In vrijwel elk westers land met een hoge vaccinatiegraad vindt u een recordaantal infecties. Israël had het hoogste aantal infecties per hoofd van de bevolking in de hele wereld. Je kunt dit niet verklaren door meer testen. Tijdens de piek in januari 2021 werden er ongeveer 110.000 tests uitgevoerd, met ongeveer 8.000 positieve op een bepaalde dag, en ongeveer 7,5% van de mensen zou positief testen. Op dit moment voeren ze dagelijks 400.000 tests uit, waarbij 60.000 mensen positief testen, wat neerkomt op een positiviteitspercentage van 15%, schrijft Rintrah.

Hetzelfde geldt voor Nederland, waar 47% van de mensen positief test op 135.000 tests, met een 7-daags gemiddelde van 64.000 mensen die dagelijks positief testen. In januari vorig jaar, toen het vaccinprogramma van start ging, werden ongeveer 5000 mensen positief bevonden, met een positief testpercentage van ongeveer 11%. Meer mensen krijgen dit virus nu, het is niet alleen een kwestie van meer testen. Rioolwater RNA in Nederland toont dit simpele feit ook aan:

Wat er gebeurde is dat gevaccineerden een sterk vergelijkbare immuunrespons hadden na het krijgen van deze vaccins. Vervolgens ontstonden er nieuwe varianten die effectief gebruik maken van die vergelijkbare immuunrespons. Delta deed een poging daartoe met AY.4.2, maar toen kwam Omicron, dat een veel betere kandidaat was met een enorme voorsprong.

Zo zijn we aan BA.1 en BA.2 gekomen. Met deze virussen beland je niet meer op de IC, want iedereen in de westerse wereld is inmiddels wel aan SARS-COV-2 blootgesteld, dus de traditionele overreactie van het immuunsysteem komt niet meer voor.

Wat je nu krijgt is dat dit virus verandert in een chronisch virus, iets wat meer lijkt op herpes of hepatitis C. Het is gemuteerd zodat het interferon kan onderdrukken, wat betekent dat het zich in je cellen blijft verstoppen zonder het aangeboren immuunsysteem te waarschuwen. Dit is waarschijnlijk een deel van de reden dat het zich nu grotendeels naar kleine kinderen heeft verplaatst, aangezien het veel sterkere aangeboren immuunsysteem van kinderen datgene is wat hen tot nu toe veilig heeft gehouden. Het kan nog steeds mensen doden, maar het duurt nu gewoon veel langer om mensen te doden. Kijk naar het dodental in Zuid Afrika, om te zien wat ik bedoel. Sterfgevallen door infecties worden met een maand vertraagd ten opzichte van Delta, Omicron heeft eerst tijd nodig om je immuunsysteem uit te putten.

Met de vaccins, blijf je achter met een immuunreactie die niet goed werkt. Het richt zich op een oude versie van het virus en het virus is geëvolueerd om de immuunrespons in zijn voordeel te gebruiken. Daarom zie je overal de recordinfecties en hoor je al die berichten over snelle herinfecties.

Dit doodt mensen langzaam door het immuunsysteem uit te putten. B-cellen blijven niet-neutraliserende antilichamen produceren die het virus niet kunnen stoppen, T-cellen raken uitgeput en het lichaam wordt kwetsbaar voor secundaire infecties. In tegenstelling tot eerdere varianten gedraagt het zich niet als een gewone infectie van de luchtwegen, het is niet als een ernstig geval van griep.

  Een dringende videoboodschap aan de wereld: Crisis, Marburg virus ziekte - Oplossing, Ricine-rijk vaccin - Mogelijk resultaat, vaccin-geïnduceerde vergiftiging

Het is niet normaal dat 45% van de geteste bevolking positief test op dit virus. Influenza infecteert niet zo’n groot deel van de bevolking in een bepaald seizoen. De vaccins hebben mensen veranderd in schietschijven voor dit virus, de statistieken worden gemanipuleerd om dit te verdoezelen. Infecties in de eerste 14 dagen na de eerste injectie worden geteld als infecties bij “ongevaccineerde” mensen.

Je kunt Zuid-Afrika vergelijken met Denemarken of Israël, om te zien wat er aan de hand is. Sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen leiden tot een situatie waarin steeds meer mensen chronisch geïnfecteerd zijn met Omicron.

Deze chronisch geïnfecteerde mensen blijven ook andere mensen blootstellen. Door antilichaam-afhankelijke versterking kan het virus de macrofagen infecteren en zich daarbinnen gaan vermenigvuldigen, wat bijdraagt tot de uitputting van het immuunsysteem.

Je hebt misschien gehoord dat Omicron milder is dan Delta. Het is meestal langzamer dan Delta. Hier is het dodental dat in Zuid-Afrika is gemeld:

En hier zijn de gevallen:

Voor Delta, gaan gevallen en sterfgevallen samen op. Voor Omicron, is er een vreemde grote vertraging van ongeveer een maand. Dit komt omdat Omicron zich anders gedraagt.

Ik kan dit deel niet genoeg benadrukken: wat belangrijk is als je te maken hebt met een snel veranderend coronavirus dat herhaaldelijk mensen kan infecteren, is de kwaliteit van de immuunrespons. De kwaliteit van de immuunrespons die door de vaccins wordt opgewekt is laag, maar de kwantiteit is hoog. Dit wisten we al in mei, toen in een studie werd aangekondigd:

In deze studie profileerden we vaccin-geïnduceerde polyklonale antilichamen evenals van plasmablast afgeleide mAbs van individuen die een SARS-CoV-2 spike mRNA-vaccin kregen. De polyklonale antilichaamresponsen bij gevaccineerden waren robuust en vergelijkbaar met of overtroffen die na natuurlijke infectie. De verhouding tussen bindende en neutraliserende antilichamen na vaccinatie was echter groter dan die na natuurlijke infectie en op monoklonaal niveau vonden we dat de meerderheid van de door vaccinatie geïnduceerde antilichamen geen neutraliserende activiteit hadden.

En als u denkt dat deze vaccins slecht werkten tegen Delta, wacht dan maar tot u ziet hoe ze het zullen doen tegen Omicron BA.2. Vergeet de sterfgevallen en ziekenhuisopnames maar even. Ik wil u eerder vragen: wat denkt u dat er gebeurt als u chronisch geïnfecteerd bent met een coronavirus? Hier ziet u het aantal gevallen per vaccinatiestatus in het VK:

Deze cijfers zijn vertekend, maar nu ga ik u cijfers laten zien die u bang moeten maken, als u begrijpt waar u naar kijkt.

Hier ziet u positieve tests in Nederland van de GGD, ons gezondheidsagentschap dat de COVID-tests regelt:

Voor mensen die hun eigen positieve thuistest willen bevestigen, is 91% positief. Van de mensen die niet ter bevestiging van een positieve thuistest worden getest, is 23,9% positief. De 39,7% verwijst naar het positieve percentage bij mensen bij wie het niet duidelijk is of ze een bevestiging zoeken van een test die ze zelf thuis hebben gedaan. Voeg al deze getallen samen en je komt uit op de ~45% positieve testen die ik eerder noemde.

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

Omdat “anti-vaxxer complottheoretici” zoals ik niet naar de sportschool of het restaurant mogen zonder een wattenstaafje in onze neus gestoken te krijgen, heeft Nederland ook toegang tot de statistieken van mensen die ongevaccineerd zijn en een tijdelijke QR-code willen ontvangen om toegang te krijgen tot een evenement. En hier ziet u het positiviteitspercentage, voor de “anti-vaxxer complottheoretici”:

Hier kunt u zien dat slechts 3,7% positief test! Maar als u nog twijfels had, zou dit de laatste nagel aan de doodskist moeten zijn:

Hoe wil je Zuid-Afrika verklaren? Missen zij 99% van hun gevallen, door inadequate tests? Als je mensen vaccineert, maak je ze vatbaarder voor besmetting met de Omicron-variant. In sterk gevaccineerde bevolkingsgroepen zoals Israël en Denemarken, begin je positieve terugkoppelingseffecten te zien, omdat alle gevaccineerde mensen die besmet raken ook de mogelijkheid hebben om het virus te verspreiden.
Is het seizoensgebonden?

Ook dat idee kunnen we laten rusten.
Maar zo erg kan het toch niet zijn? De Nederlandse cijfers die ik u hier liet zien, suggereren 12 keer zoveel gevallen per hoofd van de bevolking in de gevaccineerde populatie. Dat zou groot nieuws zijn als het echt zo erg was, vindt u ook niet?

Laten we eens kijken wat er tot nu toe is gebeurd. In Duitsland meldden ze aanvankelijk dat slechts 4,42% van de gevallen van Omicron zich voordeed bij de ongevaccineerden. Een paar dagen later krabbelden ze terug, zeiden dat het oorspronkelijke aantal een vergissing was en kondigden plotseling een veel hoger aantal ongevaccineerde Omicron-gevallen aan. In Australië zien we vergelijkbare cijfers, waarbij de gevaccineerden tien keer zo vaak Omicron oplopen.

In sterk gevaccineerde landen hoeft het virus niet via ongevaccineerde gastheren te passeren, om van de ene gevaccineerde persoon naar de volgende te komen. Ongevaccineerde mensen zullen een andere immuundruk uitoefenen dan gevaccineerde mensen, dus met ongevaccineerde mensen buiten beschouwing kan het virus evolueren om de infectie van gevaccineerde mensen te optimaliseren, waarbij het eigenschappen ontwikkelt die het in het lichaam van ongevaccineerde mensen in een nadelige positie zouden plaatsen.

We hebben nu het punt bereikt dat infectie met SARS-COV-2 chronisch is. We krijgen nu meldingen van mensen die met BA.1 besmet raken, herstellen en een maand later met BA.2 besmet raken. Als je constant tegen dit virus moet vechten, put het je immuunsysteem uit. En omdat iedereen om je heen nu ook gevaccineerd is en dus voortdurend het virus verspreidt, heeft de vaccinatie niet alleen je eigen lichaam vatbaarder gemaakt voor infectie, maar ook je eigen blootstelling aan virusdeeltjes uit de omgeving vergroot.

  Nieuwe wetenschappelijke studie: Covid-19 vaccins hebben minstens 150.000 mensen in de VS gedood waaronder 574 kinderen 

Kijk naar alles wat er gebeurd is en vertel me: welke andere verklaring is er voor wat er nu gebeurt, dan dat de Omicron-stam uw vaccinatie-immuunreactie in z’n voordeel gebruikt?

 • Hoe verklaart u anders de plotselinge opkomst in Europa, waarbij Delta met ongekende snelheid wordt vervangen?
 • Hoe verklaart u anders de massale toename van virus in rioolwater en de massale toename van algemene gevallen?
 • Hoe verklaart u anders de hogere ziektecijfers in het VK voor de gevaccineerden?
 • Hoe verklaart u anders het hoogste aantal gevallen in de hele wereld in het drievoudig gevaccineerde Israël, waar de ICU’s nu weer snel vollopen?
 • Hoe verklaart u anders dat deze variant besmettelijker is dan alles wat we tot nu toe hebben gezien?
 • Hoe kan het zo’n groot voordeel hebben ten opzichte van Delta dat het Delta snel uitroeit, als het niet door het omzeilen van adaptieve immuniteit komt?
 • Hoe verklaart u anders dat deze variant zich in Zuid-Afrika weer terugtrekt, maar recordinfecties blijft veroorzaken in sterk gevaccineerde populaties?
 • Hoe verklaart u anders de snelle verwerving van nieuwe mutaties, die de laatste nog werkende antilichamen van gevaccineerd serum elimineren?
 • Hoe verklaart u anders het hogere percentage positieve testen dan we tot nu toe hebben gezien?
 • Hoe verklaart u anders de overweldigende clustering van mutaties in het receptor bindende domein van het spike-eiwit?

Dit is precies waar het op lijkt: een virus dat nu geëvolueerd is om je immuunreactie in zijn voordeel te gebruiken. Het zal je over het algemeen niet direct doden. Elke keer dat het je infecteert, veroudert het en put het je immuunsysteem uit. Je bent getuige van een uitputting van naïeve T-cellen. Telkens als het je infecteert, reageert je lichaam met een afgeleide van de inadequate immuunrespons die het leerde van de Wuhan-versie van het spike-eiwit.

Israël breidt nu de vierde injectie uit tot iedereen boven de 18. De vierde injectie zal echter precies hetzelfde doen als de derde injectie. De reikwijdte van de immuunrespons neemt verder af, omdat het immuunsysteem opnieuw leert in te zoomen op het Wuhan spike-eiwit. Dit betekent dat het mensen gedurende een paar weken beschermt, maar zodra de wittebroodsweken voorbij zijn, worden ze nog kwetsbaarder voor dit virus.

Het bewijs is er zodat iedereen het kan zien. Er is geen manier meer om dit in de doofpot te stoppen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Operatie Uitroeiing – Het plan om het menselijke immuunsysteem te decimeren met een door het laboratorium gegenereerde ziekteverwekkerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAntony Mo is van plan zijn leven te beëindigen vanwege zijn COVID vaccinatieletsels: “Ik heb al touw gekocht”
Volgend artikelCEO Pfizer teleurgesteld over effect van derde injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Leuk, al die gekleurde grafiekjes. Interessant.

  Blijft de vraag: waar o waar is dat “virus” ? Waar is het wetenschappelijk bewijs ?

  《 geluid van krekels 》

  Virus is latijn voor gif. De gifspuiten zijn het virus. Men laat zich vrijwillig vergiftigen door mee te doen aan dat waanzinnige experiment.

  • latijn en etomologie.
   latijn in engels vertalen en de uitkomst terug naar engels vertalen levert de nodige aanwijzingen op.
   probeer quarantiane maar eens heen en weer te vertalen…

   vaccine is ook zon woord wat de orginele herkomst en gebruik interresant is.
   kom je terug bij de melkmeisjes die maar niet ziek werden tijdens een uitbraak.

   rauwe melk waar deze meisjes onbeperkt toegang tot hadden werd handig over
   het hoofd gezien.
   maar de zweren op de uiers werden met snedes kunstmatig bij gezonde mensen ingebracht , en werden uiteraard ziek , toch doet men dit nog steeds…
   hm..

   word altijd een beetje blij als ik iemand zie posten die begrijpt waar de dubbelspraakverwaring gefundeerd is…

   cedo nulli
   nilli cedo

   sic semper tyrannis
   Vea Victis

  • Gelukkig ben ik niet de enige. Het “virus” is gerepliceerd, dat wel (in die duitse studie bijvoorbeeld), maar alleen maar obvd computer modellen die het “virus” hebben verzonnen, mbv gene sequencing apparatuur en voldoende van de juiste ingredienten om het computer model gestalte te geven. Als ik miljoenen deeltjes in een grabbelzak met een monster uit een covid patient heb, kan ik er met mijn malletje ook het computermodel uit vissen. En zo kun je het computer model aanpassen om de delta, de omikron en de huppeldepup te maken, terwijl het eea door de gifspuit komt.

   Maar geloven dat er een “virus” is die mensen ziek maakt, geeft houvast aan menigeen. Probleem is dat er zoveel gezwetst wordt over het “virus” dat niemand ziet waar het programma momenteel staat. En dat is precies de bedoeling van het “virus”. En de spuit is niet bedoeld om mensen te “beschermen” maar dat weten we al.

 2. En van die 8000 positieven waarschijnlijk niet meer dat 20 besmettingen waarvan waarschijnlijk 1 met verschijnselen.
  Het is een “testplandemie”

 3. De meeste informatie van Engelstalige sites hebben het bijna constant over het virus, alsof dit een uit de blauwe hemel gevallen pathogeen is, iedereen die er toevallig mee in aanraking is gekomen door bijv. hoesten, kuchen, niezen of geniaal bedacht door aerosolen besmet raakt.

  Ben geen micro bioloog, viroloog, epidemioloog of meer van zulks wetenschappelijke titels die de mensen dragen welke elke dag in dag uit de talkshows de revue passeren. en de dag erna op de social media nog eens dunnetjes wordt over gedaan.

  De goudenstandaard is naar mijn bescheiden mening de Postulaten van Robert Koch:

  1. De ziektekiem moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt of plant worden aangetroffen maar niet in het gezonde dier of plant.

  2. De ziektekiem moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.

  3. Een proefdier of dezelfde soort plant dat met de gekweekte kiem besmet wordt, moet dezelfde ziekte krijgen.

  4. De ziektekiem moet uit het proefdier of de proefplant geïsoleerd kunnen worden, en moet gelijk zijn aan de ziektekiem in het lichaam van de patiënt.

  Enkele ziekteverwekkers voldoen niet aan deze postulaten, bijvoorbeeld prionen.

  Kijk wanneer aan deze postulaten van Robert Koch echt aandacht wordt geschonken in de MSM dan dondert hun hele narratief als een plumpudding in elkaar, eveneens de vals positief gevende PCR test die gewoon niet werkt, de antistoffen bloedtest mag niet gebruikt worden evenals bepaalde medicijnen.

 4. Virus = ‘gif’
  Injecteren met ‘virus’ = ver’gif’tigen
  Het gif is gelukkig niet overdraagbaar, niet door de lucht, niet door water, niet door vaste stoffen.
  Je moet het innemen.
  Vandaar de vaccinatiedruk.
  Het zijn de fascisten in organisaties als de vrijmetselaars en de jezuïeten, die het Romeinse rijk wereldwijd willen oprichten en daartoe iedereen willen koppelen aan een wereldwijd systeem. Het experiment daarvoor is nu aan de gang. Het gaat richting Openbaring 6, Openbaring 9 en Openbaring 13.
  Zie:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

 5. Allemaal prachtig die cijfers en grafieken maar men moet eens ophouden zich telkens te laten testen, iedere keer trapt het mensdom erin om via hun kuddegedrag zich rijp voor de slacht op te stellen.
  Want vanaf dag één werd er door alle overheden van de wereld, misbruik gemaakt van dit kuddegedrag en het lijkt erop alsof dit dus nog steeds niet wordt ingezien.

 6. Moeten ongevacineerden zoals ik ons dus straks zorgen gaan maken van de gevacineerden? Wat wordt bedoeld met et volgende in de tekst?
  waarbij het eigenschappen ontwikkelt die het in het lichaam van ongevaccineerde mensen in een nadelige positie zouden plaatsen.

  • Met zorgen bedoel ik dat we door al die gevacinneerden nu ook als niet gevacinneerden sneller besmet zullen raken?
   Sommigen zeggen dat het virus niet eens bestaat via lucht overdracht… anderen zeggen dan weer van wel. Ik wil het allemaal wel eens zien hoe de wereld er na 2025 en na 2030 gaat uitzien. Van mijn kind blijven ze af. Ik heb een vermoeden dat vanaf maart er een verplichting zal geeist worden of je mag nergens meer binnen… dan sla ik volgende maand maar genoeg droge voeding in en als het nodig is moeten gevacineerde familieleden dan maar boodschappen gaan doen voor mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in