Voor degenen die vanaf het begin van de pandemie hebben opgelet, was het autoritarisme dat zich nu voor ons ontvouwt gemakkelijk te voorspellen. Reeds in maart 2020 voorspeldden we al verplichte vaccins, de politiestaat en reisbeperkingen. Dit maakt ons niet speciaal of helderziend, het is gemakkelijk af te leiden als je je eenmaal bewust bent van de aard van de staat en hun neiging om het enige gereedschap in hun gereedschapskist te gebruiken om problemen aan te pakken waarmee de samenleving geconfronteerd wordt. Dat enige gereedschap is geweld, schrijft Thefreethoughtproject.com.

Hoewel de bedoelingen van de staat in het begin misschien nobel waren om de overdracht van het virus te voorkomen, werden hun nobele bedoelingen dankzij hun neiging om zonder vragen geweld te gebruiken, al snel een kanaal voor tirannen om zich uw vrijheden toe te eigenen.

“Geef ons uw vrijheid, dan zorgen wij dat de pandemie verdwijnt”, was de mantra van het team lockdown, en ondanks de volledige uitholling van de weinige vrijheid die de mensen nog hadden, zien we nu weer een grote stijging van het aantal ziektegevallen en ziekenhuisopnames.

Je hoeft alleen maar naar Australië te kijken en de nazi-achtige aanpak van Covid om te zien dat geen enkele politiestaat een virus kan stoppen. Het afgelopen jaar heeft Australië iedereen die zich niet aan hun gezag onderwierp mishandeld, ontvoerd, gearresteerd en geïntimideerd. Een paar maanden geleden zijn ze zelfs begonnen volledig gezonde mensen te ontvoeren en op te sluiten in interneringskampen, alleen maar omdat ze zijn blootgesteld aan iemand die mogelijk besmet is met covid.

Het land is gevallen. Iedereen werd opgesloten en iedereen werd gevaccineerd, maar toch deed covid wat covid doet. Ondanks dat het een van de meest tirannieke landen op de planeet is wat betreft de pandemie, ziet Australië de grootste piek van gevallen sinds de covid hysterie begon.

Kijk hier eens naar. Al de tirannie in Australië heeft gewerkt om de curve af te vlakken! Alleen op de verkeerde as.

Pfizer: Niet te overziene risico's voor degenen die gevaccineerd zijn

Ik dacht dat de concentratiekampen werkten. Wie had dat ooit gedacht? pic.twitter.com/wHYFL5r1wj

– Matt Agorist (@MattAgorist) December 26, 2021

Bovenop het verlies van economische en fysieke vrijheid, gingen regeringen over de hele planeet ook over tot het aanvallen van je medische vrijheid. Politici grepen opnieuw naar hun enige gereedschap in de gereedschapskist en begonnen mensen te dwingen om de prik te nemen – geïnformeerde toestemming was niet nodig.

Mensen werden gedwongen hun baan te verliezen, duizenden eerstelijns gezondheidswerkers werden ontslagen – waardoor een personeelstekort ontstond – omdat zij geen vaccinatie wilden nemen voor een ziekte waar zij misschien al immuun voor waren.

Vaccins, zo werd de mensen verteld, zouden onze uitweg zijn uit deze puinhoop. In een vroeg stadium gingen zowel politici als de media blaaskaken op hun zeepkisten staan en beweerden ten onrechte dat het krijgen van de prik je zou beschermen tegen covid. De factcheckers kunnen deze mensen nu niet meer dekken, want ze hebben het zo vaak gedaan dat ze op video staan.

In de video hieronder, van eerder dit jaar, beweert media-roeptoeter en bekende leugenaar Rachel Maddox – zonder wetenschappelijke gegevens om haar te staven – dat het vaccin je zal behoeden voor het krijgen van covid.

“Nu weten we dat de vaccins goed genoeg werken dat het virus stopt bij elke gevaccineerde persoon… Een gevaccineerde persoon raakt besmet met het virus….het virus infecteert hen niet…het virus kan dan geen gevaccineerde persoon als gastheer gebruiken om meer mensen te krijgen.”

Sure, maar niemand was zo overtuigend als Maddow
pic.twitter.com/XJTM94sa3J

— Αλωπεκή ??☦️♂♐ (@alopeki) December 26, 2021

Het was ook niet alleen Maddow. Van Bill Gates tot Fauci tot de president zelf, deze mensen gingen naar hun kansels om een vals verhaal te verspreiden dat het krijgen van vaccinaties covid in zijn sporen zou stoppen. Spoiler alert: dat deed het niet.

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat geven

Ze zeiden dat het vaccin de overdracht stopte. Nu liegen ze en zeggen ze dat dit niet zo is.

Video bewijs hier ?
pic.twitter.com/Ds632bHZzI

— Cernovich (@Cernovich) December 26, 2021

Herinnert u zich ook de mantra die door de media en de regeringen ad nauseum werd herhaald, over de “pandemie van de ongevaccineerden”, die het COVID-19 Response Team van het Witte Huis medio juli introduceerde en die de president op 14 december nog steeds valselijk herhaalde?

Ook dat bleek niet waar te zijn, zelfs The Atlantic gaf het toe.

Nu de tirannieke tak Covidianen zien hoe hun voorspellingen en angstzaaierij in duigen vallen, worden ze in een hoek gedreven en proberen ze hun opmerkingen, zoals die in de video’s hierboven, te onderdrukken. Maar de kat is uit de zak en de mensen hebben er genoeg van.

Geen enkele hoeveelheid definities kan worden veranderd, boosters kunnen worden voorgeschreven, of lockdowns kunnen worden afgedwongen om te voorkomen dat het schip van de gevestigde orde zinkt.

De booster ging nooit over het verminderen van symptomen.

De booster ging over het in stand houden van de leugen dat het vaccin kon voorkomen dat mensen COVID zouden oplopen en verspreiden.

Die leugen was de basis voor alle vaccinatiemandaten, en die is deze maand volledig uit elkaar gevallen.

— Thomas Massie (@RepThomasMassie) December 27, 2021

Zeker, er zijn nog steeds angstige mensen opgesloten in hun huizen, verlamd van angst omdat hun leiders hen vertellen dat ze bang moeten zijn. Maar zij zijn nu in de minderheid. In veel delen van de wereld, ondanks voortdurende angstzaaierij over “gevallen die toenemen”, worden mensen weer normaal.

Ondanks tirannieke mandaten, zijn mensen ongehoorzaam. En ondanks de beste pogingen van de media en hun marionettenmeesters in de gevestigde orde, stort het narratief rond covid in elkaar. Wij verwelkomen deze ineenstorting met open armen.

Een pad zal oprijzen om ons te ontmoeten

Het is hoog tijd dat we “normaal” terugnemen. Dit virus is hier, je zult ermee in contact komen, en je moet je eigen persoonlijke keuzes maken over hoe ermee om te gaan. De overheid heeft je niet kunnen beschermen tegen ziek worden, en zal dat ook nooit kunnen. Gelukkig beginnen veel mensen het te begrijpen.

Naarmate meer mensen zich verzetten, zal de staat zijn greep verliezen en zal de vrijheid weer centraal komen te staan. Ze geven het zelfs toe. Toen de CDC directeur aankondigde dat de quarantaine van 10 dagen naar 5 dagen zou worden versoepeld, gaf directeur Rochelle Walensky toe dat hun nieuwe beleid afhangt van “wat we dachten dat mensen zouden kunnen verdragen”.

Hoeveel meer ga je nog tolereren?

Iets in de lucht is veranderd, en ik krijg meer mensen in mijn persoonlijke leven die me de hand reiken dan ooit.

Ze stellen vragen, ze spreken hun waardering uit voor de gegevens die ik deel, en ze zijn bezorgd over hoe we verder gaan.
— NYC Angry Mom (@angrybklynmom) December 27, 2021

?? Slovenia -Ljubljana [Dec 27, 2021]

Enorme menigte verzameld bij het Constitutioneel Hof tegen vax-mandaten & paspoorten!
#NoVaccinePassports #NoGreenPass #NoAlPaseSanitario #NoVaccineMandates #Freedomrally #DoNotComply #Widerstand #NonAuPassSanitaire #EindeLockdownNu pic.twitter.com/GHwNvtbPLd

?️ BMedia ??? (@BananaMediaQ) December 27, 2021

Groot protest tegen vax-mandaten & paspoorten in #Bilbao #NoVaccinePassports #NoGreenPass #NoAlPaseSanitario #NoVaccineMandates #Freedomrally #DoNotComply #Widerstand #NonAuPassSanitaire #EindeLockdownNu #PassaporteSanitarioNao  pic.twitter.com/8LvPOz72bG

– ?️ BMedia ??? (@BananaMediaQ) 26 december 2021

Een zee van mensen in Wenen tegen gezondheidsapartheid. “Wij zijn de wereld!” pic.twitter.com/m1SPZzfR3U

— Kees71 (@Kees71234) December 26, 2021

Een van de vele demonstranties door heel Duitsland op eerste kerstdag om een einde te maken aan de autoritaire COVID. pic.twitter.com/vMhYCjFGwA

— Aaron Ginn (@aginnt) December 27, 2021


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: Verzet je – De tijd is nu gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeliefden deprogrammeren, de COVID-cultus doorbreken
Volgend artikelUitgelekt “plan” – Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in