Gevaccineerden hebben tot ZES maal het infectiepercentage van ongevaccineerden, blijkt uit gegevens van de Nieuw-Zeelandse regering, zo luidt een recente kop van The Daily Sceptic. Er blijven verontrustende gegevens komen uit landen over de hele wereld: degenen die tegen Covid-19 gevaccineerd zijn, lopen Covid op in aanzienlijk hogere percentages dan degenen die niet gevaccineerd zijn. Erger nog, de gevaccineerden worden nu ook vaker ernstig ziek en sterven vaker dan hun ongevaccineerde tegenhangers, schrijft Vasko Kohlmayer.

In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld was in maart bijna 90 procent van de Covid-ziekenhuisopnamen en meer dan 90 procent van de Covid-sterfgevallen onder de gevaccineerden.

De Britse gegevens komen overeen met die uit andere landen, zoals Nieuw-Zeeland, Australië, Schotland en Canada. Steve Kirsch heeft deze situatie samengevat in zijn Substack-stuk, zie Frontnieuws Geen twijfel meer mogelijk: Hoe meer vaccins u neemt, hoe zwakker uw immuunsysteem wordt.

Kirsch’s stuk opent met de volgende zin:

Krankzinniger dan dit wordt het niet: hoe meer u vaccineert, hoe groter de kans dat u COVID krijgt. Vaccineer 3 keer en uw kans om COVID te krijgen is 3 keer groter dan die van een ongevaccineerde.

Kirsch gaat dan verder met een link naar analyses van door de regeringen verzamelde gegevens om aan te tonen hoe erg de situatie is.

Hoe reageren de regeringen hierop? In plaats van de schadelijke vaccins een halt toe te roepen, hebben verscheidene reeds aangekondigd dat zij zullen ophouden met het publiceren van de belastende cijfers.

Het behoeft geen betoog dat één ding heel duidelijk is geworden: in plaats van Covid-19 een halt toe te roepen, maken de vaccins de situatie alleen maar erger. Sterk gevaccineerde landen hebben meer Covid geregistreerd dan zij ooit hadden voordat de vaccins kwamen. De voorbeelden zijn er in overvloed: Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Israël, Frankrijk, Singapore, Hong Kong, Nederland. De lijst gaat maar door.

Bovendien hebben deze sterk gevaccineerde landen ook meer Covid dan minder gevaccineerde gebieden. Kijk eens naar deze kop uit Newsweek:

  De vaccinindustrie is een fraude; al 225 jaar maken vaccins mensen ongezonder

COVID vaccin-percentages in Afrika zijn laag, maar regio vermijdt ergste, hetgeen wetenschappers in verbijstering brengt

Hier is werkelijk niets verbijsterends aan. De gegevens laten duidelijk zien wat er gebeurt: de vaccins doen de Covid toenemen, terwijl de afwezigheid ervan leidt tot een uiteindelijke afname van de pandemie via de natuurlijke immuniteit.

Als wij in een normale wereld leefden en de vaccins effectief waren, zou het precies andersom zijn. De sterk gevaccineerde landen zouden Covid-vrij zijn, terwijl de spaarzaam gevaccineerde landen de zwaarste last van de pandemie zouden dragen.

De autoriteiten hebben van meet af aan geweten dat de vaccins zouden falen. Op 29 januari van het vorig jaar bijvoorbeeld – nauwelijks twee maanden na het begin van het wereldwijde vaccinatieoffensief – stond in het tijdschrift Nature een stuk met de titel Hoe kunnen COVID-vaccins opnieuw ontworpen worden zodat ze beschermen tegen varianten? De kop bevat een impliciete erkenning dat de vaccins niet tegen varianten zouden beschermen.

En toch bleven regeringen over de hele wereld liegen en deze ondoeltreffende serums in de lichamen van miljarden mensen injecteren. Daarbij spraken zij ten onrechte van “een pandemie van de ongevaccineerden” en vielen kwaadwillig degenen aan die weigerden erin mee te gaan en sloten ze zelfs in lockdown op.

Weet u nog dat Fauci zei dat een vaccinatiegraad van 60 procent ons kudde-immuniteit zou geven? Vandaag de dag hebben de meeste westerse landen meer dan 80 procent van hun volwassen bevolking gevaccineerd en toch hebben zij meer Covid dan ooit.

Hier is de trieste realiteit van de situatie: nadat een paar maanden van de aanvankelijke bescherming zijn uitgewerkt, zijn degenen die met de Covid-vaccins zijn ingespoten vatbaarder om de ziekte op te lopen, ernstig ziek te worden en te sterven.

Igor Chudov laat in zijn stuk met de titel AIDS-achtige Chronische Covid neemt Europa, Australië en NZ over zien hoe de vaccins blijkbaar het immuunsysteem van hun ontvangers ondermijnen om een immunodeficiëntie teweeg te brengen die lijkt op AIDS. Veel onderzoekers hebben het al VAIDS genoemd: vaccine acquired immune deficiency syndrome.

  Twijfel over de intrinsieke kwaliteit van producten die als anti-Covid vaccins worden aangeboden

Denkt u zich eens in over de enormiteit van dit alles: op 12 april is meer dan vijfenzestig procent van alle mensen op deze planeet geïnjecteerd met deze schadelijke stoffen. Dit komt neer op meer dan 5,1 miljard zielen.

Als de onheilspellende tendensen die wij hebben gezien zich voortzetten, zullen wij binnenkort geconfronteerd worden met de grootste ramp die de mensheid ooit overkomen is, waarbij miljarden mensen hun gezondheid beschadigd of geruïneerd zullen zien.

Deze ramp is veroorzaakt door de gewetenloze vaccineerders die het grootste deel van de aardbewoners hebben ingespoten met haastig samengestelde en niet goed geteste stoffen, die niet eens goed door fase II van de klinische proeven zijn gekomen. Hoe erg onze hachelijke situatie ook is, wij hebben het nog niet eens gehad over de tientallen mensen die reeds door deze gevaarlijke geneesmiddelen gedood zijn.

Het is zeer belangrijk dat de vaccineerders aansprakelijk gesteld worden voor hun daden. Er zijn gegevens genoeg om hen te vervolgen voor de catastrofe die zij over het menselijk ras hebben gebracht. Deze gegevens moeten worden vrijgegeven en openbaar gemaakt zodat iedereen ze kan zien.

Aangezien het vaccinverhaal valselijk is opgeblazen door torenhoge aantallen gevallen en onevenredig grote aantallen gevaccineerden die ziek worden en overlijden, is de uitzinnige vaccinatiekruistocht voorlopig wat afgezwakt. Momenteel gebruiken de vaccineerders en hun mediamedewerkers de oorlog in Oekraïne om de aandacht van het publiek af te leiden van het mislukken van hun onderneming. Zij zijn verrassend succesvol geweest in hun afleidingsmanoeuvre. Terwijl nog maar een paar maanden geleden de ongevaccineerden als het officiële voorwerp van haat werden aangewezen, zijn het nu Vladimir Poetin en de Russen die het mikpunt van de publieke woede en verontwaardiging zijn.

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe door en door goedgelovig en hersenspoelbaar het grootste deel van het publiek is.

  Propaganda, Corporatisme, en de Verborgen Wereldwijde Staatsgreep

Denkt u maar eens aan de proclamatie die het Witte Huis in december van het vorig jaar uitvaardigde, waarin het de ongevaccineerden wee en dood wenste:

Het is gebleken dat het niet zo gegaan is als Joe Biden en zijn volgelingen wensten. Zoals de briljante Igor Chudov opmerkt, zijn het de gevaccineerden die vandaag in de problemen zitten:

“De ziekenhuizen worden overstelpt door de gevaccineerden. Eindeloze Covid herinfecties op korte termijn, die het Verenigd Koninkrijk en de rest van de Westerse wereld teisteren, glijden af naar Chronische Covid.”

Trouwens, die ellendige verklaring van het Witte Huis is afgegeven door dezelfde man – Joe Biden – die het Amerikaanse volk vorig jaar beloofde:

“U zult geen COVID krijgen als u deze inentingen neemt.”

Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?

Als we weten hoe deze mensen te werk gaan, kunnen we er zeker van zijn dat zij, als de gelegenheid zich voordoet, zullen proberen hun inentingskruistocht nieuw leven in te blazen. Vroeg of laat zullen zij een nieuwe variant of een stijging van het aantal sterfgevallen gebruiken om het goedgelovige publiek bang te maken, zodat het zich aan een nieuwe ronde van de schadelijke injecties zal onderwerpen.

Als wij de vaccineerders niet verantwoordelijk stellen voor de ramp die zij teweeggebracht hebben, zullen zij niet alleen verrijkt en gesterkt van hun wandaden weglopen, maar zullen zij in de toekomst nog meer massaal lijden en dood veroorzaken.

Pfizer, Moderna, Biden, Fauci, Walensky, Gates en honderden van hun collaborateurs in het medisch establishment, de regering, Big Tech en de media moeten voor rechtbanken en tribunalen geroepen worden om verantwoording af te leggen voor hun daden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Update uit Israël – De gevaccineerden zijn ziek en stervendeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitsland aarzelt over meer wapens voor Oekraïne
Volgend artikelIs de boodschap van komende massale sterfte door “Vogelgriep” alleen maar een manier om de dreigende sterfgevallen door de “Covid” bio-wapen injectie te verbergen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. (Het is zeer belangrijk dat de vaccineerders aansprakelijk gesteld worden voor hun daden. Er zijn gegevens genoeg om hen te vervolgen voor de catastrofe die zij over het menselijk ras hebben gebracht. Deze gegevens moeten worden vrijgegeven en openbaar gemaakt zodat iedereen ze kan zien.)

  That’s The Question / HOE?

 2. Viruswaarheid steunen in hun strijd tegen onze corrupte overheid zodat ze kunnen doorgaan met procederen. Luister naar hun rapportages in Cafe Weltschmerz en begrijp wat voor goed werk deze mensen doen.

  • Alleen vrijwel alle rechters in Nederland zijn onderdeel van de Cabal. Ze zullen vrijwel altijd in het voordeel van het systeem beslissen.

   • Ja ,, op elk ( hoog level , baal ervan dat woord hoog te gebruiken , maar het is om te verduidelijken )hoog level zijn mensen omgekocht . Volg een beetje de politiek , en je ziet , hoort ze liegen , legio voorbeelden van kartel vorming .

 3. Ik begreep dat Duitsland straks een heleboel vaccins kan weggooien omdat de houdbaarheid binnenkort verstrijkt. De mensen zijn de prikjes zat aan het worden. Schitterend!

  • Gates maakt maar al te graag weer nieuwe , dus met uw belasting geld betaald u uw eigen dood ( U neemt niet natuurlijk) maar dan moet u nog betalen voor een plekje onder de grond of in een vaas . ze leven echt van anderen , zeker niet voor en met elkaar

  • Dat ze de prikjes zat worden ,ja steeds meer mensen worden er bang voor , alhoewel het grote sterven zoals ik vaak gelezen heb hier op Frontnieuws , heb ik nog weinig van vernomen in het Dorp waar ik woon .

 4. Ik neem dus aan dat Putin, Xi Jinpin, Trump (die tegen was), Biden, Trudeau, alle europese leiders, Australië, UAE, … allemaal samengewerkt hebben om een groot complot te maken over een onbestaand virus, zodat ze dan allemaal een eigen vaccin konden maken (die allemaal slecht zijn) om dan de hele wereld te kunnen inspuiten (inclusief henzelf) om de gezondheid van de hele wereld naar de kloten te helpen. Ofwel waren het allemaal dommerikken die zich allemaal in de luren hebben leggen door de grote farmaceutische bedrijven. En dan gebruiken ze nu zogezegd allemaal de oorlog in ukraine als afleidingnsmanoevre. Allez komaan zeg.
  De wetenschappelijke, wiskundige en statistische fouten in dit artikel zijn gigantisch. Dit is gewoon fout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in