De Palestijnse Ulama (islamitische geleerde) Sheikh Ali Abu Ahmad gebruikte een toespraak in de Al-Aqsa Moskee in Jeruzalem om de Franse president Emmanuel Macron en alle “ongelovigen die met onbeschaamdheid tegen moslims hebben gehandeld” te waarschuwen om zich voor te bereiden op een heilige oorlog.

Sjeik Ahmad zegt dat boycots van Franse producten “niets veranderen” en de enige oplossing is de heroprichting van het kalifaat.

Ahmad voegt eraan toe dat de kalief de moslimlegers zou leiden om Parijs volledig te vernietigen in het spoor van een triomfantelijke mars door Europa die bedoeld is om degenen die het gezag van de islam ter discussie stellen te verpletteren.

De bedreigingen tegen Parijs volgen in het kielzog van afsluitingen van de met de islam verbonden verenigingen en groeperingen na de wrede onthoofding van de 47-jarige schoolleraar Samuel Paty.

In supermarkten in Qatar en Koeweit worden boycotten van Franse goederen ingevoerd met verdere oproepen om Franse producten in Jordanië, Turkije  en andere moslimstaten te weren, allemaal als vergelding voor de gelofte van Macron om de strijd aan te gaan tegen islamitische radicalen en hun aanhangers.

Imam ontmoet de paus en rechtvaardigt de onthoofding van de leraar: “Criminele belediging van Mohammed”

  Israël overweegt over te stappen op Zweeds model en op kudde-immuniteit in te zetten
Vorig artikelDe aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
Volgend artikelDuitse regering bevestigt samenzweringstheorie: Syriërs plegen de meest geweldsmisdaden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Nou, de fransen, die die ellendeling van een Macron zelf hebben gekozen, kunnen niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd zijn en onze overheden kunnen niet langer beweren dat de afkeer van de islam voortkomt uit “islamofobie” die door “blanke rechtsextremisten” gewoon voor de lol of uit racisme uit hun duim is gezogen. . Dit is duidelijke taal en een oorlogsverklaring: Parijs vernietigen betekent volgens mij toch echt dat ze de franse hoofdstad willen verwoesten. Maar onze corrupte regeringen, van Macron en Rutte en Merkel, zullen dit wel weer zien als een haatdragende interpretatie van een vreedzame boodschap van die mooie islam.
    Waar wachten al die kinderloze regeringsleiders eigenlijk op? Tot ze met zn allen met pensioen mogen in een kolonie voor gepensioneerde corrupte regeringsleiders in Nieuw Zeeland of zo? Terwijl wij, de rechteloze, gechipte, gevaccineerde, gesteriliseerde, gerantsoeneerde blanke burgers in interneringskampen verblijven, onze gechipte en gevaccineerde kinderen van ons afgepakt want die zijn van de staat, met gewapende, ongeïdentificeerde, islamitsiche BOA’s als kampbewakers of zo?

  2. Vreemd dat zo’n sprekende lul niet wordt gedeporteerd wegens opruiing….Maar dan: Macron, de gerontofiel ondersteunt de NWO….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in