Opnieuw wordt een vermeende samenzweringstheorie waar. De Duitse regering bevestigt het massale geweld van buitenlanders. Uitgerekend Syriërs begaan daarbij de meeste geweldsmisdaden.

Buitenlanders die in Duitsland gewelddaden plegen zijn meestal van Syrische afkomst. Vorig jaar was 37,5 procent van alle geweldplegers buitenlander. Onder hen waren de Syriërs het sterkst vertegenwoordigd met 12,2 procent, volgens het antwoord van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken op een aanvraag van het AfD-lid van de Bundestag Stephan Brandner, meldt Anonymousnews.

In 2009 bedroeg het aantal verdachte Syriërs 0,9 procent. De grootste sprong is te zien in de jaren 2015 en 2016, waar het aantal verdachte Syriërs was gestegen van 3,6 naar 9,8 procent.

Het percentage Syrische verdachten van moorden is sinds 2010 vertienvoudigd.
In 2019 waren de Turken met twaalf procent de op één na meest verdachte daders van geweldpleging. In 2009 was hun aandeel onder buitenlandse verdachten 34,1 %. In 2019 waren de Afghanen met 7,5 procent de op twee na vaakst beschuldigde van geweldsdelicten. De sprong van 2015 tot 2016 is ook de grootste onder hen, die stijgt van 3,0 naar 6,5 procent.

Turken, Syriërs en Afghanen bezetten ook de top drie plaatsen onder de niet-Duitse verdachten in moordzaken. Het aantal Turkse verdachten is echter sinds 2013 voortdurend gedaald. Daarentegen is het aandeel Syriërs sinds 2010 vertienvoudigd.

Syriërs worden het vaakst verdacht van seksuele misdrijven

Het hoogste percentage verdachte Syriërs voor seksuele misdrijven was vorig jaar 12,4 procent. Dit betekent dat het aantal sinds 2015 ongeveer verdrievoudigd is. Turken werden het op één na vaakst van dergelijke misdaden beschuldigd. Dit werd gevolgd door Afghanen. Hun aandeel is sinds 2015 meer dan verdubbeld.

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken lichtte de cijfers toe met verschillen in de sociale structuur. Volgens hen zijn buitenlanders “gemiddeld jonger en vaker van het mannelijk geslacht” in vergelijking met de Duitse bevolking.

Ze wonen meestal in grote steden en behoren tot een groter deel van de lagere inkomens- en onderwijsniveaus. Bovendien waren ze vaker werkloos. Een daadwerkelijke vergelijking van de criminaliteitslast van Duitsers en buitenlanders zou echter door verschillende factoren niet mogelijk zijn.

Brandner beschuldigt de Duitse regering van het ontkennen van de realiteit

Brandner noemde de redenering “belachelijk en gênant”. Bij de genoemde geweldsdelicten kwam 31,7 procent van de niet-Duitse verdachten alleen al uit de drie moslimlanden.

“Het feit dat de Duitse regering de cijfers met bizarre smoesjes wil verdoezelen, komt neer op een ontkenning van de werkelijkheid. Merkel en haar aanhangers hebben in de loop van de asielcrisis geenszins specialisten in het land gebracht, maar vele duizenden gewelddadige criminelen en misdadigers”, bekritiseerde de AfD-politicus.

In de afgelopen jaren hebben de geweldplegingen van de Syriërs herhaaldelijk voor verontwaardiging gezorgd. In oktober 2019, bijvoorbeeld, ramde een man die bij de politie bekend was acht voertuigen met een gestolen vrachtwagen, waarbij verschillende mensen gewond raakten. Onlangs heeft een 20-jarige Syriër, die in 2015 als vluchteling naar Duitsland was gekomen, een vakantieganger in het centrum van Dresden neergestoken en zijn partner verwond.

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

Vorig artikelUlama Sheikh Ali Abu Ahmad verkaart de oorlog aan “alle ongelovigen die met onbeschaamdheid tegen moslims hebben gehandeld”
Volgend artikel200.000 immigranten op het oog die onder de Deense repatriëringswet vallen: “Echt een goede deal voor Denemarken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in