Foto ter illustratie. © @316pixel Freepik

In een uitgelekte e-mail aan het ziekenhuispersoneel van een ziekenhuis in Fresno, Californië, wordt melding gemaakt van een toename van het aantal doodgeborenen die naar verwachting zal aanhouden.

De e-mail die naar The Epoch Times is gelekt door een medewerker die anoniem wenste te blijven uit angst zijn baan te verliezen, legde vorige week uit dat het aantal doodgeborenen explosief is gestegen van het gemiddelde van vóór het COVID-vaccin van één naar twee per 90 dagen, alleen al in haar ziekenhuis, bericht Thetruthseeker.co.uk.

“Er waren 22 sterfgevallen in augustus [2022], wat het recordaantal sterfgevallen in juli 2021 evenaart, en tot nu toe zijn er in september 7 geweest en het is pas de 8e dag van de maand,” schreef een leidinggevende verpleegster, eraan toevoegend dat ze hoopt dat de “trend niet oneindig doorzet.”

“Ik ken er nog een paar die in de komende week moeten bevallen, dus helaas zal het proces u allen bekend voorkomen,” zei de hoofdverpleegkundige.

Volgens de in Florida gevestigde OB-GYN Dr. James Thorp zijn de e-mails consistent met VAERS-gegevens en bevindingen van talrijke gezondheidsorganisaties, en hij merkte op dat het percentage doodgeborenen daadwerkelijk is gedaald van 2018-2020, waaruit blijkt dat COVID-19 niet heeft bijgedragen aan de stijging van het percentage doodgeborenen.

“Het is ook consistent met de gegevens uit onze onlangs gepubliceerde studie, de VAERS-database, de Britse Yellow Card, VigiAccess van de Wereldgezondheidsorganisatie, EudraVigilance van het Europees Geneesmiddelenbureau, de Wereldgezondheidsraad en zelfs uit de eigen interne documenten van Pfizer van hun 5.3.6 postmarketinggegevens die ze voor 75 jaar lang probeerden te onderdrukken,” zei Thorp.

  Waarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit?

“Laat dat even bezinken: de peer reviewde publicaties die ernstige bijwerkingen na de COVID-19 vaccins documenteren in slechts 15 maanden doen alle andere dergelijke rapporten van alle andere vaccins die de afgelopen eeuw op de hele planeet aarde zijn toegediend in het niet vallen,” zei Thorp.

“Volgens het nationale Amerikaanse percentage foetale sterfgevallen (doodgeborenen) per 1.000 geboorten, was er een daling van de percentages van 5,89 in 2018 tot 5,74 in 2020, wat overtuigend suggereert dat COVID-19-infecties het percentage doodgeborenen in 2020 niet hebben verhoogd.”

Maar met behulp van de gegevens uit de e-mail, inclusief de 22 doodgeborenen die in juli 2021 en augustus 2022 werden waargenomen, concludeerde Thorp dat het percentage doodgeborenen steeg van 5,74 per 1.000 geboorten in 2020 naar 29,3 per 1.000 geboorten in 2021 en 2022, meer dan een verviervoudiging.

“Dit is duidelijk een extreem gevaarlijk signaal,” zei Thorp. “De statistische kans dat dit bij toeval gebeurt is nul, en dit kan mogelijk worden vergeleken met een zeer zeldzame gebeurtenis met een factor 20.”

Ondanks de alarmerende gegevens moedigt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zwangere vrouwen aan om de COVID-19 injectie te krijgen.

“CDC beveelt COVID-19 vaccins aan voor iedereen van 6 maanden en ouder, inclusief mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, nu proberen zwanger te worden, of mensen die in de toekomst zwanger zouden kunnen worden. Deze aanbeveling omvat het krijgen van boosters wanneer het tijd is om er een te krijgen,” stelt het agentschap op zijn website.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

  Facebook factcheckte arrogant de dood van een vrouw op waarheid en betwist haar zelfgerapporteerde vaccinatiekwetsuren

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Sucharit Bhakdi’s dringende boodschap
Volgend artikelDe geavanceerde Lancet-UAV van Rusland blijft op het hele slagveld zware materiële verliezen toebrengen aan de Oekrainse strijdkrachten (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ´voorgestelde vrijlating van duizenden genetisch gemanipuleerde (GE) muggen op wekelijkse basis in centraal Californië … Biotechbedrijf Oxitec wil van Californië de tweede staat maken – na Florida – met een experimentele vrijlating van zijn GE-muggen en heeft een vergunning aangevraagd om onderzoek te doen met zijn product op 48 testlocaties in Tulare County. … biopesticide-experiment in de open lucht.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/gmo-mosquitoes-california-lawmakers-environmentalists/

 2. Oversterfte onder 65-plussers bijna verdubbeld sinds herhaalprik: ‘Ze beginnen nattigheid te voelen’

  In oktober gingen er opnieuw meer mensen dood dan verwacht en was er sprake van oversterfte. In oktober overleden in totaal zo’n 1800 mensen meer dan verwacht. De oversterfte komt daarmee uit op 16 procent.

  Het CBS kan de oorzaak van de extra sterfte pas over een aantal maanden geven. De oversterfte was vooral hoger onder 65-plussers. Ook de afgelopen maanden was er oversterfte.

  Sinds de herhaalprik is de oversterfte onder 65-plussers bijna verdubbeld, berekende gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Verband uiteraard onbewezen volgens ‘experts’, maar ze beginnen inmiddels wel nattigheid te voelen,” schrijft hij op Twitter.

  https://www.ninefornews.nl/oversterfte-onder-65-plussers-bijna-verdubbeld-sinds-herhaalprik-ze-beginnen-nattigheid-te-voelen/

 3. De gifspuit rommel werkt dus goed… Er staat alleen niet of de baby al dood is, of dood gaat tijdens het geboren worden. Het lijkt me dat de foetus gemonitord wordt voordat de geboorte plaats vindt? Als de baby al dood in de baarmoeder zit, dan weet de moeder dat toch? Wat ik me afvraag is of de mRNA van de moeder de baby zo heeft aangetast dat hij niet meer levensvatbaar is, iaw, niet meer kan koppelen aan de levenskracht die een mens in leven houdt zodra hij uit de baarmoeder komt. Zie vax en pijnappelklier: zonderreden.substack.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in