© NoJab nojab.imgbb.com

Vanaf 15 maart zal Oostenrijk willekeurige controles uitvoeren op “vaccin”-certificaten van het Coronavirus (Covid-19), onder meer bij verkeersopstoppingen in het hele land. Het nieuwe “papieren, alstublieft” plan is ingesteld om te verlopen op 31 januari 2024. Tot die tijd riskeert elke ongevaccineerde Oostenrijker nu vier afzonderlijke boetes per jaar, die elk kunnen oplopen tot €3.400, schrijft Ethan Huff.

President Alexander Van der Bellen ondertekende de nieuwe regels, die alleen een uitzondering maken voor zwangere vrouwen en personen van wie is bevestigd dat zij gezondheidsproblemen hebben als gevolg van de injecties. Mensen die eerder met covid geïnfecteerd zijn geweest, zijn ook vrijgesteld.

Oostenrijk gaat een officieel register aanleggen van “volledig gevaccineerden” om de ongevaccineerden te kunnen vervolgen

Naast de controleposten werkt de Oostenrijkse regering ook aan een officieel register van iedereen in het land die gevaccineerd is. Aan de hand daarvan kan de regering dan gemakkelijker de ongevaccineerden vervolgen.

Net als bij de burgerregisters die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het land werden opgezet, richt Oostenrijk zich ook nu weer tegen een minderheidsgroepering met vervolging – en waarschijnlijk uiteindelijk terechtstelling.

Duitsland probeert vergelijkbare protocollen in te voeren in een poging zijn burgers te dwingen zich aan de regels te houden. Samen leiden Duitsland en Oostenrijk, net als tijdens de Tweede Wereldoorlog, de aanval op het creëren van een samenleving met twee lagen van begeerlijke personen (de gevaccineerden) en ongewenste personen (de ongevaccineerden).

Denemarken, daarentegen, heeft onlangs bijna al zijn griepbeperkingen beëindigd, evenals Zweden.

De Oostenrijkse autoriteiten hebben bekendgemaakt dat vanaf 1 februari 2022 twee doses injecties nog maar 180 dagen geldig zijn, met als enige uitzondering jongeren onder de 18 jaar, die 210 dagen krijgen.

  Dr. Mike Yeadon's laatste waarschuwing aan de mensheid

Wat het binnenkomen van het land betreft, zullen de “volledig gevaccineerden” 270 dagen de tijd hebben om een “booster” te nemen.

Volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) heeft 72,8 procent van de Oostenrijkse bevolking nu een “primaire” vaccinatie tegen de Wuhan-griep gekregen, wat ongeveer 2,3 procent meer is dan de gemiddelde vaccinatiegraad van de bevolking in de EU/EER.

Ongeveer 54,1 procent van het land heeft tot nu toe een boostervaccinatie gekregen, een cijfer dat nog zal moeten stijgen tenzij de dubbel gevaccineerden boetes en andere pesterijen van de overheid willen krijgen.

In Duitsland is 74 procent van de bevolking dubbel gevaccineerd en heeft 52,8 procent een derde booster gekregen.

In Denemarken is het nalevingspercentage nog hoger: 81,5 procent van de bevolking is dubbel ingeënt en 61,2 procent heeft de booster gekregen. In totaal is 83,2 procent van het land gedeeltelijk gevaccineerd, dat wil zeggen één dosis van een mRNA-injectie (messenger RNA).

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er de afgelopen week in Oostenrijk 231.697 positieve gevallen van de Fauci-griep geregistreerd, naast 84 sterfgevallen. Sinds het begin van de plandemie werden in het land bijna twee miljoen positieve gevallen gemeld, samen met 13.671 sterfgevallen.

Een lezer van Natural News schreef een Ayn Rand citaat dat volgens hem belichaamt wat er momenteel gaande is in plaatsen als Oostenrijk:

“We naderen snel het stadium van de ultieme omkering: het stadium waarin de regering vrij is om alles te doen wat zij wil, terwijl de burgers alleen mogen handelen met toestemming; dat is het stadium van de donkerste perioden van de menselijke geschiedenis, het stadium van heerschappij door brute kracht.”

  Pathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin

Een ander schreef met een kwinkslag dat de Oostenrijkse regering haar concentratiekamp Mauthausen zou moeten heropenen om er de ongevaccineerden onder te brengen.

“Ze hebben een nieuw opschrift op de hoofdingang gezet: ‘Impfung Macht Frei'”, wat vertaald in het Nederlands betekent: “Vaccinatie maakt je vrij”.

“Communisten regeren Oostenrijk,” schreef iemand anders. “Niemand wil geassocieerd worden met de bolsjewieken die minstens 20 miljoen christenen in Rusland en elders in Europa hebben geliquideerd VÓÓR WO2 begon, ze zijn liever nazi.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelV.K. laboratorium vindt grafeen in C19 vaccins
Volgend artikelPfizer waarschuwt beleggers stilletjes voor vloedgolf van mogelijke fraude-onthullingen die snel zal komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. En alle andere Europese
  landen kijken weg, wir haben das nicht gewust! Niemand komt de bevolking redden, ze zullen het zelf moeten doen. Je zou zeggen waarom geen volksopstand?

 2. Ik ging er graag op wintersport. Een mooi land. Hoe heeft het zo diep kunnen zinken? Hoe kunnen er in hemelsnaam dergelijke gekken aan het politieke roer staan. Arm ongevaccineerd Oostenrijk. Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde toe.

  • Truckers aller landen, verenigt u….anders verdwijnt juliie en onze vrijheid in het EU afvoer putje!
   Dit is WO3 van overheden tegen burgerij en afbraak van grondrechten!
   Laatste redmiddel: massaal burgerlijke ongehoorzaamheid en/of opstand.
   Anders komen we nooit meer van die prikgekte af, elke 3 mnd je booster, anders niet reizen, geen horeca, museum of theater meer.
   Ondertussen immuunsysteem naar de knoppen, en het hoekje om door elk virusje
   waar je vroeger om lachte.

 3. Ik vind dat wij ongeprikte Oostenrijkers moeten verwelkomen om te voorkomen dat zij worden vernietigd, immers de vernietiging van de Joden begon pas op het moment dat Hitler wist dat zij nergens meer welkom waren.
  Hannah Arendt – Totalitarisme

   • Er is een verschil tussen de ‘vermoedelijke vijand’, welke een staatsvijand is, wat ook een politiek vluchteling wordt genoemd als die op de vlucht slaat en een ‘objectieve vijand’, die bij uitstek niet staatsgevaarlijk zijn, die onschuldig zijn net zoals de Joden een jaar of 80 geleden, die vandaag de dag dus ongeprikten zijn.

    In een dictatuur zou je kunnen zeggen dat je de keuze hebt om staatsgevaarlijk te worden of niet.
    Een ‘objectieve vijand’ wordt willekeurig gekozen, dus heb je geen keuze. En gedwongen dat prikje halen is geen keuze.

   • En toe te voegen valt dat het best aannemelijk is dat ook hier, in Nederland, de ongeprikten zullen worden vernietigd en dan is het te hopen dat wij wel elders welkom zijn net zoals Hannah Arendt een jaar of 80 geleden.

 4. Oostenrijk was altijd ons favoriete land. Ik zal er nooit meer heengaan. Wat een smerige ratten die het daar voor het zeggen hebben. De man met de snor verbleekt erbij.

 5. Welke dictators zijn daar aan de macht.
  Zij verplichten de bevolking deel te nemen aan een NIET GOED GEKEURD MEDISCH EXPIRIMENT.

  Dit is geen vaccin maar een genetische code, waar je lichaam instructies van krijgt om antistoffen te maken, welke antistoffen na 12 weken weer verdwenen zijn, en de Spike eiwitten uit de code die ingespoten zijn rustig doorgaan met het zichzelf te vermenigvuldigen in allerlei organen. En niet onschadelijk gemaakt kunnen worden door het “ eigen natuurlijke immuunsysteem “ omdat het Spike eiwit dit in de antistoffen productie fase kapot heeft gemaakt.
  Dit gaat net zo lang door tot een dodelijke grens bereikt is.

  Een nooit eerde beproefde “ genetische code” moet verplicht worden ingespoten, hoeveel geld krijgt de regering per prik van de farmaceuten. ❓❓
  SCHANDALIG❗️Wie is voor deze misdaad aan sprakelijk ❓
  Oostenrijkers: leg een voorraadje voedsel aan en verberg jezelf in een berghut. ! Dit bedrog kan nooit lang meer duren! Houd moed en hou vol❗️ Sterkte !

 6. …ik zou niet graag agent zijn in Oostenrijk, een land waar enkel schots wapens vrij te koop zijn, want met een kaliber twaalf als antwoord op “papieren bitte” en de dwangsom achter die vraag is een schot zo gelost….ik denk ook dat we dat gaan zien, agenten die een kogel vangen bij controles, zelfs al zijn ze met veel….en de politici, die zitten aan hun diners in hun grote huizen en laten anderen bloeden voor hun waanideeen…

  …komt de vraag, wie heeft er op dat soort schoften gestemd? Burgeroorlog zeer goed mogelijk in Oostenrijk….alsof het zo moet zijn. Onredelijke maatregelen en tweedeling zijn garantie voor bloed op straat.
  Hopelijk word niet vergeten wie daarvoor in eerste instantie verantwoordelijk zijn….de geldwisselaars en de bankiers, dat ze in een burgeroorlog de eerte doden mogen vormen….er is geen oorlog mogelijk zonder bankiers die financieren, behalve dus een burgeroorlog, waarbij de bankiers iedereen financieren die de burgers willen ombrengen, incluis prive milities en huurlingen, waar we straks ook aantallen van zullen zien. Vele medewerkers van Academi (voorheen Blackwater) en andere sub contractors van de VS zijn reeds in Europa op wachtgeld….om op Europeanen te schieten tegen betaling wel te verstaan…een soort Eurogendfor, inzetbaar tegen bevolkingen waar de eigen politie en leger eenheden dat weigeren….

 7. Deze landen negeren, ze vergeten dat ze het wel van toerisme moeten hebben!!! Wil wel eens zien hoe ze op de knieën gaan als we deze massaal boycotten!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in