Lauterbach

De Duitse regering heeft toegegeven dat het “pandemie van de ongevaccineerden”-narratief dat zij gebruikte om de Puurbloedigen te onderdrukken, gebaseerd was op een “softwarefout” die hen ten onrechte vertelde dat 90% van de nieuwe covid-gevallen zich voordeed onder de ongevaccineerden, meldt Informationliberation.com.

In feite, in de meeste gevallen “wisten ze niet eens wie gevaccineerd was en wie niet,” rapporteert de National Pulse.

Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, de hoogste gezondheidsfunctionaris in Duitsland wiens positie gelijk is aan die van de CDC directeur in Amerika, beweerde vorige week dat “het een vergissing was” en “niet met opzet was gedaan om de ongevaccineerden grotendeels de schuld te geven van de pandemie.”

Uit The National Pulse,

“Onderdrukkende COVID-maatregelen voor de ongevaccineerden waren gebaseerd op ‘software’-fout, beweert Duitse minister”:

De “pandemie van de ongevaccineerden” is veroorzaakt door een computerstoring. Dat was de conclusie van de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, na maanden van belasteren van de ongevaccineerden in de op één na grootste stad van het land, Hamburg.

In november 2021 berichtten nieuwszenders over het stijgende aantal “incidenten” in de stad — waar het cijfer steeg van 111,6 besmette mensen per 100.000 tot 160 per 100.000 in een tijdsbestek van enkele dagen. Tegen eind november schoot dat aantal omhoog van 209,2 naar een record van 223,3.

De ogenschijnlijk drastische stijgingen zijn gebruikt om nieuwe COVID-beleidsmaatregelen in de stad te legitimeren. Eerst werd een beperking van de 2G-status (gevaccineerd of hersteld) afgekondigd om winkels, restaurants en clubs binnen te mogen. Voor de ongevaccineerden werd een beperking van het sociale contact verplicht gesteld. Na het bevel beweerde burgemeester Peter Tschentscher een toename van het aantal vaccinaties waar te nemen, en impliceerde hij dat het de enige uitweg uit de pandemie was.

  ODMS: "Zuurstofgebrek maskersyndroom" gaat nu over de hele wereld

Nu heeft een onderzoek van de Sueddeutscher Zeitung en de Welt uitgewezen dat de cijfers van de Hamburgse gemeentediensten drastisch scheefgetrokken waren en dat ze in de meeste gevallen niet eens wisten wie wel en wie niet gevaccineerd was. Dit weerhield hen er echter niet van om iedereen met een onbekende status als ongevaccineerd te classificeren. Eind november had maar liefst 70 procent van de positieve gevallen een onbekende status.

In de tweede week van november gaf de burgemeester van Hamburg een persconferentie en beweerde hij ten onrechte dat 90 procent van alle nieuwe infecties zich voordeed onder de ongevaccineerden. Bovendien beweerde hij dat het gemiddelde van 7 dagen infectie bij de ongevaccineerden 605 per 100.000 bedroeg en bij de gevaccineerden slechts 22 per 100.000.

Bovendien ontving de krant Welt van de senaat van Hamburg het volgende antwoord over de classificaties:

“…De categorisering (gebruikt in Hamburg) komt overeen met die welke landelijk wordt gebruikt…”

Tot dit weekend zijn de gegevens over hoe de classificaties tot stand komen en hoe de uiteindelijke cijfers worden “berekend”, niet openbaar gemaakt. De burgemeester beweerde eind december dat de verkeerde classificaties te wijten waren aan het gebruik van “verschillende IT-systemen”, waarbij elk systeem een andere classificator gebruikte.

  Het establishment heeft zijn hand overspeeld en zijn roofzuchtige aard blootgelegd

Op 17 januari had minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach het volgende te zeggen:

“…met de situatie in Hamburg… Ik kan zonder enige twijfel beweren dat het probleem in de automatische classificator van de software zat. Het probleem is nu opgelost… en het was een vergissing en niet met opzet gedaan om de ongevaccineerden grotendeels de schuld te geven van de pandemie…”

De stad Hamburg was niet de enige regio die getroffen werd door valse COVID cijfers.

Half november werden in Beieren 48.468 gevallen van onbekende vaccinatiestatus toegevoegd aan de categorie ongevaccineerden – waardoor het aantal ongevaccineerden op 1469 kwam, tegenover 110 voor de gevaccineerden.

De Duitse COVID-maatregelen tegen ongevaccineerden zijn in november 2021 ingevoerd en hebben deze twee grote fouten in het gegevensbeheer als basis voor legitimiteit gebruikt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinwaanzinnigen: Gevaccineerde Oostenrijker dreigt ongevaccineerde mensen neer te schieten
Volgend artikelBalsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Dan ligt er vast nog wel een mooie chip ergens voor die man om zijn eigen software te verbeteren. Ik durf te wedden dat die chip van lood is gemaakt.

  • Ja zo langzamerhand voelen de verantwoordelijken dat ze het schavot naderen voor hun daden… In Duitsland gaan meer stemmen op,,,, om die mensen te vervolgen die hun landgenoten voor het vuurpeloton hebben geplaats/plaatsen maar nu weigeren de soldaten de bevelen om die mensen af te schieten … Ook in ons land heeft Hugo de J. de benen genomen en laat de rotzooi aan een sukkel die erin is getrapt om zijn post over te nemen… Dus niet Hugo maar de sukkel Kuiper wordt terecht gesteld Ja en dan de verontschuldigingen van die Lauterbach slaan nergens op dat de software de schuld krijgt alsof de IT de massale inentingen van miljoenen Duitsers toch niet nodig was geweest als hij beter had gekeken wat het scherm aangaf…. Ja en gisteren was een overlevende van holocaust op tv die het voltallig parlement eraan moest herinneren dat de dwang en experimenten daar meer regel dan uitzonderingen waren, en dus miljoenen mensen de dood ingejaagd hadden… Alle parlementsleden luisterden aandachtig toe en niemand keerde de rug naar haar toe!! ( zie houding van Rutte in de kamer)

 2. Hij is nog te stom om een fatsoenlijke kapper te vinden, en dat noemt zichzelf een minister van volksgezondheid. Wat een idioten leven in de maatschappij.

  • @Rene:
   Ik ben bang dat het allemaal nog veel erger is.
   Uit welke zwaar beveiligde en gesloten inrichting is deze volslagen idioot ontsnapt?
   Zo snel mogelijk weer opsluiten en sleutel weggooien.

 3. Het is overduidelijk dat deze Duitse minister van volksgezondheid zijn eigen gezondheid nog niet eens de baas kan. Hij heeft duidelijk behoefte aan een tandarts, een kapper en een plastisch chirurg. Is waarschijnlijk zwaar onderbetaald door Big Pharma 🙂

  Valt het jullie ook op dat er met de synchroniteit van een globale klok de Corona maatregelen worden teruggedraaid ? Worden onze globalistische Bilderberg en WEF meelopertjes bang door de globale weerstand van de bevolking ? Of willen ze even een pauze inlassen vooraleer de volgende mokerslag uit te delen ? (Kernoorlog of dodelijk virus ?).

  Het is daarom belangrijk dat het verzet van de bevolking blijft toenemen. De angst staat te lezen in de ogen van de gevaccineerden. De intensieve zorgen liggen meestal vol met vaccinatieschade …
  Waar blijven onze truckers en boeren ? Doe maar een immense raid op Den Haag en de woningen van onze globalistische verraders. Neem een voorbeeld aan Canada : Truckers onderweg naar de hoofdstad.

  Sterkte gewenst aan het verzet tegen de Covid moordenaars !
  En bescherm je kinderen tegen de gifspuit.

  Louis

  • Reken maar niet dat ze bang zijn. Het is al bekend dat Tante Ursula bezig is met de microchip market. Je zal de schapekudde straks zien draven om de eerste chip ingestoken te krijgen. Dan zijn ze lekker overal van af en kunnen ze voor eeuwig weer de kroeg in en op reis. De microchip houdt tevens de covid in de gaten, zal er beloofd worden, dus er is geen gevaar meer. De ongechipten zullen echter gewoon paria’s blijven. Maar hopelijk doen ze ook mee. Stilte voor de storm, iedereen weer even van zijn hoede af. En dan boem-retteketet-boem-boem-boem hatsjekiefallalaladiejee!

  • Precies want de gezondheids bedrijven zijn niet om mensen gezond te maken maar om verslaafd aan medicaties zodat er verdient aan kan worden en dat in stand blijvend houden,dat kan niet anders dan dat dat geleid word door Ongezonden

  • Er wordt gewoon een nieuwe ramp (of oorlog) bedacht en in gang gezet om de aandacht af te leiden van het Corona debacle. Daar moeten we absoluut alert op zijn. Ukraine, CO2, klimaat, waar ze nu mee komen is het volgende controle middel. Wat controleren zullen ze: ze hebben eraan geroken en zijn verslaafd.

 4. Een bekend maar zwak excuus om de computer/IT de schuld te geven.
  Zo zijn er meer, die foute dingen recht praten.

  Laat deze ‘minister van volksgezondheid’ maar eens naar de tandarts gaan.( beklap dragen mag ook) te vies om aan te zien.

  Maar, het is tegenwoordig allemaal mogelijk.
  Kwaliteiten zijn niet nodig, goed omhoog kunnen likken en naar beneden kunnen trappen wel.

  • Wat een kloteklapper, die gast! En De Jonge maar braaf meeheulen met z’n Duitse buren: pandemie v ongevaccineerden, tuurlijk joh.
   Zo, dat moest er ff uit.

 5. Geen softwarefout maar bewust manipuleren van definities, criteria, aannames in de statistiek. “Ik vertrouw geen statistiek die ik niet zelf vervalst heb” volgens Winston Churchill.

 6. Wat een engerd. Zijn kop spreekt horror boekdelen.
  Echt zo’n vieze kop waar je van denkt die smeerlap heeft hoogstwaarschijnlijk een paar kindjes van 7 jaar ergens in een kerker zitten.

  Tip voor de minister van volksgezondheid maar een afspraak met een tandarts.

 7. Er speelt wat anders… want waarom heeft alleen GE een software fout gemaakt. Wat is er dan aan de hand in andere landen? Wat is bij hun de fout? En waarom hebben we dat nog niet vernomen? Waar ligt bijvoorbeeld in NL de valse beschuldiging van de vax-vrijen aan….?

  • wat had ie geslikt…of istie door een ezel gepakt?? waahahaha ziet er niet uit man … als je die foto op spookhuis plakt loop je binnen op kermis… lol

 8. Ik heb ergens de bel horen luiden, maar ik ben de klepel kwijt. Dat wil zeggen – en of het juist is weet ik niet, maar misschien iemand anders die hier voorbij komt wel – dat ik enige tijd geleden ergens heb gelezen dat de ‘nieuwe minister van de Duitse ‘volksgezondheid’ een hoge positie heeft bekleed binnen de pharmaceutische maffia, eh ik bedoel industrie. Iets beginnende met een M zover ik het me kan heugen.

 9. Dit is ook weer zo’n rotte-tanden-boer net zoals die Guy Verhofstad.
  Die gasten met hun grote mond over de volksgezondheid moeten zelfs eens leren hun tanden te poetsen.

 10. Het voordeel van de Duitse bevolking is , dat ze met hun vaccinatie niet op BSN nummer geregistreerd staan.
  Dus deze mensen zijn niet te ACHTERHALEN.
  Nederland is weer eens het beste jongetje van de klas en heeft via de GGD en het BSN nummer alles “ gereed staan “ om IN ONS EIGEN BELANG ( onze zaken zo zal het narratief zijn ) door te spelen naar de EU. De wet hiervoor wordt al klaar gemaakt.
  De Nederlandse “ prik nemers “ hebben niet moeten tekenen voor geheim houding van de gegevens.
  Dit alles” in het belang voor de volksgezondheid” volgens onze overheid, want Ja, we hebben nu eenmaal een NOODWET. DUS MOND HOUDEN.

  Evenmin dat de bevolking Informed consent hebben gehad over de inhoud en de mogelijke bijwerkingen van dit vergif.

  • @ Anna, die noodwet is nooit goedgekeurd mede omdat een noodwet maar maximaal 14 dagen mag duren. De regering suggereert enkel dat er een noodwet is. Daar het Covid ook niet op de A-lijst staat, zijn alle genomen maatregelen illegaal. De 2e kamer heeft er welleswaar voor gestemd, maar het is nooit verder gekomen dan die kamer. Zo is de regering eigenlijk niets anders dan een commercieel bedrijf, waar zij geen bevoegdheid over de bevolking heeft. Enkel maar over hun eigen personeels leden. Zoals ambtenaren. Alleen de hersenloze massa is zo onwetend dom en zo naïef, om vrijwillig te gehoorzamen aan dit commercieel bedrijf waar de bevolking geen contract mee heeft.

 11. Te bedanken aan de ongevaccineerde afrikanen voor Omicron die hebben de virus een andere richting gegeven, anders waren wij nog in de bubble van de Delta gehouden met onderdrukking van de dome politicus en virolegen (die niet de basis van de natuur kennen!). Deze virologen en politicus die verbonden zijn aan de pharma en de winst die hebben zij gemaakt en ons kapot gemaakt. Nu komt de tweede phase rechtzaken tegen de overheid en voor de mensen met bijwerkingen en de mensen die overleden zijn!
  Politicus en virologen eruit!

 12. Man, man, man. Ach ja, we hebben een hele bevolkingsgroep gedemiseerd op basis van een ”sofware foutje”. Gaan we overigens niet ongedaan maken maar ja, ik kan nu mijn handen in onschuld wassen en lekker blijven zitten.

  Ik sla niet meer stijl achterover maar het is triest, in triest dat dit nog steeds kan na 2 jaar waanzin. We leven in een clow wereld waar de woorden van clowns als De Wetenschap worden gepresenteerd.

  Groeten,
  Hugo

 13. In “the real Anthony Fauci” van RFK wordt melding gemaakt van een statistisch bedrog in de zin dat ongevaccineerden van heel 2021 werden genomen voor deze vergelijking. Dit terwijl het vaccin pas in de loop van het jaar werd uitgerold. Dus begin 2021 waren alle covid doden natuurlijk niet geprikt.

 14. Jahaaaaaaa en in Nederland heeft de GGD en het RIVM ieder weekend last van computerstoringen> ik werk al 35jr met ICT geef mij maar een baan > geen storingen meer!!
  Bovendien lukken alle truukjes om iedereen gevaccineerd te krijgen toch echt niet…. want er komt alweer een nieuwe mildere variant aan> of die verzinnen ze dan… maar helaas gaan al aantal landen compleet open…dus alle maatregelen weg… en dan gaat de rest er in mee.. dan word het erg moeilijk voor Duitsland en Oostenrijk om aparte strategie-en erop los te laten?

 15. Ook zoiets wereldwijd gaat verhaal rond: 5 miljoen gestorven aan Corona> maar nog steeeds geen begravenis ondernemers die de doden mogen onderzoeken…het blijkt erg hardnekkig, want hoe komen dan al die mensen in ziekenhuizen terecht>>>die waren al krankjorum > obesitas diabetes en slecht eten… en onderliggend klachten…griepje??dat is de aanleiding vn de meeste slappe zeikdozen…waar zijn alle ziekenhuis-rapporten>>?? waar is opeens de Delta variant?? op vakantie?? Omicron scheen te zijn ontdekt ergens achteraf in Afrika en in een vaag lab??? gelukkig nog geen eskimo variant ontdekt in Lapland,zolang deoverheid en de gezondheidszorg blijft lieg&bedrieg is het moeilijk om de waarheid goed vast te stellen??

 16. De wetenschap is duidelijk de weg kwijt zij weten niet meer wat waar is of gelogen het is toch triest dat zulke mensen over leven of dood gaat in plaats dat zij iet kunnen betekenen voor de wetenschap en volkeren, nee het is gewoon een door geslagen criminelen instantie die zich wetenschap nog durft te noemen het zijn gewoon Frankenstein figuren die niet weten en zeker ook niets kunnen als moorden.

 17. Dit zijn heel griezelige mensen die op hun griezel-factor geselecteerd worden voor verkapt beul werk. Ze hebben per stuk allemaal super griezelige koppen. Kijk maar naar het Kaagdier, Rutte, het Wildersbeest, Karl in der Heimat, dat enge mens in Aussieland, Soros himselbst, Der Schwabhund, vergeet Trump ook niet met dat gedevolueerde smoelwerk, en je kent er nog wel meer. Oh, Kuipers ook. Wat een totaal enge gast is dat. Maar ze passen in het duivelse schema, hè, met die enge bekken van ze. En dan zijn er nog heel veel enge bekken in de schapekudde, vandaar dat die gasten zo graag die luier ombinden. Zulke griezelige koppen ontstaan niet door drank of andere verslaving, maar door het gebrek aan een ziel. Vandaar dat ze dus ook iedereen zielloos willen maken met hun achterbakse waanzin. Maar let op, de schapen hobbelen er achter aan hoor! En ze zullen er achter aan blijven hobbelen als de griezels straks weer met de nieuwste waanzin komen. Het kan echt niet gekker, want de kudde trapt overal in. Zonder die debielenkudde hadden we geen problemen gehad, en die kudde broedt als de beste, dus er blijven altijd debielen komen die door de griezels gebruikt worden.

  • Klopt als een bus Immortal.. deze creeps zijn vrijwel allemaal genetisch gemuteerd en missen sowieso een ziel of zelfs maar het begin daarvan ! Maar we mogen niet oordelen natuurlijk, ook niet als we al praktisch op het hakblok liggen, want de ‘mens’ is toch van nature goed ? Maar dan zijn de meest mensen wel laf en bang om gezien te worden als ze niet mee doen met die waanzin, want stel je voor als je eens ongelijk zou hebben.. nee, zekerheid inbouwen, want mijn naam kan geschaad worden.. tis beter te verschuilen tussen de meute en dat is helaas de realiteit waar we deze oorlog mee moeten winnen. Lekker ‘vrij’ zijn met dé code voor het korte-termijn leven. Maar misschien vallen er nog wat schapen te bekeren en te ronselen voor onze ‘overlevings-zaak’ !

 18. ik lees in het bericht van de Duitse Minister van Volksgezondheid het woord “PUURBLOEDINEN”.
  Helaas heb ik gezocht, maar kan niet vinden wát dat betekend. Wie geeft mij hier een juiste weergave van wat dat betekend.

  • De “puurbloedigen” zijn de ongevaccineerden. Hun bloed is niet verpest met allerlei rotzooi die in de zg vaccins zit.
   Ik weet niet of de term puurbloedigen uit de pen van de schrijver is gekomen of uit die van het ministerie ?

 19. Bedankt voor dit antwoord. Geeft mij meer duidelijkheid. al zou de naam “puurbloedingen” beter een andere naam kunnen hebben. bv. “bloedzuiver” of “bloedzuiveren”(zij die nog zuiver bloed hebben)

  Gr Jan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in