Wanneer grafeenoxide wordt gestimuleerd door externe elektromagnetische velden, zoals golven die worden uitgezonden door 5G-antennes, veroorzaakt het veranderingen in de hartslag.

Zoals La Quinta Columna al geruime tijd uitlegt, zou dit een van de belangrijkste redenen zijn waarom het aantal gevallen van hartritmestoornissen, hartaanvallen en beroertes is toegenomen, bericht Orwell.city.

Meer details in de nieuwe video die Orwell City gisteren heeft gemaakt.

Effect of graphene oxide on myocytes when stimulated by external electromagnetic waves

Ricardo Delgado: Laten we deze video bekijken, José Luis. Het is erg kort, maar erg illustratief omdat het gerelateerd is aan waar we het een aantal keer over hebben gehad. Hartcellen. Myocyten. Ik herinner me dat ze van ratten zijn, specifiek. Hun cellen zijn geïmpregneerd met dit materiaal. Met grafeenoxide. Je gaat zien wat er gebeurt als het wordt getriggerd met microgolven. Van buitenaf.

Kijk wat er met deze cellen gebeurt. Hier kijk je naar de hartslag. Nu, is er een excitatie van het materiaal. En zie hoe het hartpatroon verandert. Het veroorzaakt een aritmie [hartritmestoornis], toch?

Dr. Sevillano: Het verandert het ontladingsritme. Die cellen depolariseren spontaan met een bepaalde snelheid of tussen de 60 en 100. Of zo. Maar als iets ze prikkelt… Bang, bang! Ze ontladen, ze depolariseren sneller.

In dit geval heeft grafeen zich aan hen “vastgeplakt”. En wat doet grafeen met ze? Het polariseert ze sneller. En dat gebeurt op het moment dat grafeen wordt geëxciteerd, niet eerder.

Grafeen zat op de hartwand, maar zolang het niet van buitenaf wordt getriggerd, is het grafeen dat aan de hartwand vastzit inert. Het doet niets. Totdat een signaal van buitenaf het prikkelt. Dat betekent dat dat signaal ervoor zorgt dat grafeen energie absorbeert. En de geabsorbeerde energie wordt naar de wand van de myocyt gezonden. En als het naar de wand wordt gestuurd, depolariseren de myocyten. Calcium en kalium kanalen, onder andere, worden geopend. Alles wat het membraan potentiaal verschil regelt aan de ene kant en de andere kant. Dit is elektrofysiologie.

  Weer landen schorsten AstraZeneca vaccin na berichten over bloedstolsels

Maar noch Carvallo, noch de andere dokter weet dit allemaal. Wat zullen ze weten? En waarvoor? Het interesseert ze niet. Ze zijn niet geïnteresseerd in deze verschijnselen. Ze zijn geïnteresseerd in wat ’t eenvoudigst is. Zet ze niet aan het denken. Arme zielen! Ze hebben al genoeg gestudeerd, zes jaar en meer in doctoraten, als ze er een hebben, enz… Ze hebben genoeg gestudeerd. Of liever: uit het hoofd geleerd. Want ik weet niet in hoeverre ze hun hersens hebben gebruikt bij het bekijken van het panorama.

Ricardo Delgado: Nojasafe vertelt ons hier: “Dat is waarom ze zeiden dat kanker zou toenemen in 2022. Want zelfs als je geen grafeen ingespoten krijgt, gaat die bandbreedtetoename tot 26 GHz medio 2022 de meesten van ons kanker bezorgen.” Zeker weten.

Dr. Sevillano: Het is een mogelijkheid. Bedenk wel dat het materiaal prikkelbaar is. Als het opgewonden raakt, creëert het problemen met vrije radicalen, die carcinogenen zijn. Grafeen, op zich, is slechts een mediator van de schade. Het probleem is dat het veranderde moleculen genereert. Het vernietigt ze. Het creëert defecten in de biomoleculen die uiteindelijk problemen veroorzaken in de biologie van de cel. Uiteindelijk degeneren ze alles. Maar ze zeggen dat er niets gebeurt, hè?

Ricardo Delgado: Iemand kan zeggen…

Dr. Sevillano: Sorry. Ga uw gang.

Ricardo Delgado: José Luis, iemand zou kunnen zeggen: “Nou, maar grafeen zit in het hart. Het is daar geplaatst.” Het punt is dat grafeen, eenmaal in het lichaam, naar het hart gaat. Want daar is de elektrische activiteit het hoogst. Vergeet niet dat het een supergeleider is. En het zal een affiniteit hebben in gebieden waar er een grotere elektrische geleiding is. Affiniteit voor elektromagnetische velden.

  Ondanks de invoering van vaccinpassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe

Dr. Sevillano: Het hart heeft veel meer capaciteit en energetisch potentieel dan de hersenen. Vanuit het oogpunt van de generatie van biologische elektromagnetische velden, heeft het hart zelf een veld dat twee- of driehonderd keer krachtiger is. Het elektromagnetische veld dat door het hart wordt opgewekt, is groter dan dat van de hersenen.

Wees niet verbaasd over wat er gebeurt met voetballers en andere atleten. Waar ligt het brandpunt van de elektrische activiteit van deze mensen? Waar zit het? In hun hart. Dat is waarom de eersten die vallen… De kanaries in de kolenmijn zijn, in dit geval, de voetballers. Zij hebben u het signaal gegeven om u te laten zeggen, “Verdorie!”

Zij die het hardst werken (het hart) vallen. Wat is er aan de hand? Wat gebeurt er met deze mensen? Nou, zij zijn de eersten die het materiaal opzwepen. Het meest waarschijnlijk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Coronacrisis: Is het tij aan het keren? “Een snel algemeen ontwaken”?
Volgend artikelHoe bepaal je of een beroemd persoon is overleden aan de gevolgen van het vaccin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. C R E E P Y ! Wie bedenkt dit, wie doet dit mensen aan. Hoe ver weg ben je dan wel niet in je hoofd als wetenschapper van het WEF en WHO zijnde… gatverdamme zeg..

  2. Juist, dat geheel past in het genocide programma van de orde. Dat is ook wat gates steeds promoot.
    De europese “leiders” zijn hiervoor speciaal geprogrammeerd. Vandaar dat zo aandringen, want degenen die weigeren moeten verdwijnen omdat anders de selectiviteit aan het licht komt.

  3. Wat mij ook zeer verontrust: al vanaf het begin zijn de nieuw geplaatste 5G PALEN erg vaak te vinden op SPORTCOMPLEXEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in