Iedereen die niet gelooft dat de samenzweerders deze oorlog aan het winnen zijn, kijkt niet goed genoeg naar wat er gebeurt. Begin 2022 zei ik dat we tot het einde van het jaar de tijd hadden om de samenzweerders te verslaan, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik blijf bij die waarschuwing.

Overal is het regeringsbeleid erop gericht economieën te vernietigen, miljoenen te verarmen en honderden miljoenen mensen te laten sterven (vooral in Azië en Afrika) door kou en honger.

Niets van wat er gebeurt is toeval. Alles in onze stagnerende, ranzige, op aanspraken gebaseerde samenleving is gepland en alles is doelbewust.

In maart 2020 waarschuwde ik dat het coronavirus-pandemiebedrog was ontworpen om drie dingen te doen: ouderen doden, het contant geld afschaffen en verplichte vaccinatieprogramma’s invoeren. Ik waarschuwde dat we een oorlog voerden tegen slechte mensen.

En drie maanden daarna, in de vroege zomer van 2020, waarschuwde ik dat onze grootste vijanden niet de samenzweerders zelf waren, maar de collaborateurs – de miljoenen mensen die, als hen dat werd opgedragen, op hun hoofd in emmers vla zouden gaan staan en alleen zouden vragen hoe lang ze daar moesten blijven. Ik waarschuwde dat het de ruggengraatloze, onwetende, goedgelovige, volgzame collaborateurs zouden zijn die onze doodvonnissen zouden tekenen.

Ik kreeg hiervoor veel kritiek (wat een verrassing) van mensen die betoogden dat er met de mensen die met de vijand collaboreerden een vriendelijk praatje moest worden gemaakt, en dat zij moesten worden overgehaald om de waarheid te begrijpen over maskers, lockdowns, covid-19 injecties en PCR-tests.

Dat ging nooit werken. En het zal nog steeds niet werken.

Het zal nooit werken, omdat de samenzweerders de mainstream media hebben omgekocht. Gates en zijn maatjes hebben miljoenen uitgegeven om het nieuws te kopen.

Vanaf het begin van deze oorlog hadden we zowel de collaborateurs als de samenzweerders moeten bestrijden.

En we hadden de aandacht moeten vestigen op de manier waarop regeringswoordvoerders logen en de manier waarop ze openlijk gebruik maakten van hersenspoeltechnieken om leugens en bedrog te bevorderen. Ik wees op de gevaren van het controleprogramma dat ons naar een door de staat gecontroleerd sociaal krediet leidt.

Vandaag begrijpen zelfs schijnbaar intelligente mensen nog steeds niet de omvang van de fraude en het gevaar waarmee we geconfronteerd worden. Veel goed opgeleide mensen zijn zo gehersenspoeld, en zo goed in staat om de waarheid te onderdrukken, dat zij nog steeds geloven dat degenen onder ons die praten en schrijven over de samenzweerders lijden aan paranoia.

  Vaccinoorlogen - Geneesmiddelenlobby wil landen straffen die pleiten voor goedkope vaccins

Het bewijs van de fraude is gemakkelijk te vinden. Het is gemakkelijk te bewijzen dat PCR-tests erger dan nutteloos zijn. Het is gemakkelijk te bewijzen (met behulp van officiële statistieken) dat covid-19 niet meer mensen heeft gedood dan de gewone griep. Het is gemakkelijk te bewijzen dat er met de officiële cijfers is geknoeid. Het is gemakkelijk te bewijzen dat honderdduizenden mensen gedood of gewond zijn door de covid-19 injecties. En het is gemakkelijk te bewijzen dat de adviseurs van de regering zelf al in het begin in het Verenigd Koninkrijk bevestigden dat covid-19 niet dodelijker was dan griep.

Het bewijs hiervan is natuurlijk dat de autoriteiten vanaf het begin hebben geweigerd over deze kwesties te debatteren. De BBC heeft hardnekkig geweigerd zendtijd te geven aan iedereen, hoe gekwalificeerd ook, die ook maar iets durft te zeggen dat ook maar enigszins kritisch is over vaccins.

Het enige wat we vanaf het begin hadden moeten doen, was goede, open, live, openbare televisiedebatten eisen. Ik heb dit herhaaldelijk geprobeerd (ik heb zelfs geld aangeboden voor een debat), maar niemand aan onze kant van de oorlog was bereid om de uitdaging aan te gaan – en dus was het gemakkelijk voor de samenzweerders en de collaborateurs om het feit te negeren dat de waarheid was onderdrukt.

Ik haat het idee om ooit nog op televisie te verschijnen, maar ik geloof oprecht dat als ik zou mogen deelnemen aan een nationaal, live televisieprogramma van 30 minuten met wie dan ook van de oppositie, ik het bedrog voor eens en voor altijd zou kunnen vernietigen. Het is zo gemakkelijk. De feiten staan allemaal aan onze kant.

In plaats daarvan mocht de oppositie haar best doen om mijn reputatie en geloofwaardigheid te vernietigen door de mainstream media en het internet te vullen met leugens. Mijn Wikipedia-pagina werd onherkenbaar veranderd – grotendeels door iemand van wie ik en anderen vermoeden dat hij in dienst is van de CIA. Mijn inkomen werd (waarschijnlijk permanent) vernietigd. Mijn reputatie werd verscheurd op een manier die geen enkele bekendheid ooit heeft meegemaakt en ik was zo kapot dat ik moeite had om het huis te verlaten.

De leugens, het misbruik en de bedreigingen werden vervolgens opgevoerd door leden van de oppositie die een absurde hypothese begonnen te promoten dat er geen ziektekiemen, geen besmettelijke ziekten en geen immuunsystemen bestaan. Veel van de luidruchtigste leden van deze kleine maar drukke groep namen niet de moeite om enig bewijs te leveren, namen niet de moeite om de leugens over de covid-19-prikken te bestrijden, maar beweerden eenvoudigweg, zonder enig bewijs, dat iedereen die hun onzin niet geloofde “gecontroleerde oppositie” moest zijn en het zwijgen moest worden opgelegd of geëlimineerd. Deze onzin, vaak opzettelijk gepromoot door mensen die ook het geloof uitdroegen dat de aarde plat is en dat we allemaal van de rand zullen vallen als we te dicht bij de rand komen, had het gewenste dubbele effect dat het publiek en de medische wereld ervan werden overtuigd dat degenen onder ons die de neppandemie in twijfel trokken en ook waarschuwden voor het gevaar van sociaal krediet, ook krankzinnig moesten zijn.

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Alles wat sinds het begin van 2020 is gebeurd, was altijd onderdeel van een slim geplande mediaoorlog.

De samenzweerders hebben opzettelijk geletterdheid en rekenvaardigheid vernietigd. Ze creëerden episodische televisieprogramma’s en films om “samenhangende” denkprocessen te vernietigen. Zij haalden beroemdheden en artsen over om de covid-19 injecties goed te keuren en te promoten – zelfs toen het bewijsmateriaal duidelijk aantoonde hoe schadelijk de nutteloze injecties eigenlijk waren. In het Verenigd Koninkrijk slaagden zij erin het publiek ervan te overtuigen dat de opzettelijk vernietigde gezondheidsdienst onvermoeibaar werkte om het publiek te beschermen en te verzorgen. Ze overtuigden de mensen ervan vertrouwen te hebben in de betuttelingsstaat. Ze gebruikten trucs van de CIA en het leger.

En nu, na opzettelijk de olie- en gasprijzen te hebben opgedreven met een designeroorlog, kopen ze mensen om met subsidies en contante betalingen.

De band die ons bijeenhoudt is de behoefte om een doel te hebben en nuttig te zijn. De samenzweerders hebben die steun opzettelijk weggenomen. Ze hebben er alles aan gedaan om iedereen afhankelijk te maken van de staat. Ze hebben corrosieve onzekerheid gecreëerd en een epidemie van depressie en angst veroorzaakt.

Vroeger stond de wet ons toe dingen te doen die niet verboden waren. De verspreiding van slecht gedefinieerde rechten (geëist door en ontworpen voor uiterst linkse opruiers) betekent dat we niet meer weten wat is toegestaan en wat is verboden totdat we worden gearresteerd. De tweelingprincipes van verwachten dat er wordt ingegrepen en iemand anders de schuld geven als dingen niet goed gaan, hebben de maatschappij vernietigd. Absurde voorstanders van klimaatverandering (die geestesziek zijn en even gevaarlijk als terroristen en voor onze veiligheid zouden moeten worden opgesloten) mogen de politieke agenda’s beheersen met dodelijke en verwoestende gevolgen.

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK

De vooruitgang in de richting van de samenleving die ik beschreef in mijn boeken Endgame en Social Credit: Nightmare on Your Street gaat snel. Bouwbedrijven moeten nu tralies voor de ramen van nieuwe huizen plaatsen. Er worden enorme commerciële keukens gebouwd zodat flatbewoners al hun maaltijden voor hen kunnen laten bereiden en bezorgen. Thuiswerken wordt gepromoot als een manier om ervoor te zorgen dat we gevangen blijven. Er worden speciale huurblokken gebouwd met daarin ruimte voor georganiseerde en toegestane gezelligheid – en toegang tot diensten (zoals kapper en schoenmaker) die als essentieel kunnen worden beschouwd.

De meeste mensen vinden het moeilijk te geloven dat slechte mensen zoveel liegen als ze doen.

En mensen conformeren zich omdat, zoals Joseph Schumpeter zei: “Elk afwijkend gedrag van een lid van een sociale groep wordt veroordeeld door de overige leden van de groep” en leidt tot “sociaal ostracisme”.

Het verbannen van degenen die de fraude in twijfel trekken is geregeld door de CIA, MI5, de 77e brigade, de reguliere media en door schandalige, onhoudbare verboden en censuur, georganiseerd door volgzame overheidsbedrijven als Wikipedia, Google, YouTube, Facebook, Twitter en PayPal.

Binnenkort leven we in een versie van het systeem van sociaal krediet dat nu in China bestaat.

Kijk maar eens hoe dat gaat.

Wi-Fi sniffers, barcodes, slimme telefoons, slimme meters, apps en camera’s (inclusief infraroodcamera’s) houden elke beweging van “burgers” in de gaten, zodat ze kunnen worden gestraft en beloond op basis van hun gedrag. Iedereen en alles zal van geboorte tot dood worden gecontroleerd. Particuliere en publieke sectoren werken samen om de bewakingstechnologie te verspreiden.

Chinese steden zijn nu weinig meer dan concentratiekampen.

We hebben tot het einde van het jaar om te voorkomen dat dit met ons gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWinter – Zal Europa breken met de Verenigde Staten?
Volgend artikelGrond vasthouden, oorlog verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ja, ik denk dat u helemaal gelijk hebt! Zelf heb ik geen “smart” foon en de”smart” energie meter heb ik geweigerd, dit kon omdat deze in mijn huis geplaatst zou worden, dan mag je deze weigeren.
  De bank zou ik ook het liefst de deur uit sturen, doch hélaas zulks is onmogelijk! Veel betalingen kunnen alleen maar via de bank gedaan worden. Tja we worden momenteel geregeerd door criminelen, zal dit ooit ophouden? De zgn corona vac heb ik geweigerd! Ik ben hierbij op veel problemen gestuit! Het ziekenhuis waar ik voor controle kwam (kanker) heeft mij van de ene dag op de andere “genezen” verklaart en wilde mij niet meer zien. Mijn huisarts heeft al verschillende malen aan gegeven dat hij het niet eens was met mijn weigering en gaf bij mijn laatste visite te kennen dat ik eigenlijk te ver af woonde? Mijn vrouw heb ik geheel vrij gehouden en zij koos voor de vaccinatie. Tja, het leven is er niet simpeler op geworden.

  • Je bent niet alleen Ben! Ken er twee met zelfde verhaal…
   Veel van die ziekenhuizen en dokters zijn moordenaars geworden.
   Mijn vertrouwen in die mensen zijn ze kwijt. De goeden lijden onder de kwaden…
   Dat ze de eed van Hippocrates in hun gat steken.

  • Soortgelijke ervaring Ben,
   in juli 2020 pancreas kanker geconstateerd in een Bravis ziekenhuis
   doorverwezen naar EMC Rotterdam, in 2021 de vaccinatie geweigerd en in september was ik plotseling “uitbehandeld” omdat ik weigerde nog langer de medicijnen in te nemen. (dus verdienen ze niets meer.
   Huisarts is ook niet meer geinteresseerd in mij.
   Het natuurlijke evenwicht van het lichaam wordt in grote mate gedirigeerd vanuit de geest. Dus ook genezing > Germanische Heelkunde.
   Dus ik pas loop en zit meditaties toe die het functioneren van de organen terug in evenwicht kunnen brengen. Daarnaast doe ik Sacred Dance = Sacraal dansen wat ook een vorm van mediteren is.
   Voorlopig ben ik er nog en “hoop” er nog vele jaren te zijn.
   Over HOOP gesproken de volgende regels die volgens mij afkomstig zijn van de ex president van Tjechië.
   Hoop
   Diep in onszelf dragen wij de hoop,
   Is ze niet daar, dan is ze nergens.
   Hoop is een bewustzijn en staat of valt
   met wat er in de wereld gebeurd.

   Hopen is voorspellen noch voorzien
   Hoop zit ons in de ziel, in het hart gegrift.
   ligt voor anker voorbij de horizon.

   hopen in deze diepe en krachtige betekenis,
   is anderds dan blij zijn om wat goed gaat
   of je graag inzetten voor wat zeker succes heeft.

   Hoop is de kunst om ergens aan te werken omdat het goed is
   niet alleen omdat het kans van slagen heeft.

   Hoop is niet optimisme
   niet de overtuiging dat iets goed af zal lopen.
   Hopen is zeker weten dat iets zinvol is,
   ongeacht de afloop.

   Mijn persoonlijke mantra is: Iedere dag een blije jongen te zijn.
   Met een glimlach op je gezicht rondlopen in je sociale omgeving
   geeft het signaal dat je ontvankelijk bent voor je medemens.
   Daarnaast vind ik “dienstbaarheid die niet ten koste gaat van jezelf”
   een belangrijke eigenschap VOOR mijzelf.
   Het is maar hoe je tegen het leven aankijkt.
   Iedereen is anders en alles verandert ieder moment.

    • Vermijd suiker ook alle synthetische zoetstoffen, want dat voedt kankercellen.
     En luister naar muziek waar de A op 444Hz. en de C op 528Hz. afgestemd staat. Ze hebben al 1939 de frequentie verlaagd naar 440Hz. hierdoor raken we in onbalans, wat we nu nog sinds die 440Hz. hanteren. Want frequentie 528Hz. reset ons DNA, het heelt ons hele lichaam.

    • Alleen van de 2 betrouwbare merken de Spirulina!!!
     Vooral die uit China zitten allerlei zware metalen in.
     Niks lijkt meer te deugen op onze aardkloot.

    • Had vroeger een vriendin die plots borstkanker kreeg…
     Wegens de ernst gaf ik haar de raad om zich te laten opereren.
     De kanker was gelukkig nog steeds niet uitgezaaid!
     Ze had toen een nieuw vriendje die haar overhaalde om haar te genezen met allerlei groenten, kruiden, enz…
     Die kerel klonk echt als expert in homeopathie, zo geloofwaardig dat ze zijn raad opvolgde. Ze stierf na amber 14 maanden wegens uitzaaiing.
     Ik wilde hem zien bij de begrafenis en hem mee in haar put duwen.
     Hij was mij te snel af en was die dag al verhuist naar ander land!

     Heb je echt niks te verliezen dan kun je al die onzin uitproberen.
     Maar je kan evengoed de hulp vragen van god, jezus of elke nacht wat zitten bidden. Een Placebo werkt echt maar steeds niet bewezen dat het helpt bij kanker. Dus goed opletten tussen terminaal en niet!

     Feit; veel mensen die terminaal zijn nemen plots elke dag een enorme cocktail aan groenten zoals allerlei bloemkolen. Maar daar is het waarschijnlijk al veel te laat voor want nog nooit iemand gezien die volledig genas.
     En de groenten uit de supermarkt of mcdonald’s moet je gewoon afblijven. Ben ik morgen terminaal dan is mijn grootste zorg een dokter vinden die rond euthanasie geen problemen maakt. Want veel willen wel een dodelijk vaccins aan je geven maar bij gedachte euthanasie slagen ze tilt.

     • To combat cancer we use surgery to cut it out and chemotherapy to prevent it from reoccurring. First if we can cut it all out we do not need chemotherapy and if chemotherapy really does kill cancer cells why do we use surgery?
      Chemotherapy is a cocktail of poisons precisely administered to kill young cells in your body because cancer grows quickly and there are a lot of young cells there that will die. It would be a fair concept if we ignore the fact that our immune system is composed of predominantly young cells and in people whose blood is more polluted their kidneys and liver is composed of mostly young cells. So what is chemotherapy really destroying is the immune system, kidneys and liver. Furthermore, people that had chemotherapy done noticed that after the first administration of the poison they feel like they will die.
      Actually they are closer to death than they think. But further administrations of this poison produce far less problems.
      This is because the first time around, the cells were surprised and poison entered the cells including cancer cells and did quite a destruction. During this time, the cells saved a sample so they can recognize this poison in the future and produce specific stress protein for defense. In future administration of the poison, the cells will recognize it and prevent it from entering so the poison is way less effective and does not destroy our cells but is equally ineffective on cancer cells. New discoveries are conforming that it actually accelerates the cancer growth.

     • The factors that contribute to cancer formation are:
      Acidic food as sugars (carbohydrates, table sugar, brown sugar, cane sugar…), coagulated protein,
      processed and cooked foods.
      Dehydration caused from not drinking water or consuming foods with a diuretic effect, like caffeine and alcohol. Utilizing medicines or medicinal plants like garlic. Not eating enough of salt or eating the wrong salt like the table salt or the himalayan salt.
      Stress: Stress will contribute to cellular dehydration and it will trigger the cancer by depriving the cell of energy.
      Radiation cause by x-ray machines, chemotherapy and radiotherapy.
      New wave of cancers is threatening world population. Cancers caused by microwave energy. Electromagnetic frequencies produced by the gadgets like TV, radio, electro motors in kitchen appliances, wiring, etc. They all negatively influence our health by interfering with our cellular communication, but microwave ovens and wireless communication utilizing microwaves is the worst. The number of people with tumors in the head is dramatically increasing. Children are the most affected by them. Their telomeres are long and capable of receiving a broader spectrum of frequencies and consequently will be more affected by WIFI frequencies. Do not give children cellular telephones and electronic gadgets.
      Now the question is, how do we cure ourselves from cancer?
      There are different ways to do this. If we alkalize our cells, cancer will go away. Some doctors make surgical procedures where they directly flush the cancer with sodium bicarbonate and the cancer goes away.
      Eating raw foods will alkalize our body and cure the cancer. Drinking water with sea salt will hydrate the cells and alkalize them.
      Positive thinking will energize the cells and help them to fight the cancer away.
      Exposure to the sun will help to energize the cells and stimulate the production of vitamin D3 which is important in proper cellular work.

      • Lol, kunnen we niet beter vanaf onze geboorte zelfmoord plegen?
       Dan blijven we wie weet even gezond?
       Ik trek dat in twijfel want veel zal afhangen van de gezonde levensstijl van onze ouders.
       Veel mannen waren vroeger alcoholisten tot in hun teelballen en liepen naar de hoeren.
       Pisten overal in het rond tot zelfs in de pompsteen waar de vrouw de afwas deed…

    • Lol, probeer maar in deze moderne wereld vol chemische brol in de lucht en vele soorten stralen je lichaam gezond te houden. Dat is gewoon niet (meer) mogelijk. Wij hebben ooit als groep de kosten gedeeld om onze eigen gezonde groenten zonder pesticiden te laten onderzoeken in een labo en vielen achterover! Daarna onze woning met een professionele stralingsmeter laten uitmeten en vielen dubbel achterover. En gij denk dat je met een pdf’je een gezond lichaam kan behouden?
     En let op! De 6G is onderweg en iedereen moet gevaccineerd worden…
     Gezond levensstijl of niet, bijna iedereen krijgt vroeg of laat met kanker te maken.

  • Ben, heel herkenbaar, hoewel we een kleine minderheid zijn sta je niet alleen.
   Hou je daar aan vast.
   Dr. Coleman, ook een moedig mens die enorm zijn nek uitsteekt, wat een lef en een voorbeeld voor ons.
   Merkwaardig toch dat zo’n kleine groep ‘normaal’ is en het ziet.
   Ergens in openbaringen staat dat wie volhardt gered zal worden en het zullen er niet veel zijn.
   Nou, het begint er op te lijken.

 2. Al die collaborateurs, slijmballen, linkse stream media, meelopers, verraders, enz. graven ook een put voor eigen (klein)kinderen. Ze zijn dus ook nog eens zoveel dommer dan een versufte mug.

 3. Vroeger hingen Dome Camera’s aan het plafond en moesten zoveel mogelijk opgaan in het hele plafondgebeuren in bv supermarkten. De klant moest er niet op hóeven letten.
  Als ik nu naar de appie ga bij mij om de hoek hangt er daar tegenwoordig bij de hekjes waar je eerst doorheen moet om het winkelgedeelte in te gaan, een Dome Camera op óóghoogte ! Verticaal op een paal! Exact ter hoogte van je gezicht ! Je komt er heel dichtbij tot zo’n 50 cm of zo. En je móet erlangs, anders kun je je boodschappen niet doen.
  Op een dag stond ik op een afstandje naar de klanten te kijken, hoe men hierop reageert. Niémand leek zich hieraan te storen. Alsof dat onbeschòft apparaat er niet hing!
  Dit is dus een “klein” voorbeeld van een vervolgstap naar totaalcontrole. Ik ben van plan om richting dit apparaat te lopen met het blauwe AH-boodschappenmandje vóór mijn gezicht houdende, totdat ik voorbij de poortjes ben. Deze actie zou weinig zin hebben, omdat er daarná ook nog overal camera’s hangen ( voor onze “veiligheid”, natuurlijk ). Het zou voorál veel aandacht trekken bij de Staatsgehoorzame klanten. Zij zouden mijn afwijkend gedrag acuut duiden als : Daar loopt een potentiële terrorist, die hóógstwaarschijnlijk ook antisemiet, nazi, cojona-ontkenner, klimaatveranderingsontkenner en oproerkraaier is. . .

  • Valt nog mee…
   Later toon je snel aan de ingang je QR-code, loop de winkel in en de camera’s registeren alles wat je uit de rekken neemt of terug zet. Loopt daarna met je boodschappen gewoon naar huis en op straat kan je al zien hoeveel je betaald hebt. Heb je te veel vlees gekocht dan gaan je sociale punten naar omlaag en kan je volgende keer geen vlees kopen of tanken voor je wagen. Want je veegt de klimaatregels aan je laarzen. Heb je niet op tijd je booster genomen dan kan je de winkel niet binnen.

 4. Ze waren heel beleefd tegen mij en ik had heel sterk het gevoel dat de oncoloog en de verpleegster hier zeker niet achter stonden, maar tja bevel is bevel. Waar heb ik dat toch eerder gehoord? Och ik en mijn vrouw zijn nu 75 jr oud, we hebben een goed en prettig leven gehad, 45 jr huwelijk zonder een centje pijn, wat wil een mens nog meer? Moest er ergens wel om lachen ook. Bedankt nog voor je reactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in