaccinfabrikanten ingrediënten achtergehouden? Het achterhouden van ingrediënten is illegaal en betekent misleiding van het publiek

4 – Waarom zijn onafhankelijke wetenschappelijke rapporten over grafeenoxide en andere verontreinigende stoffen niet publiekelijk onderzocht?

5 – Waarom zijn de batches van het vaccin duidelijk verschillend? Volgens VAERS-gegevens kan 100% van alle bijwerkingen worden toegeschreven aan 5% van de batches. Dit wijst duidelijk op verdachte productie.

6 – Waarom wordt, met al deze twijfels over de veiligheid, doorgegaan met de verspreiding van het vaccin op Britse scholen?

Ondergetekende verzoekt de Britse politie monsters van het vaccin in beslag te nemen en dringend een openbaar wetenschappelijk onderzoek in te stellen naar de veiligheid, de rechtmatigheid en de ethische implicaties van de ingrediënten en de biotechnologie die op grote schaal ernstige bijwerkingen veroorzaken na de vaccinatie met het COVID-19 vaccin.

We vragen ook een onmiddellijk verbod op het vaccinatieprogramma, vooral voor onze kinderen, totdat we duidelijke antwoorden hebben uit het politieonderzoek.

ONDERTEKEN PETITIE


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Effect van grafeenoxide op hartspiercellen bij stimulatie door externe elektromagnetische golvenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe globalisten hebben verloren – De mensheid trekt haar toestemming terug van de tirannen en laat het systeem crashen en branden
Volgend artikelWegcontroles op naleving van vaccinatievoorschriften in Oostenrijk… de PUURBLOEDIGEN worden opgejaagd door de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in