Nogmaals, waarom Macron en BRICS? Het is een onbetwist feit dat Emmanuel Macron een loopjongen van de familie Rothschild is. Zelfs WiKi geeft een beschrijving van de activiteiten van deze familie op haar Londen-Parijs as, schrijft Andrei.

Zowel de Britse als de Franse tak kwamen uit de Tweede Wereldoorlog met nieuwe generaties van de familie aan het roer. Historische partnerschapsbanden tussen de twee takken werden nieuw leven ingeblazen, wat in 2003 leidde tot een volledige fusie tot Rothschild & Co. De Rothschilds richtten in 1969 hun eerste hedgefondsen op en versterkten hun positie als wereldleider in investment banking. Daarnaast is het bedrijf een wereldwijde private bank met meer dan 4.000 particuliere klanten in 90 landen. Rothschild & Co biedt een uitgebreide reeks diensten aan particulieren, overheden en bedrijven over de hele wereld. – Wikipedia

Dit is een klassiek financieel bedrijf dat draait om het verplaatsen van kapitaal, waarvan een groot deel contant geld is. Zoals alle hedgefondsen hebben ook de fondsen van Rothschild analisten – we zullen op dit moment hun kwaliteitsproblemen weglaten – die tot taak hebben bedreigingen te beoordelen en probabilistische analyses uit te voeren om het kapitaal te behouden en te laten groeien. Macrons vraag om een uitnodiging voor BRICS IS GEEN spionagedaad of een Paard van Troje, helemaal niet, het gaat erom dat hij in de marge van de BRICS-top probeert te onderhandelen over het lot van de hoofdsteden van Rothschild. Het traject van het gecombineerde Westen is nu duidelijk en de groei van de volatiliteit en radicale neergang zijn al aan de gang. Dit is een slecht-slecht situatie voor het kapitaal. Geld houdt van stabiliteit en rust.

  Europa kookt - Wacht maar tot wij bevriezen

Het is duidelijk dat de waarheid van SMO begint door te sijpelen tot de analisten en DE familie en zelfs ongenuanceerde waarnemers kunnen nu gemakkelijk de omvang van de geopolitieke verandering inschatten – deze is ongekend in de moderne geschiedenis. Het is ook metafysisch – geld, zelfs enorme hoeveelheden ervan, betekenen absoluut niets als het niet rust op een stevig fundament van enorme militaire en echte economische macht. We zien niet alleen het einde van de hegemonie van het Westen, er is een veel diepgaandere verandering aan de gang – de dood van het financiële kapitalisme en de ontmaskering van geld als slechts een hulpmiddel, niet de essentie. De dedollarisering gaat in een ongelofelijk tempo. Het voorbeeld van vandaag:

Het zal tijd kosten om alternatieven voor de Amerikaanse dollar te vinden, maar de wereldwijde dominantie van de greenback heeft veel landen “verstikt” en Afrika heeft een eigen munteenheid nodig, vertelde George Sebulela, voorzitter van de African United Business Confederation (AUBC), woensdag aan RT. Sebulela zei dat Afrikaanse landen met een eigen munteenheid de handel met elkaar en zelfs met andere landen makkelijker zouden maken. “Wat de VS heeft gedaan met de dollarisering heeft veel landen op de een of andere manier echt verstikt,” zei hij. “Als je niet in de pas loopt, sta je onder druk omdat je deze valuta moet gebruiken,” zei Sebulela over de Amerikaanse dollar. Hij zei dat de vraag voor de Afrikaanse Unie zal zijn “hoe beginnen we als een continent dat zo uitgestrekt is, dat zoveel grote mogelijkheden heeft, om dan onze eigen munteenheid te hebben die onze handel veel gemakkelijker kan maken, zelfs met andere landen?”. Dit is een discussie die ook binnen de BRICS-groep plaatsvindt, aldus Sebulela. – RT

  Analyse: Europa wordt ECONOMISCHE WOESTENIJ nu industrie sterft, banken failliet gaan en voedselproductie instort 

Slechts één van de vele, wat dacht u hiervan:

Rusland heeft naar verluidt dividenden van de olieprojecten Sakhalin 1 en 2 uitbetaald in Chinese yuan, een verschuiving van zijn gebruikelijke praktijk om in dollars te betalen, dankzij de westerse sancties tegen Rusland. De beslissing om in Chinese valuta te betalen in plaats van de traditionele Amerikaanse dollar komt nadat Rusland werd afgesneden van de door de Amerikaanse dollar gedomineerde wereldwijde betalingssystemen na ingrijpende sancties naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne. – Oilprice

En hoe kunt u dit doen, zullen de mensen zich misschien afvragen? Simpel – omdat je het beste leger ter wereld hebt en een economie die dit gemakkelijk kan betalen en leveren, terwijl het land kan groeien. Qaddafi had dat niet – hij was een leider van een klein Arabisch land met veel geld en minimale militaire en economische macht. Hij wilde een alternatief voor de Amerikaanse dollar – hij werd vermoord. U kunt dit niet met Rusland doen, want degenen die het proberen – die worden op de meest gewelddadige manier gedood. En dat is het verschil. Libië kon geen moderne tanks produceren, Rusland produceert er meer dan 1200 per jaar, allemaal ultramodern. Blijkbaar is dit feit eindelijk “aangekomen” bij de familie Rothschild en proberen ze wanhopig een plek te vinden om hun enorme fortuinen te stallen, voordat ze verdampen door de ineenstorting van de moderne Westerse beschaving. Macron is slechts een conciërge, meer niet. Vandaar “nodig me alsjeblieft uit voor de BRICS-top”. Het is ook een wanhopige poging om de mouwen van Poetin en Xi vast te grijpen en te proberen even gehoord te worden. Het familiefortuin van Rothschild wil bewaakt worden door S-400’s en T-90M’s met SU-57’s in plaats van Patriot PAC3 en Leopard-2’s. Dat is het, er is niets meer aan.

  Hoe de VS flirten met het idee van een 'beperkt' nucleair conflict met Rusland en China

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland produceert meer dan honderd T-90 tanks per maandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin en wat er echt toe doet op het schaakbord
Volgend artikelDe beginnende neergang van het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Daar zit een kern van waarheid achter je kan van een miljardair zijn vrouw verkrachten zijn moeder vermoorden zijn kinderen ophangen enz MAAR KOM NIET AAN ZIJN GELD wand dan word hij vermoord

 2. zo zie je maar…dat stelletje farizeeers doet alles voor (hun)
  geld,nu proberen ze zelfs Macron als loopjongen met de witte vlag
  door de zijdeur bij BRICS naar binnen te frommelen.
  hopelijk wordt hij niet binnengelaten.

 3. “Het familiefortuin van Rothschild wil bewaakt worden door S-400’s en T-90M’s met SU-57’s in plaats van Patriot PAC3 en Leopard-2’s. Dat is het, er is niets meer aan”.

  Zou de Speciale Militaire Operatie door Rusland in Oekraïne dan toch de New World Order in de kaart spelen? Kiezen de Rothschield’s Rusland dan als de nieuwe hegamoon van de in verval geraakte greenback.

  • Duitsland daarentegegen heeft voor het in verval geraakte USA hegamoon gekozen en tergelijkertijd voor de 3e maal het doodsvonnis van Germany getekend, Duitsland doneert meer oorlogsmateriaal aan Oekraïne dan de Yanken onder de marionet Biden doen, tel uit je verlies.

  • Beste Adriaan,
   Ik denk dat die nieuwe wereldorde niet dat is watRothschild in gedachten heeft.
   De Russen hebben daarvoor een te grote menselijke moraal en spiritueel besef.
   Poetin heeft duidelijk sinds een aardige tijd afstand genomen van het gajes.

 4. Volgens mij is Macron heel makkelijk te doorzien :
  hij is inderdaad een Rothschild-loopjongen.
  Maar ook een uitgekookte Fransman met een Napoleon/leiderschaps -complex.
  Daarom zijn opportunisme.

 5. 1) I would never cite Wikipedeia as a source when it comes to organizations or public figures. Wikipedia is like the AI which are fed exclusively by radical leftist programmers of the cabal.
  2.) Has Rothschild well and truly profited at and through war. That they lent money to both or more parties in a war, and thus were able to found their fortunes in the first place, should not be news.
  But I agree with them that by the development of the downfall of the Western world and their order that they want to impose on the rest of the world, driven by Russia and also China, causes some panic among the Rothschilds. Nevertheless, we should not talk about the fact that they “only” want to keep their money safe. If Rothschild survives the demise of the cabal, the groundwork for a new cabal is laid. And one can wait for when this cabal ignites again, this time in a multi-global world order.

 6. Toen ik gisteren de smeekbede van Macron aan Brics las dacht ik dat het een grap was. Vraag mij ook af waar ze Chinese Joden gaan vinden voor het toekomstig monetair systeem.

 7. Ik mis de andere globalist Rockefeller in het verhaal.
  Een tijdje geleden las ik dat er een verschil van mening was tussen die twee.
  Ik neem aan dat Rockefeller vooral bezig is met zijn haat voor de VS.
  En Rothschild ziet dat het in Europa niet de gewenste kant opgaat, door achterlijke politici van Klaus en de Verenigde Naties.
  Zou Rothschild de stekker eruit trekken in Europa, voordat het helemaal uit de hand loopt?

 8. Omdat Rothschild Pro-China is en sinds 2005 hun bullion-banks daar hebben geinstalleerd, nadat zij uit de LBMA zijn gestapt. Macron doet wat hem wordt opgedragen.

  Het is ook de reden dat wij naar hun voorbeeld in een socialist/marxist/communistische diktatuur zullen worden gevangen en straks allemaal chinees zullen moeten spreken. De WEFascisten vinden China ook al zo’n prachtig voorbeeld voor de mensheid, dus dat is allang ‘geregeld’!

  Als er echt een wereldoorlog uitbreekt zal het China tegen de VS en Rusland tegen de NATO/EU worden uitgevochten. Helaas zal het westen daarbij ten onder gaan.

  De Great Reset voor 6uild-6ack-6etter verlangt nu eenmaal dat de oude wereld eerst vernietigd moet worden voordat de New World Order kan worden ingevoerd… Dat is de reden dat de economie van de EU nu keihard onderuit wordt gehaald door de westerse fascisten/landverraders zoals onze Murk Ratte, de geliefde holtor van de CoroNazio-Fuhrer Claus AnalSwab!

  • BTW: de afkorting BRIC is ooit bedacht door Chief Economist Jim O’Neill van Goldman-Sachs, een Rothschild banksters bolwerk. Het westerse “Empire of Evil”.

   China en Rusland zijn allang onder controle van de (Bolshevik) Rothschilds. De russische olie is in handen van de zionisten en ook de financiele systemen in China zijn, net als bv het Vatikaan, de Londonse City en Washington-DC, in hun handen. Het zijn de ‘rogue’ landen waarmee Rothschild in oorlog is en blijft, net zolang totdat zij zich overgeven en toetreden tot het geheime genootschap van de verborgen hand! Voormalig Libië, Syrië, Iran, Venezuela, N-Korea en nog wat staten worden door de zio-fascisten economisch/financieel kapot gemaakt om de bevolking op te zetten tegen hun regering waarna snel een staatsgreep volgt om het volk te “bevrijden” van de tyrannen. De sancties tegen Poetin zijn slecht schijn en over de bühne gegooid door de msmedia om ons te misleiden.

   DUS; het hele Kabuki-theater wordt ons voorgespiegeld als afleiding van de grote LEUGENS! Poetin speelt “Good cop-Bad cop” door zg het satanische westerse systeem aan te vallen/bestrijden, terwijl hij (én Xi!) zelf deel uitmaakt van deze charade… Niets is wat het lijkt.

   • Aan die mogelijkheid heb ik ook vaak gedacht.
    Zeker weten doe ik het niet.
    Laat ons evenwel hopen dat het geen doorstoken kaart is.
    Dan is er tenminste nog hoop.
    Anders wordt het linksom of rechtsom sowieso een dystopische hel hier op aarde.
    Als we echt overtuigd zijn dat het doorstoken kaart is, is er geen hoop meer….
    Gelukkig is er iets wat erop wijst dat Putin toch geen toneelstukje opvoert, nl. de acties van Macron. Immers als de Rothshields zo oppermachtig waren dat ze alles perfect onder controle hadden, dan hadden ze het niet nodig op Macron nu als loopjongen uit te sturen. Dan zou Putin al lang de marching orders hebben en weten dat ie Parijs/Frankrijk moet sparen.
    Dus mogelijk hebben de Rothshields hun eermalige greep op Rusland (via de centrale bank) toch verloren?

    ===

    Overigens is Uruguay nog geen volwaardig BRICS lid, maar is het 1 van de 4 non-BRICS partners in een Nieuwe Development Bank in Shanghai. Opstapje naar meer?

 9. De Rothschilds zijn altijd vriend van het woeker kapitaal en nooit van het innovatieve kapitaal – die twee zijn eeuwig met elkaar in oorlog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in