Dr. Reiner Fuellmich is advocaat in Duitsland en in Californië, en hij heeft door middel van zijn Corona Onderzoekscommissie in de afgelopen twee jaar de misdaden tegen de mensheid door de Globalisten ontmaskerd die het valse COVID-19 verhaal aan het publiek hebben opgedrongen en hun gevaarlijke biowapens genaamd “vaccins” verplicht hebben gesteld, schrijft Brian Shilhavy.

Frontnieuws heeft een deel van dit werk hier gepubliceerd.

Het is door velen “Neurenberg 2.0” genoemd, omdat men verwachtte dat er een soort proces zou komen in een internationaal gerechtshof waar deze misdadigers zouden worden vervolgd.

Dr. Fuellmich onthulde onlangs veel van wat zijn Corona Onderzoekscommissie heeft gevonden tijdens een bijeenkomst in Polen, en hij maakte duidelijk wat ik nu al vele maanden zeg, namelijk dat het rechtssysteem eigendom is van en gecontroleerd wordt door de Globalisten, en dat gerechtigheid niet gevonden zal worden in de huidige rechtbanken, of het nu Duitsland is of de VS, of enig ander land.

Hij verklaarde:

“De enige manier om dit te beëindigen is dat de mensen in opstand komen en de autoriteiten vertellen dat dit het einde is.

Het zijn niet de rechtbanken. De rechtbanken, misschien kunnen we die gebruiken om de dingen op te ruimen. Maar ik ben bang dat ze daar niet eens goed voor zijn. Omdat ze zo geïnfiltreerd zijn door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem moeten opzetten.”

Dat wil niet zeggen dat ze niet zullen doorgaan met een proces dat zal lijken op de oorspronkelijke Neurenberg processen. Hij zegt dat er een echte rechter zal zijn, echte advocaten, en echte getuigen, maar de jury zal “het volk” zijn dat het zal volgen via een live stream. En hij verwacht dat dit snel zal gebeuren, voor het einde van het jaar.

Ik was zeer verheugd over zijn presentatie, en hoe hij vragen beantwoordde, tijdens deze presentatie in Polen. Ik was al enige tijd bezorgd dat zijn werk de mensen een vals gevoel van hoop gaf dat er ergens een soort Internationaal Gerechtshof was dat deze zaak zou berechten en alle verantwoordelijke misdadigers zou arresteren.

Maar hij maakte heel duidelijk dat gerechtigheid NIET zou geschieden via het huidige rechtssysteem, vooral niet in Duitsland. Zijn jarenlange ervaring in het procederen voor deze corrupte rechtbanken heeft hem ook geleerd dat de politici slechts marionetten zijn, en dat de echte misdadigers een kleine groep zeer rijke mensen zijn die feitelijk de lakens uitdelen, en dat zijn de mensen die berecht moeten worden.

En de oorspronkelijke Neurenberg processen na WO II brachten GEEN gerechtigheid tegen de Globalisten die beide kanten van de oorlog financierden, omdat de rijke leiders van bedrijven als IBM en Ford nooit werden berecht, laat staan veroordeeld voor hun misdaden tegen de mensheid die Hitler en het Nazisme in staat stelden aan de macht te komen.

  Wereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later

Sommige nazi-artsen die slechts “bevelen opvolgden” werden berecht, veroordeeld en geëxecuteerd, maar degenen die de bevelen gaven niet.

Als u Maximilian Schell’s Academy Award winnende optreden als de Duitse advocaat in Hollywood’s presentatie van de originele Neurenberg processen nog nooit hebt gezien, is het zeker de moeite waard om het te bekijken, omdat het vrij dicht lijkt te liggen bij wat er werkelijk werd gezegd tijdens de processen.

Maar dit is zeer belangrijk werk dat Dr. Fuellmich en zijn team desondanks hebben verricht, omdat zij de hele COVID samenzwering ontmaskeren, en zoals hij verklaarde: “Er zijn geen samenzweringstheorieën meer over. Ze zijn allemaal waar geworden en zijn geen theorieën meer.”

Een van de vragen die hem werden gesteld was het feit dat velen beweren dat het virus niet bestaat, omdat het nooit geïsoleerd is geweest.

Zijn antwoord was dat vanuit juridisch oogpunt, het er niet toe doet. Er is gefraudeerd met de PCR-tests, en dat is wat juridisch zal worden ontmaskerd.

“Ik wil me niet in deze strijd mengen (over de vraag of het virus al dan niet geïsoleerd is), omdat het er echt niet toe doet.

Ik denk dat we kunnen volstaan zonder deze vraag te beantwoorden.

Als we weten dat het virus niet gevaarlijker is dan de griep, en als we ook weten dat we geen coronapandemie hebben, maar alleen een PCR-test pandemie, laten we dan achter de mensen aan gaan die deze leugens naar buiten hebben gebracht.

Drusden, de WHO, Tedros, Fauci.

En dan, zoals de Amerikanen zeggen, laten we het bewijs volgen. Van de ene persoon naar de volgende. En ik ben er zeker van dat veel van deze mensen, die gewoon marionetten zijn, veel van deze mensen zijn lafaards, en vroeg of laat zullen ze ons leiden naar wie echt de leiding heeft, en echt verantwoordelijk is.

Van wat we geleerd hebben van Catherine Austin Fitts, is er natuurlijk een kleine groep van zeer rijke mensen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, die deze marionetten gebruiken.

Ik weet het niet, misschien 300, misschien 3000 zeer rijke families die hun geld investeren in grote fondsen, zoals Blackrock en Vanguard, en sommige van de anderen.

En via deze investeringen, of via deze vehikels herinvesteren ze dan hun geld. In Deutsche Bank bijvoorbeeld, is 10% van de aandelen van Deutsche Bank in handen van Blackrock. Daardoor controleren zij het. Samen met misschien de Chinezen en mensen uit Qatar.

Dus in wezen is de grote vraag natuurlijk, waarom doen ze dit?

Het antwoord is, denk ik, omdat ze bang zijn voor ons, omdat ze met zo weinigen zijn, misschien 10.000, misschien 3000, we weten het niet.

  Studie vindt 5G-technologie een "significante factor" in hogere COVID-gevallen en sterftecijfers

Maar ze hebben veel geld. Waarom hebben ze dat geld?

Omdat ze het van ons gestolen hebben, via hun bedrijven. En ze zijn bang dat wij erachter zijn gekomen, en we zijn er veel over te weten gekomen.

Dus hadden ze iets nodig om onze aandacht af te leiden. En zo hebben ze Corona uitgevonden.

Ze proberen iedereen bang te maken, zodat niemand meer kan nadenken, en dat iedereen uiteindelijk instemt met inentingen met iets dat geen vaccin is, maar doodt.”

Wat betreft een Neurenberg 2.0 proces, dit is wat hij zei:

“Het verschil tussen het oorspronkelijke proces van Neurenberg en waar wij aan denken, is dat toen ze de processen van Neurenberg voerden, het niet één, maar vele processen na de oorlog waren, het was na de oorlog. De oorlog was afgelopen.

Wat wij nu doen, en wat wij van plan zijn te doen, gaat gebeuren terwijl de oorlog waarschijnlijk nog bezig is.

We hopen dat het snel voorbij zal zijn. Het zal niet echt voorbij zijn, want er is nog veel opruimwerk te doen. Maar ik hoop dat het nog maar een paar weken, misschien nog 2 of 3 maanden duurt, want ze hebben echt hun handen overspeeld.

Ze worden wild. Ze zijn nu amok aan het maken.

Maar we zijn van plan om een internationaal proces te houden met misschien wel de 40 advocaten waarmee we contact hebben gehad, inclusief een van de advocaten hier uit dit land, en het plan is om dit tegen het einde van het jaar te doen.

En het wordt alleen een rechtszaak voor… het is een echte rechtszaak. Maar, het is… met een echte rechter, met echte experts en met echte getuigen, en echte advocaten natuurlijk, uit elk land.

De belangrijkste boodschap die deze rechtszaak zal afgeven, is die van de getuigen die zullen uitleggen wat er met hen is gebeurd, wat voor schade ze hebben geleden, hoe hun bedrijven zijn verwoest, hoe ze een geliefde hebben verloren, hoe ze misschien een nier hebben verloren, vanwege de bijwerkingen, de nadelige effecten.

Maar, er zal ook een vonnis zijn. Maar dit zal misschien maar 6 dagen duren. Gewoon om de andere kant een voorproefje te geven van wat er komen gaat.

Want wij zijn er klaar voor. We hebben de mensen, we hebben de advocaten die opgeleid zijn, en die begrijpen waar dit allemaal over gaat.

Dus het eigenlijke proces, dit zal slechts een eerste proces zijn. Er zal meer dan één proces zijn.

De jury zal de mensen zijn. De mensen die dit bekijken, via een live stream. En zij zullen uiteindelijk… zij zijn degenen die het vonnis zullen vellen.

Maar nogmaals, we zullen veel meer nodig hebben dan alleen deze ene rechtszaak. Er zijn veel meer van zulke processen die nu worden aangespannen, in de Verenigde Staten in het bijzonder, omdat er nog steeds veel rechters zijn die echt onafhankelijk zijn, velen van hen zijn gekozen door de mensen met wie ze werken, in hun regio.

  Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

Maar zoals ik al zei, de enige manier om dit te keren, is niet via de rechtbanken, dat duurt te lang. Het is door de mensen.

Sta op, en zeg ze dat ze naar de hel kunnen lopen. Want dat is waar ze vandaan komen.”

Hij maakt duidelijk dat gerechtigheid nooit gevonden zal worden in de rechtspraak, zeker niet in Duitsland. De rechtbanken, tenminste op de hoogste regeringsniveaus, worden allemaal gecontroleerd door bedrijfs-Globalisten.

“We zullen onze eigen rechtssystemen moeten opzetten, en dat zullen we. Ik denk dat we onze eigen… wel, hoe noem je dit? Ik denk dat we ons eigen parallelle universum moeten opzetten.

En we moeten er nu mee beginnen. In veel gevallen, zijn we al begonnen. Omdat het huidige systeem, niet gered kan worden. Het is niet meer te repareren. Je kunt niets repareren.

We moeten ons systeem van economie, van onderwijs, van recht, en vooral onderwijs, omdat onderwijs zo belangrijk is.

Als de mensen niet leren waar het om gaat, als ze niet leren dat ze vragen moeten stellen, dan zullen ze in robots veranderen. En dat is wat ze proberen te doen met onze kinderen.

Het enige advies dat ik je kan geven is, speel niet mee. Sluit je aan bij alle anderen. Creëer je eigen parallelle universum, verbind je met alle mensen die aan de goede kant staan, en als de tijd komt, en die zal komen, ik denk dat het snel zal komen. We zullen allemaal opstaan en we zullen ze naar de hel sturen, waar ze vandaan komen.”

Bekijk de volledige presentatie.

ATTORNEY FUELLMICH ON NUREMBERG 2.0: JUSTICE WILL NOT COME BY THE COURTS BUT BY THE PEOPLE RISING UP

We zijn veel dankbaarheid verschuldigd aan Dr. Reiner Fuellmich, Viviane Fischer, en de rest van hun team, voor het goede werk dat ze hebben gedaan.

Maar nu is het aan ons, het volk, om de misdadigers te weerstaan en hen voor het gerecht te brengen.

Waar zijn de veteranen, de militairen en de ordehandhavers die zich niet aan deze mandaten willen houden?

De wet staat aan ONZE kant, maar als we gerechtigheid willen, zullen we die moeten afdwingen. Niemand zal het ons zomaar overhandigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer verzet een plicht wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen prik geen eten mandaten landen stilletjes in Canada
Volgend artikelDE HOLOCAUST KEERT TERUG: EU wil de code van Neurenberg afschaffen, medisch fascisme reconstrueren met gedwongen spike-eiwit “vaccinatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. “We zijn veel dankbaarheid verschuldigd aan Dr. Reiner Fuellmich, Viviane Fischer, en de rest van hun team, voor het goede werk dat ze hebben gedaan.”

  ZEKER WETEN!

  • Ik zie niet in waarom, wat heeft hij voor u gedaan ?
   Voor mij, in ieder geval niets !!!
   Alle dagen lopen we nog altijd met een mondkap op, we mogen als ongevaccineerde nergens meer binnen, en worden volledig uitgesloten.
   Vergeet niet, dit is al 20 maanden bezig, en het is nog niet gedaan.
   Dr. Reiner Fuellmich heeft de indruk gewekt, dat hij het ging oplossen, maar dit gaat niet lukken, want het hele systeem is corrupt.
   Dit heeft hij afgelopen week ook toegegeven, en de pletwals rolt verder.

   • Oké dus jij had gehoopt dat Dr. Fuellmich het vuile werk voor je op ging knappen zodat je zelf op je reet kon blijven zitten, en je ondertussen gewoon veilig aan de bullshit regels conformeren? Het was mij, en vermoedelijk velen met mij, namelijk al ruim 20 maanden duidelijk dat het gerechtelijk systeem in heel de EU(SSR) totaal verrot en gecorrumpeerd is. Als wij niet opstaan en initiatieven zoals die van Fuellmich, en dichter bij huis de BPOC2020, met hart en ziel ondersteunen door op zijn minst consequent burgerlijke ongehoorzaamheid tentoon te spreiden, en beter nog in opstand te komen. Dan is inderdaad alles verloren. Zoals hij zegt: WIJ HET VOLK ZULLEN HET AF MOETEN DWINGEN!

   • WILLY JE BENT ERG ONDANKBAAR EN/OF BLIND. DEZE MAN EN MET ADVOCATEN UIT HEEL DE WERELD EN MEER DAN 1000 SPECIALISTEN EN VAKBEKWAME MEDISCH PERSONEEL MET AL HUN VERKLARINGEN EN BEWIJZEN, DIE PROBEERT MET GOED GEVOLG HET OVERZICHTELIJK SAMEN TE PRENGEN EN EEN PROCES TE REALISEREN. STRUIKELBLOK IS DAT HEEL HET RECHTSYSTEEM IN HANDEN IS VAN DE GLOPBALISTEN WERELDWIJD EN DAT MAAKT DE PROCESVOERING MOEILIJK MAAR ER ZIJN NOG EEN AANTAL RECHTERS DIE UIT HET GOEDE HOUT GESNEDEN ZIJN.

 2. Er ontbreekt een belangrijke factor en dat is het leger en politie. Men mag betogen zoveel men wil, als men voor deze zaak, die een zaak van leven of dood is voor quasi iedere mens, inclusief leger en politiemensen, zich niet SAMEN tegen de huidige fhurers kan en wil verzetten zal het,eens hun cent valt, te laat zijn. Het leger en politie moet geweld gebruiken, niet tegen hun ouders en kinderen die staan te betogen, maar tegen de machthebbers want hun agenda is vreselijker dan wat velen onder ons zich kunnen voorstellen! Wat ons te wachten staat is niet te vergelijken met wat er onder Hitler gebeurde, maar een optelsom x 100 van wat er onder Lenin,Stalin,Trotsky,Mao,Pol Pot en Hitler enz…aan slachtoffers is gevallen!

 3. Hij zal een lijfwacht en voorproevers enz. Nodig hebben wil hij nog een aantal jaren blijven leven om het proces bij te wonen.
  Verwacht een spoedige liquidatie, past aub goed op!!

 4. We moeten nog steeds niet denken dat iemand van buitenaf ons zal redden en dat wij passief kunnen afwachten. We moeten ons aansluiten bij parallelle initiatieven en zelf in actie komen. Deze woorden zijn belangrijk:
  “We zijn veel dankbaarheid verschuldigd aan Dr. Reiner Fuellmich, Viviane Fischer, en de rest van hun team, voor het goede werk dat ze hebben gedaan. Maar nu is het aan ons, het volk, om de misdadigers te weerstaan en hen voor het gerecht te brengen. Waar zijn de veteranen, de militairen en de ordehandhavers die zich niet aan deze mandaten willen houden?”
  We moeten allemaal weigeren om nog langer mee te doen met de maatregelen. Doe gewoon niet
  meer mee. Geweldloos verzet!

  • Sorry, maar iedere keer als een mongool het heeft over geweldloos verzet dan pis ik de boks vol, figuurlijk.
   Geweldloos verzet is melk willen hebben door op een fopspeen te zuigen, en maar zuigen, in de hop dat er ooit melk uitkomt….

   Hoe denk je dat de “orde” en controle over de burgers word gehandhaafd, geweldloos…?

   De enige weg om nog rechten te houden is door politici en bestuurers publiek te zetten, met naam en waar hun huis woont, ze zitten toch in een publieke functie…?
   En dan krijg je de mogelijkheid tot discussie terug, de discussie die de olie is in een democraite. Niet meer spreken over geweldloos verzet maar over transparantie, en zorgen dat er geen steen is waaronder iemand in publieke functie zichzelf kan weghouden van d ediscussie met de burger.

   Vergeet email, vergeet demonstraties maar zoek persoonlijk mens tot mens contact, dat is de enige manier om iets uit te leggen en begrepen te worden….en dan kun je wet en recht heel houden en laten respecteren door de heren en dames van de “obesitas elite” ….

   • Hoi Duchesne,

    Als ik zo vrij mag zijn, ik denk dat het een soort van ”ladder” is van passief verzet (lage trede) tot uiteindelijk gewelddadig verzet (hoge trede).

    Ik ben iemand die voor geweldloos verzet. Daar heb ik in vele reacties hier over geschreven hoe je dat kan doen. Aangezien jij hier al langere termijn post weet ik zeker dat jij iig een aantal gelezen hebt. Dat je me nu een mongool noemt vind ik jammer.

    Ik heb heel veel geweldloze opties voorgesteld welke ik in de dagelijkse praktijk toepas. Met wisselend succes met moet ik bekennen maar iig deels succes. Jij geeft aan braaf je muilkorf te dragen met als excuus de enge vax mensen. Je weet toch dat dat ding ziekmakers niet tegenhoudt?

    Daarnaast, wat doe jij dan wel gewelddadig om gerechtigheid af te dwingen? Begrijp me niet verkeerd. Ik claim absoluut niet dat ik geschiedenis kan veranderen. Ik weet dat ik slechts een zandkorreltje in de machine kan zijn en daar kes ik voor. Probeer mensen te helpen om ook een zandkorreltje te zijn of worden. Ik denk dat dat heel veel meer helpt.

    Echt, ik hoop dat jij ook zo een zandkorrel wordt die anderen helpt en laat zien hoe een zandkorrel in de machine te woren.

    Groeten,
    Hugo

    • mongool is misschien in jou geval niet van toepassing, maar geweldloos protest is een heilloze weg. Je bijdragen zijn op zich super, maar denk eens in het probleem oplossen in laats van vragen aan lui die het probleem creeren of ze aub dat niet willen doen….waarom zouden ze, dit werkt voor hun….

     Vanaf het moment dat een burger moet protesteren betekent het dat de politiek wiens taak het is het reilen en zeilen in het land zo gunsitg mogelijk te regelen doof is voor een probleem van de burgers….
     Ze doen hun werk dus niet, en weigerne dat zelfs te doen.
     Demonstreren betekend dat iets dat voor een grote groep mensen een probleem is niet door de politiek word aangepakt.
     Als, in het geval van van de vreedzame cojona demonstraties in Den Haag waarbij bejaarden worden neergeslagen door de politie er nog steeds word geroepen dat iets geweldloos moet, dan is de les niet geleerd.
     De politiek stuurt de politie aan, die krijgen opdracht te slaan en te verdrijven, met laakbare methodes om uitlokking en reden te creeren. Dus de politiek kiest voor de weg van geweld tegen de burger, in plaats van oplossingen te zoeken. Dan komen we dus in dwang met geweld terecht, en is democratie feitelijk gestorven.

     Geweldloosheid is eigenlijk roepen dat je het niet eens bent maar dat je niet bereid bent erg ver in je protest te gaan. Dan zal hetgeen op het spel staat ook we niet zo belangrijk zijn…..dus jou grens en het middel om jou te dwingen te luisteren heb je zelf al aangegeven….

     Er is een parlement om geweld te voorkomen, mits er een balans is in dat kabinet. Als parlement feitelijk grotendeels een andere agenda volgt dan die van de eigen partijen en als leden van verschillende partijen achter de schermen om dezelfde agenda dienen is democraite dood. En daarmee de geweldloze weg naar goed bestuur.

     Vroeger was politiek geweld gewoon, tussen de republikeinen en de oranjegezinden in 1813 werd gevochten, gestoken en geschoten. Daar vielen doden. Om het gevecht van de straat te halen en beschaafde te laten verlopen werden er afgevaardigden gekozen, die in een zaal waar men onschendbaar was kon ruzieen. Dueleren werd verboden omdat er doden vielen wanneer woorden niet langer toereikend waren. Het punt is dat de achterban geweld als middel bezat om de afgevaardigden te laten respecteren door andere afgevaardigden.
     Dus mensen werden gehoord.

     We zitten nu in een situatie waarbij we niet worden gehoord, weg worden geslagen en worden gedwongen ons leven te laten kapot maken door “afgevaardigden”die de agenda van een derde partij dienen, verraders dus eigenlijk.
     Wil je dat probleem oplossen moet je loos van geweldloos afhalen en bereid zijn met geweld jou recht om gehoord te wordne terug te halen.
     Geweldloosheid is de weg van hen die iets willen maar niet beried zijn daarvoor te vechten, wel op fietsjes met vlaggetjes en verkleed te gaan lopen roepen en dansen….een circus dat denkt iets te mogen zeggen….

     De realiteit is dat politici banger moeten zijn van de burger dan van de baas met de verborgen agenda omdat anders de rechten van de burger en hun beit en vrijheid worden weggenomen. De prijs van vrijheid is geweld en bloed, en bleod en meer geweld. Vreedzaam demonstreren doe je voor walvisjes, voor krokusvakantie en de paashaas. Het gaat hier over het voorbestaan als mens in vrijheid, met recht op zelfbeschikking.
     Gewledloos demonstreren is het mooiste cadeau voor een groep dictators die nog niet vast genoeg in het zadel zitten om tegenstanders op te laden en vast te zetten. Demonstreer nog even vreedzaam door, en je zal zien wat ik bedoel.

     Ik ben niet voor geweld, maar wel realist genoeg om te zien dat er niets anders is over gebleven om voor onze rechten op te komen. Dus ik wacht, zoek uitwegen om geweld waarbij geen winnaars zullen zijn maar enkel overlevenden te vermijden maar bereid mezelf er geestelijk op voor dat er een moment komt dat ik alle remmen qua menselijkheid heel vlug moet laten gaan. Ik zal wel moeten, om te overleven. Misschien handig om zelf eens over na te denken…?

     Wie gaat demonstreren heeft nog niet begrepen dat de regering nul en geen boodschap heeft aan de burger. Anders had je ook niet de straat op gehoeven…

     Er is een staatsgreep gaande die van een democratie met grondwet een dictauur maarkt waarin mensen voorrechten kunnen kringen, maar nul rechten meer hebben. Word eens wakker !

     ik ben een rotsblok in een uurwerk, als mijn grondwetelijk rechten en het recht mens te zijn niet worden gerespecteerd.
     …niks schuren, maar slopen tot op het bot, en alles dat hun naam draagt.
     Hadden ze maar hun werk waar ze eerst voor hebben lopen smeken via het stembiljet naar behoren moeten doen.

     Geweldloos is een utopie, een fantsie dat jij gerespecteerd word en dus ook jou woorden. Wanneer je hun stropdas vast hebt, op 5cm van hun oogbol staat te sxhreeuwen wat jou klachten zijn en ze kunnen ruiken wat je de afgelopen week hebt gegeten, dan zullen ze respect tonen. Tot die tijd sturen ze hun knokploegen met “geweldsinstructie”, en hun uitlok troepen om die geweldsinstructie zo breed en lang mogelijk op te rekken. En hun knokploegen intimideren ze op de kazerne of het bureau…je bent voor ons of tegen ons, verraders kunnen we niet gebruiken of gedogen, etc, etc…geweld is de nieuwe normaal van bestuur in dit land. Geweldloos protest heeft het “nieuwe normaal” die kans geboden….

     nu is de wereld gek.

     En dat lapje voor de mond, nee, het helpt geen moer, maar ik ben er wel blij mee want ik hoe vele rotkoppen en chagerijnen nu niet volledig te zien. Een voordeel van een verder zinloos stukje “Hygiene”…
     De hele cojona anpak is er een van onlogische dingen, van geld verdienen en dwang. Miljarden aan controle en dwang, maar geen uitbreiding van IC of aparte gezonde plekken voor zieken. De aftakeling van verzorghuizen is enkel groter geworden, velen krijgen geen preventief onderozek of goede behandeling en een longpatienten in en ziekenhuis stoppen is net oiets als gehakt in de zomer een uurtje buiten zetten voordat je er balletjes van gaat draaien die je de dag erna gaat bakken…teken het plaatje…

     Nee, geweldloos demonstreren is enkel roepen da tje bang bent om je klachten bij te zetten. Demonstreren heeft op zich nog nooit tot resultaat geleid…

     Transparantie is het antwoord, ieder op een publieke functie zichtbaar maken en de verblijfplaats van diens huis ook. Maak ze aanspreekbaar op persoonlijk niveau, want de ivoren toren is niet meer toegangkelijk voor de burger.
     E mailen naar en kamerlid is nutteloos, en anderen dan de geadresseerde lezen jou mail om ze vervolgens weg te gooien in de spam bak…
     Publieke functies moeten direct aanspreekbaar zijn, opdat verantwoording voor beslissingen en stemmen tegen het bij de verkiezingen beloofde beleid niet stilletjes kunnen worden gedaan.
     Transparantie omdat politiek en publieke functies dienstbaar moeten zijn. Alleen dan kan een democraite werken. Onze democratie is kapot en op sterven na dood.

     We gaan nu “geweldloos” een dictatuur in. Nou ja, inspuitingsdwang door uitsluiting is ook geweld…en tegen de grondwet. Maar geen hond in Den Haag die zich daar iets van aantrekt.

     Geweldloos is vruchtenloos, zinloos, hopeloos, kansloos, inhoudsloos…

     • Hoi Donald Duck Parkeerd,

      Dank je voor het compliment en dank je voor je zeer uitgebreide inhoudelijke reactie.

      Zoals ik je reactie lees denk ik te lezen dat je onder niet gewelddadig zijn alleen een rondje lopen met tig duizenden en dan verandering verwachten. Dat dat niet werkt ben ik volledig met je eens!

      Maar stel dat je iedereen in NL weet te verrenigen om met geweld dit regime om te werpen zonder geinfiltreert te worden (wat gebeurt, weet ik uit ervaring en dat was zelfs geweldloos) verlies je nog steeds gezien de stand van zaken op dit moment. De tegenstander is niet achtelijk. Zelfs al weet je het voor elkaar te krijgen om de halve regering om te leggen zitten er in no time nog extremere lui daar want je wordt gitzwart gemaakt en de beweging terug naar 0 of slechter gaat. De meeste mensen zijn tegen geweld.

      Dus een ander plan is nodig. De tactieken van Ghandi waren zeer effectief en grotendeels vreedzaam. Heeft het machtigste rijk ter aarde voor de VS op de knieen gekregen.

      Stap 1 is de meerderheid van de bevolking achter je beweging te krijgen. In ons geval weg met alle maatregelen.

      Daar kan een ieder een steentje aan bijdragen. Aan de ene kant door schijt te hebben aan de maatregelen. Mijn grens voor nu ligt op 95 Euro boetes. Ik heb voor mijn werk VOG verlkaringen nodig en als ik die met aantekeningen krijg wordt het lastiger om te werken. Het laatste wat ik nu wil is afhankelijk worden van de staat.

      Wat velen vergeten is dat ze ook invloed kunnen uitoefenen op de werkomgeving. Ik wil niet pochen of zo maar heb wat ”regels op kantoor;” helpen te ondermijnen zodat het papieren tijgers zijn geworden.

      Wat ook een krachtige tool is om mensen uit hun comfort zone te halen. Dit door ze op een vriendelijke en het liefst lollige manier te confronteren met de absurditeit van dit alles. De meeste voelen zich dan heel onconfortabel.

      We zitten nu in een psychologische oorlogsfase. Gebruik dat in je voordeel en pas dat ook toe. Leer die skill en wees verbaast hoeveel je daarmee kan bereiken voor dit doel.

      Pas als je weet dat genoeg mensen ontevreden zijn. Dat gaat gebeuren de komende tijd want CO2 / klimaat spul. Dan kan je fase 2 in gaan.

      Dat is je ergens van symbolieke belangrijkheid ingraven. Zoals de Dam. Weet dat als je dat doet je een communicatie plan moet hebben, genoeg mensen, genoeg steun, genoeg bevoorrading, veel zieligen zoals zwangere vrouwen die niet geinjecteerd willen worden, genoeg kinderen en dan heb je ze bij de ballen. Kunnen ze niet geweld plegen

      Ik weet nog goed, toen dat plein in China bezet werd ging er een colone tanks heen. 1 gast ging ervoor staan (en bleef ervoor staan) en ze durfde niet verder te rijden. Zo krachtig is vreedzaam protest.

      Helaas heeft dat protest het niet gered want ze gingen geweld gebruiken. Het regime kon zeggen (en zoals ik het begrepen heb was het zo) zij begonnen met geweld dus konden we niet anders. De populatie slikte het (of het waar was of niet) en ze zitten dus nog steeds met dat dictatoriale bewind daar.

      Ik ben net begonnen aan het boek the power of the powerless van Havel. Toenmalig dissident (ook toen hij het boek schreef) die daarna president van Tjechasowakije was en de vreedzame scheiding tussen Tsjechie en Slowakije regelde.

      Ik ken eigenlijk geen situatie waar gewelddadig verzet iets heeft opgelost.

      Dank je voor de mogelijkheid om in gesprek te gaan en ik sta er meer dan open voor om dit gesprek voort te zetten want ik kan me voorstellen dat je genoeg tegen argumenten hebt (smile)

      Hartelijke groeten,
      Hugo

    • en nogmaals, mongool was wat verkeerd, maar het geeft aan hoe beu ik het ben om een goedbedoeld initiatief te zien kapotgaan omdat het kanslos is, omdat de andere partij geen regels respecteert.
     mijn geloof in de rechtstaat is totaal weg, het is corrupt tot op het bod.
     Geen rechter of hij dient zijn broodheer, geen agent die zich niet toedekt met de deken van plchtmatigheid en de eigen burger met geweld hun grondwettelijk recht ontneemt….

     rechten hebben is gebaseerd op rechten kunnen beschermen en verdedigen met behulp van geweld. Wanneer je de optie van geweld weghaalt bij de burger en deze een kleien groep in handen geeft heb je afhankelijkheid, en dat gaat over in dienstbaarheid en afhankelijkheid. Uiteindelijk in slachtofferschap. Tot de dood erop volgt.

     • Hoi Duchesne,

      Oh heel herkenbaar ik ben het ook helemaal beu. En dat is het vriendelijk uitgedrukt. Bij mij is ook het vertrouwen in basically alle instituties weg. Niet alleen corrupt tot op het bot maar ook genocidiiaal.

      Maar dat heb ik sinds een video van 60 minutes uit Amerika zag (zgn onderzoek journalistiek daar). Vraag, nu je weet dat de weapons of mass diistruction er niet waren en de sancties minstens 500.000 kinderen de dood heeft gekost. Zou je het nu anders doen? Nee, het was het totaal waard.Hoor het haar zelf zeggen https://www.youtube.com/watch?v=1tihL1lMLL0

      Het vervelende is dat je, zeker gezien de stand in NL, geweld gewoon kansloos is. Dus doe het niet. Allicht dat mijn bovenstaande post je wat inzichten geeft in wat ik denk dat helpt.

      Over tijd heb ik veel meer gepost over hoe je vreedzaam kan protesteren en zand in de machine bent zonder de horros van gewelddadige zaken te belanden.

      Groeten,
      Hugo

 5. Tja lang verhaal kort, ik wist dat dit ging gebeuren Reiner Fuellmich is ook een mens dat geen ijzer met handen kan breken, hij en zijn team lopen tegen een overhangende steile wand van totalitarisme aan waartegen geen opklimmen is, hij is natuurlijk benaderd om zijn pogingen te staken want anders.

 6. Ik vroeg me al af wat de reden zou gaan worden van het niet doorgaan met dit “tribunaal”. En daar istie dan. Pak de hooivorken maar weer op mensen!

 7. De IMT tribunalen in Neurenberg was geen Rechtspraak, maar een Communistisch Joodse Vendetta…

  https://avalon.law.yale.edu/imt/imtconst.asp

  Artikel 19 en 20 spreken boekdelen!

  Article 19.
  The Tribunal shall not be bound by technical rules of evidence. It shall adopt and apply to the greatest possible extent expeditious and nontechnical procedure, and shall admit any evidence which it deems to be of probative value.

  Article 20.
  The Tribunal may require to be informed of the nature of any evidence before it is entered so that it may rule upon the relevance thereof.

  Dit was geen rechtspraak.. dit was een COMMUNISTISCH SCHIJNPROCES!!!
  Er waren toentertijd honderden beroemdheden die hier schande over spraken, met als bekendste wel Generaal Patton, die in november 1945 door de voorloper van de Mossad werd vermoord nadat hij door een “auto ongeluk” met lichte verwondingen in het ziekenhuis was beland. Zijn archief is tot op de dag van vandaag staatsgeheim.

 8. ” Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt. ”

  M.a.w Fuellmich kletst veel maar zegt uiteindelijk dat de bevolking het zelf maar moet oplossen.
  Door iemands DADEN, weet je werkelijk wie je voor je hebt! Fuellmich heeft geen moer GEDAAN en houdt burgers oeverloos aan een lijntje…., dus die man schrijf ik volledig af!
  Temeer daar hij het basisbewijs ( ! ) of er hard wetenschappelijk bewijs is dat het virus bestaat, volledig negeert!!

 9. Ik vind het heel lastig om te zeggen tegen alle mensen die hoop hadden dat iemand hen kwam redden. Ik hoop dat dit elke twijfel wegneemt. Deze man heeft zoveel geld binnen gehaald om dit alles aan te klagen zegt nu. Je moet het zelf doen. Je zal maar je vertrouwen en geld aan m hebben gegeven. Voel je je flink bekocht denk ik zo.

  Heeft iemand hier zich ooit verdiept in zijn ”giga rechtzaken”? Zo ja lees ik dat graag zo niet ga ik daar eens in graven want ik moet zeggen dat ik mijn vertrouwen kwijt ben in hem zijn zgn team.

  Groeten,
  Hugo

  • Vollmilch had met een haf uurtje nadenken geweten dat zijn actie kansloos was. Ik denk dat het bij aanvang ook hem al helder was maar dat het ging om de publiciteit.
   Een spel spelen met iemand die tijdens het spel de regels aanpast in zijn voordeel en jou aparte regles geeft die winnen onmogelijk maakt…en dna nog beginnen te spelen…nee, Vollmich wist dat wel.

   Er is tijd getrokken, mensen zijn stil gebleven in afwachting van een rechtsgang voor gerechtigheid en recht die nooit kwam…wachten, afwachten, in slaap vallen….voldaan naar huis gaan want we hebben het geprobeerd…

   Als je 150 cm bent en je wil sex met een vrouw van 2 meter dan kun je wel klimmen en later roepen dat je het geprobeerd hebt, maar wat heb je bereikt?
   Falen is geen optie meer, proberen is geen woord. De dag dat je de straat opgaat om voor je leven en recht op voortbestaan als mens op te komen zul je een scherp geslepen hooivork moeten meenemen en pas naar huis moeten gaan als je gewonnen hebt of je restanten worden opgestuurd. Geprobeerd hebben is in dit geval geen optie, je MOET winnen en daarbij alle middelen benutten. Er komt geen tweede kans in dit gebueren, of de dictatuur word de nieuwe realiteit, of de democratie en de burger blijven staan en leven.

   Ik ben bijna jaloers op de mensen die vreedzaam protesteren, ik zou het niet kunnen, mezelf laten slaan omdat ik ergens achter stond. Ik zou het niet kunnen, om mezelf te laten boeien, op de grond te laten smijten en dan een penalty schop voor mijn hoofd te krijgen van hoofdagent Cruijff…

   Nee, ik zal nooit demonstreren.

   Transparantie is de enige weg die vreedzaam dit feest der waanzin nog kan draaien, die de dictatuur nog kan stoppen. Alles open en in het zicht van iedereen. En dan heeft democratie nog een kans.

   en ondertussen hopen dat er nog landen zijn die voor hun burgers werken en niet tot de dictuur van de EU willen behoren….

   Een Unie opdat er nooit meer oorlog in Europa komt…maar burgeroorlog en dictatuur, dat is prima….kut pax.

   • “Vollmilch had met een haf uurtje nadenken geweten dat zijn actie kansloos was”

    Juist dat was mijn eerste gedachte over fenomeen Reiner Fuellmich, totaal kansloos tegen het EU regime, de Amerikaanse zionistische vergiftiging is naar Europa overgeslagen.

    • Het zal bij ons vandaan moeten komen om Fuellmich een kans van slagen te geven. Als het volk het niet afdwingt is alles verloren. En dat hadden we ook in een halfuurtje kunnen bedenken.

   • Even een toevoeging op al het geweldloze spul dat ik heb gepost… Je doet er wel verstandig aan om geweld achter de hand te hebben. Als ze bv mij gedwongen proberen te injecteren dan heb ik volkomen legale wapens achter de hand om me te verdedigen. Dan is geweld volkomen legaal.

    Ik hoop dat mijn uitgestoken hand naar blue truth, een politie organisatie tegen dit alles, mij helpt. Ik denk het niet maar probeer allianties te creeeren. Alleen ga je hoe dan ook tenonder.

    Groeten,
    Hugo

 10. Dit artikel zou best wel eens kunnen kloppen: https://www.frontnieuws.com/uitgelekt-plan-elite-wil-binnenlandse-opstanden-encore/
  “Ze” sturen aan op gewelddadige opstanden en de burgers die hun eigen regering uit de weg ruimt. Zodra de gevaccineerden erachter komen dat ze erin zijn geluisd, breekt de hel los: iedereen woest op de regering. En in de ontstane chaos en ontreddering verschijnt daar de Elite, de grote redder van de wereldorde. En dan zijn we pas echt de klos. Ik wil geen gelijk krijgen, maar ik geloof dat volksopstanden onderdeel is van het hele Plan. En daarom is het in mijn ogen belangrijk om juist niet over te gaan tot gewelddadigheden. De enige manier om dit alles te stoppen is: burgerlijke ongehoorzaamheid. Het slagen van het Plan valt of staat met burgerlijke (on)gehoorzaamheid. Zonder medewerkering van de burgers is iedere machtsgreep immers volkomen kansloos. (En denk vooral niet dat iemand zoals Fuellmich ons gaat redden: alleen maar woorden, geen daden.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in