Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

3

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft gesuggereerd dat de Coronavirus-restricties zullen blijven bestaan, zelfs nadat een vaccin op grote schaal beschikbaar is gesteld.

Tedros Adhanom Ghebreyesus maakte de opmerkingen op Twitter nadat het nieuws was bekendgemaakt over verschillende nieuwe vaccins die naar verluidt effectief zouden zijn in de strijd tegen Covid-19 eerdaags binnen handbereik liggen.

“Sinds het begin van de #COVID19 pandemie wisten we dat een vaccin essentieel zou zijn om de pandemie onder controle te krijgen. Maar het is belangrijk om te benadrukken dat een vaccin een aanvulling is op de andere instrumenten die we hebben, en niet een vervanging”, zegt Ghebreyesus.

Hij voegt eraan toe dat quarantaines, bewaking, het traceren van contacten en andere restricties allemaal zouden worden voortgezet, zelfs nadat het gebruik van het vaccin wijdverbreid is.

WHO-directeur zegt dat de wereld ‘niet meer terug kan naar hoe het was’ – Zijn oplossing? Een nieuwe wereldorde

Zoals uitputtend is benadrukt, beweren tal van prominente personen dat de heersende lockdowns, het dragen van mondkapjes, sociale distantiëring en andere beperkingen zullen blijven nadat de pandemie voorbij is.

  DOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om "chantage-informatie te verkrijgen" over "prominente Amerikaanse politici"

In zijn boek Covid-19: The Great Reset, beweert de globalist Klaus Schwab van het World Economic Forum dat de wereld “nooit meer normaal” zal worden, ondanks dat hij toegeeft dat het Coronavirus “geen nieuwe existentiële bedreiging vormt”.

Een hoge ambtenaar van het Amerikaanse leger zei ook dat het dragen van mondkapjes en social distancing permanent zal worden, terwijl CNN’s internationale veiligheidsredacteur Nick Paton Walsh beweerde dat het verplicht dragen van mondkapjes “permanent” zal worden, “slechts een deel van het leven” is en dat het publiek “hiermee in het reine mee moet komen”.

Joseph Massey zegt dat de verklaring van Ghebreyesus opnieuw bevestigt dat COVID lockdowns meer te maken hebben met “social engineering” dan met het beëindigen van een pandemie.

“Ik ben geen samenzweringstheoreticus, noch ben ik een ontkenner van COVID, maar mensen als in dit geval maken het moeilijk om niet te geloven dat lockdowns meer over social engineering gaan dan dat ze over het stoppen van het virus gaan. Een vaccin is geen “aanvulling” op het geïsoleerd en gemuilkorfd worden als een dier”, schrijft hij.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelAmerikaanse CEO van overheidsinstantie GSA geeft Biden groen licht nadat linksen haar familie en huisdieren bedreigden
Volgend artikelMan zegt “Ik heb Covid” en spuugt op wandelaars voor het niet dragen van mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Al die maatregelingen zijn er echt niet omdat ze zoveel om de bevolking geven, maar om de macht die ze er nu mee kunnen uit oefenen.
    En die gaan ze echt niet zomaar opgeven als iedereen een vaccin zou hebben gehaald.
    Covid bestaat bestaat alleen op papier en in hun kop.
    En van de griep gaan al eeuwen mensen dood als je pech hebt of als het je tijd is.
    En ook daar hebben ze nog steeds geen werkend vaccin voor kunnen bedenken in al die jaren.

  2. Er zijn wereldwijd dit jaar ongeveer 1,5 miljoen overleden aan covid-19, dat net zoveel als er elk jaar aan TBC overlijden, waaronder 200.000 kinderen, elk jaar weer. Maar daarvoor hebben we geen mondkapjes, lockdowns, etc. het interesseert eigenlijk niemand ene reet, terwijl TBC ook zeer besmettelijk kan zijn. Het hele nut van de maatregelen is eigenlijk niet meer uit te leggen, behalve dan om de druk op de zorg misschien iets te verlichten. Omdat we door jaren bezuinigen gewoon een tekort aan capaciteit hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in