De Palestijnse Ulama (islamitische geleerde) Sheikh Ali Abu Ahmad gebruikte een toespraak in de Al-Aqsa Moskee in Jeruzalem om de Franse president Emmanuel Macron en alle “ongelovigen die met onbeschaamdheid tegen moslims hebben gehandeld” te waarschuwen om zich voor te bereiden op een heilige oorlog.

Sjeik Ahmad zegt dat boycots van Franse producten “niets veranderen” en de enige oplossing is de heroprichting van het kalifaat.

Ahmad voegt eraan toe dat de kalief de moslimlegers zou leiden om Parijs volledig te vernietigen in het spoor van een triomfantelijke mars door Europa die bedoeld is om degenen die het gezag van de islam ter discussie stellen te verpletteren.

De bedreigingen tegen Parijs volgen in het kielzog van afsluitingen van de met de islam verbonden verenigingen en groeperingen na de wrede onthoofding van de 47-jarige schoolleraar Samuel Paty.

In supermarkten in Qatar en Koeweit worden boycotten van Franse goederen ingevoerd met verdere oproepen om Franse producten in Jordanië, Turkije  en andere moslimstaten te weren, allemaal als vergelding voor de gelofte van Macron om de strijd aan te gaan tegen islamitische radicalen en hun aanhangers.

Imam ontmoet de paus en rechtvaardigt de onthoofding van de leraar: “Criminele belediging van Mohammed”

Israëlische gezondheidsfunctionaris vertelt bevolking zich voor te bereiden op eindeloze boosters: "We zullen de 4e, de 5e, de 6e en de 7e moeten nemen"

3 REACTIES

  1. Nou, de fransen, die die ellendeling van een Macron zelf hebben gekozen, kunnen niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd zijn en onze overheden kunnen niet langer beweren dat de afkeer van de islam voortkomt uit “islamofobie” die door “blanke rechtsextremisten” gewoon voor de lol of uit racisme uit hun duim is gezogen. . Dit is duidelijke taal en een oorlogsverklaring: Parijs vernietigen betekent volgens mij toch echt dat ze de franse hoofdstad willen verwoesten. Maar onze corrupte regeringen, van Macron en Rutte en Merkel, zullen dit wel weer zien als een haatdragende interpretatie van een vreedzame boodschap van die mooie islam.
    Waar wachten al die kinderloze regeringsleiders eigenlijk op? Tot ze met zn allen met pensioen mogen in een kolonie voor gepensioneerde corrupte regeringsleiders in Nieuw Zeeland of zo? Terwijl wij, de rechteloze, gechipte, gevaccineerde, gesteriliseerde, gerantsoeneerde blanke burgers in interneringskampen verblijven, onze gechipte en gevaccineerde kinderen van ons afgepakt want die zijn van de staat, met gewapende, ongeïdentificeerde, islamitsiche BOA’s als kampbewakers of zo?

  2. Vreemd dat zo’n sprekende lul niet wordt gedeporteerd wegens opruiing….Maar dan: Macron, de gerontofiel ondersteunt de NWO….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here