Het “plan” is dat de verraden gevaccineerden in opstand komen en een staat van anarchie creëren, zoals te zien is in de Mad Max films. De wereldregering zal opduiken en de orde herstellen.

Als ik een gokker was, zou dit het scenario zijn dat ik vandaag zou overwegen. (Ik hoop dat ik het mis heb!) Als het dodental in de miljoenen loopt, en mensen beseffen dat de vaccins de oorzaak zijn, en de lockdown permanent is, zal het publiek zo verontwaardigd zijn dat ze hun regeringen omver zullen werpen en iedereen zullen vermoorden die de zwendel-epidemie heeft bevorderd. De Illuminati willen binnenlandse oproer uitlokken, nationale regeringen omverwerpen, politici lynchen, met andere woorden, chaos creëren. Ordo ab Chao (Orde uit chaos) is hun motto. Dit “plan” zal zich in de komende 2-4 jaar ontvouwen, schrijft Henrymakow.com.

Daarom hebben ze deze duivelse zwendel gelanceerd die al hun lakeien blootlegt en in diskrediet brengt zonder eerst de wapencontrole in de VS veilig te stellen. Ik dring er bij de leden van hun vrijmetselaarsnetwerken op aan om nu de gelederen te verbreken, in plaats van later voor de wolven te worden gegooid. (Het is ook het juiste ding om te doen.)

“Het vaccinnarratief wordt omgedraaid. Mij werd verteld dat het vaccin op den duur zal leiden tot meer infecties en meer doden. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen woedend zullen worden en hun regeringen tot de grond toe zullen afbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen in brand worden gestoken, opgejaagd en in de straten opgehangen. BEIDE kanten zullen hun regeringen tot de grond toe afbranden. De pro-vaccin kant, volledig verraden en stervende, zal razend zijn… de anti-vaccin kant zal ziedend om wat hun regering liet gebeuren.”

Dat is waarom ze zo wegwerpbaar zijn. Biden is bijna dood. Bojo, Macron en Fidelito zijn idioten. De schade tijdlijn voor de mRNA vaccins is 2-3 jaar. De mRNA opname “heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.”

In het kielzog van anarchie, zal een nieuwe wereldregering opstaan als “de grote redder.”

Is dit waarom sommige prominente anti-vaxers lid zijn van een Vrijmetselaars organisatie? Zij geloven erin ons van te voren te vertellen wat ze gaan doen. Zijn dit sommige van de mensen die de miljardair zegt te hebben “gerekruteerd?” Is dit waarom Twitter nu anti-vaccin info (behalve de mijne) laat circuleren?

 

  13-jarig kind in Brazilië overlijdt na geïnjecteerd te zijn met Pfizer "Een mooi meisje sterft door dit ellendige vaccin"

Het “Plan” – Als miljarden sterven, zal het Vaccin Narratief omslaan (Encore)
Bron- Reddit Conspiracy

Ik ga je niet vertellen wie, of waarom. Laten we zeggen dat ik dagen met deze persoon heb doorgebracht en dat ze een schuilplaats hebben in NZ. Het is de eerste keer dat ik ooit ‘rondhing’ met een bekende, vermogende persoon (miljarden). Het was een toevallige ontmoeting nadat ik wat werk voor hen had gedaan in Queenstown. Er werd gegeten, gedronken en gediscussieerd. Ik was uitgenodigd om een ​​weekend bij hen te hangen. Ik post dit nu nadat ik het heb verwerkt.

Ze waren loslippig en open tegen me, maar zeiden wel als ik deze dingen noemde, dat ‘we elkaar nooit hebben ontmoet’. Maar lachte en zei dat niemand het toch zou geloven, dus ‘veel plezier’, hou hun identiteit er maar buiten.

Ze zeiden dat we ons hier geen zorgen hoeven te maken, dus ondanks wat ze me vertelden, zei hij dat ik mezelf moest beschouwen als een van de gelukkigste mensen die nu in NZ zijn.

Ze vroegen of ik het vaccin zou nemen en waren opgelucht toen ik nee zei. Ze zeiden dat kiwi’s het tegengif toch zouden krijgen, maar sommigen zullen dat punt niet halen. Iemand moest hier tenslotte ‘voor hen’ de zaken regelen.

Ik vroeg wat zij dachten dat het ‘eindspel’ was voor al deze covid-dingen. Ze vroegen me met grote belangstelling wat ik dacht dat het was, maar ik kwam er niet bij in de buurt.

Dit zeiden ze in feite…

– Een plan werd vele jaren geleden bedacht, en vele jaren was dat alles wat het was, een plan. Ze moesten vele jaren wachten op de beschikbare technologieën om het plan levensvatbaar te maken. En om de juiste mensen te werven.

– Dit gaat absoluut over een nieuwe wereldregering die wordt ingevoerd (details zullen volgen).

– Deze nieuwe wereldregering is al jaren in volledige geheimhouding aan de gang, wachtend aan de zijlijn, de schaakstukken verplaatsend.

  VAERS-klokkenluider: "45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen", leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering

– De nieuwe regering heeft enkele van de topmensen op de planeet nodig, bijna allemaal kwamen ze uit eigen vrije wil aan boord en met een volledig geloof in de zaak van een nieuwe wereldregering. In hun ogen zijn ze de brute kracht die de mensheid koste wat kost redt. Ik kreeg te horen dat degenen die weigerden, werden bewerkt, maar in de meeste gevallen zouden ze de persoon naar de bredere groep brengen en door middel van discussies werden ze overtuigd en toegewijd aan de zaak. Meestal kregen deze ‘geesten’ nepbanen en doorliepen ze psychologische evaluaties enz. als een eerste stap.

– Dit plan is aan de gang en de meest complexe wereldwijde keten van gebeurtenissen die ooit in gang is gezet.

HET PLAN is in wezen om elke burger van elk land gewelddadig tegen hun eigen regering op te zetten. Hoe ze dit doen is puur geniaal en puur kwaad.

Om dit plan te bereiken, vroeg mijn toevallige gezelschap hoe ik het zou doen?… Hoe zou je elke burger van elk land tegen zijn eigen regering opzetten? Ik heb echt geen idee. Dus legden ze de basis voor me uit.

– Er moet een wereldwijde gemanipuleerde ‘ziekte’ zijn.

– Er moet massale angst, paniek en paranoia zijn.

– Leiders, wetenschappers en media moeten het eens zijn over een behandeling.

– Dat de behandeling in wezen aan hen zou worden gegeven zonder dat ze het zelf beseffen.

– Er kunnen maar weinig ‘gesanctioneerde’ behandelingen zijn, alle andere behandelingen moeten als ‘gevaarlijk, onveilig en verboden’ worden beschouwd.

– Leiders, wetenschappers en media worden gemanipuleerd om te geloven dat deze ‘behandeling’ de enige optie is, de enige manier om u en uw gezin veilig te houden.

-Leiders, wetenschappers en media geven u in zekere zin hun woord dat deze behandeling veilig en effectief is.

– Kinderen waren ook het doelwit om maximale pijn en woede toe te brengen zodat  het slecht afloopt.

Ik vond dit onderdeel interessant. Onze leiders, wetenschappers en media zijn NIET medeplichtig aan dit plan of maken op geen enkele manier deel uit van dit plan. GEEN van hen, zelfs Fauci niet. Ze zijn slechts middelen voor deze elites, dienen een doel en zullen dan worden “weggegooid” of “gevoed aan de kwaden”! Ze worden bespeeld.

-De weinige dissidenten die de ‘behandeling’ in twijfel trekken, worden op verschillende manieren in diskrediet gebracht en gecensureerd.

  WEF: WHO roept wereldleiders op bevoegdheden over te dragen aan VN om 'Ziekte X' te bestrijden

– mRNA was de geavanceerde technologie waar ze op zaten te wachten.

– Publieke boodschappen zorgen ervoor dat mensen smeken om de ‘behandeling’ en ervoor in de rij gaan staan.

We zouden kunnen zeggen dat het plan op dit moment goed op weg is en tot dusver enorm succesvol is. De opname van mRNA is enorm geweest en de mensen geloven allemaal dat de ‘behandeling’ de enige manier is om terug te keren naar de normale gang van zaken.

Ik kreeg te horen dat het hun stoutste verwachtingen heeft overtroffen!

WAT NU?

Dit is waar het laatste plan wordt uitgevoerd.

Het vaccinnarratief wordt omgedraaid. Mij werd verteld dat het vaccin op den duur zal leiden tot meer infecties en meer doden. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen woedend zullen worden en hun regeringen tot de grond toe zullen afbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen in brand worden gestoken, opgejaagd en in de straten opgehangen. BEIDE kanten zullen hun regeringen tot de grond toe afbranden. De pro-vaccin kant, volledig verraden en stervende, zal razend zijn… de anti-vaccin kant zal ziedend om wat hun regering liet gebeuren.

Ik kreeg ook te horen dat wanneer dit gebeurt, aan “Mad Max” moest denken, maar ook aan NZ “Elysium”. Er zijn een paar aangewezen zones zoals NZ, maar vanwege geografie en infrastructuur staat NZ bekend als Zone 1.

Zodra de massa’s vrij zijn van de overheid en al degenen die hen ‘verraden’ hebben, en zij genoeg hebben geleden, is dit het moment wanneer de nieuwe wereldregering zal opstaan ​​als de grote redder. Het zal een “gemakkelijke verkoop” zijn, is mij verteld.

Dit was mijn hersendump. Ik heb waarschijnlijk nogal wat weggelaten. Ze begonnen hierover te praten, maar negeerden enigszins directe vragen.

Ze zeiden dat ze me aardig vonden en me in de buurt wilden hebben als het stof was neergedaald, dat ik enorm nuttig voor hen was.

Ik weet het niet, een deel van mij denkt gewoon dat ze me voor de gek hielden. Ik voel me wel beter over waar ik nu ben.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls we niet willen dat 2022 een afspiegeling wordt van 2021, moeten we openlijk ongehoorzaam blijven aan de onwetenschappelijke COVID-tirannie
Volgend artikelLinkse plandemie hysterie laat asymptomatische Amerikanen ziekenhuizen overspoelen in zinloze covid paniek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. wapencontrole is juist het plan ,heb je ergens een vergunning voor nodig ,is het geen onwrikbaar eigendom meer .Kan zo opgehaald worden .geld voor alles waar een ontheffing ,vergunning ,brevet enz nodig is . dat is het recht van de macht .
  daarom hebben ze 2 a in amerika .en wel meer landen

 2. “Het “plan” is dat de verraden gevaccineerden in opstand komen en een staat van anarchie creëren, zoals te zien is in de Mad Max films. ”

  leuke nonsens van (((henry(((

  lay down goy

 3. Als er een burger oorlog uit zou breken dan moeten wij zorgen dat wij al het tuig en al die elite meteen uit schakelen en verder ben ik van mening dat de gevaccineerde straks nog veel werk krijgen om door de foute vaccinatie de dood in hun ogen zien en moeten te overleven want wij niet gevaccineerde zijn niet hun vijand maar de elite die willen van de onnozele af zij kosten te veel geld en zij willen dat wij terug keren naar de slavernij waar wij de blanke het slachtoffer zullen van zijn.

  • Een denkfoutje; stel de elite wil van de onnozele schaapjes af, dan houden ze de rebelse wakkeren over. Dat zijn nou niet bepaald de slavenzielen die ze nodig hadden. Dus denk eens door…..
   In England zijn ze gevangenissen met crematoria aan het bouwen…
   Als het land leeg is maar de infrastructuur in tact is, kunnen bv de Chinezen binnen wandelen, en de moslims (die meer autoriteitsgevoelig zijn) en zich niet hebben laten vaxxen, als slaaf nemen. China heeft overbevolking, grote voedsel tekorten, grote milleu vervuiling oa door mismanagement, zou door de NWO aangewezen zijn de rol van Amerika in de wereld over te nemen. Daarnaast lijkt het er op, dat door de nieuwe situering vd magnetische pool na de aanstaande pole shift, (ja, de polen zijn al aan het lopen) grote delen van China zich in het nieuwe polair gebied zullen bevinden.
   West Europa krijgt dan een subtropisch klimaat… De globale hotemetoten weten dat dit aanstaande is, en het gevecht van grootmachten onderling over landjepik van vruchtbare grond is gaande… China lijkt nu dubbel spel te spelen, en de onverwachte overwinning v Trump was waarschijnlijk ook niet voorzien. Gaat de NWO EU Rusland opofferen aan China? Het is een mooie slangenkuil… En Europa is het hol vd leeuw. Het kon hier nog wel eens een mooi pleuris zooitje worden.
   Ik zou maar vast voorbereidingen treffen voor de komende voedsel, energie, en materiaaltekorten.
   Ik wens iedereen veel wijsheid en samenwerking toe.

 4. Ten eerste sluit ik mij aan bij de reeds gegeven antwoorden en ik denk dat deze mensen net als ik het door frontnieuws gebrachte bericht, zelf al bedacht hebben.
  Want alles heeft te maken met of je wel of niet de realiteit ziet.

  • Sinds maart 2020 -een paar weken na de Faucistiche Coup heeft dr.Zelenko bewezen dat de combinatie HCQ x Zink x Azithromycin (en wat adviezen op Zelfzorg.nl) een uitstekend protocol is om snel van je griep af te komen. Begin 2021 is daar o.a. het wondermiddel Ivermectine is bij gekomen.
   Helaas voor ons ligt de hele vooraad die in Nederland te koop was op de nachtkastjes van de coupplegers, maar iedereen die een beetje slim is weet hoe je daar toch nog aan kan komen.
   Als je dat om de een of andere reden niet lukt, sluit je dan aan bij het verzet, of vraag het via fb of twitter aan Mordechai Krispijn van Viruswaarheid.

 5. “Elite wil binnenlandse opstanden”

  Juiste conclusie naar mijn weten, jarenlange import van niet westerse asielparasieten is hier het ultieme voorbeeld van, Nederland telt reeds 2 moslim burgemeesters het begin van de jihad in spé, kijk bijvoorbeeld naar Engeland in het bijzonder naar Machester dat vergeven is van haat bendes die bijna de stad controleren, in Duitsland idem dito, met andere woorden de chaos, de plannen voor de jihad, bendevorming is reeds lang gaande, succes als het binnenkort zóver komt, dan krijgt u de hartelijke diversiteitsgroeten van Frans Timmermans en henchmen.

  • Reiner Fuelmich heeft gesteld dat het Neurenberg Proces 2.0 pas ná de oorlog in gang gezet kan worden en het voor die tijd – en het ís oorlog – aankomt op de mensheid zelf. Dus wachten op eerlijke processen in de nabije toekomst of op langere termijn is vergeefs en een illusie.

 6. In de bijbel staat het antwoord het komt overeen met wat jij hier beschrijft , maar het zal een andere
  wending nemen !
  Er is nog hoop maar we moeten dit verwerpen en afwijzen .
  Beslist niet vaccineren en kalm blijven en onderzoek doen de meeste mensen worden misleid !
  Met vriendelijke groet , Ronald

 7. Ik heb niks met De kleine Time Out van de Schwanz uit het Rode Schild, ik vind het een soort van Jones Town/Ron Hubbard verhaal. Dus ik vind ik dit scenario meer plausible is aangezien men in het beging overeenkomsten aminozuur residuen ontdekte tussen het HIV GP120 spike protein van en een spike proteïn die in de alfa variant van de Sars-Cov2 voorkwam.

  Dit onderzoek is terug getrokken, echter niemand in de publieke media heeft zich ooit afgevraagd wat voor spike protein produceren deze injecties nu die van de alfa variant zijn afgeleid, (en waarom ligt de uitbraak zo dicht bij het lab Wuhan was waar men diverse “gain of function” deed met professoren van de Universiteit van Manitoba, Ecohealth Alliance en andere westerse bedrijven/ gesubsidieerde wetenschappers .)

  Net zo dat het heel toevallig was dat het spike protein een toxide was “allememagies”. 60 jaar onderzoek in Corona Virussen en men heeft dit nooit en ten nimmer geweten.

  Dan nog Regeringsleiders die zich laten gebruiken als jalonstokken= Salonschwanzen voor een uitzetting die niks te maken heeft de wensen van hun burger bevolking, of zelfs enige logica bevatten.

  Het zit heel dichtbij bij een uitkomst waarbij men in aankomende toekomst gaat naar VAIDS bij elke opwekking van spike proteïnes een beschadiging van de cellen, net zolang tot je ziek zwak of dood bent en dus je weer positief getest op Covid-19 en een van zijn 666 varianten wordt, gewoon omdat je deze proteïnes ook een deel zijn van het virus.

  Dit betekent dat we hier dus stapsgewijs naar toe worden geleid, het zou kunnen.

  Ik persoonlijk denk echter als de reactie parken=interneringskampen op actief volgend jaar gesteld in Nederland worden, dat het niet meer lang duurt (bij een jaar of zeven) voordat de aarde een “woede” uitbarsting heeft of dat een astroïde in één van de Oceanen zijn vertoefing zoekt.

  Misschien valt het allemaal te samen. Men wilt eerst zoveel mogelijk ruimen voordat de chaos valt, en er geen orde meer te overzien is in de modderpoel. Een half miljoen mensen die in paniek en hongerig zijn zijn makkelijker te overzien en te ordenen dan 7 miljard

  We gaan naar een nieuwe tijd toe hoe je het wend of keert en men wist dit al toen men de Georgia Guide Stones bouwde

 8. Fuck 🙁

  There go’s the neighborhood 🙂
  Ernst Kuipers wordt de nieuwe minister van Volksgezondheid, bevestigt D66. De huidig bestuursvoorzitter van Erasmus MC komt namens D66 in het kabinet.

 9. Helemaal eens met de conclusie dat de overheid de burger uitdaagt. De gemiddelde burger is zo goed afgericht dat ze niet uit hun stoel komen. Dat maakt het lastiger voor de vijand; ze moeten harder poken om de luie burger achter z’n telefoon vandaan te halen.

  Ik zie een binnenkort een machtsvacuüm ontstaan waarin wij, als grote groep het initiatief kunnen overnemen. Een steeds groter wordende groep tegenstanders neemt de macht over. Als een land hiermee begint volgt de rest van de wereld snel waardoor het domino-effect niet meer te keren is. Dit gaat zo snel dat de elite geen kans meer heeft om een wereldregering te installeren.

  Iemand moet de moed hebben om de eerste stap te zetten. Het momentum is bijna daar.

 10. Het is geen logisch verhaal dat een volk een globalisten-regering eerst wegjaagt en daarna globalisten-miljardairs verwelkomt als wereldregering.

 11. Dit was eeuwenlang het plan, wat we alleen zien is dat de groep waarvan Trump het instrument is in de weg stond maar eigenlijk als groep slechts een voorzetsel zal blijken van onze Oosterburen die uit het Zuiden zullen herkomen. Zoekt u eens Ernst Zundel UFO PDF. 170 pagina’s.

 12. …met een regering zoals Rutte en de mentaliteit van schijt aan de burger hoeft niemand verder iets te doen, Rutte heeft zelf het schavot gebouwd waarop hij en de zijnen zullen dansen…het is aan de burger om wanneer men kiest de luiken in de vloer open te maken.

  Wanneer politie en leger tegen eingen burgers worden ingezet is de staatsvorm niet langer democratie, maar officieel dictatuur volgens de geldende definitie, wat ze er verder ook voor naam aan geven. Halsema is daarbij een hoofd met twee gezichten, beide hypocriet en vol willekeur tot op de kale schedel. Een aanfluting voor recht en wet, maar gezien niemand die meer bewaakt…

  Wat ik jammer vind is dat bijvoorbeeld honden en paarden tegen mensen worden ingezet. Zeker wanneer de demonstratie er een is van overtuiging en politieke strekking, zoals in de grondwet waarop trouw is gezworen staat. Dat maakt het woord van een politieagent en militair waardeloos en daarmee de geloofwaardigheid van het individu in dat uniform.
  Het had net zo goed de maffia kunnen zijn die “orde” handhaafd.

 13. Ik denk dat het iets anders gaat verlopen. Klein kort oorlogje is genoeg. Kernrakketje en gifgas laat de gevaxten denken dat dat de oorzaak is straks van hun ellende,,,.

 14. Lijkt me toch een beetje vergezocht. Het zou kunnen, maar eerst ga je mensen tegen een regering opzetten.

  Een regering die toch al veel te veel EU-gericht is en geen aandacht heeft voor landelijke, laat staan lokale problemen en dan ga je komen met een WERELD-regering? Alsof mensen echt zouden geloven dat die dan wel aandacht zou hebben voor zaken op een meer lokaal niveau?

  Gezien de absolute stupiditeit van de covid-schaapjes zou dat misschien nog werken, maar de mensen die hier tegen in opstand komen zullen juist helemaal geen behoefte hebben aan een nog grotere, oncontroleerbare regering die van nog verder weg ‘regeert’.

 15. Dit verhaal klopt met de info die er rond gaat. En dat is, dat men zich heeft voorbereidt op opstanden en hierop hoopt.Echter de planning en de praktijk kunnen verschillende uitkomsten brengen. Een agenda is niet perse dat het ook gebeurd. De keuze die de schrijver doet is zijn keuze of hij bij deze mensen blijft rondhangen of niet. Buiten dat ik twijfel of het een verhaal is om de reacties erop te bekijken. Voor Nederland zie ik nog steeds hoop en dat is dat de Nederlanders uit de partijen met een C van Christus weer naar de kern terugkeren en niet de agenda van de “Duivel” ten uitvoer brengen. Het is nog mogelijk dat de ChristenUnie het roer in Nederland kan omgooien dus dissidenten in het kartel. En daarna de invloed van het Europarlement verminderen.
  Al zou het hele corona gedoe vandaag stoppen dat zitten we nog met de medische en economische schade. Hetgeen voorkomen moet worden is dat de banken weer gered gaan worden. Het zal nu anders moeten gaan en dat is de spaarders vrijstellen en de bank buitenspel gaan zetten. Dit is de grote klus waar we voor staan. Het corona debat vertroebeld waar het om gaat en dat is de economie slopen.

 16. Dank je wel Fronnieuws voor het delen van deze info!!! Ik ging gelijk eens kijken op die website, blijkt dat ze dat duivelse logo verwijderd hebben! Maar kijkende op de wayback machine: yep, ze hadden dat logo…

 17. Follow the money.
  Difficult for you to do? Watch Tim Gielen’s 1 hour documentary about who owns the world / monopoly. It is even available on Youtube.
  To say that politicians and Fauci are NOT part of it, and just being “played”, is nonsense.
  Somebody who I trust, told me… BS!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in