Imam ontmoet de paus en rechtvaardigt de onthoofding van de leraar: “Criminele belediging van Mohammed”

14
Bergoglio (paus Franciscus) en de imam van de al-Azhar-moskee, Ahmed Al-Tayeb, foto via VoxNews

Al-Azhar, het invloedrijkste theologische en universitaire middelpunt van de soennitische islam, heeft na de onthoofding van de Franse leraar in een voorstad van Parijs opnieuw de “noodzaak bevestigd om internationale wetten aan te nemen die de aanval op religies en hun symbolen strafbaar stellen”.

Dit impliceert een eis voor een globale wet tegen “islamofobie”, zodat het niet langer de “plicht” van terroristen is om ongeliefde mensen tot zwijgen te brengen, maar dat islamofiele regeringen dit rechtstreeks doen, meldt Mitteleuropa.

Vandaag sprak de imam van Al-Azhar, Al-Tayyeb, op de vredesbijeenkomst in Rome, waar ook paus Franciscus aanwezig was. Zijn proclamatie:

“Ik en de voorschriften van de islamitische religie distantiëren zich van zondige misdaden en degenen die perverse ideologieën nastreven. De terrorist vertegenwoordigt niet Mohammed”.

Maar…

“Het beledigen van religies en het misbruiken van heilige symbolen onder het mom van vrijheid van meningsuiting is een vorm van intellectuele dubbelzinnigheid”.

Kortom, zij die onthoofden en zij die een karikatuur van Mohammed laten zien, staan op hetzelfde niveau.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

  De moslimmoordenaar van Nice had reeds in 2016 een strafblad als messentrekker 
Vorig artikelMarine Le Pen terug in haar juiste element
Volgend artikelItalië: Afrikaanse illegale immigrant loopt op straat zonder broek en onderbroek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. @ BertG.
  Opmerkelijke foto van deze twee homo’s !
  Twee kerels in resp. een witte en een zwarte jurk, twee witte mutsjes op (kleur v.d. onschuld),
  van de zwartjurk is één hand te zien, hij omklemt de witjurk, waar díé z’n handen heeft laat zich raden.
  Zwartjurkje heeft een boek in z’n hand, vermoedelijk de “kamasutra”.
  Ik mis één persoon op deze foto, n.l. Robbedoesje Jetten.

 2. Uitgaande van de Caïro Versie van de ‘Universele Mensenrechten’ en waar alle vormen van (be)leven anders dan volgens de instructies van Sharia c.q. mohammedaanse wetgeving wordt afgekeurd totdat de dood erop volgt, zal de situatie in onderstaande link conform zijn met datgene wat deze omhoog gevallen imam in werkelijkheid bedoelt: “Ik en de voorschriften van de islamitische religie distantiëren zich van zondige misdaden en degenen die perverse ideologieën nastreven.”

  Voila. Samen met de rabbi’s vier handen op een buik.
  Over het religieus-pervers pauselijk ambt nog niet eens gesproken.

  https://www.frontnieuws.com/bontkraagje-asielzoeker-ontheiligt-christelijke-kerk-in-londen/

 3. Allebei een soepjurk aan. Makkelijk om koorknapen of kleine meisjes te verbergen.
  Pausdom is toch einde verhaal. Misschien bekeert hij zich ook als uitweg.

 4. The Organization of Islamic Cooperation: Free Speech Implica – Hudson Institute – 17/01/2014

  ‘”Islamophobia” is a widely used yet vague and controversial term referring to anti-Muslim bigotry. In recent years, identifying, monitoring, reporting on, and working to ban Islamophobia worldwide has been a major focus of the Organization of Islamic Cooperation (OIC).
  The OIC is an international body of 56 member states that is based in Saudi Arabia and active within the United Nations. While the United States has formally recognized its work in the past — US ambassadors have observ’

  https://www.youtube.com/watch?v=ThoANocoGxw

 5. Stephen Coughlin, Part 5: The Role of the OIC in Enforcing Islamic Law – securefreedom – 28/08/2012

  ‘Over more than a decade following 9/11, MAJ Stephen Coughlin was one of the US government’s most astute and objective analysts, and an expert in the connections between Islamic law, terrorism and the jihadist movement around the globe.

  Through knowledge of published Islamic law, MAJ Coughlin had an demonstrated ability to forecast events both in the Middle East and domestically and to accurately assess the future threat posture of jihadist entities before they happen.

  He has briefed at the Pentagon, for national and state law enforcement and intelligence agencies, and on Capitol Hill for Members of Congress. Today, he is a Senior Fellow at the Center for Security Policy. His book, Catastrophic Failure, will be released in late 2012.

  With this series of presentations, the general public has access to a professional standard of intelligence training in order to better understand the jihadist threat.’

  PARTS OF THIS SERIES:

  (1) Lectures on National Security & Counterterror Analysis (Introduction)
  (2) Understanding the War on Terror Through Islamic Law
  (3) Abrogation and the ‘Milestones’ Process
  (4) The Muslim Brotherhood, the Arab Spring & the ‘Milestones’ Process
  (5) The Role of the Organization of Islamic Cooperation in Enforcing Islamic Law

  https://www.youtube.com/watch?v=JkAZUvQAzkc

 6. Verspreiding van geloof of virus?
  Het is net zoiets als een hype, je neemt het van je vrienden en kennissen over.
  Ook wel grappig hoe dat actief bevorderden precies werkt.

 7. Onmogelijk. Mohammed was een volledig waanzinnige psychopaat. Er was geen normale hersencel in zijn rotkop, en zeker geen eer of moraal.

  Hij kan niet beledigd worden.

 8. De kerk is het gevaarlijkste virus voor iedere samenleving. De kerk heult al sinds haar bestaan met de pedofiele en ik wil echt niet weten hoe erg het we moet stinken in dat vaticaan. Best met de grond gelijk maken. Goof zit in uzelf, niet in een pedo gebouw waar criminele kinderverkrachters zich als vrouwen verkleden!

 9. Zie al die religieuzen normaliter als de onderdrukkers van de mensheid, geen een van die zuilen uitgezonderd en dus ook niet de nieuwe Moslimzuil, allemaal hetzelfde, zoals Fons Jansen reeds zei, naar de Kerk gaan is geen kunst maar erover heen klimmen, ik blijf er heel ver vandaan in ieder geval als autonoom denkende burger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in