Sinds 2021 heeft een stortvloed van onverklaarbare gezondheidskwalen en vroegtijdige sterfgevallen de planeet overspoeld. Met elke dag die voorbijgaat, blijven zich steeds vaker voorkomende “toevalligheden” snel manifesteren. In een regionaal ziekenhuis zijn in amper twee weken tijd meer dan een dozijn artsen plotseling gestorven. Professionele atleten in optimale lichamelijke conditie vallen als vliegen neer. Bekende beroemdheden hebben in het openbaar zeldzame medische diagnoses aangekondigd. Nooit eerder geziene hepatitis duikt wereldwijd op. Nu vestigen de grote media de aandacht op een tot nu toe ongehoorde ziekte: dementie bij kinderen. Sommige onderzoekers geloven dat dit een opzettelijke voorspellende programmeringsstrategie is, bedoeld om de opkomende neurologische stoornissen te normaliseren.

Door COVID-19 inenting veroorzaakte prionziekte

In een peer-reviewed artikel dat gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift Microbiology and Infectious Diseases worden enkele verontrustende onthullingen gedaan over inentingen tegen het coronavirus. Onder de titel “COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease”, suggereert het artikel dat Pfizer’s mRNA elixir dodelijke ziekten zoals Creutzfeldt-Jakob (vergelijkbaar met Gekkekoeienziekte) kan uitlokken.

Auteur J. Bart Classen, medisch arts, stelt:

“De RNA-sequentie van het vaccin, evenals de spike-eiwit doelinteractie, werden geanalyseerd op de mogelijkheid om de intracellulaire RNA-bindende proteïnen TAR DNA bindend proteïne (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) om te zetten in hun pathologische prionconformaties. De resultaten wijzen erop dat het vaccin-RNA specifieke sequenties heeft die TDP-43 en FUS ertoe kunnen brengen zich in hun pathologische prionbevestigingen te vouwen. Het vouwen van TDP-43 en FUS in hun pathologische prionbevestigingen is bekend als oorzaak van ALS, front temporal lobar degeneration, de ziekte van Alzheimer, en andere neurologische degeneratieve ziekten.”

Symptomen van prionziekte zijn onder andere:

 • Dementie
 • Verwarring
 • Moeilijkheden met spreken
 • Vermoeidheid
 • Hallucinaties
 • Verminderde mobiliteit
  Covid-19 vaccinatie veroorzaakt oogschade en zelfs blindheid

Onomkeerbare schade aan de hersenen

Dr. Stephanie Seneff is een gewaardeerde wetenschapper aan het Massachusetts Institute of Technology. Zij heeft diploma’s in biofysica, elektrotechniek, en computerprogrammering. Te midden van het pandemische tijdperk heeft zij haar tijd gewijd aan het bestuderen van COVID-19 vaccins. Na nauwgezette analyse van gegevens, casestudies, en fysiologische reacties, heeft zij verschillende opzienbarende ontdekkingen gedaan. Onderzoek van patiënten die na de prik Parkinson ontwikkelden, onthult dat, zodra de prik is toegediend, de synthetische inhoud ervan een reactie van het immuunsysteem en de productie van spike-eiwitten activeert – het meest giftige deel van virussen. Via filtratiemechanismen in het lichaam vinden deze cellen hun weg naar het lymfestelsel, waar zij zich snel ophopen in de milt. Seneff legt uit dat dit kritieke eindcentrum de plaats is waar hersenaandoeningen zich ontwikkelen. Zij beschrijft het hele proces als een perfect uitgedachte methode om in de komende jaren progressieve neurologische schade te veroorzaken. Big Pharma, die al miljarden winst heeft gemaakt met vaccins, richt zich gemakshalve op geneesmiddelen die gebruikt worden om dementie te behandelen. Ondanks de massale rijkdom en macht die zij de laatste twee jaar hebben vergaard, staan de fabrikanten op het punt veel meer te verdienen aan de eindeloze verkoop van geneesmiddelen.

Merck heeft onlangs meer dan een miljard dollar geïnvesteerd in Ceverance (gesteund door Bill Gates) om recepten te maken voor neurodegeneratieve ziekten. Vorig jaar gaf marionet-kopstuk Joe Biden een ongebruikelijke persconferentie. Hij kondigde aan dat binnen de komende tien jaar Alzheimerpatiënten “elk afzonderlijk, leeg ziekenhuisbed in Amerika” zullen bezetten. Misschien proberen degenen achter de agenda de maatschappij voor te bereiden op een komende tsunami van cognitieve aftakeling.

  Onderbeenamputatie "dankzij" COVID-19 'vaccin'

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Washington Post geeft toe dat Zelensky gelogen heeft, mensen onnodig zijn gestorven, en de Oekraïners zijn verontwaardigd
Volgend artikelDuitse inwoners gevraagd om woonruimte beschikbaar te stellen voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Mensen gaan dood, niets nieuws onder de zon. Nu worden mensen ziek, veel mensen, veel verschillende ziekten. Wat veroorzaakt die ziekten, wat veroorzaakt het groter aantal doden? Het kan, zeggen ter zaken kundigen, overal door veroorzaakt worden. Hele lijsten met mogelijke oorzaken.

  Covid-19 een mogelijke oorzaak van dit alles? Neen, alles is mogelijk maar Covid-19 of een variant daar van…

  • Ter correctie: Covid-19 of een variant daar van is niet het probleem, het ten onrechte genoemd vaccin tegen Covid of variant zorgt voor beschadiging en de dood.

   • Het kan ook door zeer ernstig b12-tekort komen. Die dementie. Ze weten het wel maar huisartsen willen er weinig aan doen. Terwijl het heel simpel is: hydroxocobalamine-injecties helpen wonderbaarlijk. Ken wat gevallen waarbij de dementie- en Parkinson-verschijnselen bij b12-patiënten al na een stuk of zeven injecties verdwenen waren, incontinentie incluis. Helaas mogen huisartsen de b12-injecties niet te vaak geven omdat het te duur is voor de zorgverzekeraars.
    Daarom noemen huisartsen het ook niet als oplossing voor heel veel problemen. Dat scheelt henzelf weer moeilijkheden met de verzekeraars.

    • @Quirine van Zeuvenaer – Dat is kwalitatieve respons! Onlangs stelde iemand hier op Frontnieuws iets in de trend als: ´De meeste ziekten ontstaan door de verplichte ziektekostenverzekering.` Aanvullend is het een gegeven dat de meeste alternatieve natuurlijke geneeswijzen niet worden vergoed en deze kunnen aardig in de papieren gaan lopen en is inherent voor lang niet iedereen betaalbaar. Op dit moment is er met enig tot langdurig zoeken wel het een en ander aan goede informatie op het net te vinden, maar wanneer iemand ziek is en daarin geen ondersteuning heeft, is ook dat een moeizame weg.

    • Dei injecties bevatten een flinke concentratie en omdat ze worden ingespoten circuleert het ook sneller, deels omdat er meestal ook andere zooi in zit.
     Maar vitamine B12 is gewoon over de toonbank verkrijgbaar in de vorm van pillen, net als vrijwel alle andere vitaminen.
     Iedere dag eentje nemen (of bij aanvangende dementie meer dan een) geeft ook goede resultaten, alhoewel het langer duurt en minder spectaculaire resultaten geeft. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen en als men de vitaminen in balans en op peil houdt lijkt dat mij persoonlijk practischer. Maar ja, daar verdient Big Pharma uiteraard niks aan

 2. Lees vooral ook de bestseller Digitale Dementie van Manfred Spitzer (1958). Spitzer is een van de belangrijkste neurologen van Duitsland. Hij studeerde geneeskunde, psychologie en filosofie, was gasthoogleraar in Harvard en is de directeur van de psychiatrische universiteitskliniek in Ulm.
  En bedenk daarbij vooral dat kinderen een dunnere schedelwand hebben, dus de straling van draadloze apparatuur dringt dieper hun hersenen in. Als je dan vanaf het pre-natale stadium blootgesteld wordt aan elektromagnetische velden en óók nog eens een (of meerdere) C-prikken krijgt (naast de cocktail die je vlak na de geboorte wordt ingespoten)… Tja…

  • Helemaal waar en veel te weinig onderkend of gewoon genegeerd: “En bedenk daarbij vooral dat kinderen een dunnere schedelwand hebben, dus de straling van draadloze apparatuur dringt dieper hun hersenen in…” Babies in de buik en moeders met Ipad op schoot, draadloze babyfoon op de kamer, Wifi van zolder tot kelder… tel maar op. Kinderhersenen worden doorboord nog voordat ze geboren zijn. Als je bedenkt dat hersenen communiceren d.m.v. elektrische signalen, hoe moeilijk is het te beseffen dat dit verstoord wordt door dat bombardement aan kunstmatige gepulste straling.

 3. Dat niet alleen en doen ze dit al jaren…….denken dat je het klimaat kan beïnvloeden en deze rotzooi in onze atmosfeer blazen die de hele wereldbevolking over zich heen krijgt…..You have to call them = The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch ) https://youtu.be/rf78rEAJvhY
  and still happens today BLOCK THE SUN: It’s 100% happening in the Netherlands, UK, Italy.. | Dutch farmers https://youtu.be/AzOVkFFEeAs A Courageous Chemtrail Pilot Exposes the Global Geoengineering Program https://republicbroadcasting.org/news/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/ and site https://www.geoengineeringwatch.org

  En waren trouwens ook die de plannen van het hele gezondheid probleem hebben veroorzaakt wereldwijd = We spoke to Catherine about her time in the Bush administration, when she started to see the corruption in politics and within the system. And about the periods of threats, she and her family faced. The monetary system and how it has been designed. Who is pulling the strings at the world stage? What is in store for us, in the near future? Catherine is clearly a hero.

  https://youtu.be/bWYgkrjRruk

  • Catherine Austin Fitts (1950) was onderminister van Huisvesting in de regering van George H.W. Bush (1989 – 1993). In haar tijd als onderminister was ze reeds op de hoogte van de New World Order-plannen (denk aan Bush’ toespraak op 11.09.1990, die om 09:11 uur begon); ze is wel erg laat als klokkenluider actief geworden.
   Catherine a hero? Wat mij betreft zeker niet.

 4. What comes next is unstoppable. The Liberation of Humanity is in full swing. The vast majority of people are voluntarily locked into a “media bubble” and everyone is copying everyone else. Dissenting opinions are collectively not tolerated, nuance has never been heard of. The proclamation of a fake pandemic was = Now the big revealing and unmasking really begins. https://medium.com/@createyourownworld/now-the-big-revealing-and-unmasking-really-begins-29b63f77322c When you see the lies, you take responsibility for yourself. Then you make the decision that you do not want or cannot participate. And so together we change the systems and structures from within. By changing yourself. Then we play the game called life according to the new rules. Rules of the game prepared by the heart.

 5. Gaan ze gewoon door wat de meeste niet in de gaten hebben en is Nederland testland voor 21st-century skills https://youtu.be/5kcU5QP2UCc = deze We proberen deze ongemakkelijke waarheid uit te leggen. En is dit het voorlopige resultaat ‘Door beleid Rutte zijn er duizenden mensen overleden’
  https://youtu.be/NG7QcqeVpmc

  Soul Journey & Ascension Journey What does this actually mean?
  https://medium.com/@createyourownworld/soul-journey-ascension-journey-a5548c6e0b1e

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in